Author |
Topic |
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10292 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 22/07/2013 : 10:39:20
|
quote: Originally posted by DeeCay
quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by Obi-wan
U zadnje vrijeme najveće prijatno iznenađenje: PinokioOborio me s nogu koliko je dobar...
I mene. Očekiva san dobar strip, al ne baš da će bit tako dobar.
Jel to ozbiljno? Zbog humora, uvrnosti priče ili nečeg trećeg?
Sori tek sad vidin pitanje. Je, ozbiljno. Zna san otprilike šta me čeka, al namjerno nisan previše čačka o stripu prije nego ga pročitan. Zna san kakav je crtež,i zna san da mogu očekivat Pinokija koji dobrin dijelon ima priču iz klasičnog Pinokija ispričanu na drugačiji način. Ono šta nisan očekiva je stupanj uvrnutosti koji san dobija, a koji mi stvarno paše(Meni su i oni blesavi/odvratni Crossed zanimljivi) Odlična fora mi je i priča o Bubašvabiću, i sviđa mi se kako je uklopjena u Pinokijevu priču. I humor je poprilično uvrnut, al meni paše. Pingvin kamikaza, prosvijetljeni slijepac, ljubav oka i zmije, način korištenja Pinokijevog nosa, itd... Super mi je i Snjeguljicina priča. Sve skupa, meni stvarno jedan od najdražih stripova. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
dicmanjac
Senior Member
Croatia
1049 Posts
Member since 23/01/2011 |
Posted - 22/07/2013 : 13:32:47
|
Razočarenja u zadnje vrime: -Bijeli lama .... previše filozofiranja,priča dosadna. Crtež je maestralan moram priznat. -Gspodari ječma... dosadno,negdi presporo,negdi prebrzo. Počea san priskakat stranice nakon prva 2 albuma. -Tornjevi Boa Moria... prva 4.albuma pročita i ne mislim više ni jednog -Čuvari zaboravljenog vremena...bezveze -Konan Hronike br.1 ...neznam di mi je pamet bila :D
Oduševljenje u zadnje vrime: -Mister NO - ove prve epizode iz VČ knjiga(30-ak epizoda) -Y the last man... odlično -Comanche... nemam riječi koliko je to dobro meni sjelo -Princ Noći... pročita u dahu,extra napeto do samog kraja -Western(Van Hamme)... daj još nečeg ovakvog :D -Preacher... prva 3 trejda,extra strip
|
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17039 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 23/07/2013 : 16:08:01
|
Vrlo ugodno iznenađenje Spaghetti Brothers, Crnjaci, Bernard Prince integrali... Neugodno Metabaruni... Crtež jest odličan, ali ne kužim tolike pohvale... Ma ja ne volim SF, znam. |
|
|
trolodtroje
Advanced Member
3275 Posts
Member since 14/09/2010 |
Posted - 24/09/2014 : 21:06:17
|
da nastavim od prošle godine:
razočarenje:
Kraljevstvo tvoje Šetač Ronin
ugodno iznenađenje:
Svagdanja borba Sergej Vrle ništarije |
Edited by - trolodtroje on 24/09/2014 21:06:50 |
|
|
Ignus
Senior Member
1357 Posts
Member since 22/06/2009 |
|
markolar
Advanced Member
Slovenia
3104 Posts
Member since 05/01/2004 |
Posted - 24/09/2014 : 22:55:38
|
Ugodno iznenađenje:
Oba Sherlocka od Libellusa (odličan kolor i priča) Tajna Mutanata - Agencija Alfa, Libellus (najbolji strip od AA)
Razočaranje:
Opake Priče (Libellus)
Nisu mi je sljele nikako te pričice... |
|
|
Topic |
|