brni Advanced Member
Croatia 10434 PostsMember since 18/06/2009
quote:Originally posted by mamlazsuper. ne trebaju nas braniti ljudi poput tebe.
sretan Average Member
593 PostsMember since 16/11/2012
mamlaz Advanced Member
Croatia 9934 PostsMember since 28/02/2004
quote:Originally posted by mamlazajd dosta stvarno. ajmo o stripovima. sta mislite o zagoru?
quote:Originally posted by brniquote:Originally posted by mamlazajd dosta stvarno. ajmo o stripovima. sta mislite o zagoru?Najbolji strip svih vremena..sa najboljim pricama i nenadmasnim Ferrijevim crtezom..
quote:Originally posted by mamlazquote:Originally posted by brniquote:Originally posted by mamlazajd dosta stvarno. ajmo o stripovima. sta mislite o zagoru?Najbolji strip svih vremena..sa najboljim pricama i nenadmasnim Ferrijevim crtezom..Blek je bolji:)
Space Marine Senior Member
Croatia 1301 PostsMember since 08/09/2013
quote:Originally posted by Space MarineA Miki?
quote:Originally posted by mamlazquote:Originally posted by Space MarineA Miki?pssst. doci ce neki cudni forumasi:)
quote:Originally posted by brniNikad nije bia moj djir..previse su krznenih bestija poubijali ti divljaci..
quote:Originally posted by Space Marinequote:Originally posted by mamlazquote:Originally posted by Space MarineA Miki?pssst. doci ce neki cudni forumasi:)A Kit Teller?
quote:Originally posted by mamlazquote:Originally posted by brniNikad nije bia moj djir..previse su krznenih bestija poubijali ti divljaci..a zagor je pobio svih. jedini veci ubojica je Tex:)
quote:Originally posted by brniquote:Originally posted by mamlazquote:Originally posted by brniNikad nije bia moj djir..previse su krznenih bestija poubijali ti divljaci..a zagor je pobio svih. jedini veci ubojica je Tex:)Mister No najvise popio a DD najvise poj...
quote:Originally posted by mamlaza taj tvoj DD je sonjo naspram Mister No-a:)
quote:Originally posted by Space Marinequote:Originally posted by brniquote:Originally posted by mamlazquote:Originally posted by brniNikad nije bia moj djir..previse su krznenih bestija poubijali ti divljaci..a zagor je pobio svih. jedini veci ubojica je Tex:)Mister No najvise popio a DD najvise poj...Chico je najviše poj.. pojeo.
quote:Originally posted by brniquote:Originally posted by mamlaza taj tvoj DD je sonjo naspram Mister No-a:)Sonjo koji ima Groucha..
quote:Originally posted by mamlazquote:Originally posted by brniquote:Originally posted by mamlaza taj tvoj DD je sonjo naspram Mister No-a:)Sonjo koji ima Groucha..jebi se:) sta sada da kazem a da sam u pravu:)
quote:Originally posted by Space MarineNi Mister Bluf, Žalosna Sova i Flok zajedno mu ne mogu ništa!
quote:Originally posted by brniquote:Originally posted by mamlazquote:Originally posted by brniquote:Originally posted by mamlaza taj tvoj DD je sonjo naspram Mister No-a:)Sonjo koji ima Groucha..jebi se:) sta sada da kazem a da sam u pravu:)Neman pojma..pitaj lingvista...