Ludens je lani ( a vjerojatno će i sada) odma nakon izlaska objavio zadnji specijal, ma nije se digla ovolika strka. Ne znan što je tu tako specijalno.
Ludens je lani ( a vjerojatno će i sada) odma nakon izlaska objavio zadnji specijal, ma nije se digla ovolika strka. Ne znan što je tu tako specijalno.
Pusti bre, ne zateži. Taman se polako smiruje. Malo je specifično to jer se ovaj broj isčekuje zbog crtača. Ja ga imam u italijanskoj formi i meni je srež odličan. Ima manjih mana na nekim mestima ali je u globalu pravo osveženje.
Izdanje je specijalno, ne izdavaci. Nakon dosta promasaja u posljednjih nekoliko godina, ocekujemo napokon jednu pricu koja ce opravdati naziv ove edicije.
Meni je topic ok, kad se za svaki drugi strip otvara tema ne vidim zašto ne bi i za ovaj I ljudi manite se nacionalizma, nikome nije ništa dobro donio, jbt makar nemojte stripove u to uvlačiti
u epizodi ponekad se vracaju...kako bi doslovan prevod naslova zvucao? mislim na prevod italijanskog naslova
ajao tek sam sad vidio da su to vec iskoristili u redovnom. pametno. tamo bi doslovan prijevod bio nesto kao "povratak natrag" ili slično, uzasno. pricekajmo ludens da vidimo doslovan prijevod
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
VČ je postavio jednu tablu kao najavu. E zbog ovog smo digli "frku" kako kažete, a ne zbog izdavača. Zato što mi je želja da vidim novog crtača u Zagovoroj ekipi koji nešto zna, a deluje mi da ovaj itekako zna. Baš me sad zanima da vidim crtež u celom stripu
VČ je postavio jednu tablu kao najavu. E zbog ovog smo digli "frku" kako kažete, a ne zbog izdavača. Zato što mi je želja da vidim novog crtača u Zagovoroj ekipi koji nešto zna, a deluje mi da ovaj itekako zna. Baš me sad zanima da vidim crtež u celom stripu
Možda naj tabla ikad Zagora.
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!