Author |
Topic |
Rick
Average Member
Serbia
900 Posts
Member since 21/01/2009 |
Posted - 11/07/2013 : 11:00:56
|
Hvala na odgovoru, Igore. I mislio sam da ideš preko "Diamonda".
Verovatno ti je bolja situacija nego ovde u Srbiji, gde najjači lanac knjižara uzima (kako sam čuo) 50% marže.
|
"Duh Sa Sekirom nikada nije zaista napustio Darkwood. I dalje pazi na svoje kraljevstvo i nasledje. I ponekad se javi, kao pozdrav, ili opomena, kako kome." |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7140 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 11/07/2013 : 11:12:13
|
E Rick dosao si mi kao maca na vratanca! Ovdje u Americi distributer uzima 60% od cover pricea + postarinu za stripove do njih, a Amazon 55% + postarinu do njih! Ustvari eBay je najbolja opcija!
Valja ponoviti Dekarino: "Nema biznisa do stripskog biznisa!" Nema love u stripovima osim ako se ne ubodu prava za seriju ili slicno! Ja uzivam u procesu, a to je naravno najbitnije!
|
www.epicentercomics.com |
|
|
Rick
Average Member
Serbia
900 Posts
Member since 21/01/2009 |
Posted - 11/07/2013 : 11:56:35
|
quote: Originally posted by D.J. Valja ponoviti Dekarino: "Nema biznisa do stripskog biznisa!" Nema love u stripovima osim ako se ne ubodu prava za seriju ili slicno! Ja uzivam u procesu, a to je naravno najbitnije!
Agree and agree! |
"Duh Sa Sekirom nikada nije zaista napustio Darkwood. I dalje pazi na svoje kraljevstvo i nasledje. I ponekad se javi, kao pozdrav, ili opomena, kako kome." |
|
|
vang0gh24
New Member
Canada
207 Posts
Member since 17/01/2004 |
Posted - 12/07/2013 : 18:45:11
|
Koja im je fora da im treba 2 meseca da mi stigne poisljka preko amazin.com u kanadu? Ma najbolje da prosetam do strip shopa i tamo narucim. 2 meseca cekanja + 7$ postarina. Nisu normalni. |
devojke su lude za mnom, prosle noci jedna je satima kucala na moja vrata ali je nisam pustio da....izadje |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 12/07/2013 : 18:58:11
|
amazon ti uvijek daje sigurnosne datume. npr. meni za hr piše 45 dana, a u 99% slučajeva stigne za 10ak. riječ je o datumu koji je neka vrsta krajnjeg i nakon kojega se, ako pošiljka ne stigne, tek treba zabrinuti te ih kontaktirati. |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7140 Posts
Posted - 13/07/2013 : 21:21:55
|
quote: Originally posted by vang0gh24
Koja im je fora da im treba 2 meseca da mi stigne poisljka preko amazin.com u kanadu? Ma najbolje da prosetam do strip shopa i tamo narucim. 2 meseca cekanja + 7$ postarina. Nisu normalni.
To sto Curunir kaze, a mozes vidjeti i koliko dugo treba s eBaya. |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
|
Hajo
Senior Member
1878 Posts
Member since 26/12/2008 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7140 Posts
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9434 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 18/07/2013 : 07:49:29
|
Pročitao i izdanje stvarno fenomenalno izgleda. Svaka čast D.J.! Priča s druge strane i dalje mi nije toliko dobro koliko je svi hvale, drugi broj mi je puno bolji. |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7140 Posts
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9434 Posts
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7140 Posts
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7140 Posts
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 01/08/2013 : 09:08:55
|
Super!
Ajde, ispricaj koju skakljivu prigodu.
A vidim ljepo se drustvo sabralo, mjesovito. Ne izgledaju bas "SBE citatelji", nadam se da ce im se Magic Wind svidjeti i da ce ga i dalje pratiti.
Kako ide prodaja za sada, po ocekivanju ili bolje?
Sretno!!
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
Edited by - Poli on 01/08/2013 09:09:23 |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7140 Posts
Posted - 01/08/2013 : 09:27:46
|
He-he, ne smijem osjetljivije price, ali mogu neke stvari o Zagoru! Gianfranco misli da su Zagorovi fanovi jako odani i specijalni su po tome sto neki od njih samo iskljucivo citaju Zagorove stripove! Nesto podsjeca i na ovaj nas forum!
A rekao mi je i neke zanimljive anekdote s Ferrijem u Turskoj gdje je Zagor najveca faca. Ispricat cu ih sutra ujutro (ili navecer po vasem vremenu).
Prodaja ide OK, jos uvijek srednje, ali pocetak je uvijek najtezi. |
|
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 01/08/2013 : 12:09:36
|
bravo D.J.!!!!!!!!!!!!!!!!
Šta sam ti ja rekao!??? Uspjet češ sto posto!!!!! Svaki početak je uvijek najteži, sada če "vjetar pronjeti glas o tvojim stripovima" širom Amerike i Amerika če "planuti" ko šibica i za nekoliko godina ovi prvi brojevi če biti jedni od najtraženijih stripova, bit če to "američki" LMS 4. Savetujem svima, da kupite nekoliko brojeva, jer čete omastiti brkove prodavajuči ih (samo trebate čekati nekoliko godina da se narod totalno navuče....).
Siguran sam da češ uspjeti!!!!!!!!!! Nadam se da češ se sjetiti nas forumaša, kada budeš postao milijoner!
Možda ne bi bilo loše, da počneš prodavati i reklamni material Magic Wind (T-shirts, šoljice za kafu, kape, prsluke, šešire,......šta god, samo da nosi lik Magic Winda) Amerika je to, oni sve kupuju!!!!!
Inače lijepo je vidjeti i ove lijepe cure sa video klipa, znači dosta djevojaka čita stripove u Americi, nice!!!!!!!!!
Hm, možda bi mi iz foruma bili prave face u Americi, dok ovdje u Europi smo izumirajuča vrsta.... |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22331 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 01/08/2013 : 12:33:16
|
quote: Originally posted by D.J.
He-he, ne smijem osjetljivije price, ali mogu neke stvari o Zagoru! Gianfranco misli da su Zagorovi fanovi jako odani i specijalni su po tome sto neki od njih samo iskljucivo citaju Zagorove stripove! Nesto podsjeca i na ovaj nas forum!
A rekao mi je i neke zanimljive anekdote s Ferrijem u Turskoj gdje je Zagor najveca faca. Ispricat cu ih sutra ujutro (ili navecer po vasem vremenu).
aj budi se, kod nas vec podne |
|
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
Posted - 01/08/2013 : 13:50:38
|
quote: Originally posted by 1Euro
Inače lijepo je vidjeti i ove lijepe cure sa video klipa, znači dosta djevojaka čita stripove u Americi, nice!!!!!!!!!
Hm, možda bi mi iz foruma bili prave face u Americi, dok ovdje u Europi smo izumirajuča vrsta....
Pa, koliko sam ja načuo, u Americi su sada među tinejdžerima likovi koji čitaju stripove, igraju video-igrice i bave se ostalim geek stvarima dosta popularni.
Dobro si rekao za djevojke, tamo ih svakako više čita stripove... Još jedan razlog više zašto bih želio otići u Ameriku.
Inače, DJ, bravo! Imam osjećaj da se na ovom malom potpisivanju skupilo više ljudi nego prije dvije godine pri dolasku Nuccija i Burattinija u Zagreb, možda sam u krivu ali tako mi se čini. Nego, što je s onom Zagor grafičkom novelom? Jel se napreduje nešto što se toga tiče? Jesi li razgovarao s Buretom? |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
19020 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 01/08/2013 : 13:54:51
|
quote: Originally posted by 1Euro
bravo D.J.!!!!!!!!!!!!!!!!
Šta sam ti ja rekao!??? Uspjet češ sto posto!!!!! Svaki početak je uvijek najteži, sada če "vjetar pronjeti glas o tvojim stripovima" širom Amerike i Amerika če "planuti" ko šibica i za nekoliko godina ovi prvi brojevi če biti jedni od najtraženijih stripova, bit če to "američki" LMS 4. Savetujem svima, da kupite nekoliko brojeva, jer čete omastiti brkove prodavajuči ih (samo trebate čekati nekoliko godina da se narod totalno navuče....).
Siguran sam da češ uspjeti!!!!!!!!!! Nadam se da češ se sjetiti nas forumaša, kada budeš postao milijoner!
Možda ne bi bilo loše, da počneš prodavati i reklamni material Magic Wind (T-shirts, šoljice za kafu, kape, prsluke, šešire,......šta god, samo da nosi lik Magic Winda) Amerika je to, oni sve kupuju!!!!!
Hm, možda bi mi iz foruma bili prave face u Americi, dok ovdje u Europi smo izumirajuča vrsta....
svaka čast na postu..samo mi fali jedna stvar...što mu ne predložiš izdavanje Malog Rendžera...da oplemeniti zaradu od MW-da? novca nikad dosta..
|
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9434 Posts
Posted - 01/08/2013 : 19:23:18
|
Izgleda odlično ali daj još malo kakve dojmove sa potpisivanja, što kažu ljudi i što kaže Manfredi. Ne moraš nužno odat insajderske informacije ali bilo bi poželjno |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
|
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 01/08/2013 : 21:01:29
|
quote: Originally posted by King Warrior
aj budi se, kod nas vec podne
+1 Večer je. |
|
|
senokute
Senior Member
Germany
1367 Posts
Member since 08/01/2011 |
Posted - 01/08/2013 : 21:35:08
|
quote: Originally posted by nagor
quote: Originally posted by King Warrior
aj budi se, kod nas vec podne
+1 Večer je.
e sto ovaj covjek moze da spava,,,uff |
|
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7140 Posts
|