Poll Question: Evo ih! Recenzenti čine jedan od glavnih stupova ovoga sajta. Svojim neumornim pisanjem daju nam vlastiti uvid u viziju svijeta koju im je pročitani strip ostavio, a time obogaćuju ne samo sajt nego i nas koji čitamo njihova djela. Već smo izabrali najbolju recenziju, ali da li je autor te recenzije i najbolji recenzent? Da li je možda najbolji pisac recenzija netko tko nije nijednom pobijedio u natjecanju za recenziju mjeseca prošle godine?Tko će ponijeti titulu najboljeg? Vi odlučujete!
Ponuđeno je 15 kandidata. Prvih 7 su pobjednici na natjecanju za recenziju mjeseca, a drugih 8 je izabrano prema broju recenzija koje su napisali protekle godine. Glasanje traje do 17.02.2014.godine.
Results:
DeeCay
[28%]
11 votes
Grofica Varga
[15%]
6 votes
Tinton
[3%]
1 votes
Opti
[3%]
1 votes
PijaniPatak
[18%]
7 votes
Going Going
[3%]
1 votes
Bjelolasica
[0%]
0 votes
Mali_Mate
[8%]
3 votes
BonJovi4ever
[5%]
2 votes
Jerry Krause
[5%]
2 votes
Selanne
[5%]
2 votes
Drogsy
[3%]
1 votes
Acestroke
[3%]
1 votes
Charlito de la vega
[0%]
0 votes
Paro
[3%]
1 votes
Poll Status:
Locked »»
Total Votes: 39 counted »»
Last Vote:
16/02/2014 09:59:26
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Glas goingu za poticaj... neka nastavi pisati recenzije... : )
Hvala nagore, druze! Cim budem imao ponovo nekog slobodnog vremena ide nova recenzija neke epizode. Nesto me nisu nesto mnogo odusevile ove neove epizode od Veselog pa cekam neku koja ce da me natera da je napisem odmah!
Znam da sam u zadnje vrijeme malo stao, ali nemam više slobodnog vremena nikako, tako da mojih novih recenzija neće biti zadugo, nažalost.
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.