Interesantno iznenađenje.Ipak nije Chico toliki kvalitet da dupliram izdanja bez obzira na boju.Znači sve pohvale za masovna,jeftina izdanja ali ovo ću preskočiti.
možda nije toliki kvalitet ali je najprodavanije Ludensovo izdanje na kioscima...prvi ČIKO DETEKTIV valjda i najprodavanije (bar Bernard je to izjavio)...zato ne čudi reprint...sad i u koloru...pitam se šta je sada sa Čiko reprintom crnobijelim?...hoče i to dalje uz Zagor specijale u reprintu?.... znam samo da sa mojeg pogleda imam izdanje za hčerku...čitala je več Čika ali je kazala nedugo nazad:"zakaj ni to v barvah?"...evo ti moja Ana poklon od Bernarda.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
prvih pet svakako moram imati,,a sto se tice ovih novih serijala, ja mislim da bi ludensu bilo pametnije da ubrzaju redovnog zagora, da se talijani konacno stignu, a ne ovako kasnimo sto godina za njima, nego izbacivat neke nevazne serijale, reprinte od reprinta itd,,
Da je ovo objavio Libellus, tehnički savršeno na odličnom papiru s najboljim mogućim kolorom i dobrim prijevodom, onda bih uzeo bez razmišljanja. Jest da bi cijena prva 2 mjeseca bila 120 a onda nekih 150 kn, ali bih znao za što plaćam. Ovako, na slabom papiru koji kako King reče ne podnosi pošteni kolor, uz prijevod Ane Gašpar ili Elizabete Garber, ništa od toga.
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Da je ovo objavio Libellus, tehnički savršeno na odličnom papiru s najboljim mogućim kolorom i dobrim prijevodom, onda bih uzeo bez razmišljanja. Jest da bi cijena prva 2 mjeseca bila 120 a onda nekih 150 kn, ali bih znao za što plaćam. Ovako, na slabom papiru koji kako King reče ne podnosi pošteni kolor, uz prijevod Ane Gašpar ili Elizabete Garber, ništa od toga.
vidjeli ste izdanje i papir ili pricate napamet?--mozda je skuplje bas zbog boljeg papira?...dane brzate malo?
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Zar smo na vi? Ne, nisam izdanje još imao u rukama, ali cijena je svega 5 kn viša od one za c/b, što bi bila razlika za boju pa pretpostavljam da papir nije bolji. Ali dobro, možda i griješim. Makar bi LL ovo objavio na vrhunskom papiru, kao što je ova tura s kolor Martijem, Texom i Dylanom.
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Ludens neće nikad izdavati ni Orfane ni Saguara ni Kena, jer isključivo igraju na sigurno, odnosno izdaju samo ono što može uspjeti. A u ovakva vremena tko im to može i zamjeriti.
Ludens neće nikad izdavati ni Orfane ni Saguara ni Kena, jer isključivo igraju na sigurno, odnosno izdaju samo ono što može uspjeti. A u ovakva vremena tko im to može i zamjeriti.