Pogledajte tu siluetu: bezobličan šešir, baloner boje gline što para zrak poput pelikanovih krila, hropćući moped. Jérôme K. Jérôme Bloche jedinstvena je stripovska pojava. On nije ‘heroj’ u klasičnom smislu, krut i samouvjeren. On je šeprtlja. Silazak stubama se pretvara u filmsku vratolomiju. Istraga u maglovitoj Normandiji u simfoniju kihanja … J. K. J. Bloche živi! Ovdje i sada. Njegovo živo i gipko ponašanje tako je nalik gospodinu Hulotu, junaku Jacquesa Tatija. Međutim, iako J.K.J. i Hulot dijele poneku obiteljsku crtu, uzori našega istražitelja su nešto posve drugo: privatni detektivi klasičnoga američkoga krimića. Raymond Chandler, Humphrey Bogart i Robert Mitchum njegov su osobni panteon!
U trećoj knjizi nalaze se trećih pet Jeromeovih pustolovina:
11. Srce zdesna 12. Čeka 13. Pogodba 14. Poput zvijeri u kavezu 15. Grofica
Jérôme K. Jérôme Bloche 3 • Knjiga treća • 256 stranica • Kolor • 215 x 280 mm • Tvrdi uvez • Scenarij Alain Dodier • Crtež Alain Dodier • Prijevod Darko Macan • Dizajn Melina Mikulić • Datum objavljivanja 30.7.2013. • Cijena 250 Kn
U četvrtoj knjizi nalaze se idućih pet Jeromeovih pustolovina:
16. Pismo 17. Sirotica 18. Rajski kutak 19. Kao slon u staklarni 20. Raskid ugovora
Jérôme K. Jérôme Bloche 4 • Knjiga četvrta • 272 stranica • Kolor • 215 x 280 mm • Tvrdi uvez • Scenarij Alain Dodier • Crtež Alain Dodier • Prijevod Darko Macan • Dizajn Melina Mikulić • Datum objavljivanja 30.7.2013. • Cijena 250 Kn
Do 1.10.2013 traje promotivna akcija u kojoj možete kupiti ova dva stripa po cijeni jednoga. Istovremeno smo odlučili akciju proširiti i na prva dva nastavka, tako da i njih također možete kupiti po promotivnoj cijeni.
a ja krele kupio prva dva pre mesec dana po punoj. fakmi. i da sam pre par tjedna kupio 3&4 opet bi platio punu, garant. Pitanje: koja striparna prodavala je 1&2 za cenu jednog između kraja aprila i danas? i koje striparne prodaju 3&4 za cenu jednog? ma za ovo mogu i interliber da čekam. neče se prodat više od 150 komada ič.
Mozemo li ocekivati nesto tako i na sajmu:) "Do 1.10.2013 traje promotivna akcija u kojoj možete kupiti ova dva stripa po cijeni jednoga. Istovremeno smo odlučili akciju proširiti i na prva dva nastavka, tako da i njih također možete kupiti po promotivnoj cijeni."
Beli Put je pravio takve kupcima omiljene ludorije. Gdje je sada BP i kakvo mišljenje ljudi imaju o njima? Samo neka Marko nama lijepo nastavi izdavati kvalitetne i cjelokupne stripove i serijale po punoj cijeni.
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Beli Put je pravio takve kupcima omiljene ludorije. Gdje je sada BP i kakvo mišljenje ljudi imaju o njima? Samo neka Marko nama lijepo nastavi izdavati kvalitetne i cjelokupne stripove i serijale po punoj cijeni.
Beli Put nije zbog ludorija propao, nego što je IT firma bankrotirala.
Super - prva dva sam imao u planu, ali sam zakasnio par tjedana s popustom, pa sam jih maknuo na sredinu liste. Kakogod, hvala Markose i ... ludorija tu i tamo ne škodi.