forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 736

Kruger
Advanced Member

Croatia
17240 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 07/06/2014 : 17:01:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Knez

quote:
Originally posted by dosada

quote:
Originally posted by Kruger
al ima puno srba u toj repki??

Kad se opamete bit će, isto kao i Hrvata. Stvarno mi niste jasni zakaj stalno dijelite i rovarite po zemlji koja to ničim nije zaslužila, kao ni večina ljudi koja u njoj živi.
Sva sreća kaj Ameri i EU znaju kaj delaju pa stvari polako ali sigurno vračaju u normalu. A ovi jadnici koji i 20 godina nakon rata sanjaju rat i podjelu zemlje nek se pate. Ionak im preostaje samo da pišu/pričaju u vjetar

Sad si pokazao koliko znaš.
Šta god napišeš daljnje rasprave sa mnom o ovom nema. Dođi i vidi, ostani koji dan, o kakvoj ti normali u BiH iz sjeverne Hrvatske pričaš.

dobro rečeno
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 07/06/2014 : 17:05:12  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Knez
...iz sjeverne Hrvatske pričaš.

Iz Slavonskog Broda

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 07/06/2014 : 17:09:20  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
I tamo se kajka?

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 07/06/2014 : 17:14:47  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

I tamo se kajka?

to je ostavština iz djetinjstva

Ali npr. kajkavštine ima oko Grobnika i dijleu Gorskog Kotara tak da nije to specifičnost samo Sj. Hrvatske kak neki misle.

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 07/06/2014 : 18:33:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

decki, moglo bi se reci da ste promasili "ceo fudbal",

posto je tema "Hrvatska nogometna reprezentacija"

zar su i OSRH i BiH i sta-jos-ne igrale balun za repku? :o

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See

Edited by - Poli on 07/06/2014 18:33:57
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 07/06/2014 : 20:19:02  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

zar su i OSRH i BiH i sta-jos-ne igrale balun za repku? :o

Čak i neki Krivousti igro za repku... mora bit' neki Brazilac iz Amazonije.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47361 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 07/06/2014 : 20:26:46  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

a da otvorite poseban topic za BIH prepucavanja?
ovaj bi trebao biti o HR reprezentaciji.

podržavan prijedlog u biti imaju več topic za beha repku pa nek tamo nastave raspravu

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47361 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 07/06/2014 : 20:30:25  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
http://www.index.hr/sp2014/clanak/lijecnici-nisu-optimisticni-oko-pranjica-kovac-razmislja-o-bubnjicu/752020.aspx

http://www.index.hr/sp2014/clanak/neymar-hrvati-ce-se-braniti-kao-i-srbi-/752019.aspx

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 07/06/2014 : 21:27:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
I ozlijedio se i Pranjić.

Koliko će uopće još igrača Kovač morat promijenit?

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12761 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 07/06/2014 : 22:31:51  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kruger

quote:
Originally posted by dosada

quote:
Originally posted by HŠK ZRINJSKI 1905
Ne znam jeli u redu stavljati ovakve pausalne opaske o ratu na topicu o nogometu i ne znam da li itko kaznjava ovakve fašističke komentare?? Ti i takvi druže vise nikada nećete odredjivati gdje je mjesto Hrvatskom športskom klubu Zrinjski Mostar, tamo smo točno gdje i trebamo biti u svom Mostaru na svom stadionu kao i najnoviji Fk Velez na svom stadionu u Vrapcicima (znas gdje je to?), i osvajamo titule ove sugave zemlje ispred tvojih veliko bošnjačkih klubova i znam da ti to smeta...pati sta ces !!

Znaš kak se zove tvoja domovina?
I tak bu se navek zvala, jedna i jedinstvena Bosna i Hercegovina!

A s ostalim frustracijama i kompleksima se bori sam

@Heyoka
svaka ti je na mestu, majstore!

možda ne zna kak mu se zove domovina, ali zna kakvo mu je stanje u " domovini "

heyoka da nije bilo 95 OSRH nikad vjerojatno ne bi mogao zboriti o ovome jer dolazi iz djela bosne koja je jako jako ovisila o tom djelu djelovanja OSRH

Da krugeru, ne bi mu škodilo malo više poštovanja prema narodu kojem duguje slobodu

Have mercy
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 07/06/2014 : 22:49:13  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
Joj čitam dvije zadnje strane topika i hoću dobiti srčani udar...Maki,na koji način ja širim nacionalizam i mržnju?Čitaš li ti svoje postove,nekad i sad?Neću vrijeđati,već sam ti uzvratio na konstantne uvrede kako zaslužuješ i iza svojih riječi stojim.A sad,ko je kome donio slobodu i ko je čiji dužnik dalo bi se raspravljati mjesecima...Nije topik za to,evo već mi je žao što ovo pišem ali moram...Da nije bilo Bihaća i cazinske krajine u proteklom ratu,otpora u totalnom okruženju i na kraju nadljudskog napora da se okrug održi do aktiviranja hrvatske vojske Republika Srpska Krajina bi danas bila realnost i prelazili bi granicu iza Karlovca i iza Zadra da dođete do mora papci jedni...I Maki,ti si šugo jer živiš u šugavoj državi i na tvoju veliku žalost tvoja djeca i unuci te nadalje će također biti šuge,naravno,zajedno sa mojima...

Wtf?

Edited by - bagi on 07/06/2014 22:51:46
Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32402 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 07/06/2014 : 23:09:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:

podržavan prijedlog u biti imaju več topic za beha repku pa nek tamo nastave raspravu

Boga ti? To su sve vasi,eto vam ih.

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12761 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 07/06/2014 : 23:16:39  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Hrvatska je moja zemlja, raspravljam o svojoj vrsti Mislim da nisam ni jedan post ostavio na onom topicu o BiH, ne zanima me...

Have mercy
Go to Top of Page

Knez
Starting Member

32 Posts

Member since 29/05/2014

Posted - 07/06/2014 : 23:30:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Knez a Private Message  Reply with Quote
Samo se pitam zasto ono sto si mi sad poslao na pp nisi tu napisao. A kazes "necu vrijedjati".
Gledaj, oslobodimo temu gluposti. Mogao sam i ja uci na temu o BiH gdje si me sinoc uvrijedio misleci da sam ZRINJSKI pa se
svadjati. Nije mi to cilj.
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12761 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 07/06/2014 : 23:43:54  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bagi

Joj čitam dvije zadnje strane topika i hoću dobiti srčani udar...Maki,na koji način ja širim nacionalizam i mržnju?Čitaš li ti svoje postove,nekad i sad?Neću vrijeđati,već sam ti uzvratio na konstantne uvrede kako zaslužuješ i iza svojih riječi stojim.A sad,ko je kome donio slobodu i ko je čiji dužnik dalo bi se raspravljati mjesecima...Nije topik za to,evo već mi je žao što ovo pišem ali moram...Da nije bilo Bihaća i cazinske krajine u proteklom ratu,otpora u totalnom okruženju i na kraju nadljudskog napora da se okrug održi do aktiviranja hrvatske vojske Republika Srpska Krajina bi danas bila realnost i prelazili bi granicu iza Karlovca i iza Zadra da dođete do mora papci jedni...I Maki,ti si šugo jer živiš u šugavoj državi i na tvoju veliku žalost tvoja djeca i unuci te nadalje će također biti šuge,naravno,zajedno sa mojima...

Je jarane, da ne bi vas, ko zna šta bi bilo danas s Hrvatskom

Have mercy
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 08/06/2014 : 00:07:27  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
Ma idi u kurac,zašto si morao kvotati taj post taman sam ga htio izbrisati...Nije ni vrijeme a ni mjesto za sranja...Ode ova rasprava šejtanu iliti k vragu,zavisi s koje strane laži gledaš...

Wtf?
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 08/06/2014 : 00:22:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

nocas se vino pije

a moze i rakija

a moze i http://youtu.be/TAPoDW_5wHE

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Knez
Starting Member

32 Posts

Member since 29/05/2014

Posted - 08/06/2014 : 00:49:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Knez a Private Message  Reply with Quote
Nema potrebe dizati tenzije, uspjeli smo koliko toliko zakopati ratne sjekire ;)
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 08/06/2014 : 00:53:21  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
Kasno Marko u Bosnu stiže...Ček samo da se promoli stari udbaš Mladjo pa kad nas sve s razlogom pomete...

Wtf?
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47361 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/06/2014 : 01:37:27  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
al ste ukenjali topic pizdarijama

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47361 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/06/2014 : 01:40:06  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tutta

quote:
Originally posted by lwood

quote:

Boga ti? To su sve vasi,eto vam ih.

izvini al ne znan koji q se ovde raspravlja o klubovima iz beha.
imate topic beha repke za te stvari.

Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 08/06/2014 : 09:29:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
Ovoliko sitnih i velikih ozljeda mi je sumnjivo.
Znam da su Kovačeve kondicijske trenere optuživali još dok je vodio mladu reprezentaciju....da igračima postavljaju razne vježbe koje nisu kompatibilne.
Ili su ovi što su ozlijeđeni nenavikli na jači režim treninga,većina ozlijeđenih igra u slabim ligama.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17240 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 08/06/2014 : 10:20:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
pa pranjića su skršili australci
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 08/06/2014 : 10:52:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Nije ga nitko skrsio

Ozlijedio se i goran s.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 08/06/2014 : 11:09:35  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Sablic?

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page
Page: of 736 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.29 seconds. Snitz Forums 2000