forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Autorski izlog
 Moj strip-Boje moga grada
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 21

Torghal
Senior Member

Croatia
1981 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 02/03/2013 : 06:31:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
Gledajuci kronoloski onda prica zavrsava sa Obiteljskim bojama.Zasto strip zavrsava sa Ljubavnim bojama?Zato sta su one na neki nacin najvaznije Boje jer je od njih sve pocelo a Mateo je moglo bi se rec najbitniji lik u stripu bez obzira sta se pojavljuje samo na par tabli jer je on pokrenia lancanu reakciju svih ostalih dogadjaja.Da on nije nahuska Crnog da pribije dva homoseksualca ne bi Igor pobiga sa autom i ne bi posli mora sa Dariom ic opljackat njene roditelje i ne bi na kraju umra a Daria se ne bi izvukla iz pakla droge.Isto tako ne bi otac na onakav nacin dozna da mu je sin homoseksualac i ne bi ubia sina i njegovog momka i ne bi zavrsia u zatvoru.Kako ne bi zavrsia u zatvoru ne bi moga ni sprjecit Crnog da se osveti Saricu i njegovoj obitelji.Znaci moze se rec da je Mateo utjecao na smrt dva homoseksualca i Igora ali je sa druge strane na neki nacin spasia od smrti Sarica,njegovu zenu i sina.Na kraju se moze rec da je strip zavrsio tamo gdje je i poceo.A i zelia sam da strip zavrsi sa Crnim jer je on lik koji je ipak obiljezio ovaj strip.
Go to Top of Page

Kable
Starting Member

Croatia
47 Posts

Member since 15/02/2012

Posted - 02/03/2013 : 12:13:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Kable a Private Message  Reply with Quote
Izvrstan strip!
Radujem se iducim radovima naseg forumskog autora
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 02/03/2013 : 12:35:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote

Trljam ruke.
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8169 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 03/03/2013 : 15:42:11  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
preksinoć sam krenuo ispočetka, jer sam dosta toga pozaboravljao i brkao sam likove
strip je jako dobar, iako (ipak) nije najbolji davorov
podsjetio me po strukturi na film crash
ovo je splitski homofobno rasistički krug, a film je povezan međurasnim odnosima u los angelesu
da bi ovaj strip bio još bolji, po meni mu fali katarza, nešto kao u liku matta dillona
ipak, dobro je i ovako, jer radnja ima jednu veliku, brutalnu scenu, u kojoj otac ubija sina pedera, a ta scena možda šokira pokojeg homofoba i da mu mislit
ne znam
možda ovo ipak je torghalov najbolji strip

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19694 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 03/03/2013 : 16:01:25  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
po meni se natječe sa štrumfovima za tu titulu

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47165 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 03/03/2013 : 20:15:22  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
cjelokupno gledajuči štrumfovi su bolji iako mi se njihov kraj nije svidija.
ovo je ok strip,iako je ovaj naci prenaglašen šta se tiče naše sredine

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19694 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 03/03/2013 : 20:17:49  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
tabla 130 i 131 se ne vide

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 04/03/2013 : 21:55:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
kada pocinjemo vritnjak?

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 07/03/2013 : 14:35:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
Po meni, uz Mirakul 1, najbolje do sada. Definitivno.

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1981 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 31/05/2013 : 21:54:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
Ovih dana san bia na nekim predavanjima na koje me firma poslala.Predavac je triba govorit o mehanici i motorima sa unutrasnjim izgaranjem.Prvih 20 minuta je govoria protiv homoseksualaca i zidova,iducih 20 protiv komunista,nakon toga nam je 20 minuta objasnjava za koga tribamo glasat u drugom krugu lokalnih izbora.A da,na kraju se sitia i spomenit motore sa unutrasnjim izgaranjem.A ja sam ga cilo vrime gleda u cudu i mislia kako je lik profesora iz ovog mog stripa ozivia i izasa iz stripa.
Go to Top of Page

bisley
Senior Member

Croatia
1192 Posts

Member since 08/06/2005

Posted - 01/06/2013 : 08:50:51  Show Profile Show Extended Profile  Send bisley a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Torghal

Ovih dana san bia na nekim predavanjima na koje me firma poslala.Predavac je triba govorit o mehanici i motorima sa unutrasnjim izgaranjem.Prvih 20 minuta je govoria protiv homoseksualaca i zidova,iducih 20 protiv komunista,nakon toga nam je 20 minuta objasnjava za koga tribamo glasat u drugom krugu lokalnih izbora.A da,na kraju se sitia i spomenit motore sa unutrasnjim izgaranjem.A ja sam ga cilo vrime gleda u cudu i mislia kako je lik profesora iz ovog mog stripa ozivia i izasa iz stripa.

Di je bilo predavanje?
U Imotskom?
Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1981 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 01/06/2013 : 15:48:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bisley

quote:

Di je bilo predavanje?
U Imotskom?

U Splitu.Lik je inace profesor u srednjoj skoli.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19694 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 01/06/2013 : 16:27:15  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Di je bilo predavanje?
U Imotskom?

Jel možda u gimnaziji Vladimir Nazor?

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38069 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 01/06/2013 : 18:03:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Svasta!

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1981 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 01/06/2013 : 21:42:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

quote:

quote:

quote:

Di je bilo predavanje?
U Imotskom?

Jel možda u gimnaziji Vladimir Nazor?

Nije,reka je da je u nekoj tehnickoj skoli.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47165 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 01/06/2013 : 22:28:18  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
svašta

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7124 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 01/06/2013 : 23:02:21  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
Trebao si mu dati link za strip, mozda bi se prepoznao! A mozda bi te tuzio jer bi pomislio da si bazirao lik po njemu, tj. da si vec od prije cuo za njega!

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38069 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 19/07/2013 : 15:07:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

http://www.stripovi.com/index.asp?page=online-comics-single&ComicID=16&PageNum=0

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1981 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 11/05/2014 : 20:54:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
Cini li vam se ovo poznato?
http://www.slobodnadalmacija.hr/Novosti/Crnakronika/tabid/70/articleType/ArticleView/articleId/244646/Default.aspx
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 11/05/2014 : 23:23:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

http://www.slobodnadalmacija.hr/Novosti/Crnakronika/tabid/70/articleType/ArticleView/articleId/244646/Default.aspx

ti si kriv...daj napravi koji strip sa vedrijom temom

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47165 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 13/05/2014 : 20:15:55  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

kod ovakvih vijesti daleko je najjače čitat komentare.
kakvih tu bisera ima.

Go to Top of Page

Boston Jack
stripovi.com suradnik

166 Posts

Member since 26/05/2010

Posted - 14/12/2014 : 17:49:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Boston Jack a Private Message  Reply with Quote
Baš me je današnja emisija Nedjeljom u 2 (gost Dragan Markovina) podsjetilo na ovaj tvoj strip. Ustvari, na skoro kompletni tvoj opus.

Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1981 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 14/12/2014 : 19:25:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Boston Jack

Baš me je današnja emisija Nedjeljom u 2 (gost Dragan Markovina) podsjetilo na ovaj tvoj strip. Ustvari, na skoro kompletni tvoj opus.

Nisan gleda,steta,pokusat cu nac na internetu.
Go to Top of Page

Tintilinic
Senior Member

2955 Posts

Member since 15/07/2013

Posted - 14/12/2014 : 19:38:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Tintilinic a Private Message  Reply with Quote
Mislim da imaš reprizu na htv3 negdje oko 23 h.
Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1981 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 14/12/2014 : 19:44:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tintilinic

Mislim da imaš reprizu na htv3 negdje oko 23 h.

Super,hvala na informaciji.
Go to Top of Page
Page: of 21 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000