DYLAN DOG ALMANAHSTRAHA Epizoda: RUŽIČASTI ZEC PONOVNO NAPADA!
Ako su roza zečići njima u Bonelliju epitom STRAHA onda kako će se zvati idući broj? Oskudno odjevena plava ameba sa žutim točkicama vraća se iz mrtvih?
Pozdrav svim sudionicima na forumu kao i ljubiteljima stripa ma gdje bili!Novi sam ovdje,unaprijed se zahvaljujem na dobrodoslici,tko ce mi je pozeliti,a i ostalim koji nece,hehe
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Pozdrav svim sudionicima na forumu kao i ljubiteljima stripa ma gdje bili!Novi sam ovdje,unaprijed se zahvaljujem na dobrodoslici,tko ce mi je pozeliti,a i ostalim koji nece,hehe
Dobro došao! Mada će sada DD-ovci likovat jer se nisi javio na Zagoru
dobrodošao...nadam da te taj forum ne uozbilji i ostaneš tako dobre volje... a Dilan almanah?...pa ne očekujem previše...Piccato mi je
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Ovaj Ludens polako pocinje da mi ide na nerve. Nekako sam progutao sto su napravili preskok brojeva u redovnoj seriji, navodno zbog konkurencije od Veselog Cetvrtka. Progutao sam i to sto Gigante objavljuju kako im padne napamet, navodno zbog konkurencije od Sistem Comicsa, a sad jos da umesto almanaha broj 11, objavljuju broj 19, a pri tom osim njih niko ne izdaje DD almanah u ex yu... Stvarno su sve zasrali i ko zna sta ce sve jos da zaseru...
Ovaj Ludens polako pocinje da mi ide na nerve. Nekako sam progutao sto su napravili preskok brojeva u redovnoj seriji, navodno zbog konkurencije od Veselog Cetvrtka. Progutao sam i to sto Gigante objavljuju kako im padne napamet, navodno zbog konkurencije od Sistem Comicsa, a sad jos da umesto almanaha broj 11, objavljuju broj 19, a pri tom osim njih niko ne izdaje DD almanah u ex yu... Stvarno su sve zasrali i ko zna sta ce sve jos da zaseru...
da, nisu trebali preskakati jer nitko drugi ne objavljuje Almanahe osim Ludensa/ još dva Speciala i DD je ispooštovan za ovu godinu
44 godine Alan Forda u HR
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Ko zna sta je njima u glavi al bitno da su cijene tu!!!
Verovatno je i za Almanahe isti razlog kao i za redovnu seriju - strah da ih ljudi neće kupovati jer će čekati iste te priče u Superbooku VČ-a. Ovim preskokom su obezbedili sebi još nekoliko godina prednosti u odnosu na SB, pa računaju da će zbog nestrpljenja čitaoci kupovati Almanah.
Verovatno je i za Almanahe isti razlog kao i za redovnu seriju - strah da ih ljudi neće kupovati jer će čekati iste te priče u Superbooku VČ-a. Ovim preskokom su obezbedili sebi još nekoliko godina prednosti u odnosu na SB, pa računaju da će zbog nestrpljenja čitaoci kupovati Almanah.EDIT: Dobrodošlica Roby-ju i sa moje strane. :)
da, u pravu si, isti manevar kao sa redovnom serijom (Frulaš...)
44 godine Alan Forda u HR AF br. 5OO na 256 stranica već na kioscima
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Šteta zbog preskoka jer je almanah bio jedno od malobrojnih izdanja koja su dosad išla po talijanskoj numeraciji (zasad se još jedino DD Maxi drži reda)
@ Domi, ove godine bi trebao izaći još samo jedan DD SP, prvi je bio "Priča o vukodlacima"
istina ludens je DD totalno poremetio niti jedna serija koju su izdali nije pravilno numerirana i stalno nesto preskacu i onda se opet vracaju i to sve nema nikakvoga reda sreca da je barem LL ide sve po redu sada ali me zanima hoce li oni imati isto ova vanredna izdanja DD ali dobro sto je tu je bolje da imamo nesto nek nista makar malo razocaravajuce