forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 ZAGOR
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1210

Bat Baterton
Average Member

Serbia
782 Posts

Member since 10/08/2010

Posted - 28/03/2014 : 14:01:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Bat Baterton a Private Message  Reply with Quote
Već je prošlo vreme kada je trebalo da se izvrši promena na naslovnicama ili da se bar priprema.
Ako kažemo da je JA saga možda ipak bila neodgovarajuća, da bi bio preveliki šok za čitaoce, a onda je trebalo iskoristiti priliku pri pokretanju gigant edicije. Ako ne novi crtač naslovnica, a ono bar crtač stripa da bude i crtač naslovnice (kao i na Tex gigantima).

Pošto ni to očigledno nije bio adekvatan trenutak (ajde da kažemo da je edicija pokrenuta zbog jubileja, da se odala počast i Feriju na taj način), e pa onda definitivno nema opravdanja zašto nije iskorišćen trenutak prilikom pokretanja Kolor edicije. Sve ja razumem, Feri jeste legenda, ali vreme za, makar delimičnu, promenu na naslovnicama je bilo juče.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22343 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 28/03/2014 : 14:43:29  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deers

quote:

Kako mislis "to se ne propusta"?
Dylan je tada bio broj 1, dakle Villa je radio na najprodavanijem serijalu, po nekoj logici trebao bi za taj serijal dobijati i najvece pare.

Nije stvar samo u parama. Tex je bio i ostao za Talijane legenda talijanskog stripa. Radit na Texu je stvar prestiža. Radit naslovnice Texa je jackpot.

Mislis da je Piccinelli presao na Texa zbog prestiza? On, koji sam kaze da mu je Zagor broj 1.
Mislis da je Rubini presao na Texa jer je imao nedoljivu zelju da jkoci svoju kreativnost crtajuci monotone avanture, ili mozda zbog prestiza?

Ponavljam jos jednom, u to vrijeme je Dylan bio najprodavaniji strip u SBE.
Dylan je bio zlatna koka!
To je cinjenica koja Sergiu, ocigledno, nikako nije odgovarala, mada sve pare idu njemu u dzep, bez obzira koji se serijal najbolje prodaje.

Pazi, i Zagor je kultni strip u Italiji, odakle mu uopste ideja da stavi Cassarove u ekipu?! Oni su samo jedan od primjera.
Kao sto sam rekao, nije Sergio mnogo bendao za lovu, tako barem izgleda, njemu je vazno da Tex dobije najbolje stvari. To je ono sto je on htjeo, narod je prihvatio ono sto im je pruzeno.
Zagora je kocio u dosta stvari, pa nije morao dodijeliti najbolje crtace, ali mogao je barem ne gurati u serijal ljude koji u normalnim uslovima ne bi imali sansu da dobiju posao kao crtaci.
Zagor je bio tako receno kanta za smece.
Tek u zadnje vrijeme Burattini se trudi da to bude drugacije.
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9472 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 28/03/2014 : 14:59:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
Da, jadne su pod prisilom odvukli na Texa. Tex je "državna firma". Koliko god više uživao raditi Zagora, on je posao kojega sutra možda neće biti.

Cassarovima je najveći problem što su stari, prije i nisu bili toliko loši, neki Bonelli prosjek.

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 28/03/2014 : 15:12:40  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Bio?

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22343 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 28/03/2014 : 15:24:57  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PijaniPatak

quote:
Originally posted by King Warrior

Bio?

Situacija se popravlja. Sada se Burattini bakce sa crtacima.
Ovi stari iz kante za smece koje je doveo Sergio, kada odrade svoje, odradili su. Ne mogu se sada tek tako sutnuti.
Stvar je u tome u onima sto dolaze, zivi bili pa vidjeli hoce li biti tako losih crtaca kao nekada.
Bure je nedavno rekao da ce se postarati da u tom pravcu stvari od sada drugacije laufaju.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 28/03/2014 : 15:35:40  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Po onome šta sam čuo i video u zadnje vreme, Burattini vuče na pogrešnu stranu. Svaka mu čast na trudu, ali ne sviđaju mi se priče koje čitam s druge strane Jadrana

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19813 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 28/03/2014 : 16:03:38  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by solar

Ma nemam ja nikakvih problema s time da ti je ta priča loša i meni su neke Bosellijeve bezvezne, pada mi na pamet "Teror u muzeju" ili "Veracruz". Ali ako ti, kako si sam priznao, realno misliš da zaslužuje 40% pa stavi onda toliko.
Jer pojavit će se netko tko će opet iz protesta staviti 100% premda misli da je realno zaslužila npr. 75% i onda dobivamo komentare temeljene na hirovima i protestima umjesto na argumentima.

Opa, meni su obije (Veracruz i Muzej) u samom vrhu Zagora, Muzej mi je top 10 sigurno, o Huronima da i ne pričam.

Ako ćemo dati primjer lošeg Rada Maura, onda je to Demosnki otok.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17052 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 28/03/2014 : 16:07:05  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Burattini mora podhitno iz ekipe potjerati braću Cassaro, jer oni su ruglo koje, kako kaže King, uopće ne bi trebali raditi kao crtači, nigdje!
Sedioliju, Mangiantiniju, D'arcangelu, Chiarolli i sličnima dati da crtaju čim je moguće manje, valjda bi im tada i kvalitet bio nešto bolji, mada sumnjam.
Ne kužim da jedan vrhunski crtač kao što je Torricelli crta tako malo?! Pa jebo ga ja ako se sjećam koja je zadnja njegova priča objavljena kod nas, gigant?? Kad je to bilo... Ili Torricelli radi još nešto u životu pa nema vremena ili je tu netko lud... A koliko priča je od tada izbačeno od Chiarolle, Sediolija i od tih Cassara čiji crtež kad vidim, odmah mi se smuči...
Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 28/03/2014 : 16:07:16  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
Fala Bogu pa nece napraviti sto bi neki tili da naslovnice crta netko drugi i da serijal vodi tamo kao sto se tu raspravlja.
Ferri ce crtati naslovnice dok vidi taman "kroz maglu",i to mi je drago a Verni je nasljednik maestra :))

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

ike666
Average Member

709 Posts

Member since 01/11/2012

Posted - 28/03/2014 : 17:13:42  Show Profile Show Extended Profile  Send ike666 a Private Message  Reply with Quote
Toricelli je vrhunski crtač koji je definitivno premalo zastupljen. Bonelli je obiteljska kompanija koja vodi računa o svojim veteranima i uvjeren sam da nikada neće uzeti Ferriju naslovnice ukoliko on to sam ne zatraži, što se vjerojatno nikada neće dogoditi.
I dalje će ga pokrivati Verni i ekipa, a ja se nadam da će Ferri raditi još 20 godina pa i vrtati naslovnice, iako sada ima i boljih crtača.
Ali Zagor je više od same tehnike, i neka tako bude i dalje

Rendal Mutant, Tkac, Jednooki Džek, Vatreno oko...
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 28/03/2014 : 18:19:48  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

quote:

Ma nemam ja nikakvih problema s time da ti je ta priča loša i meni su neke Bosellijeve bezvezne, pada mi na pamet "Teror u muzeju" ili "Veracruz". Ali ako ti, kako si sam priznao, realno misliš da zaslužuje 40% pa stavi onda toliko.
Jer pojavit će se netko tko će opet iz protesta staviti 100% premda misli da je realno zaslužila npr. 75% i onda dobivamo komentare temeljene na hirovima i protestima umjesto na argumentima.

Opa, meni su obije (Veracruz i Muzej) u samom vrhu Zagora, Muzej mi je top 10 sigurno, o Huronima da i ne pričam.

Onda ćemo se složiti da se ne slažemo!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19813 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 28/03/2014 : 18:28:14  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Onda ćemo se složiti da se ne slažemo!

Naravno.
Šta misliš o demonskom otoku?

Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 28/03/2014 : 18:35:58  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Demonski otok sam pročitao samo jedanput kad je izašao, tako da mi nije svjež u pamćenju ali generalo mi se svidio. Ništa vanredno dobro (zbog ograničenja almanaha) ali jedan vrlo solidan uradak.
Morao bi to još jedanput pročitati, ali svejedno jako mi odgovaraju Bosellijevi scenariji pa makar bili kratki kao i ovaj.

Da još spomenem i Hurone koji su mi vrlo dobri i po meni to je smjer u kojem bi darkvudske avanture trebale ići u budućnosti.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19813 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 28/03/2014 : 18:43:48  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Ma da? Meni je to nešto najgore što sam vidio od Bosellija.

Složit ćemo se da se ne slažemo.

Nego, ovo vidim prvi put. http://en.wikipedia.org/wiki/Zago

Go to Top of Page

Džedson
Average Member

535 Posts

Member since 29/04/2008

Posted - 28/03/2014 : 19:00:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Džedson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ike666

Mnogi ovdje misle da su vrlo moderni i osvješćeni, i samo naprijed, ali dečki serijali imaju svoja pravila i razloge zbog kojih opstaju, a da nema Burattinija i ctrača "tradicionalista" Zagor više ne bi postojao.

je li? pazi ovo

1)tamo negdje na prijelazu 80-tih u 90-te manje više sve živo piše kako si ga ti nazvao maestro toninelli. pomaže capone. nema atlantide, nema puno fantaziranja, sf-a itd. nema bosellija da promašuje ceo fudbal. darkwood, indijanci, razbojnici, vatrena voda, zakon duha sa sjekirom, dvoboji, traperi i poglavice.

2)sve crtaju maestro ferri, donatelli, pepe i torricelli. nema chiarolle ni u primisli, kao ni laurentija, cassara, marcella, andreuccija itd. nema ctrača koji izazivaju mučninu i žgaravicu.

rezultat takve sjajne situacije je - prodaja nezadrživo pada i sam sergio bonelli alias nolitta 90-te izjavljuje da se zagor potrošio? prijeti mu gašenje?

zatim dolazi boselli da promašuje ceo fudbal sa svojim atlantidama, sf-om, fantaziranjem i putešestvijama. je, i bure je tu, ali boselli je glavni, to se vidi s neptuna. tu je da sačinjava tandeme iz noćne more s chiarollom, laurentijem, marcellom i ostalim nesretnicima koji su došli pokapati zagora. od tradicionalnih crtača tu su samo ostarjeli maestro i torricelli, koji ionako crtaju svake prijestupne. po onom što imamo prilike čuti i na tvojem primjeru, dio publike dobiva probavne smetnje i alergijske reakcije i prestaje s kupovinom.

rezultat te mučne situacije je - porast prodaje!?! zagorova druga mladost? nema govora o gašenju ni 20 godina nakon toga? iste matrice upotrijebljene tada se i dalje koriste za razmrdavanje serijala? isti nesretni boselli se i dalje vuče za rukav da piše bitne epizode zagora, iako je prezaposlen na texu i dampyru?

gle, i tvoj i odabir bilo čiji onog što mu se sviđa je potpuno ispravan i legitiman, ali dajte skužite više da bi zagor davno kihnuo da nije bilo ponajprije bosellija i tih novih crtača. pa se eto i verni imao na što ukrcati

Go to Top of Page

Džedson
Average Member

535 Posts

Member since 29/04/2008

Posted - 28/03/2014 : 19:01:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Džedson a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma da? Meni je to nešto najgore što sam vidio od Bosellija.

Složit ćemo se da se ne slažemo.

Nego, ovo vidim prvi put. http://en.wikipedia.org/wiki/Zago

i meni. i od laurentija
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 28/03/2014 : 19:30:05  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Meni je sjeo Demonski otok. Lošiji Bosellijev uradak, ali opet bolji od večine ostalih.

Komentar:

9-8-8-7 - 82%

Vrijedan almanah za kolekcionare jer odlično nadograđuje odnos Virginie i Zagora i odlično sjeda pri pravom kronološkom čitanju serijala. Dakle, ta priča najbolje paše ako je se čita tamo negdje nakon afričke "Atlantide" ili "Kraljice mrtvog grada" jer je tada u Italiji i izašla. Največi plus mi je za(jebancija) Zagora i Virginie i sad je jasnije zašto Virginia još uvijek pomalo pati za našim junakom u "Krakenu", tj. prvom Kainu. Ona jedna scena u čamcu na kraju "Careva pečata" nije dovoljna. Sad znamo da su se Zagor i Virgina tada "družili" malo duže. Zbog toga Boselliju ovdje plus. Također, nije mu loša fora sa onim napuštenim mornarom na otoku i potencijalnim blagom. Takve stvari volim. Crtež bi mogao biti bolji. Laurenti fušari, ali opraštam mu jer kod Virginie brijilira. Virigina ovdje stalno spominje kako bi jednog dana htjela imati svoj brod... hmm, pa ne može Fishleg živjeti vječno. Drag mi je Fishleg, ali opasno je more, a Virginia mi djeluje kao puno zanimljiviji kapetan posade Golden Baby, ali o tom potom.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17052 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 28/03/2014 : 19:35:07  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Toricelli je vrhunski crtač koji je definitivno premalo zastupljen. Bonelli je obiteljska kompanija koja vodi računa o svojim veteranima i uvjeren sam da nikada neće uzeti Ferriju naslovnice ukoliko on to sam ne zatraži, što se vjerojatno nikada neće dogoditi.
I dalje će ga pokrivati Verni i ekipa, a ja se nadam da će Ferri raditi još 20 godina pa i vrtati naslovnice, iako sada ima i boljih crtača.
Ali Zagor je više od same tehnike, i neka tako bude i dalje

I ja zelim da Ferri bude tako dugovjecan, ali da crta sa 105 godina... I
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17052 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 28/03/2014 : 19:37:59  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Džedson

quote:

Mnogi ovdje misle da su vrlo moderni i osvješćeni, i samo naprijed, ali dečki serijali imaju svoja pravila i razloge zbog kojih opstaju, a da nema Burattinija i ctrača "tradicionalista" Zagor više ne bi postojao.

je li? pazi ovo

1)tamo negdje na prijelazu 80-tih u 90-te manje više sve živo piše kako si ga ti nazvao maestro toninelli. pomaže capone. nema atlantide, nema puno fantaziranja, sf-a itd. nema bosellija da promašuje ceo fudbal. darkwood, indijanci, razbojnici, vatrena voda, zakon duha sa sjekirom, dvoboji, traperi i poglavice.

2)sve crtaju maestro ferri, donatelli, pepe i torricelli. nema chiarolle ni u primisli, kao ni laurentija, cassara, marcella, andreuccija itd. nema ctrača koji izazivaju mučninu i žgaravicu.

rezultat takve sjajne situacije je - prodaja nezadrživo pada i sam sergio bonelli alias nolitta 90-te izjavljuje da se zagor potrošio? prijeti mu gašenje?

zatim dolazi boselli da promašuje ceo fudbal sa svojim atlantidama, sf-om, fantaziranjem i putešestvijama. je, i bure je tu, ali boselli je glavni, to se vidi s neptuna. tu je da sačinjava tandeme iz noćne more s chiarollom, laurentijem, marcellom i ostalim nesretnicima koji su došli pokapati zagora. od tradicionalnih crtača tu su samo ostarjeli maestro i torricelli, koji ionako crtaju svake prijestupne. po onom što imamo prilike čuti i na tvojem primjeru, dio publike dobiva probavne smetnje i alergijske reakcije i prestaje s kupovinom.

rezultat te mučne situacije je - porast prodaje!?! zagorova druga mladost? nema govora o gašenju ni 20 godina nakon toga? iste matrice upotrijebljene tada se i dalje koriste za razmrdavanje serijala? isti nesretni boselli se i dalje vuče za rukav da piše bitne epizode zagora, iako je prezaposlen na texu i dampyru?

gle, i tvoj i odabir bilo čiji onog što mu se sviđa je potpuno ispravan i legitiman, ali dajte skužite više da bi zagor davno kihnuo da nije bilo ponajprije bosellija i tih novih crtača. pa se eto i verni imao na što ukrcati

Sve stoji, da ta nova ekipa nije prodobila novu publiku i vratila staru, serijal bi odavno bio pokojni... Boselli je spasio Zagora i tocka.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19813 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 28/03/2014 : 20:06:59  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nagor

Meni je sjeo Demonski otok. Lošiji Bosellijev uradak, ali opet bolji od večine ostalih.

Komentar:

9-8-8-7 - 82%

Vrijedan almanah za kolekcionare jer odlično nadograđuje odnos Virginie i Zagora i odlično sjeda pri pravom kronološkom čitanju serijala. Dakle, ta priča najbolje paše ako je se čita tamo negdje nakon afričke "Atlantide" ili "Kraljice mrtvog grada" jer je tada u Italiji i izašla. Največi plus mi je za(jebancija) Zagora i Virginie i sad je jasnije zašto Virginia još uvijek pomalo pati za našim junakom u "Krakenu", tj. prvom Kainu. Ona jedna scena u čamcu na kraju "Careva pečata" nije dovoljna. Sad znamo da su se Zagor i Virgina tada "družili" malo duže. Zbog toga Boselliju ovdje plus. Također, nije mu loša fora sa onim napuštenim mornarom na otoku i potencijalnim blagom. Takve stvari volim. Crtež bi mogao biti bolji. Laurenti fušari, ali opraštam mu jer kod Virginie brijilira. Virigina ovdje stalno spominje kako bi jednog dana htjela imati svoj brod... hmm, pa ne može Fishleg živjeti vječno. Drag mi je Fishleg, ali opasno je more, a Virginia mi djeluje kao puno zanimljiviji kapetan posade Golden Baby, ali o tom potom.

Pomalo preformuliran post s drugog foruma (moj):

Ovo je za mene možda najgori Bosselli ikada - a Ferrijevoj naslovnici da nepričam ona je pogotovo debilna, hoćeš mi reći da nisi od početka znao da su oni mornari krivci jer je Zagor cijelo vrijeme tvrdio. Kakvog to smisla ima????

A vrhunac gluposti je kad Fshleg kitolovac upozorava mornare da ne smiju ubijati tuljane jer su ugroženi. U kojem stoljeću? Kojim se on poslom bavi?

Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 28/03/2014 : 20:11:59  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Da ali taj detalj sa ubijanjem tuljana ima vrijednost jednog tipfelera, potpuno nebitno za cijelu priču.
Ponavljam, trebao bi pročitati priču opet da mogu dati bolji komentar, još ćete me i na to natjerati.

Edited by - solar on 28/03/2014 20:12:49
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19813 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 28/03/2014 : 20:17:58  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da ali taj detalj sa ubijanjem tuljana ima vrijednost jednog tipfelera, potpuno nebitno za cijelu priču.
Ponavljam, trebao bi pročitati priču opet da mogu dati bolji komentar, još ćete me i na to natjerati.

Naravno, više me pogodi ovo prvo.

Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 28/03/2014 : 20:38:24  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Možda Fishleg jednostavno voli tuljane. Ma voli on i kitove, ali biznis je biznis.
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11926 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 28/03/2014 : 20:40:45  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Au, nema me 2 dana na forumu vi nabijete 5 strana!

Ali moram da kazem da sam uzivao poslednjih 20 minuta citajuci tih 5 stranica.

Potpuno se slazem sa Pijanim i Kingom, na naslovnice ne sme da dodje Verni ili neki drugi Ferrijev imitator. Da bi Zagor opstao mora da se cilja na novu grupu citalaca koja sada dolazi i koja ce sada da uzme po prvi put Zagora u ruke.
Zato smatram da je Piccineli (a na drugom mestu odmah iza njega Nuccio) najidealniji za naslovne strane, cist stil ali ostavlja jako privlacan utisak, treba samo pogledati alternaticu naslovnu za Helingena sa Ultimate topic, pa ta naslovna je savrsena! I bas ono sto je potrebno Zagoru da se privuku novi citaoci i skoci prodaja!

A za odrzavanje redovne serije najidealnija je kombinacija umerenog starog i novog.
Dakle Burattini kao predstavnik malcice klasicnijih, Nolitijanskih epizoda, ali ne previse, ne treba da se imitira Nollita ali epizode kao sto su Covek koji je pobedio smrt, Tajanstveni samostan i Mocvara robijasa, takvih epizoda treba da bude sto vise.
I Bosseli kao predstavnik modernog, dinamicnog, vezanog za kontinuitet i Atlantidu.
Isto vazi i za crtace! Miks tradicionalnog i modernog! Da jednako budu zastupljeni i Della Monica i Nuccio, i Rubbini i Espotio Bros, i Bisi i Verni i Walter Venturi...

U Specijalima treba da se eksperimentise sa crtacima (Barison i slicni) i stilovima kao sto je Patak pre jedno 10ak strana okacio one slike sa dinamicnijim kadriranjem.
Maxije ne dirati.
Gigante vratiti sto pre to bolje.

Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 28/03/2014 : 21:09:55  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
I ja moram spomenuti kako je baš zabavno sudjelovati u ovoj prilično civiliziranoj i argumentiranoj raspravi.

Edited by - solar on 28/03/2014 21:10:10
Go to Top of Page
Page: of 1210 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.61 seconds. Snitz Forums 2000