forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 736

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 07/06/2014 : 14:43:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sinister

I ja kažem, svaka čast za đon obraz.

Sto je najstrasnije, on ni ne konta sta je o sebi rekao sa ovim brojanjem krvnih zrnaca svojih prijatelja.

Potpis.
Go to Top of Page

HŠK ZRINJSKI 1905
New Member

200 Posts

Member since 25/04/2014

Posted - 07/06/2014 : 15:09:09  Show Profile Show Extended Profile  Send HŠK ZRINJSKI 1905 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Heyoka

quote:
Originally posted by Knez

quote:

Zrinjski je klub koji u svojoj historiji biljezi herojsku pobjedu od 1:0 kod uvijek neugodnog Dudelangea, prvaka Luksemburga, ali i nesretan poraz nakon herojskog otpora u revansu u produzecima (0:4).

Gdje Krajina iz Cazina kad vec pricamo o klubovima?
Je li opljackana od lokalnih mocnika ili se junacki bori da se iskoprca iz 3. lige zapad?

Hvala na brizi, bore se kako mogu jer nisu imali srecu da su klub iz regionalnog centra koji je iskoristio rat da potjera svoje rivale sa stadiona pa da budu nagradjeni koncesijom na koristenje istog. Poredjenje sa Krajinom - klubom koji je bio clan Republicke lige decenijama dok je Zrinjski bio tamo gdje mu je i mjesto - samo potvrdjuje koliko je mali Zrinjski taman da osvoji 700 titula na stadionu koji su stekli zahvaljujuci nesreci (tj. ratu).

Ne znam jeli u redu stavljati ovakve pausalne opaske o ratu na topicu o nogometu i ne znam da li itko kaznjava ovakve fašističke komentare?? Ti i takvi druže vise nikada nećete odredjivati gdje je mjesto Hrvatskom športskom klubu Zrinjski Mostar, tamo smo točno gdje i trebamo biti u svom Mostaru na svom stadionu kao i najnoviji Fk Velez na svom stadionu u Vrapcicima (znas gdje je to?), i osvajamo titule ove sugave zemlje ispred tvojih veliko bošnjačkih klubova i znam da ti to smeta...pati sta ces !!
Go to Top of Page

HŠK ZRINJSKI 1905
New Member

200 Posts

Member since 25/04/2014

Posted - 07/06/2014 : 15:11:42  Show Profile Show Extended Profile  Send HŠK ZRINJSKI 1905 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sinister

quote:

Zrinjski je klub koji u svojoj historiji biljezi herojsku pobjedu od 1:0 kod uvijek neugodnog Dudelangea, prvaka Luksemburga, ali i nesretan poraz nakon herojskog otpora u revansu u produzecima (0:4).

Sjedi, 5!

ZRINJSKI je klub koji je ove godine iskarao i Sarajevo i Zelju i Veleza i Bosnu cijelu....ha ha ha ha patite...imate svoje suce, svoj savez, svoju televiziju i opet nista...pacenici...
Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 07/06/2014 : 15:14:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message  Reply with Quote
Navijac Zrinjskog ciji navijaci sebe zovu -U-ltrasima pricaju o fasizmu. Komedija. Titulu vam je osvojio bas taj Velez pobjedom protiv Zelje (+ sudija koji vam je dao penal u 95.minuti protiv Sirokog).

Potpis.
Go to Top of Page

HŠK ZRINJSKI 1905
New Member

200 Posts

Member since 25/04/2014

Posted - 07/06/2014 : 15:39:15  Show Profile Show Extended Profile  Send HŠK ZRINJSKI 1905 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Navijac Zrinjskog ciji navijaci sebe zovu -U-ltrasima pricaju o fasizmu. Komedija. Titulu vam je osvojio bas taj Velez pobjedom protiv Zelje (+ sudija koji vam je dao penal u 95.minuti protiv Sirokog).

Glede penala sudac ga nije "dao" nego je opravdano svirao nakon prekršaja u kaznenom prostoru...i btw to je bio prvi penal za Zrinjski u sezoni 2013/2014 pet kola prije kraja...toliko !! Velez nam osvojio titulu, kako komentirati ovu glupost...probajte je jednom osvojit za sebe nemojte vise nama hvala za dosadasnje tri titule i hvala vam sto smo najuspješniji nogometni klub u Premier ligi BiH, lijepo od vas !
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27117 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 07/06/2014 : 15:59:39  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
a da otvorite poseban topic za BIH prepucavanja?
ovaj bi trebao biti o HR reprezentaciji.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17240 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 07/06/2014 : 16:20:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
priča se da bi rakitić mogao otići nakon završetka SP-a u Barcelonu
inače se rakitić i modrić ne slažu u repki, nisu baš usklađeni i trebaju biti dalje jedan od drugog
ako je to istina napokon ćemo imati vrhunskog igrača u vrhunskoj ekipi ( pitanje je hoće li se uklopiti ), jer modrić je običan vodonoša nebitan za ekipu, no, rakitić će biti potpuno važan igrač u barceloni ako se uklopi
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3020 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 07/06/2014 : 16:21:43  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
[quote]Originally posted by HŠK ZRINJSKI 1905
Sinko,jesi ti nabroja i zive i mrtve i Mostarce i one koji to nisu,rezultate i sta sve ne jos,ali malo ti je to poznato,cak i uzim masama,a kamoli sirim.Podsjeca me to na jedan klubcic iz Hrvatske,koji je malo ovako,malo onako,te osnovan tada i tada,te igrao tada i tada,malo se zvao ovako,malo onako...Taj tvoj klub se malo gasio,pa malo minja imena,pa se ponovo osniva,sto znaci da je trebao pocimati iz nizeg ranga natjecanja,ali ocito nije,sto znaci da po pitanju nogometa/fudbala u Mostaru i nije bilo tako lose..."VELEZ" inace nije ugasen,bez obzira sto igra u Vrapcicima,on je i dalje FK "VELEZ" osnovan 1922.g.Ti vrlo dobro znas zasto "VELEZ" ne igra danas pod Bijelim brijegom,je li tako?Isto tako znas da nije ugasen tek tako,nego prisilno.

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3020 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 07/06/2014 : 16:22:40  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

a da otvorite poseban topic za BIH prepucavanja?
ovaj bi trebao biti o HR reprezentaciji.

A stas...

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 07/06/2014 : 16:23:53  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by HŠK ZRINJSKI 1905
Ne znam jeli u redu stavljati ovakve pausalne opaske o ratu na topicu o nogometu i ne znam da li itko kaznjava ovakve fašističke komentare?? Ti i takvi druže vise nikada nećete odredjivati gdje je mjesto Hrvatskom športskom klubu Zrinjski Mostar, tamo smo točno gdje i trebamo biti u svom Mostaru na svom stadionu kao i najnoviji Fk Velez na svom stadionu u Vrapcicima (znas gdje je to?), i osvajamo titule ove sugave zemlje ispred tvojih veliko bošnjačkih klubova i znam da ti to smeta...pati sta ces !!

Znaš kak se zove tvoja domovina?
I tak bu se navek zvala, jedna i jedinstvena Bosna i Hercegovina!

A s ostalim frustracijama i kompleksima se bori sam

@Heyoka
svaka ti je na mestu, majstore!

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Edited by - dosada on 07/06/2014 16:25:03
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27117 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 07/06/2014 : 16:27:49  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
pa koji vam je kurac?
vi ste gori nego on.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 07/06/2014 : 16:29:25  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

pa koji vam je kurac?
vi ste gori nego on.

On ili oni?
Vise ne znam.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

HŠK ZRINJSKI 1905
New Member

200 Posts

Member since 25/04/2014

Posted - 07/06/2014 : 16:33:20  Show Profile Show Extended Profile  Send HŠK ZRINJSKI 1905 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by roby05

Sinko,jesi ti nabroja i zive i mrtve i Mostarce i one koji to nisu,rezultate i sta sve ne jos,ali malo ti je to poznato,cak i uzim masama,a kamoli sirim.Podsjeca me to na jedan klubcic iz Hrvatske,koji je malo ovako,malo onako,te osnovan tada i tada,te igrao tada i tada,malo se zvao ovako,malo onako...Taj tvoj klub se malo gasio,pa malo minja imena,pa se ponovo osniva,sto znaci da je trebao pocimati iz nizeg ranga natjecanja,ali ocito nije,sto znaci da po pitanju nogometa/fudbala u Mostaru i nije bilo tako lose..."VELEZ" inace nije ugasen,bez obzira sto igra u Vrapcicima,on je i dalje FK "VELEZ" osnovan 1922.g.Ti vrlo dobro znas zasto "VELEZ" ne igra danas pod Bijelim brijegom,je li tako?Isto tako znas da nije ugasen tek tako,nego prisilno.

Gledaj druze postoje gradske institucije koje određuju gdje tko igra, dozvole, koncesije i slicno, to sto ti i takvi nesto mislite da bi tre alo je doista irelevantno....prijeratni jugoslavenski Velez vise ne postoji, postoji klub koji je uzeo isto ime i fura isti djir ali nije ni približno...Ako si ista procitao znas i da Zrinjski nije dobrovoljno prestao postojati 45 vec je nasilno ugasen a njegovo vodstvo strijeljano od "oslobodioca" i to je tebi u redu jel de?
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 07/06/2014 : 16:36:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

http://youtu.be/FBiHrrxyeko

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

HŠK ZRINJSKI 1905
New Member

200 Posts

Member since 25/04/2014

Posted - 07/06/2014 : 16:36:14  Show Profile Show Extended Profile  Send HŠK ZRINJSKI 1905 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dosada

quote:

@Heyoka

Ha ha ha koji kreten...pozdrav iz Republike Srpske care i to je u jedinstvenoj, nedjeljivoj, samostalnoj i suverenoj BIH...
Go to Top of Page

Knez
Starting Member

32 Posts

Member since 29/05/2014

Posted - 07/06/2014 : 16:37:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Knez a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by roby05

Gledaj druze postoje gradske institucije koje određuju gdje tko igra, dozvole, koncesije i slicno, to sto ti i takvi nesto mislite da bi tre alo je doista irelevantno....prijeratni jugoslavenski Velez vise ne postoji, postoji klub koji je uzeo isto ime i fura isti djir ali nije ni približno...Ako si ista procitao znas i da Zrinjski nije dobrovoljno prestao postojati 45 vec je nasilno ugasen a njegovo vodstvo strijeljano od "oslobodioca" i to je tebi u redu jel de?

Prijatelju, pusti ih... zadrti komunisti i veliki Mesicevci, sve sam vec objasnio.
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 07/06/2014 : 16:42:16  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
...pozdrav iz Republike Srpske

i nju i Herceg_Bosnu objesi mačku o rep, toliko vrijede zajedno!
Čiji prvak predstavlja zemlju u euro natjecanjim? Prvak BiH!
Čija repka igra služebene utakmice? Repka BiH!

e sad jedino ako si čorav, moš se praviti blesav..ili se ti ne praviš!?

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17240 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 07/06/2014 : 16:46:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

@Heyoka

možda ne zna kak mu se zove domovina, ali zna kakvo mu je stanje u " domovini "

heyoka da nije bilo 95 OSRH nikad vjerojatno ne bi mogao zboriti o ovome jer dolazi iz djela bosne koja je jako jako ovisila o tom djelu djelovanja OSRH
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 07/06/2014 : 16:47:47  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Knez
... veliki Mesicevci, sve sam vec objasnio.

Apsolutno, nikad mu necemo prestati biti zahvalni za sve kaj je napravil da naši generali budu oslobođeni svake krivnje. Za razliku od špujničina na čelu tajnih službi koje su ga dale uhapsiti i štitle prave zločince poput Krivoustog, Gojka i onog smrada i ubojicu koji je jučer izašel na slobodu, a sad se bore za vlast. Tomislavi, Markice i njima slični!

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17240 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 07/06/2014 : 16:49:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
...pozdrav iz Republike Srpske

i nju i Herceg_Bosnu objesi mačku o rep, toliko vrijede zajedno!
Čiji prvak predstavlja zemlju u euro natjecanjim? Prvak BiH!
Čija repka igra služebene utakmice? Repka BiH!

e sad jedino ako si čorav, moš se praviti blesav..ili se ti ne praviš!?

al ima puno srba u toj repki??

svako se repka bih može pohvaliti svojom jednakoznačnom djelovanju svih naroda i narodnosti u njoj?
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 07/06/2014 : 16:50:15  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kruger

Zahvaljujući onima koji ju poput njega stalno dijela.
A snage RH su dobro zakuhale `92. pa je bil red na bar jedan dio poprave `95. Stvari sagledavaj od početka a ne od onog trenba kad ti idu u prilogu za neku od jadnih teza.

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 07/06/2014 : 16:53:48  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kad se opamete bit će, isto kao i Hrvata. Stvarno mi niste jasni zakaj stalno dijelite i rovarite po zemlji koja to ničim nije zaslužila, kao ni večina ljudi koja u njoj živi.
Sva sreća kaj Ameri i EU znaju kaj delaju pa stvari polako ali sigurno vračaju u normalu. A ovi jadnici koji i 20 godina nakon rata sanjaju rat i podjelu zemlje nek se pate. Ionak im preostaje samo da pišu/pričaju u vjetar

Go to Top of Page

Knez
Starting Member

32 Posts

Member since 29/05/2014

Posted - 07/06/2014 : 16:56:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Knez a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Kad se opamete bit će, isto kao i Hrvata. Stvarno mi niste jasni zakaj stalno dijelite i rovarite po zemlji koja to ničim nije zaslužila, kao ni večina ljudi koja u njoj živi.
Sva sreća kaj Ameri i EU znaju kaj delaju pa stvari polako ali sigurno vračaju u normalu. A ovi jadnici koji i 20 godina nakon rata sanjaju rat i podjelu zemlje nek se pate. Ionak im preostaje samo da pišu/pričaju u vjetar

Sad si pokazao koliko znaš.
Šta god napišeš daljnje rasprave sa mnom o ovom nema. Dođi i vidi, ostani koji dan, o kakvoj ti normali u BiH iz sjeverne Hrvatske pričaš.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17240 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 07/06/2014 : 16:58:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Zahvaljujući onima koji ju poput njega stalno dijela.
A snage RH su dobro zakuhale `92. pa je bil red na bar jedan dio poprave `95. Stvari sagledavaj od početka a ne od onog trenba kad ti idu u prilogu za neku od jadnih teza.

vidi se da blage veze nemaš o ovoj problematici
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17240 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 07/06/2014 : 17:00:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

opet, vidi se da blage veze nemaš o ovoj problematici, ja za razliku od tebe uživo poznajem neke stanovnike bih ( raznih nacionalnosti )
Go to Top of Page
Page: of 736 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.06 seconds. Snitz Forums 2000