Author |
Topic |
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19772 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 23/12/2013 : 11:44:44
|
quote: Originally posted by Timber Bil
Stinki, zamalo da me ubediš da Ferri nije najbolji Zagorov crtač. To o čemu raspravljamo je bespredmetno, Ferri jeste Zagorov autor broj 1!!!
A jel' ti shvaćaš da o stripovima kao takvima nemaš baš mnogo znanja (ruku na srce, ja nisam neki znalac, ali bolje od tebe shvaća i osoba koja je jedan kadar pročitala ili makar pogledala)? Zašto jednostavno ne prestaneš tražiti naklone tvojih istomišljenika pričanjem gluposti. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
19034 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 23/12/2013 : 11:45:00
|
quote: Originally posted by markotamara
quote: Originally posted by tinton
Tintoni ne shvacam te ozbiljno tako da....
Kao ni ja ikoga tvoje sorte...
Bravo za tebe ....
A ti si još dosadniji.
Pokri se ...
još,još...da vidimo ko prestaje prvi?... |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19772 Posts
Posted - 23/12/2013 : 11:46:29
|
Bravo za tebe ....
A ti si još dosadniji.
Pokri se ...
Kakve samo suvisle odgovore nudiš, odi veličat Joea Šimunića i klanjat se prof. inzu, to su ti očito životni uzori.
|
|
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
19034 Posts
Posted - 23/12/2013 : 11:49:02
|
Bravo za tebe ....
A ti si još dosadniji.
Pokri se ...
Kakve samo suvisle odgovore nudiš, odi veličat Joea Šimunića i klanjat se prof. inzu, to su ti očito životni uzori.
ajme, zar je i profa ustaša? |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19772 Posts
|
teller
Advanced Member
Slovenia
19034 Posts
Posted - 23/12/2013 : 11:59:11
|
Profa nije ali ovaj klaun je.
..znao sam da je profa intelektualac za razliku od klokana Šimunjenog... |
|
|
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13166 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 23/12/2013 : 12:05:44
|
quote: Originally posted by teller bez takvih forumaša i tema forum bi bio dosadan ...ako ne drugo inz ima teme koje iziskuju diskusije i sučeljavanje..a to stvara propuh na forumu...
baš to telleru propuh na forumu. doslovno ništa, propuh.
forum jest dosadan sa takvim forumašima. jer takvi privlače druge propuhaše, samo suprotnog predznaka. većina inžovih tema je diskusija propuha, a sastoji se od inževa i jaskova.
ali dobro, nije to ni toliko strašno, obzirom da forum većinom jest propuh. malo ljudi čavrljaju i ajmo dalje.
jedna druga stvar je bitna. inž, umjesto da lagodno čavrlja i producira svoj propuh, čak ima ambicije. on bi se popeo u zagorovskoj stratifikaciji, i to najviše. eto, čak je dr. zagorolog , kako sam kaže, na darkvudu. on ovu mas-produkciju propuha transmutira u vrijednosnu ljestvicu i postavlja se gore, na katedru.
e to je pogubno. iza inža ostaje spaljena zemlja zagorologije i nipošto nema koristi da takvi predstavljaju zagora. mislim, da ga zastupaju, da su reprezentativni. inževi dobro dođu kao masa, eto, kao i ti, koji nisi toliko poguban, već si zapravo dobro smješten u hijerarhiji - ne eksponiraš se kao zagor-elita i zato si, na kraju krajeva, prikladan kotačić u zagor-pogonu.
dakle, inž jednostavno mora naučiti odnose, a kako nije sam u stanju uvidjeti Mjeru, onda mu se ovako zakuca čekićem: inž, okej, može propuh na forumu do mile volje (ako te veseli, makar je dosadno), ali u hijerarhiji si dolje; za penjanje treba zapeti i raditi (produkcija propuha nije rad, to je bezglava dječja igra).
|
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts
Member since 29/02/2012 |
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13166 Posts
Posted - 23/12/2013 : 13:07:49
|
i eto nas opet... skupljaju se propuhaši, pa će se malo našaliti, malo dobacivati, na kraju će se funjiti...
čak se, na tren, zapitam kako mi se uopće da postojati sa tim kretenima, a onda hračnem brniju u lice i idem dalje... dok propuh skviči bijesno, lijevo i desno. |
|
|
Timber Bil
Senior Member
1068 Posts
Member since 02/10/2013 |
Posted - 23/12/2013 : 13:08:14
|
quote: Originally posted by stinky
quote: Originally posted by teller bez takvih forumaša i tema forum bi bio dosadan ...ako ne drugo inz ima teme koje iziskuju diskusije i sučeljavanje..a to stvara propuh na forumu...
forum jest dosadan sa takvim forumašima. jer takvi privlače druge propuhaše, samo suprotnog predznaka. većina inžovih tema je diskusija propuha, a sastoji se od inževa i jaskova.
ali dobro, nije to ni toliko strašno, obzirom da forum većinom jest propuh. malo ljudi čavrljaju i ajmo dalje.
jedna druga stvar je bitna. inž, umjesto da lagodno čavrlja i producira svoj propuh, čak ima ambicije. on bi se popeo u zagorovskoj stratifikaciji, i to najviše. eto, čak je dr. zagorolog , kako sam kaže, na darkvudu. on ovu mas-produkciju propuha transmutira u vrijednosnu ljestvicu i postavlja se gore, na katedru.
e to je pogubno. iza inža ostaje spaljena zemlja zagorologije i nipošto nema koristi da takvi predstavljaju zagora. mislim, da ga zastupaju, da su reprezentativni. inževi dobro dođu kao masa, eto, kao i ti, koji nisi toliko poguban, već si zapravo dobro smješten u hijerarhiji - ne eksponiraš se kao zagor-elita i zato si, na kraju krajeva, prikladan kotačić u zagor-pogonu.
dakle, inž jednostavno mora naučiti odnose, a kako nije sam u stanju uvidjeti Mjeru, onda mu se ovako zakuca čekićem: inž, okej, može propuh na forumu do mile volje (ako te veseli, makar je dosadno), ali u hijerarhiji si dolje; za penjanje treba zapeti i raditi (produkcija propuha nije rad, to je bezglava dječja igra).
Kada bi te neko pitao šta si hteo da kazeš, ne bih ni sam znao da objasniš. Čudo je kada ljudi imaju svo vreme sveta na raspolaganju, šta im sve moze pasti na um. |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 23/12/2013 : 13:09:50
|
i eto nas opet... skupljaju se propuhaši, pa će se malo našaliti, malo dobacivati, na kraju će se funjiti...
čak se, na tren, zapitam kako mi se uopće da postojati sa tim kretenima, a onda hračnem brniju u lice i idem dalje... dok propuh skviči bijesno, lijevo i desno.
Legendo..inace tribalo mi je vremena da skuzim da si forumski agent provokator broj 1..ovi ostali sa foruma su male bebe prema tebi..kralju.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 23/12/2013 : 13:10:42
|
čak se, na tren, zapitam kako mi se uopće da postojati sa tim kretenima, a onda hračnem brniju u lice i idem dalje... dok propuh skviči bijesno, lijevo i desno.
Pljunuti, e koja si ti pička od čoveka |
|
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13166 Posts
|
piquet
Senior Member
Croatia
1592 Posts
Member since 15/03/2003 |
Posted - 23/12/2013 : 13:14:01
|
|
"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?" |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
19034 Posts
Posted - 23/12/2013 : 13:21:48
|
profač, odo ja u eleuzinske misterije via purgitiva. dakle, doviđenja i vidimo se, kako reče sanader.
i tako isterali jedinog pravog Zagorologa filozofa...opet cijeli forum ostaje nama beznadežnima ferrijevcima... još wele propovjednik ode i.....bog te veseli. |
|
|
|
markotamara
Senior Member
Croatia
2783 Posts
Member since 26/05/2013 |
Posted - 23/12/2013 : 13:27:18
|
Odakle ti pravo da me nazivas Ustasom konju jedan ( cak i u sali da to kazes) Na ovom forumu siris samo mrznju i saljes demagogiju... Molim moderatora da te opomene jer nemas dokaz kao ni pravo nekog prozivati tim zlocinackim rezimom ,za tvoju inf i da jesam to nemogu biti nisam toliko bas star Jedini klaun je tu koji privlaci paznju si ti Zivija Zagor |
GALLIENO FERRI
|
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19772 Posts
Posted - 23/12/2013 : 13:29:45
|
quote: Originally posted by Timber Bil
Kada bi te neko pitao šta si hteo da kazeš, ne bih ni sam znao da objasniš. Čudo je kada ljudi imaju svo vreme sveta na raspolaganju, šta im sve moze pasti na um.
Zato ti imaš mnogo vremena pri otvaranju ovako glupih topica. Već sam ti napiso da bi trebao sedam puta razmisliti prije nego dotakneš tipkovnicu, preporučam ti da se toga držiš. |
|
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
19034 Posts
Posted - 23/12/2013 : 13:33:08
|
koliko sam shvatio tintona..mislio je sa klunom Šimunića...zašto bi tebe? jedna mala razmirica nije valjda razlog za takve kvalifikacije...ajmo dalje živcirat Stinkyja radije. |
|
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19772 Posts
Posted - 23/12/2013 : 13:37:58
|
Odakle ti pravo da me nazivas Ustasom konju jedan ( cak i u sali da to kazes) Na ovom forumu siris samo mrznju i saljes demagogiju... Molim moderatora da te opomene jer nemas dokaz kao ni pravo nekog prozivati tim zlocinackim rezimom ,za tvoju inf i da jesam to nemogu biti nisam toliko bas star Jedini klaun je tu koji privlaci paznju si ti Zivija Zagor
Pa nisam ja kriv što podržavaš kojekakve povike "ZA DOM SPREMNI". Ko zna? Možda si u tom trenutku i ti bio na tribini. |
|
|
|
Opti
stripovi.com suradnik
Vatican City
4533 Posts
Member since 06/07/2009 |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19772 Posts
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 23/12/2013 : 13:53:58
|
quote: Originally posted by teller
profač, odo ja u eleuzinske misterije via purgitiva. dakle, doviđenja i vidimo se, kako reče sanader.
i tako isterali jedinog pravog Zagorologa filozofa...opet cijeli forum ostaje nama beznadežnima ferrijevcima... još wele propovjednik ode i.....bog te veseli.
...i ostadoste ti i panj da onanišete na miru. edit: Opti kralju |
Edited by - wele on 23/12/2013 13:58:07 |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
19034 Posts
Posted - 23/12/2013 : 14:10:12
|
quote: Originally posted by wele
quote: Originally posted by teller
i tako isterali jedinog pravog Zagorologa filozofa...opet cijeli forum ostaje nama beznadežnima ferrijevcima... još wele propovjednik ode i.....bog te veseli.
...i ostadoste ti i panj da onanišete na miru. edit: Opti kralju
još si tu?...nema još tog mira!... ali nešto mi je zanimljivo jako....ZAŠTO POBOGU VI VIŠE OBRAZOVANA BIĆA ZALAZITE NA TOPICE KOJE OTVARA PROFESOR INZ..?..netko vas tera?..to vam je misija?...od velike važnosti?..volite mu kontrirat?...zanimljivi su vam?...potajno vam je simpatičan?... dajte mi razlog kačit se na topicima koje otvara forumaš kojeg ne cijenite i smatrate beznadežnim?....ako se setim još ignore liste..zašto ne upotrebit i sačuvat živce?.... ovako ga svi koji ga najviše napadate-potajno obožavate i dajete mu municiju i elan za otvaranje novih.... |
|
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 23/12/2013 : 14:17:03
|
Pa mora neko da vas spušti u mulj u kojem vam je mjesto kad god počnete da se uzdižete i busate u grudi. Što prije ti i inz prihvatite da ste talog i svedete učešće na posmatranje biće svima lakše. |
|
|
Topic |
|