forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 736

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 06/06/2014 : 18:41:36  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

quote:
Originally posted by brni

HercegBosna, Maki_Mostar, Zrinjski...

Stvarno se je potrudia zakamuflirat..

I ja sam pomislio na hb-a, ali kako je s hb om povezivan I Tonka, to jest Andrew Cain, dobivamo zacarani krug.

Tonka-Andrew Cain-HercegBosna-MakiMostar-Zrinjski-izivko

Pitanje je koliko je tu istih osoba. Meni se cini dvije.

opet se igrate detektiva

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12761 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 06/06/2014 : 19:15:18  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

HercegBosna, Maki_Mostar, Zrinjski...

Stvarno se je potrudia zakamuflirat..

I ja sam pomislio na hb-a, ali kako je s hb om povezivan I Tonka, to jest Andrew Cain, dobivamo zacarani krug.

Tonka-Andrew Cain-HercegBosna-MakiMostar-Zrinjski-izivko

Pitanje je koliko je tu istih osoba. Meni se cini dvije.

Malo nas je al nas ima

Have mercy
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 06/06/2014 : 19:44:52  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Pa nije vas bas malo, sta bi ti falilo da imas samo jedan nick?

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12761 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 06/06/2014 : 19:46:55  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Sine, 1 (jedan) nick samo. Lako je provjerit. Pa ja sam ovdje od 2003

Have mercy
Go to Top of Page

Knez
Starting Member

32 Posts

Member since 29/05/2014

Posted - 07/06/2014 : 02:55:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Knez a Private Message  Reply with Quote
quote:

tinton=brni

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12761 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 07/06/2014 : 09:14:12  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
brni=iwood

Have mercy
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 07/06/2014 : 09:52:47  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote

maki i Zrinjski su definitivno ista osoba kao i Tonka i Andrew..jedino nisam siguran za HercegBosnu, mislim da je taj lik kolateralna zrtva i da nema veze s nijednim drugim..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"

Edited by - brni on 07/06/2014 09:53:09
Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 07/06/2014 : 10:34:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message  Reply with Quote
Zrinjski je klub koji u svojoj historiji biljezi herojsku pobjedu od 1:0 kod uvijek neugodnog Dudelangea, prvaka Luksemburga, ali i nesretan poraz nakon herojskog otpora u revansu u produzecima (0:4).

Potpis.
Go to Top of Page

Knez
Starting Member

32 Posts

Member since 29/05/2014

Posted - 07/06/2014 : 10:53:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Knez a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Heyoka

Zrinjski je klub koji u svojoj historiji biljezi herojsku pobjedu od 1:0 kod uvijek neugodnog Dudelangea, prvaka Luksemburga, ali i nesretan poraz nakon herojskog otpora u revansu u produzecima (0:4).

Gdje Krajina iz Cazina kad vec pricamo o klubovima?
Je li opljackana od lokalnih mocnika ili se junacki bori da se iskoprca iz 3. lige zapad?

Edited by - Knez on 07/06/2014 11:00:09
Go to Top of Page

sinister
Average Member

Bosnia and Herzegovina
699 Posts

Member since 10/04/2004

Posted - 07/06/2014 : 11:19:19  Show Profile Show Extended Profile  Send sinister a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sjedi, 5!

Don't regret the rules I broke, when I die bury me in smoke.
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12761 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 07/06/2014 : 11:58:06  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Knez

quote:

Je li opljackana od lokalnih mocnika ili se junacki bori da se iskoprca iz 3. lige zapad?

Nemoj zajebavat Veliš 3 liga i junački se bore Evo ja im od srca želim da se izbore

Have mercy
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47361 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 07/06/2014 : 12:12:07  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
http://www.index.hr/sp2014/clanak/kovac-siguran-znam-kako-cu-igrati-protiv-brazila/751930.aspx

ajde baš da vidimo

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47361 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 07/06/2014 : 12:12:45  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
http://www.index.hr/sp2014/clanak/brazilski-mediji-hrvatska-nije-impresionirala/751935.aspx

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 07/06/2014 : 12:23:40  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

tinton=brni

Brni jel vidis ovo?

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 07/06/2014 : 12:25:59  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

maki i Zrinjski su definitivno ista osoba kao i Tonka i Andrew..jedino nisam siguran za HercegBosnu, mislim da je taj lik kolateralna zrtva i da nema veze s nijednim drugim..

A izivko, sumjiv mi je s onim razgovorima sam sa sobom.

I ovaj knez ulazi u taj krug.

Ja isto mislim da su Tonka I Andrew daleko od ove ekipe.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47361 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 07/06/2014 : 12:26:34  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
čisto sumnjan da tonka ima veze s njima

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 07/06/2014 : 12:28:57  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
dečki pokazali ste se u mom slucaju koliko ste takve stvari u stanju prepoznati...bolje šutite, jer ovdje se čak i tinton prosral iako je dosad imal njuha za određene stvari.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 07/06/2014 : 12:34:51  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dosada

dečki pokazali ste se u mom slucaju koliko ste takve stvari u stanju prepoznati...bolje šutite, jer ovdje se čak i tinton prosral iako je dosad imal njuha za određene stvari.

Nikad nisam imao njuha za ove stvari, nit sam prepoznao tebe niti andrewa caina, niti o.o324 ili kako se vec zvao, niti itijednog duplog nicka jernisam moderator niti mi se da lovit ih. Ovo ovdje su moja bezvredna naklapanja I zezancija. Iako cisto sumnjam da u sedam nabrojanih nickova ima sedam osoba.

Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 07/06/2014 : 12:40:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Hvala na brizi, bore se kako mogu jer nisu imali srecu da su klub iz regionalnog centra koji je iskoristio rat da potjera svoje rivale sa stadiona pa da budu nagradjeni koncesijom na koristenje istog. Poredjenje sa Krajinom - klubom koji je bio clan Republicke lige decenijama dok je Zrinjski bio tamo gdje mu je i mjesto - samo potvrdjuje koliko je mali Zrinjski taman da osvoji 700 titula na stadionu koji su stekli zahvaljujuci nesreci (tj. ratu).

Potpis.
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 07/06/2014 : 12:40:53  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
imal si njuh kad sam ja u pitanju, pogotovo kad sam bil dva mjeseca odsutan a ti si odgovoril na jednu dilemu koju smo imali (vezano uz izgovor) isl. E sad jedino ako je to bilo slucajno pa se onda stekel krivi dojam ;)

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 07/06/2014 : 12:42:44  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dosada

imal si njuh kad sam ja u pitanju, pogotovo kad sam bil dva mjeseca odsutan a ti si odgovoril na jednu dilemu koju smo imali (vezano uz izgovor) isl. E sad jedino ako je to bilo slucajno pa se onda stekel krivi dojam ;)

Aha.
Ali nikad nisam imao njuh u vezi duplih nickova.

Go to Top of Page

Knez
Starting Member

32 Posts

Member since 29/05/2014

Posted - 07/06/2014 : 13:11:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Knez a Private Message  Reply with Quote
Ništa, predajem se, pobjeda vaša ali recimo 70:30 jer niste sve pogodili. Ja sam Maki, HercegBosna, ZRINJSKI, selanne (zato sam i skratio prezime, ne znam kako niste odmah skužili) i dsormaz. Ima li još itko ako treba da preuzmem njegovu odgovornost?

Vidite kako ste svi promašili "ceo fudbal" a pravite se kako ste popili svu pamet svijeta. Još od onih referenduma i zgrožavanja kako brak ne mogu biti muškarac i muškarac. Vi bi, kako ste ono pisali, selili iz tako primitivne države (pa selite, država i ne treba onima koji se smatraju nesposobnim, Hrvatska je napokon samostalna a vi kmečite za vremenom kad su vladali Srbi), stidite je se, blabla... jer vi ste najpametniji. To su vas pobjedili neki seljaci, primitivci, glupani kojima treba oduzeti pravo glasa jer vaš glas treba stostruko vrijediti. Njih vrijeđate, oni su svakako ćaknuti, nisu još u 21. stoljeću, tko je kao vas nekoliko tu.

Hajde ovaj bagi, odmah sam vidio da je to našmrkani lik, vjerojatno nacionalist, koji šalje poruke mržnje i nakon izbacivanja s foruma (ja ne generaliziram, imam nekoliko Bošnjaka prijatelja što stvarno što virtualno i s dosta njih sam razmjenjivao stripove) ali vi jugonostalgičari tipa NESVRSTANI, mamlaz, brni, Obi-wan, kiky, mladjo & co. Mislim da se u nekima od vas (npr. onaj mr murdoc) krije onaj negativni efekt miješanog braka, jugoslovenstva, što postaje najveći problem (tek) danas u cijeloj Europi- tijesna vam koža. Zato se desnica probudila, dosta im više da su Nizozemci podrijetlom iz Maroka.

I onda ste toliko upali u letargiju da samo vidite 2 neprijatelja: Amos i dsormaz. Toliko jednoumlje. Znači, upadne netko treći on je ili Amos ili dsormaz u novom ruhu- ne, ne može biti treći. Tako onda uđem ja na temu o svježe preminulom Chavezu i kažem da je to jedini valjani komunizam jer je zadržao i efekt nacionalizma ili kako već a onda mamlaz kaže "pa di si dsormaze" (tog se dobro sjećam)... jer, kako ja mogu biti netko treći? Nepojmljivo da je nas ostalih više od dvoje (ima nas još samo se ne mogu sjetiti nickova - izivko, npr.). Totalno jednoumlje, komunizam vas je toliko zaslijepio. Ja kažem činjenicu da sam pjevao, hmm neke, pjesme u Istri i dobijem nogu. Šta sam sad ja lagao? Kako da u Istri ima ust...? Ne smijem ni dovršiti riječ jer je toliko zlo u vama. A nisam ja desno orijentiran zbog Srba (i njih imam za prijatelja) već upravo zbog ovih komunističkih tikvana (tješim se "možda su zadrti Srbi koji namjerno pljuju i provociraju"- inače i ja sam nekad imao te ideje da idem na njihove portale i tamo bacam bombice da raširim sukob al sam odustao) koji mogu proći kad se sprdaju s Tuđmanom nazivajući ga krivousti (šta ćemo s onim vašim vukodlakom što se sad preselio ovdje zborit o budućnosti BiH), veličaju najvećeg balkanskog zločinca druga Tita, pljuju ostale što nisu glasali za gay brakove (jer, heej, ako su Srbi Danijela Trbović Vlajki i Mile Kekin za to, kako ti nisi?) itd.

Zatim dalje, konstantna mržnja prema Hrvatima iz BiH koja se oslikava nazivajući nas namjerno Bosanci- mi smo dosta različiti i ja nas vidim u tri skupine: Bosanci, Mostarci i zapadna Hercegovina. Oteli smo vam nešto, je li? A ovdje što obitavaju studenti iz Županje, Metkovića, Imotskog itd.? Ali, to samo hrvatomrsci kao vi provocirate. Dođite u Mostar, malo se zabavite i naučite nešto. Nema vas takvih puno ali ste aktivni po forumima i derete se iz petnih žila.

Uglavnom, na ovoj temi ste se prosuli i pokazali koliko ste pametni- promašili ste počevši od Bagija (sad bi mogao vrijeđati ali neću), preko brnija, tintona do NESVRSTANOG (lwood se zna postaviti i ne trčati pred rudo), a svi ste bili na 99% vašeg cijenjenog mišljenja da sam ja on. Nemam ja velike ljubavi prema Zrinjskom i uopće ligi da bih 21 post o tom pisao, nisam 5 godina otišao gledati meč.

Ja sam Maki i nakon izbacivanja sam odležao godinu dana. "Odležao" na svoju volju iako sam se mogao vratiti već sljedeći dan ali sam u afektu nekoliko minuta nakon izbacivanja Markosu nešto gadno opsovao i nije mi bilo ugodno ponovno se učlaniti. Ali sam baš simbolički pričekao godinu dana i mislim da sam svoju kaznu ispunio.
Tako da se tek sad iskreno ispričavam Markosu i nek radi sa mnom šta hoće.

Samo kažem da sam se vratio radi stripova ali kad mene netko udari odgovorim. Na ovo gledajte kako hoćete, ja ću se baviti samo stripovima, vidim i nogomet nije više nogomet a ničije se mišljenje ne može promijeniti.

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 07/06/2014 : 13:53:59  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Brni jel vidis ovo?

Di si tintone..moj najdrazi alter ego..

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 07/06/2014 : 14:00:48  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja sam Maki i nakon izbacivanja sam odležao godinu dana. "Odležao" na svoju volju iako sam se mogao vratiti već sljedeći dan ali sam u afektu nekoliko minuta nakon izbacivanja Markosu nešto gadno opsovao i nije mi bilo ugodno ponovno se učlaniti. Ali sam baš simbolički pričekao godinu dana i mislim da sam svoju kaznu ispunio.
Tako da se tek sad iskreno ispričavam Markosu i nek radi sa mnom šta hoće.

Samo kažem da sam se vratio radi stripova ali kad mene netko udari odgovorim. Na ovo gledajte kako hoćete, ja ću se baviti samo stripovima, vidim i nogomet nije više nogomet a ničije se mišljenje ne može promijeniti.

Svaka cast knez, ovaj maki, tj. Zrinjski ilitiga HercegBosna..

Go to Top of Page

sinister
Average Member

Bosnia and Herzegovina
699 Posts

Member since 10/04/2004

Posted - 07/06/2014 : 14:18:40  Show Profile Show Extended Profile  Send sinister a Private Message  Reply with Quote
I ja kažem, svaka čast za đon obraz.

Don't regret the rules I broke, when I die bury me in smoke.
Go to Top of Page
Page: of 736 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.23 seconds. Snitz Forums 2000