forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Guillermo del Toros Pacific Rim
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 08/09/2013 : 11:57:34  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bagi

Odavno nisam pogledao lošiji film...

Odavno nisi pogledao film u kinu

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 08/09/2013 : 13:22:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
More like, odavno nije pogledao film.

http://www.acestroke.blogspot.com

Edited by - acestroke on 08/09/2013 13:23:54
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 08/09/2013 : 19:27:15  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mr murdoc

quote:

Murdoče,ne znam šta hoćeš reći s ovim?
Otkud ti ta pretpostavka?

Wtf?

Edited by - bagi on 08/09/2013 19:31:59
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 08/09/2013 : 19:28:40  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

Ejstrouk hajde bolan posjeti taj barber šop u Šenzenu i olakšaj se bogati...Počeo si se preseravati...

Wtf?
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7319 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 08/09/2013 : 20:19:38  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Čar uživanja u bilo čemu i daljnja rasprava s onima koji dijele tvoju strast i jest u raznolikosti ukusa.

Zato san nemalo i neugodno iznenađen količinom zajedljivosti u ovom podforumu. Dobar ukus? Sam apsurd tog pojma je nevjerojatan. Ukus doista i jest ka guzica, svak ju ima, i ako ćemo iskreno, svačija smrdi. Ali se lako pretvarat da tvoja miriše, kao i da mirišu one u koje pojedinci vole zabit glavu do ramena.

And like that... he's gone.
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 08/09/2013 : 20:50:39  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vice

Čar uživanja u bilo čemu i daljnja rasprava s onima koji dijele tvoju strast i jest u raznolikosti ukusa.

Zato san nemalo i neugodno iznenađen količinom zajedljivosti u ovom podforumu. Dobar ukus? Sam apsurd tog pojma je nevjerojatan. Ukus doista i jest ka guzica, svak ju ima, i ako ćemo iskreno, svačija smrdi. Ali se lako pretvarat da tvoja miriše, kao i da mirišu one u koje pojedinci vole zabit glavu do ramena.

Wtf?

Edited by - bagi on 08/09/2013 20:50:59
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 08/09/2013 : 21:50:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ejstrouk hajde bolan posjeti taj barber šop u Šenzenu i olakšaj se bogati...Počeo si se preseravati...

Sorry, nisam znao da si alergican na obicnu zajebanciju. Ne obracam se vise na tvoje postove od sad, kunem se.

Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 08/09/2013 : 21:59:58  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Sorry, nisam znao da si alergican na obicnu zajebanciju. Ne obracam se vise na tvoje postove od sad, kunem se.

Nisam alergičan na zajebanciju,samo uzvraćam istom mjerom...

Wtf?
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12950 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 10/09/2013 : 04:32:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by IGMAN2

quote:
Originally posted by Mr. Bushido

Hehehehe... Ovaj film je toliko dobar da sam ga proteklih dana pogledao čak dva puta u kinu.

Ovo je najbolji blockbuster koji sam imao priliku gledati ove godine.

Ne samo da su glumci, efekti i glazba odlični, već je i likovima dato dosta prostora, te su svi fino zaokruženi.

Del Toro je sjajno apsolvirao gradivo. Cijelo vrijeme sam imao osjećaj kao da gledam igranofilmsku adaptaciju Gunbustera, Evangeliona, Mazingera ili Gundama.

DajDajDaj, Bushido, nisam se htio javljati, ali ovo je ipak malćice previše !
Smatrao sam te nagledanim i načitanim i čovjekom od ukusa... sve do ovog filma

Dao si me (sa još nekima ovdje) nagovoriti da odem pogledati ovo čudo od filma. Što je najgore i ja sam nagovorio moja dva poznanika da idu sa mnom, jer kao- provjereno je dobar!
Kasnije su me krasno prcali. Morao sam šutit -bio sam kriv jer sam lakovjeran. Hvala Bushido, hvala Murdoc

Eto, nisam čak htio to ni komentirati ovdje. Rekoh, prešutjet ću, neću da se Bushido smije mojoj naivnosti.

Ali ovo - Išao ga je gledati tri puta!
Kao što rekoh, ovo je malćice previše, pa čak i da si mazohista!
Čak mi je i onaj 'Robot Jox' bio smisleniji.

Sa ovom tvojom zadnjom rečenicom se slažem. U stvari nije samo da imaš osjećaj da gledaš japanski crtić - to i je crtić, samo igrani.
Možda sam, kao dijete, odgledao previše tih Robo anima... Goldrakea, Mazingera, Daitana, Voltrona...i masu svih drugih 'kako se više i zovu' robota, pa sam od filma očekivao nešto više od još jedne epizode crtića.

Ljepota je u oku promatrača.

A ja i dalje tvrdim kako je ovo najzabavniji film koji sam gledao ove godine.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

IGMAN2
Senior Member

2427 Posts

Member since 08/05/2003

Posted - 11/09/2013 : 23:31:39  Show Profile Show Extended Profile  Send IGMAN2 a Private Message  Reply with Quote
Ipak si pronašao!

Ma sve više mislim da je problem u meni.
Valjda previše razmišljam dok čitam ili gledam nešto. Mjerim, ispitujem, procjenjujem koliko bi nešto od toga stvarno moglo biti stvarno.
Drugi jednostavno sjednu i odgledaju što im se servira i ne razmišljaju previše... i sve im je super.

Del Toro je htio oživjeti japanske crtiće o roborima i čudovištima - i uspio je u tome, a sad što priča oko toga i nije logična...valjda i nije bitno.
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 12/09/2013 : 00:06:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:

Del Toro je htio oživjeti japanske crtiće o roborima i čudovištima - i uspio je u tome, a sad što priča oko toga i nije logična...valjda i nije bitno.

Upravo tako.
Sjeti se Siskel's number 1 movie law: "A movie is not what it is about, but HOW it is about it."

Ovo nije Citizen Kane, niti pokusava da bude homage starom Hollywoodu. Film o gigantskim gusterima koji unistavaju gradove i o robotima koji pokusavaju da ih zaustave, o toj temi ne vjerujem da se bolji film uopste moze snimit, a pogotovo zabavniji. Stavise, hiljadu puta je bolji od bilo kojeg Transformers filma, koji slicno tako imaju gigantske robote, ali na zalost, nisu zabavni ama bas nikako.

Go to Top of Page

IGMAN2
Senior Member

2427 Posts

Member since 08/05/2003

Posted - 12/09/2013 : 00:14:45  Show Profile Show Extended Profile  Send IGMAN2 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Upravo tako.
Sjeti se Siskel's number 1 movie law: "A movie is not what it is about, but HOW it is about it."

Ovo nije Citizen Kane, niti pokusava da bude homage starom Hollywoodu. Film o gigantskim gusterima koji unistavaju gradove i o robotima koji pokusavaju da ih zaustave, o toj temi ne vjerujem da se bolji film uopste moze snimit, a pogotovo zabavniji. Stavise, hiljadu puta je bolji od bilo kojeg Transformers filma, koji slicno tako imaju gigantske robote, ali na zalost, nisu zabavni ama bas nikako.

Uh! Trebao si mi to reći prije nego što sam ga išao gledati
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 12/09/2013 : 19:53:26  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Murdoče,ne znam šta hoćeš reći s ovim?
Otkud ti ta pretpostavka?

Ta predpostavka jednostavno iznice iz cinjenice da nisi , ili ne kuzis genijalnost ovog topica.

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 12/09/2013 : 19:56:17  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vice

Ahh..kako plitko i kako lakovjerno
Uciti se mora..pacici prvacici

Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 17/10/2013 : 22:52:34  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
WTF?
http://comicaddicts.com/guillermo-del-toro-still-writing-pacific-rim-sequel-waiting-on-greenlight/

Wtf?
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10824 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 17/10/2013 : 23:14:44  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Ja bas jucer gledao i nije mi ostavilo previse dojmova, solidan film,ali ne za pamcenje.
Slicnih stvorenja smo se nagledali u zadnjem desetljecu od Godzille preko Cloverfielda itd...

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 17/10/2013 : 23:49:21  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kada procitate scenario ili cujete slogane iz ovoga filma dode vam da automatski preskocite njegovo gledanje i to zauvijek.
U misli vam pristizu Roland Emmerich,Michael Bay,i slicna ekipa.
Overkill, pickasta ekipa i velika praznina koja izaziva mucninu.
Nevjerovatno je dakle i gotovo utopijski , ali Guillermo del Toro je iz nikakvog materijala uistinu uspio napraviti izvrstan film.

Meni još uvijek nije jasno po čemu je Pacific Rim bolji od Transformera ili Godzille?

Popocorn filmić za zaborav. Čak su mi Transformeri bolji jer Bay nema nekih pretenzija oko toga što prodaje. Bay prodaje robote i cice. Toro prodaje robote i guštere. 2:1 za Baya.

Svidio vam se film? Ok, i meni je bio fora za pogledat, ali apsolutno u istom košu sa svim ostalim big budget Bay - Emmerich filmovima.

Dakle, overkill, pičkasta ekipa i velika praznina koja izaziva mučninu (pokušaji humora i ona kineska i ruska ekipa u robotima).
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 22/10/2013 : 11:53:49  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message  Reply with Quote
Bergman na stranu, gledao sam ovaj film sinoć s djecom. "Jesi vidio kako ga je odalamio..." ili "Gle kako ima na ramenu turbo laserski predatorski top s eksplozivnim projektilima..." mi ne može pokvariti ni 10 intelektualaca s esejom o primjedbama što sve ne valja u filmu.

itsyourworldyoucanchangeit
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 22/10/2013 : 14:53:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
pacifik rim je vizualni praznik za oči.
hipnotička, neonska fantasy slikovnica sa osrednjom pričicom.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 22/10/2013 : 15:17:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by dante

190 mil je cisti budzet za snimanje, bez marketinga koji je jos najmaje 70 mil. Da, pokrio je budzet na svjetskom BO, ali u Americi ce doci mozda do 100, a studijski glavonje za davanje zelenog svjetla uglavnom gledaju domaci BO. Nema smisla ali tako je.

Tako je možda bilo prije, ali danas je i svjetska kino-zarada postala važna. Promjenili su se uvjeti poslovanja, a i sami studiji svojim filmovima ciljaju na specifična tržišta (poput posebne verzije filma Iron Man 3 za kinesko tržište).

po čemu je IR3 bio drukčiji za kinu?
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 22/10/2013 : 15:18:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:

King, netko treba samo za tebe snimiti jedan pošten film o Zagoru, samo da ne budeš toliko općenito nadrkan na filmove.

Nadrkan sam na filmove na koje se baci nekoliko stotina miliona dolara, price i dijalozi laufaju po jednim te istim sablonom vec 1000x vidjenim.

Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 22/10/2013 : 15:20:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by alen

Bergman na stranu, gledao sam ovaj film sinoć s djecom. "Jesi vidio kako ga je odalamio..." ili "Gle kako ima na ramenu turbo laserski predatorski top s eksplozivnim projektilima..." mi ne može pokvariti ni 10 intelektualaca s esejom o primjedbama što sve ne valja u filmu.

Sjajan komentar! Potpuno se slažem.

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12950 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 22/10/2013 : 15:27:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

po čemu je IR3 bio drukčiji za kinu?

quote:
The Chinese version of the film offers specially prepared bonus footage made exclusively for the Chinese audience. This version features a four-minute longer cut of the film, with a scene showing Dr. Wu on the phone with Iron Man visible on a television screen behind him, as well as a longer scene of Dr. Wu operating on Stark. The extra material also features product placement of different Chinese products.

Više o tome ovdje:

http://www.hollywoodreporter.com/news/iron-man-3-china-scenes-450184

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 22/10/2013 : 18:19:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
zhx
a da odgovorim na temu: PR je šit :)
Go to Top of Page

Felagund
Average Member

Croatia
872 Posts

Member since 01/10/2010

Posted - 22/10/2013 : 18:36:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Felagund a Private Message  Reply with Quote
Pacific Rim je epic shit:D
Meni nikako nije jasno sto to ljudi vide prepotentno ili pretenciozno kod PR-a. Pa film se od samog pocetka reklamirao kao velika posveta japanskoj kulturi filmova sa cudovistima i robotima i nigdje se niti iz trailera niti iz propagandnog materijala nije dalo iscitati da ce to biti film koji ce pomicati granice sa svojom pricom ili karakterizacijom likova. Dovoljno je pogledati bilo koji trailer za film i odmah ti je jasno da je ovo film o borbi robota i cudovista; izvrstan film o borbi cudovista i robota, ali ipak samo film o borbi cudovista i robota.
Taj nedostatak price i karakterizacije likova po meni jako dobro nadoknaduje izvrsna vizualizacija (gdje ovaj film daleko odmice od onog smeca od transformersa kod kojeg imas nesposobnog redatelja i kamermana sa kamerom koja se trese cjelo vrijeme i vidis samo dvije velike mase, a ne vidis ni tko ni sta ni gdje) i jako dobra glazbena podloga, a prije svega 2 sata uzitka i zabave gledajuci izvrsno napravljenu borbu sa super cgi-jem (za razliku od recimo npr Man of Steela koji je sa ogromnim budzetom imao grozan/uzasan/katastrofalan cgi).

Sve je relativno (E = mc^2)
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.61 seconds. Snitz Forums 2000