forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Zene na Stripovi.com
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 52

1Euro
Advanced Member

12611 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 16/06/2013 : 12:09:34  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

To je Ojrova Trst je nas. 8)

Odmah se vidi, da pas ima prefinjen okus za knjige!
Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3283 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 16/06/2013 : 12:58:44  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message  Reply with Quote
sad če za taru jeba - na moru, vruče...nadam se da se skriva ceo dan u podrumu a noču sa vlasnicom just cruising....

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 16/06/2013 : 13:16:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by trolodtroje

sad če za taru jeba - na moru, vruče...nadam se da se skriva ceo dan u podrumu a noču sa vlasnicom just cruising....

a tako nekako.

edit - prekrasna pjesma..slusala, ukrala

~ Prvo suputnik onda put ~

Edited by - Just_Charlie on 16/06/2013 13:20:27
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 16/06/2013 : 16:41:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
pseca vrucina..

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27619 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 16/06/2013 : 17:08:56  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Direwolf?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 16/06/2013 : 18:03:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Ma to ona konemplira o procitanom Trst je nas.

Pha, a ono neki ljubitelji pasa...

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 19/06/2013 : 01:07:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
a gle sta sam vam danas uslikala
nekako sam u pogledu osjetila pravi ljetni ugođaj uzavrelog grada..i ta roba na povjetarcu sto puse negdje s mora..

Primorske poneštrice i

Tiramolo

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 19/06/2013 : 01:32:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
jedan obican dan,

i lokale smo na krovu Towera, i ..tak to.. napravis da vise nije obican. I vise se bas i ne pitam zasto me vole moji prijatelji. Hranim ih posvuda, i neocekivano, i da.. daju se kupit, iznenađenjima i hranom..

eto vam malo svjezine, kojima je vruce, nek vam s mora zapuse..

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 19/06/2013 : 10:27:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
E to. To!
Na zagrebačkih 36 °C ovo me nevjerojatno osvježava.
Ne Henkell (makar i to inače, svakako ), nego more i lagana naoblaka da sunce ne prži.
A tek pročelje s cvićen i lancunima, pa tiramol s bjankarijon priko ulice, ka da san u Šibeniku.
Da baren jesan...

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 20/06/2013 : 01:03:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Kako ti lijepo znas jos i nazive po domacu za sve to na slici, tocno si lijepo upotpunio moj dozivljaj ljeta u gradu

i danas sam bila u potrazi za.. (moram skicnuti kako si ono napisao..) bjankarijon, i ja bih to zastitila kao nematerijalnu bastinu pri Unesco-u, jer ako jos zabrane tiramole po tim primorskim gradovima, a
to je jos rijedak trag sarma nekih proslih vremena, i zastitni znak podneblja.. u stanju sam se u politici aktivirati i naci stranku koja ce mi dati vjetar u leđa da se borim za ocuvanje tih nekih znamena vremena i podneblja koje ne zelim da nam zataru furesti i zakoni. e, tako.

danasnji "ulov"..mrsav, ali ima lancun vise nego jucer, i puno ponestrica

i malo đirana krasi zgradu

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 21/06/2013 : 02:03:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
nocas malo ljetne Ri noci

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 22/06/2013 : 21:24:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
jedan od rijetkih prizora koji me od srca nasmijao, i sad je to opet tako kad vidjeh fotku

ni daska vjetra

kaad nas brod plovi plovi..

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 22/06/2013 : 22:21:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Čarape, hlače, majice i tepisi, sve na istom konopu!

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 22/06/2013 : 23:51:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
pa boje.. i kao da su oba kata danas dogovorila da usklade te svoje boje u jedan divan nesklad

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 30/06/2013 : 11:37:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote

Mars attack!

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 13/07/2013 : 15:18:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Pituram stan. Samo sam na kratko oprala ruke da dotaknem tipkovnicu i odem u folder s glazbom jer ne mogu pronaci zeljeni cd da ga ubacim da mi svira. Neopisivo sam radosna zbog dana i vjetra i uvjeta rada u kojima se sve brzo susi i u trenu dobivam odgovor da sam postigla onu pravu, mediteransku bjelinu, u kojoj samo spiza svoje kolore, da ju nadopuni, nadopise, oslika..ima. Pituram i razmisljam kako mi je nezamislivo da to dopustim raditi bilo kome, to je kao da dira mene, da je zasao previse u moj teritorij i napamet radi nesto sto ja osjecam dusom..ta znam toliko tehnika nanosenja boje ii svaki potez svoju dusu ima.. Po cemu se zidovi razlikuju od mojih slika? Svaku liniju pazljivo nanosis kistom i pazis na pricu koja svoju tocku i zarez ima.. Moji zidovi su podloga tek za moje price, koje vjesam po zidovima.. slazem na stolovima, u vazama..izrađujem u instalacijama..
Tri sata je popodne, velik je to posao, a moj mansardni stan, od milja ga zovem penthouse, zasto i ne bi, platila sam porez na visak kvadrata..-toliko mnogo zidova ima.. Jednom cu zamoliti nekog da mi izracuna kvadraturu tog mog kruga. Moj stan ne trpi boje, ponekad se pitam kako na zidovima izdrzi ovjesene sve te price moje.. Umrli bi da nas netko pokusa promijeniti; moj stan i ja. Mi se ne mozemo niti odvojiti jedno od drugog. I zato svoje zidove farbam Sama.Tri ure su prosle, jos posla mnogo ima, u toj prici o mojim zidovima ...

Edited by - Just_Charlie on 13/07/2013 15:20:18
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 13/07/2013 : 17:29:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tutta

Charlita,jos malo pa stzem!

je, i?
evo sam suzu i uzdah pustila istovremeno ne mogavsi vise podnesti to iscekivanje od kad procitah da stizes..moji sati su dani, dani poput godine, svo lisce u meni treperi ko na jakoj buri, a srcani zalisci preskacu, ako ne stignes ubrzo neces me zivu naci ili barem ce to biti na kardiologiji gdje sam hitno odvezena na presađivanje srcanih, tih istih zalisaka, i praseci u mene ugradili, pa tad ko svinja rokcem i valjam se u blatu od srece i njuskom jos jednom zarujem od miline tolike, kad te ugledam.

Nego, o kremsnitama je rijec, a? Rok, rok.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 14/07/2013 : 16:56:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Na Zrće.

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 14/07/2013 : 21:05:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Just_Charlie

Na Zrće.

Nisam ni sumljao... za tebe je to raj
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 14/07/2013 : 21:34:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Da. I doci cu i ubrati zabranjeno voce i kakve sam srece nađe se neki novinar koji me uhvati u kadar bas u trenutku u kom zajasim odabranu vocku sa stabla spoznaje kako je to dobar osjecaj, seks na predivnoj plazi u vodi koji vodi ka slobodi. Kako pijem Long Island, a tamo koktele serviraju u mjernoj jedinici litra - uzet cu si jedan i zamoliti konobara da doda za mene u njega jos jedan sastojak kojeg obicno unutra nema i doda mu rijec u cast novoosmisljenog koktela samo za ovu prigodu, pri cemu Long Ialand postaje Dick Long - Island for Charlie. Kada pojedem odabranu vocku i popijem koktel krecem iznova, i tada narucujem koktel imenom Orgazam, i bacam se u sumu stabala u kojoj planiram skinuti sve rajske plodove, i okusiti sve vocke koje mi se nađu na putu. Onda cu doci ovdje i detaljno, samo za tebe, tvoje oci, i tvoju dusu opisati bas svaki gutljaj Dick Long - Orgasma, i sve okuse tog voca iz rajskog vrta u koji je nedopusten ulaz osobama poput tebe jer bi trenutno izgorio u paklu vlastitog ognja u kom si se zatekao.

Edited by - Just_Charlie on 14/07/2013 21:35:57
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 14/07/2013 : 21:49:09  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote

uništila si ga

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 14/07/2013 : 21:50:20  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

uništila si ga

Totalno..

I ovaj put je nadmasila moja ocekivanja..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 14/07/2013 : 21:54:36  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
a šta te ima iznenađivat?? pa nismo je uzalud uvježbavali tolike godine po raznim kampovima

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 14/07/2013 : 21:57:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Haahahahah

A s kime ces to da napravis?!
Jedino s pojedinim očajnim forumašima koji nisu vidili pi*** godinama
Mozda ti takvi i daju Dick ali ne virujem da je bas Long
Hvala Bogu da nije dopusten ulaz za osobe poput mene... dopusten je samo za posebno ocajne ljude kao sto si ti i pojedini forumasi.
Zelim vam srecu s prirodnim sokovima
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 14/07/2013 : 21:59:10  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

Mozda ti takvi i daju Dick ali ne virujem da je bas Long

A ti to znas sve iz prve ruke..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"

Edited by - brni on 14/07/2013 21:59:31
Go to Top of Page
Page: of 52 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To: