Krugeru,s obzirom da uvijek pokušavaš iste ljude navesti na svađu i da to pokušavaš kontinuirano, zamolio bih te da to više ne radiš jer, osim što nije pristojno nije baš ni u skladu sa pravilima foruma
pa s obzirom da nisam prekrsio niti jedno pravilo ovog foruma ne vidim u kojem to smjeru vodi djelomican upit?
ako mislis ovim svojim upitom na moj upit poliju? onda te moram razocarati, to je nevino no ako mislis na moju konverzaciju s lajvudom onda te takodjer moram razocarati i to je na razini bezazlenog, ali je moguce da eskalira u vecu berzveznu raspravu izmedju mene i lajvuda
Noč živog krugera 3. deo
You stared at the abyss, you'll never rest in peace
ti to svrsavas na kontastaciju koju ti napisah? neutemeljenu, ali svaka ti cast na to sto svrsavas treba imati tako malo mozga koliko ti imas i ohrabriti se, stvarno, toliko puno forumasa na ovom forumu, ali nitko s malo mozga koliko ga ti imas
lajvud ima nesto protiv mene? lajvud se hvali kao malo bezbrizno djetesce kako znade ljude koji me znaju lajvud koristi ruzan sotonisticki spis ne bi li me oruzio lajvud se koceoperi s vrlo vaznom cinjenicom, s kojom su upoznati svi oni koji me znaju, da me zna
lajvude s koliko se osobe koje obitavaju na ovom forumu, na ostalim forumima ili drustvenim mrezama mogu pohvaliti s brojem osoba koje ih obozavaju? ... s brojem jedan ili dva?, mozda nula, ti si svakao u toj skupini koja broji nula
lajvude s koliko se osobe koje obitavaju na ovom forumu, na ostalim forumima ili drustvenim mrezama mogu pohvaliti s brojem osoba koje ih obozavaju? ... s brojem jedan ili dva?, mozda nula, ti si svakao u toj skupini koja broji nula
ma ti si popularniji od Beatlesa i Elvisa skupa . to svi znaju
You stared at the abyss, you'll never rest in peace
jesam, stvarno, kad nitko s tobom ne zeli komunicirati ja se smilujem i komuniciram s osobom od koje se svi ogradjuju stvarno treba biti cudo od djeteta