Daj prekini sa tim nacionalizmom, ovo nije Ludens sajt, već stripovski forum. Baš me briga za tvoj Ludens specijal kada su ga ovi iz VČ prvi izdali. I sam kupujem sve od Ludensa sem specijala jer je VČ uradio to verno originalu.
A zašto čovjek ne bi otvorio topic? Meni je ova vijest zanimljiva i drago mi je da sam saznao šta se sprema. Iako ne kupujem VČ možda sada i hoću jer me zanima Barison.
Sta serete, za svaki Ludens se otvara, a za VC ne moze.
Da se razumije, samo sam dao link za taj drugi topic...
Inače, otvaranje bilo kakvog topica o stripovima mi ne smeta, nije da postoji neko ograničenje...
Sto puta je bila tema oko Ludensa i VČ, sve Ludens topice (ili većinu) otvara Tromislawsky, a iz osoblja VČ-a nitko nije pokazao zanimanje za takvim nečim... Na kraju su ljudi navikli da je stanje ovakvo...
A uvijek će se na takvim temama potezati nekakav nacionalizam, tu je uvijek zanimljivo vidjeti kako je i dalje jako lako podijeliti ljude s ovih prostora oko nekih totalno nebitnih životnih pitanja :)
Daj prekini sa tim nacionalizmom, ovo nije Ludens sajt, već stripovski forum. Baš me briga za tvoj Ludens specijal kada su ga ovi iz VČ prvi izdali. I sam kupujem sve od Ludensa sem specijala jer je VČ uradio to verno originalu.
Koja debilana od posta. A i nema nikakve veze s ovim što je Johnny reka, izgleda da ti ovdi imaš najviše problema s nacionalizmom.
edit: I teller opet krivo napiše ime autora, kakvo čudo.
Bojim se da si gadno pobrkao lončiće. Ne prvi put, ali ipak. Samo sam primijetio dva ista topica, jedan ispod drugog. O kakvom nacionalizmu trabunjaš, i na temelju čega
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Može li mi netko objasniti u čemu je fama oko ovog specijala Zagora. Koliko vidim scenarij je Burattinijev, a crta taj neki Barison koji po onom što sam vidio nije ništa posebno...