hoce li biti jos koja tabla? taman nas napalili i sada tisina:)
Ne smimo kacit nove table jer se promocija sveske vrsi samo preko sluzbenog sajta Free comic book daya.Inace bas maloprije san dobia mail od stypica,upravo je zavrsia sa crtanjem stripa,sad slijedi jos bojanje zadnjih dvadesetak tabli i strip je skroz gotov.
U subotu je u SAD-u odrzan Free comic book day gdje je izmedju ostalog podijeljeno i tridesetak tisuca primjeraka sveske Entropy.U svesci se nalazi dvadeset tabli iz stripa Entropy,strip Krizevi koji smo radili kriticni i ja i jedan strip koji je radia kolega sa foruma xilrion.Album prve epizode Entropy(od 4 planirane)izlazi u sedmom mjesecu.Ova slika je iz jedne striparnice gdje su djeljeni stripovi.
D.J. kaze da su reakcije odlicne.On je strip predstavia na WonderConu i kaze da su ljudi pokazali veci interes za Entropy nego za Magicnog vjetra sa kojim je takodjer bia na WonderConu.Pogotovo kod zenske publike.Valjda je to zato sta je zena glavni lik stripa.Tempirano je da strip izadje u 7.mjesecu taman prije Comic-cona jer ce D.J. i tamo imat svoj stol. Ovo je naslovnica za prvi album:
drago mi je cuti, a sta je s domacim terenom? kad vec bildate hype oce li biti sta primjeraka za kupit kod nas ili samo online shoping?
Ne znam hoce li bit za kupit u nasim striparnicama,to triba pitat D.J-a.Mislim da su se Magic Wind i Miracle mogli nabaviti u nekim nasim striparnicama pa pretpostavljam da ce se i Entropy moc tamo nabavit.Mi autori cemo dobit nesto primjeraka,ne znam tocno koliko ali ako hoces ostavit cu ti jedan primjerak.
Ako zanemarim vec stadardnog torghala moram priznati da me stypic iliti well-bee sve vise odusevljava sa kolorom. Da ne zamjere ostali koloristi, ali sto se kolora tice stypic i xilrion su mi favoriti na ovim stranicama.
Jucer mi je stigao probni primjerak stripa i ostavlja bez daha! Ma koliko Well-Beeju crtez bio odlican mislim da mu je upravo boja najjace oruzje! Od svih stripova koje sam ikad vidio jedino mu mozda Milazzov, KP Dah i San parira.
I Davor i Well-Bee ce dobiti dosta primjeraka, a naravno i vece striparnice ako budu zainteresirane. U svakom slucaju poslat cu u SNK makar nekoliko komada.
Nisam se jos do sada javljao na ovom topicu, ali moram reci da ovo izgleda fantasticno. Svaka cast tebi D.J. i naravno autorima na ovom prekrasnom projektu!
Je li ovaj strip All_ba najavio u Bosoni 1, ili sam nešto pobrkao?
Nisi ništa pobrkao, prvi nastavak od 20 strana je uvršten u 1. broj BOSONE. Nažalost, zbog autorskih prava nekih svjetskih stripova i nekih drugih preduvjeta BOSONA nije do danas izašla.
Žao mi je što nismo mi bili prvi koji bi napravili promociju ovog odličnog domaćeg stripa (albuma) i još boljeg dvojca Radoja-Vel-Bees. Izuzetno mi je drag uspijeh našeg dvojca na međunarodnoj strip sceni.:)
Prosli tjedan je u San Diegu odrzan Comic Con na kojem je kao izdavac ucestova i nas kolega sa foruma D.J.odnosno Igor Maricic.Uz Magicnog Vjetra predstavia je i prvi album Entropya pod nazivom Tamara koji je upravo izasa u SAD-u.Evo par slika sa Comic Cona.