Author |
Topic  |
roby05
Advanced Member

Croatia
3033 Posts
Member since 26/07/2013 |
Posted - 15/08/2013 : 19:16:30
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by velka031
bez obzira na sav ovaj cirkus oko repke, ipak je to svetinja...
Ne. Samo rezultat ove likove drži ovde di jesu, a od svetinje su napravili bordel. Doguzičit će se nekako kroz kvalifikacije do Brazila(dobron igron sigurno ne), i onda puneći vlastite džepove raji prodavat priču o uspjehu isto ka šta su prodali priču o uspješnom Dinamu. Najžalosnije od svega je šta ni eventualni neuspjeh u ovin kvalifikacijama neće ništa prominit.
Ja se jednostavno ne mogu veselit nečemu čemu se veseli trio ŠMŠ. Njihova sreća za mene je nesreća.
|
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju. |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 15/08/2013 : 20:32:27
|
quote: Originally posted by 1Euro
quote: Originally posted by selanne
Ima i toga. 
Ne da ima i toga nego je to sve Kakvi god naši igrači bili ipak se tu uglavnom radi o solidnim do vrhunskim igračima u evropskim okvirima (osim naravno ovih pozvanih po dekretu).Takvi igrači bi uz pristojnog trenera mogli igrat odličan nogomet i bez obzira na nekakvu limitiranost igrat ravnopravno sa najvećima. Može li limitirana obrana sa Strinićen, Vidom, Šifom, Pranjićem, Srnom i Ćorlukom zaustavit napad sa Xavijem, Silvom, Iniestom, Torresom? Na papiru ne može, na terenu može
da nije obrnuto?
Nije |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
1Euro
Advanced Member

12632 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 15/08/2013 : 21:36:23
|
quote: Originally posted by 1Euro
quote: Originally posted by selanne
Ima i toga. 
Ne da ima i toga nego je to sve Kakvi god naši igrači bili ipak se tu uglavnom radi o solidnim do vrhunskim igračima u evropskim okvirima (osim naravno ovih pozvanih po dekretu).Takvi igrači bi uz pristojnog trenera mogli igrat odličan nogomet i bez obzira na nekakvu limitiranost igrat ravnopravno sa najvećima. Može li limitirana obrana sa Strinićen, Vidom, Šifom, Pranjićem, Srnom i Ćorlukom zaustavit napad sa Xavijem, Silvom, Iniestom, Torresom? Na papiru ne može, na terenu može
da nije obrnuto?
Nije
ok   |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 17/08/2013 : 21:20:46
|
quote: Originally posted by Oki
quote: Originally posted by Kruger
.ebo vam ja kokuruz
kak mozete tak pisat, pa i bilic je koristio linhestaj kad je trebalo motivirati nasu svemocnu hr momcad
zasto za to optuziti stimca
Je...i dobili ih sa Bilićom 5:0,a kakva je ovo motivacija kad od Lihenštajna dobiješ 2 gola? Trebali smo igrati protiv San Marina!

pa i bilic bi dobio 3-2 s tom ekipom |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Posted - 17/08/2013 : 21:23:54
|
quote: Originally posted by Zlotvor
A smijali su se Pranjiću kad je odbia poziv...
stavija si me na ignor, ali objasni ovaj svoj bezvezni ispad sto se tice pranjica inace na tvoje neznanje mogu ti reci da je pranjic igrao u drugacijoj formacoji i bio vrlo dobar bocni igrac |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 17/08/2013 : 21:32:49
|
O čemu ti drobiš? Koji ispad? Ko uopće priča o Pranjićevom igračkom umijeću (koji je meni jako dobar igrač, pogotovo kad igra na prirodnoj poziciji)? Zna se zašto se Pranjić nije odazva Štimcu, a isto tako se zna kako je nogometna javnost njegov potez dočekala s podsmijehom.
Idući put kad nešto pročitaš pogledaj u kojem je kontekstu napisano prije nego li se obrušiš na nekoga.
|
Trljam ruke. |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 17/08/2013 : 21:37:27
|
.ebo vam ja kokuruz
kak mozete tak pisat, pa i bilic je koristio linhestaj kad je trebalo motivirati nasu svemocnu hr momcad
Je...i dobili ih sa Bilićom 5:0,a kakva je ovo motivacija kad od Lihenštajna dobiješ 2 gola? Trebali smo igrati protiv San Marina!

pa i bilic bi dobio 3-2 s tom ekipom
Je, al da stavi Rukavinu umisto onog cige Da Silve dobija bi 4:2 |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Posted - 17/08/2013 : 21:45:51
|
.ebo vam ja kokuruz

Je, al da stavi Rukavinu umisto onog cige Da Silve dobija bi 4:2
Nesvrstani, koji ti je .urac pusti rukavinu na miru, on je dobar momak (.ebi mater meni , nemoj njemu ) da silva je zbunjola koji postize golove prema potrebi ili kvalitetnim asistencijamja rukavina ne ovisi o asistencijama, a to ti je filozofija modernog nogometa koji prema tom kriteriju moze odrediti stosta |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 17/08/2013 : 21:47:06
|
.ebo vam ja kokuruz

Je, al da stavi Rukavinu umisto onog cige Da Silve dobija bi 4:2
jere,ne vriđaj da silvu...nije on cigo...vengo brazilac...a taj "cigo" da nije bio ozljeđen bi već stigao onu gnjusobu i isprdka čije mi se ime gadi da ga neću ni utipkat... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Posted - 17/08/2013 : 21:52:10
|
O čemu ti drobiš? Koji ispad? Ko uopće priča o Pranjićevom igračkom umijeću (koji je meni jako dobar igrač, pogotovo kad igra na prirodnoj poziciji)? Zna se zašto se Pranjić nije odazva Štimcu, a isto tako se zna kako je nogometna javnost njegov potez dočekala s podsmijehom.
Idući put kad nešto pročitaš pogledaj u kojem je kontekstu napisano prije nego li se obrušiš na nekoga.
nadovezao si se na ismijavajuci komntar ( bilo bi dobro da obratis paznju na to kad nesto pises ) koja je to pranjiceva prirodna pozicija? s obzirom da lijevi bek nije
a i nije = ko upoce prica ..., vec bi trebalo biti tko ... ... itd |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Posted - 17/08/2013 : 21:56:09
|
Central midefielder ili attacking midfielder center, to mu je prirodna pozicija. U Heerenveenu je igra AMC-a (ofanzivnog veznog/desetku) i dava golove ka lud + pregršt asistencija. U Bayernu ga je Van Gaal koristia više ka centralnog (visok postotak točnih dodavanja je ima svaku utakmicu), u iznimnim slučajevima ka zadnjeg veznog.
Sad jasnije? |
Trljam ruke. |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 17/08/2013 : 22:10:26
|
quote: Originally posted by globinjo
jere,ne vriđaj da silvu...nije on cigo...vengo brazilac...a taj "cigo" da nije bio ozljeđen bi već stigao onu gnjusobu i isprdka čije mi se ime gadi da ga neću ni utipkat...
Pa nisi valjda ozbiljno shvatija moj post Ono "cigo" je više upućeno Krugeru koji je ima opaske na Da Silvinu boju kože DaSilva je trenutno jedini igrač koji nije pizda, i zbog toga kod mene ima maksimalni respekt. Igrački dovodit DaSilvu u pitanje može jedino Kruger.
|
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Posted - 17/08/2013 : 22:15:47
|
pomaloNESVRSTAN kak ti men stavljas u rasistricki kontekst i ja cu tebe u nogometnoinferiorni s obnzirom da si napisal kak da silva nije pizda a spori se s mamicem koji ga je stvorio, od beznacajnog izgubljenog lika postao je hr reprezetantivac koji ponekad bljesne protiv linhestajna a ne moze pokazasti svoje " vrhunske " nogometne kvalitete u beznacajnoj ukrainskoj ligi |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Posted - 17/08/2013 : 22:17:14
|
Nisan nakostriješen, ali me cimaš (i prozivaš bezveze) i onda očekuješ da buden kul. Ne zajebavaj se s ravnokotarskim poskocima nakon večere 
Nego, da se vratin na Pranju. Činjenica ti je da nan je igra livog bočnog samo zato što je - livak. Drugim ričima, nije ima koga stavit na tu poziciju (Šimunić preteretan za bočnog, Pokrivač je demonstrira kako se ne tamo snalazi protiv Engleske). Ja u biti i ne zamiran Biliću radi toga jer stvarno nije ima alternative u to vrime.
|
Trljam ruke. |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Posted - 17/08/2013 : 22:27:20
|
Nisan nakostriješen, ali me cimaš (i prozivaš bezveze) i onda očekuješ da buden kul. Ne zajebavaj se s ravnokotarskim poskocima nakon večere 
Nego, da se vratin na Pranju. Činjenica ti je da nan je igra livog bočnog samo zato što je - livak. Drugim ričima, nije ima koga stavit na tu poziciju (Šimunić preteretan za bočnog, Pokrivač je demonstrira kako se ne tamo snalazi protiv Engleske). Ja u biti i ne zamiran Biliću radi toga jer stvarno nije ima alternative u to vrime.
malo je ljevaka, pa i kvalitetnih, normalno da je bilic istrazivao, pokusao pokrivac je otpilike slican pranjicu osim sto moze bez ikakvih problema odraditi centralnog branica sto pranjic ne moze, a i pranjic je pokazao poprilicno jednaku kvalitetu sto se tice lijevog beka kao i pokrivac |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 17/08/2013 : 22:28:10
|
pomaloNESVRSTAN kak ti men stavljas u rasistricki kontekst i ja cu tebe u nogometnoinferiorni s obnzirom da si napisal kak da silva nije pizda a spori se s mamicem koji ga je stvorio, od beznacajnog izgubljenog lika postao je hr reprezetantivac koji ponekad bljesne protiv linhestajna a ne moze pokazasti svoje " vrhunske " nogometne kvalitete u beznacajnoj ukrainskoj ligi
Pa jebemu miša nisan izmislija tvoje upise o Da Silvi. Jedino ako nisi bija sarkastičan ili ironičan u tin upisima? Ako da, oprosti za stavljanje u rasistički kontekst.
Da, Da Silva jedini nije pizda jer je jedini glavi reka "dosta". Tebi je baš zbog toga on pizda? Stvorio ga nije Mamić nego ćaća i mater, a od kako ti kažeš beznačajnog izgubljenog lika je posta reprezentativac svojin talenton i radon.
I oprosti, kad me neko ko izjavi da Eduardo nije vrijedan ni 13% Rukavinine vrijednosti nazove neznalicom, meni nekako bude drago
|
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 17/08/2013 : 22:31:02
|
Central midefielder ili attacking midfielder center, to mu je prirodna pozicija. U Heerenveenu je igra AMC-a (ofanzivnog veznog/desetku) i dava golove ka lud + pregršt asistencija. U Bayernu ga je Van Gaal koristia više ka centralnog (visok postotak točnih dodavanja je ima svaku utakmicu), u iznimnim slučajevima ka zadnjeg veznog.
Sad jasnije?
U Herenvenu di je najbolj igra je igra livog veznog/krilo. Mislin da ga je upravo VanGaal prvi gurnija u sredinu. |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
Topic  |
|