forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Juhuuuu! Dobre sam volje! br. II
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 14

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 05/07/2013 : 00:01:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

Ma to vrijedi i za fejs naravno, samo sam krivo sročil poruku pa se ne vidi. Naravno, da je prek fejsa lakše ali opet puno je bolje uživo jer tu si riješio stvar odmah, a ovako joj daješ vremena da razmisli, pa ti gleda slike, pa vidi s tobom zagrljenu neku curu koju ona ne voli, blablabla...osim toga, ovako ćeš biti posebniji od ostalih. Što misliš, što je njoj draže - dobiti poziv za izlazak preko poruke ili da joj dečko priđe i pozove je?
A pijan nikako se upucavati, šanse da ćeš je tako zbariti padaju za 70% (osim ako je i ona pijana, onda rastu za 80%)

Nema takvih slika, pobrinuo sam se ja za to davno.

Ne znam, uživo je uvijek puno neugodnije, a inače svi kreću ono, normalan razgovor, for fun, u inboxu, pa malo-pomalo razgovor subotom navečer u gradu i tak, ovo-ono... I taaaa-daaa! Ali, tu je veliki, veliki rizik da ostaneš zarobljen u raljama friendzonea...

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4408 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 05/07/2013 : 00:17:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
Mladjo je rekao više manje sve ok ali s ovime se baš ne slažem
quote:
Bok, ja sam xy, nadam se da ne smetam, htio bih se upoznati s tobom, pa ako imaš minuticu vremena, možemo se prošetati/popiti cugu/pročitati Zagora/štovećdanasmladirade:))...Uz to smiješak i samouvjerenost.

To je najbolji mogući pristup. Ali tek kad ste i ti i ona zreliji, neopterećeni kompleksima, strahovanjima i ostalo. Za sada izbjegavati, jer je prenapadno. Davno je mladjo isao u drugi srednje pa je zaboravio.

Bok, kako si.
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 05/07/2013 : 09:56:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
mourning mijaow.. I look just like an unmade bed
pijem koka kolu jer nemam kave, a ona instant mi nije to, pa sam natrpala duplu dozu i sad podrhtavam od kofeina ko blazi zemljotres.
Sta je iduce, jesti cu kolace jer nemam kruha?
Vjerujem da bi pola svijeta samnom moglo odmijaukati ovu stvar jutros, ne glumite, znam da nas ima..jutarnjih gunđala..
pa kaze:

~ Prvo suputnik onda put ~

Edited by - Just_Charlie on 05/07/2013 09:57:57
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 05/07/2013 : 13:14:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Ovo je cista zaebancija.. Konacno prava kava. Spustils sam se u grad i jos izgledam like unmade bed..da kakva cu bitprije prave kave. Na mjestu sam imenom Iskra,i sad ginem od spparine ispod tende. Odlicna je kava!! A dobila sam i srce u salici,slikicu slikala.. Knjigu imam uz sebe..idem se najprije ubiti u pojam friskim Novim Listom. Jedan naslov ipak lijepo zvuci - rapsodija u plavo- bijelom..Rijeka potekla korzom... Idem, i ja cu uskoro poteci,,pazeci da se ne razlijem... Kiss kiss ;))

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 05/07/2013 : 22:32:37  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cromwell

Mladjo je rekao više manje sve ok ali s ovime se baš ne slažem
quote:
Bok, ja sam xy, nadam se da ne smetam, htio bih se upoznati s tobom, pa ako imaš minuticu vremena, možemo se prošetati/popiti cugu/pročitati Zagora/štovećdanasmladirade:))...Uz to smiješak i samouvjerenost.

To je najbolji mogući pristup. Ali tek kad ste i ti i ona zreliji, neopterećeni kompleksima, strahovanjima i ostalo. Za sada izbjegavati, jer je prenapadno. Davno je mladjo isao u drugi srednje pa je zaboravio.

Tak je tak
Kad je to bilo, u prošlom stoljeću

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 06/07/2013 : 01:08:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Vjerovali ili ne razj..mi Johnny raspolozenje, i inspiraciju
rasuo u tisucu komadica..
Moderacija treba uvesti sankcije za takve rabote, ne moze to tako.

I sad sve sto imam je ova jadna slikica moje najbolje kave u gradu sa srcekom i jos me jedna muha zeza i ne znam kao da ju otjeram van.
Jesam li ja na pravom topicu sada? Juhu dobre sam volje not sada, ali zato mogu biti ljubazna.

I Johnny, samo da znas, bas idem sada nastaviti citati tu knjigu, a ujutro u podne kad ustanem pijem svoju kavu jer sam si ju kupila.

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 16/07/2013 : 22:08:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
juuuhuuuu:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 16/07/2013 : 22:36:39  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
O ne, opet je pijan.

P.S. Dolazim uskoro u Rijeku, pa valjda buš okrenul neku rundu.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 17/07/2013 : 10:02:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:

O ne, opet je pijan.

P.S. Dolazim uskoro u Rijeku, pa valjda buš okrenul neku rundu.

naravno:) uzmi moj broj od Fikusa pa se javi kada budes dolazio

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 17/07/2013 : 16:44:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
ps. juhu ponovo:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 17/07/2013 : 18:21:04  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Oept sam Juihuuuuu.., no nekako mi se povezao vaj dan i onaj prijasnji , i sve se stopilo u nekoj izotopnoj asimilaciji..divnog prezivljavanja i svjesnosti predatorske vrste..na srecu i na zalost..zavisi od trenutka..a trenutci su kapi koji padaju kad im je volja.
To je dobro tako ..ili, to je tako dobro..heh

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 18/07/2013 : 14:27:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
U sumi stabala u srcu grada sjela sam na klupicu da malo odmorim.. Odjednom se sebi sama pricinim ko Forrest Gump. Kupila sam si kavu, prepecenac- tost i dzem domaci od sljiva..smijala sam se do sad, pa mi pjesma na um pala i sjedim tako na klupici i slusam zanu i bebeka..jabuke i vino i res prepecen tost..kakve veze imaju,bez mog dzema u prici.. Forrest Gump se sad jako smije.. No sikiriki,iz ledja mi groblje..sta mi mrtvi mogu,osim samnom se smijati. :) Ode Forest..

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47309 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 18/07/2013 : 14:38:56  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
i onda si izvadila žličicu i upaljač?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 18/07/2013 : 15:28:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

i onda si izvadila žličicu i upaljač?

Tovare munjeni! Pa si mislim ki pametan predlaze da zlicicom sad dzem jedem..a kako on zna da cu zapalit nakon toga ... Sta ja ne mogu jedan dan biti dobre volje i sretna i to cak prije prave kave!? A? :)

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 18/07/2013 : 15:39:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
E, i sad idem jest one zute plodove mog djetinjstva, tople od sunca, bas ubrane, i popim vode nakon toga i bolit ce me trbuh i bit ce mi lose bas..al su slatke ko med, ko sjecanje na djetinjstvo kad sam u koprive padala sa stabala :)

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 21/07/2013 : 16:07:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Kuham juuhuu. To pase u topic jelda?
Padelu veeeliku domace pilece juhe s pomidorom, celerom, mrkvom,..puuunooo juuhuuu povrca. Slusam danas bas neku glazbu..eto tako, tek tako..godi mi.. :)

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 22/07/2013 : 00:13:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Juhu

Noc je punog Mjeseca, prelijepa noc na Kvarneru, a ja zaplovila glazbenim vremeplovom, i gustam ovu noc dok noc pruza guste meni. I uzivam u glazbi u kojoj me ima, u casi crvenog vina, Sama, sa svojim mislima ..Dovoljan razlog za juhu bit

Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 22/07/2013 : 00:52:08  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message  Reply with Quote

Nisi se okrenula, zato nisi videla
igrale su sene.
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 22/07/2013 : 06:27:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
munjeni ponedjeljak. bmti dan!spavala bih do sutra!

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 22/07/2013 : 08:58:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Juutrooo moojeeeee raaanooo mii jeee, a jaa saam k toomee dooobreee vooljeeee. Gadno.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 23/07/2013 : 07:40:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Kaaaaaaaaavaaaaaaa@%&*?@& kaaaaaaaavaaaaaaaaaa @&!*@&!! (zombie style jutros.) pa mislim da sam za sad jedina sto se gradom smije.. :)

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 24/07/2013 : 15:17:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
samo da se najavim za popodne, juhuuu:) vec treca klizi niz grlo:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 28/07/2013 : 23:23:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
Evo danas i ja odlične volje
popio par piva sa društvom, jedno i u tvoje ime Mladjo, sve najbolje

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!

Edited by - Risar_69 on 28/07/2013 23:23:32
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 29/07/2013 : 14:06:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Ovo je post kojeg, jedva da cu od smijeha moc napisati,a suze tome nikako ne pomazu.. Dakle, sjedim u parku isod divne,guste krosnje stabla, gotovo vruce nje,debela hladovina i vjetar me hlade.. Naime,to su trenuci odmora za dusu,i tad volim citati knigu.. No,na 4. poglavlju tek,knjige sam prve, i opet se u istom parku, bez pekmeza i prepecenca kidam od smiheha.. Ovaj post je poruka: naime, gospodije Johnny Diful, no sikiriki, necu nikog zaskociti iza ovoggrma lovora,i ostajem prisebna u okvirima korica ove sive zone u meni..., lip dan vam zelim..;) Drzim sve pod kontrolom :-D. Za sad...

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 29/07/2013 : 14:39:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Draga šinjorina Charlie, samo za ovu sam prigodu pustio bradicu i zapalio lulu, i duboko zavaljen u naslonjač razmišljam o nijansama sivog. U vama, u mr. Greyu, u meni i u svakom od nas. Zbog oslobađanja od inhibicija i možebitnih frustracija mogao bih vam preporučiti zaskakivanje iza grma (nešto slično bih vjerojatno mogao preporučiti i sebi, da nije brkova i inih dlaka ), ali budući da umirete od smijeha (i to bez pekmeza i prepečenca!), plus što je užasno vruće, to možda i ne bi bilo pametno.
Stoga se ipak opredjeljujem za ono što ste i sami odabrali, za knjigu u ruke, glavu u hladu, smijeh na lice i uživanje u prozi. Sve su ostalo ionako nijanse, koliko god ih bilo...

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page
Page: of 14 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.77 seconds. Snitz Forums 2000