Author |
Topic  |
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 17/12/2013 : 19:47:44
|
quote: Originally posted by Kruger
samo se ti smij ono što pišeš govori o tebi
Zar bi trebalo biti drugacije..kao kod tebe   |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 17/12/2013 : 19:48:23
|
quote: Originally posted by mr murdoc
Ajde nam sad zapjevaj i digni ruku junacku 
koju ruku?, desnu na sljepočnici?
Bilo bi mu pametnije..tada bi bio u Brazilu..ovako..tja 
a brazil bi trebal biti neka zabrinjavajuća repka?, kao čast ti je igrati protiv najvećih mafijaša, to jest nogometaša, svijeta? |
 |
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Member since 13/07/2013 |
Posted - 17/12/2013 : 19:48:45
|
quote: Originally posted by dosada
quote: Originally posted by Rahazlam
ŠIMUNIC JE LEGENDA 95 POSTO HRVATSKE JE UZ NJEGA A OVE ISKOMPEKSIRANE BUDALE KOJIMA TO SMETA PA TO JE NJIHOV PROBLEM!!!
nisi u pravu, 100% hrvatske bu igralo na SP a Šimunić ne bu!
a o iskompleksiranosti i frustracijama dovoljno govori i način na koji odgovaraš da se vidi tko je iskompleksiran...
hahah pa ti si sramota... |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16589 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 17/12/2013 : 19:50:05
|
jasko
ajd mi odgovori na jedno direktno pitanje
na utakmici srb - hr paljena je hrvatska zastava, postavljena su dva transparenta o vukovaru, jedan - vukovar na ćilirici, mrziteljski tekst o hrvatima općenito, a pogotovo prema hrvatima u vukovaru, pjevana je pjesma o klanju hrvata, i manje bitna stvar izviždana hrvatska himna ( ovo manje bitna, mislim kako je s obzirom da su hrvati i srbi ratovali zviždanje na himnu je podnošljiva stvar )
koliko to kazni zaslužuje s obzirom kako je joe napravio bezazlenu gestu, a dobio toliku kaznu?, jel on palio nečije zastave, jel on pozivao na mržnju, jel on pisao glagoljicom beograd?
Evo, ovako. Bio sam na utakmici. Zastava paljena - mene je bilo sramota, himna je zvizdana - mene je bilo sramota. Stvarno je tuzan osecaj kada znas da si mozda jedina osoba na stadionu, koji proma 55 000 ljudi, koja nije zvizdala himni i nije vredjala igrace Hrvatske. Tuzno. Za ovo pevanje o klanju, zaista ne mogu da govorim, ne secam se da sam cuo, ali je vrlo moguce da ga je bilo. Vukovar na cirilici, pa? U Vukovaru zive Srbi koji bi trebalo da imaju pravo da pisu na svom pismu.
Na Maksimiru se se pevalo Ubi Srbina, Srbe na Vrbe, za dom spremni. I? Isti smo kurac, stoka nevaspitana.
Jedina je razlika sto je igrac javno uzvikivao pozdrav i poklic pod kojim je ubijeno na hiljade Srba, Jevreja i Roma. Ako je to tebi bezazleno, ona je to tvoj problem. Jadnicak Simunic, kaze da nikog nije htteo da uvredi MA sta mi rece. Komentar na to nije potreban.
Trebalo je kazniti fudbalski savez Srbije zbog desavanja na terenu, ali isto tako je nogometni savez trebalo da kazni i javno osudi ponasanje svog clana, umesto da se cudi u da bude sokirana kaznom, koja i nije mnogo strasna, s obzirom na potez koji je napravljen. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Posted - 17/12/2013 : 19:50:25
|
quote: Originally posted by dosada
zakaj onda stalno pišeš gluposti? A da, govoriš o sebi!
zakaj me stalno ne upozoravaš ak to pišem gluposti? bu sad važne?, u druge slučaj ne? |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Posted - 17/12/2013 : 19:51:25
|
Zar bi trebalo biti drugacije..kao kod tebe  
i 95 ili 90 posto rvata?
pa smješni ste nam vi koji ne mislite kao mi |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Posted - 17/12/2013 : 19:58:12
|
quote: Originally posted by Caleb
jasko
na utakmici srb - hr paljena je hrvatska zastava, postavljena su dva transparenta o vukovaru, jedan - vukovar na ćilirici, mrziteljski tekst o hrvatima općenito, a pogotovo prema hrvatima u vukovaru, pjevana je pjesma o klanju hrvata, i manje bitna stvar izviždana hrvatska himna ( ovo manje bitna, mislim kako je s obzirom da su hrvati i srbi ratovali zviždanje na himnu je podnošljiva stvar )
koliko to kazni zaslužuje s obzirom kako je joe napravio bezazlenu gestu, a dobio toliku kaznu?, jel on palio nečije zastave, jel on pozivao na mržnju, jel on pisao glagoljicom beograd?
Evo, ovako. Bio sam na utakmici. Zastava paljena - mene je bilo sramota, himna je zvizdana - mene je bilo sramota. Stvarno je tuzan osecaj kada znas da si mozda jedina osoba na stadionu, koji proma 55 000 ljudi, koja nije zvizdala himni i nije vredjala igrace Hrvatske. Tuzno. Za ovo pevanje o klanju, zaista ne mogu da govorim, ne secam se da sam cuo, ali je vrlo moguce da ga je bilo. Vukovar na cirilici, pa? U Vukovaru zive Srbi koji bi trebalo da imaju pravo da pisu na svom pismu.
Na Maksimiru se se pevalo Ubi Srbina, Srbe na Vrbe, za dom spremni. I? Isti smo kurac, stoka nevaspitana.
Jedina je razlika sto je igrac javno uzvikivao pozdrav i poklic pod kojim je ubijeno na hiljade Srba, Jevreja i Roma. Ako je to tebi bezazleno, ona je to tvoj problem. Jadnicak Simunic, kaze da nikog nije htteo da uvredi MA sta mi rece. Komentar na to nije potreban.
Trebalo je kazniti fudbalski savez Srbije zbog desavanja na terenu, ali isto tako je nogometni savez trebalo da kazni i javno osudi ponasanje svog clana, umesto da se cudi u da bude sokirana kaznom, koja i nije mnogo strasna, s obzirom na potez koji je napravljen.
pa istina je kako je na utakmici hr - srb bilo pjevanje ubij srbina i srbe na vrbe, to nije za pohvalu, ali ni na utakmici srb - hr nije bilo bolje, možda je ružno reči kako je bilo gore što se tiče fućkanja na himne to je O.K. ( mislim nije, ali s obzirom na nedavne okolnosti trebalo bi biti O.K. ) što se tiče vukovara, kompliciran problem ( ne znam jel znaš statistiku od prije II svj. rata i onu poslje ) ni jedna ne zavređuje pravo pisanja s obzirom što su u tom gradu srbi učinili hrvatima, njemcima, rusinima, srbima ( zaboravljaš da je dio srba stao na hrvatsku stranu i to treba poštivati ) |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16589 Posts
Posted - 17/12/2013 : 20:02:28
|
jasko
Trebalo je kazniti fudbalski savez Srbije zbog desavanja na terenu, ali isto tako je nogometni savez trebalo da kazni i javno osudi ponasanje svog clana, umesto da se cudi u da bude sokirana kaznom, koja i nije mnogo strasna, s obzirom na potez koji je napravljen.
pa istina je kako je na utakmici hr - srb bilo pjevanje ubij srbina i srbe na vrbe, to nije za pohvalu, ali ni na utakmici srb - hr nije bilo bolje, možda je ružno reči kako je bilo gore što se tiče fućkanja na himne to je O.K. ( mislim nije, ali s obzirom na nedavne okolnosti trebalo bi biti O.K. ) što se tiče vukovara, kompliciran problem ( ne znam jel znaš statistiku od prije II svj. rata i onu poslje ) ni jedna ne zavređuje pravo pisanja s obzirom što su u tom gradu srbi učinili hrvatima, njemcima, rusinima, srbima ( zaboravljaš da je dio srba stao na hrvatsku stranu i to treba poštivati )
Ne bih da ulazim dublje, samo sam odgovorio na pitanja. Ovde nije rec o desavanjima u Beogradu. Samo ne znam kako neko moze da podrzi taj pozdrav. Kao kad bih ja podrzao ono pevanje o klanju koje pominjes. Ne vidim razliku. Ae. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Posted - 17/12/2013 : 20:05:17
|
Caleb
možd ti ne znaš, ali pozdrav za dom spremni je star oko 500 godina, japanci ga djelomično na čistom hrvatskom jeziku pjevaju blizu 100 godina, ne vidim u tome problem ako ga japanci pjevaju zašto su hrvati sumnjivi |
 |
|
roby05
Advanced Member

Croatia
3032 Posts
Member since 26/07/2013 |
Posted - 17/12/2013 : 20:06:17
|
Simunic je vise mit,a ne legenda. Jebes i "dom" kad ga treba legalizirati,ode lova . To sto misli vecina Hrvata sigurno nije "za dom spremni"! Biti Hrvat i Simunic nije isto,a bas zbog takvih i slicnih stvari i jesmo gdje jesmo.Ja se osobno ne bi poistovjetio sa tim Simunicem u vezi Hrvatstva,bas zbog toga sto nije veci i bolji Hrvat od mene i vecine Hrvata.
|
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju. |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 17/12/2013 : 20:07:01
|
Caleb
možd ti ne znaš, ali pozdrav za dom spremni je star oko 500 godina, japanci ga djelomično na čistom hrvatskom jeziku pjevaju blizu 100 godina, ne vidim u tome problem ako ga japanci pjevaju zašto su hrvati sumnjivi
Kakve veze ima koliko je star, zna se dobro pod kojim je rezimom koristen i kakve konotacije ima.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16589 Posts
Posted - 17/12/2013 : 20:07:59
|
Caleb
možd ti ne znaš, ali pozdrav za dom spremni je star oko 500 godina, japanci ga djelomično na čistom hrvatskom jeziku pjevaju blizu 100 godina, ne vidim u tome problem ako ga japanci pjevaju zašto su hrvati sumnjivi
Cuo sam. Simnunic je verovatno mislio na taj pozdrav. |
|
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Posted - 17/12/2013 : 20:08:00
|
Caleb, možda bi srbi trebali shvatiti kako hrvati imaju svoje vjekovne pozdrave u stvari to i nije problem, mada ne bi bilo loše kako bi se i srbi s tim upoznali problem je što manji dio hrvata nije upoznat ili ne želi se usočiti s starovjekovnim povjesnim činjenicama, i naravno taj vrlo mali neupućen broj stvara problem |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Posted - 17/12/2013 : 20:09:47
|
quote: Originally posted by brni
Caleb
Kakve veze ima koliko je star, zna se dobro pod kojim je rezimom koristen i kakve konotacije ima..
pa ajd kojim? kladim se kako ne znaš kako zvuči ispravan ustaški pozdrav?, a koji šimunić nije zazivao |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Posted - 17/12/2013 : 20:11:46
|
Caleb
Cuo sam. Simnunic je verovatno mislio na taj pozdrav.
a zašto ne bi? |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16589 Posts
Posted - 17/12/2013 : 20:15:33
|
Caleb
a zašto ne bi?
Da, on je u australijskoj emigraciji slusao price od pre 500 godina. Je, je. |
|
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Posted - 17/12/2013 : 20:22:32
|
Caleb
a zašto ne bi?
Da, on je u australijskoj emigraciji slusao price od pre 500 godina. Je, je.
mi to ne znamo? ne znam da li imaš podatak kako je u hr emigraciji bio mali broj ustaša, no nebitno
no svakako nije pozdravio ustaškim pozdravom: za dom, spremni, za koga, za poglavnika
to ipak nije učinio |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 17/12/2013 : 20:23:12
|
jasko, nemaš ti pojma
kako ti izgleda činjenica da je u tjeku te utakmice cijeli stadion skandirao za dom spremni da li to znači kako bi i oni trebali dobiti zabranu neposjećivanja svih deset utakmica na kojim igra hr repka?
To je više pitanje za hrvatsko društvo. Kako je došlo do toga da toliki broj ljudi razdragano viče fašističke pokliče? Očigledno je nešto trulo u državi...
Za sve ostale nedoumice, čitaj šta je Caleb napisao, jer imam slična razmišljanja.
|
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 17/12/2013 : 20:24:50
|
mi to ne znamo? ne znam da li imaš podatak kako je u hr emigraciji bio mali broj ustaša, no nebitno
no svakako nije pozdravio ustaškim pozdravom: za dom, spremni, za koga, za poglavnika
to ipak nije učinio
Jebote, koja gomila gluposti. |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 17/12/2013 : 20:28:31
|
pa ajd kojim? kladim se kako ne znaš kako zvuči ispravan ustaški pozdrav?, a koji šimunić nije zazivao
Prosvjetli me.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Posted - 17/12/2013 : 20:33:27
|
quote: Originally posted by Jasko
to ipak nije učinio
Jebote, koja gomila gluposti.
to ti je izvorni ustaški pozdrav, tvoj problem što ne znaš kažu ako ne znaš ne opravdava te |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Posted - 17/12/2013 : 20:34:33
|
jasko, nemaš ti pojma
kako ti izgleda činjenica da je u tjeku te utakmice cijeli stadion skandirao za dom spremni da li to znači kako bi i oni trebali dobiti zabranu neposjećivanja svih deset utakmica na kojim igra hr repka?
To je više pitanje za hrvatsko društvo. Kako je došlo do toga da toliki broj ljudi razdragano viče fašističke pokliče? Očigledno je nešto trulo u državi...
Za sve ostale nedoumice, čitaj šta je Caleb napisao, jer imam slična razmišljanja.
a mi često na stadionima palimo zastave i pišemo na glagoljici imena srpskih gradova? |
 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 17/12/2013 : 20:34:58
|
jasko, nemaš ti pojma
Vlastito dvorište najprije počistiti treba, pa onda prigovarati susjedima. Npr. brade obrijati za početak. |
 |
|
Topic  |
|
|
|