još 12 brojeva do broja 500,a nakon toga,preskakanje brojeva ili ne... pošto idu epizode koje je VČ izdao. to je sa ovim tempom tačno 2 pune godine...
Bit će zanimljivo vidjeti što će Ludens napraviti. Ja mislim da će preskočiti VČ, tako su napravili i sa Dylanom. Tex se na kioscima u HR jako slabo prodaje, a dobar dio ljubitelja Texa ima VČ izdanja i ako Ludens nastavi od broja 501 riskira daljni pad prodaje. Libellus objavljuje od broja 569 i za dvije godine kada Ludens dođe do broja 500 VČ i Libellus će pokriti većinu do broja 610. Zato bi Ludensu bilo najpametnije krenuti sa novim brojevima, tamo negdje od 650; to bi bio pun pogodak! Ostalo sve korak unazad...
do toga ima još dvije godine i vjerovatno ni Bernard još ne razmišlja o tome.a sve to može biti moguće samo ako Tex nastavi izlaziti.kako se kreće zadnjih godina i to bi moglo biti upitno?
Dobro da možeš izdržati, vjerojatno nisi ovisnik o Texu! Tex Veselog Četvrtka ima mana, ali izašlo je 40 brojeva, jeftin je i relativno lako nabavljiv. Dobra kombinacija!
Za sada ja samo želim i bio bih presretan da i ovo izađe do (i sa) broja 500...iako do sada ima pouzdan ritam koji daje nadu. Tada se vidi dalje. Osobno već sada znam da neću kupovati epizode koje imam od VČ jer ionako kaskam za nekim stripovima koje sad ne uzimam pa ću takve nabavit. Smatram da će isto Tex gubiti od Ludensa ako ne napravi neki preskok jer ovim tempom još 10 godina dok Ludens dohvati sad brojeve od VČ tako da ko živ ko mrtav. Jedino Tex vječan :)
Kupio ga ujutro , pa ga ostavio u ladici na poslu... previše stresa i jednostavno zaboravio na njega...
Preletio sam ga pogledom. Zanimljiv crtež.
Veliki sam ljubitelj Teksa. Za dvije godine će biti što bude. Već je i ovako problem da je Libellus počeo objavljivati knjige koje su tek nedavno izašle i u Italiji... Šteta da nije popularniji kod nas. Da kao npr Zagor počne izlaziti u extra izdanju kao od prvog broja. No to je tek sanak pusti. Kad se malo zamislim , uistinu mi je nevjerojatno da nije popularniji kod nas. Čak ni Veseli četvrtak više nije frekventan u izdavanju tzv debelih knjiga... petu smo čekali više od godinu dana.
Ocean tuge je beskrajan i dubok. Okreni se oko sebe i naci ceš obalu...
Iskreno ja bih volio i SC Tex u ludensovom izdanju, ali kompletnu pricu sa svim naslovnicama kao sto radi Liba. Imam libellusov kolorac prvi i strip agentov "Seminole" ali Texa od libellusa cu kupovati kad nabavim prioritetne stripove. A ima jos ludensovih maxi Tex za kupiti.
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"