svi koji se intelektualno žele uključiti u ovu raspravu ne trebaju reagirati na spam parazita poput bagija/lwooda i drugih osoba koje imaju moć nasjesti na parazitski spam lwood/bagija jer oni jadni blage veze nemaju o nogometu, a nije im ni za zamjerit ( bagi/lajvud ) mada ima i onih koji se nogometno mogu sraziti s mnom, ali svakako svojim umijećem iskazivanju svog nogometnog neznanja imaju moć omamiti ovu raspravu.
Veselo,veselo...Nego,izgleda da je HNS trazio od FIFE da Hrvatska svoje utakmice SP-a igra u Zagrebu,cak i prvu,samo da sluzbeno otvaranje bude u Brazilu.Oni su nudili Split,ali HNS nije pristao,zna li netko ista o tome?
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Veselo,veselo...Nego,izgleda da je HNS trazio od FIFE da Hrvatska svoje utakmice SP-a igra u Zagrebu,cak i prvu,samo da sluzbeno otvaranje bude u Brazilu.Oni su nudili Split,ali HNS nije pristao,zna li netko ista o tome?
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
svaka čast, da netko zamijeti detalj ( to što ja ponekad namjerno istaknem netočnu informaciju još uvijek ne znači kako želim omalovažit topic ), ako ćemo uzeti u obzir koliko omalovažavanje ove repke ima ( ili osoba koje žele pisati o repki omalovažavati je ) ja sam stvarno bezopasan u tom pogledu
ess kako izgleda sraz s okorjelim spamerima, ružno, a ja bih htio da sraz spamera sa mnom izgleda manje ružno, htio bih dozu inteligencije u njedrima spamera
ako ću uzeti u obzir kako ponekad imam potrebe napisati netočnu informaciju ( s obzirom koliko ovaj topic vrvi netočnim informacijama ja sam nedužna osoba ), a nikad ni u jednom trenutku nisam napisao netočnu informaciju klasnić vs modrić ( mada gledajući modrića i klasnića usporedbe su vrlo okrutne, klasnić je izvrstan igrač, a modrić iznadprosječan bezvezan sporedan nesposoban igrač ). u biti nebitan igrač
Krugeru trolaš i spamaš. Ako ne staneš, biti ćeš udaljen sa foruma.
zanimljivo!!, od kud sad to??
volio bih tvoj nogometni dokaz, naravno nemaš nogometno znanje i nemaš mogućnost dokazati kako trolam ( naravno kako ne trolam, nego očekujem neko jasno mišljenje koje nije preneseno iz medija, a ako se ja sukobljavam mišljenjem iz medija značili li to kako ja trolam??, naravno ni u jednom trenutku s obzirom kako nemaš nogometno znanje nisi primijetio kako mnogi na ovom topicu trolaju a nisi ih upozorio!! )
eto ja te javno nogometno izazivam da dokažeš moje nogometno trolanje!!, pošto nemaš nogometno znanje i u nikom trenutku ne možeš procijeniti moje nogometno znanje ( nego te je netko s nogometnim neznanjem izvijestio kak ja trolam na nogometnom topicu. neupućen u moje nogometno znanje, molim te, bilo bi u redu, da izabereš nekog tko ima nogometno znanje , i to javno obznaniš i proglasiš ga kao netkog tko će sa svojim nogometnim znanjem zastupati tvoje nogometno znanje)
ja ću se glede toga potruditi i boriti a ne bespomoćno gledati mnoga trolanja na ovom topicu
kako sam ja u biti “ ponekad “ glup i nasjednem na provokaciju !! ako će mene izbaciti trebali bi i još par osoba
uostalom tko se s nogometnim neznanjem želi sučeliti sa mnom ( s obzirom kako trenutno nitko ne prikazuje neke važne nogometne informacije, a mnogo neznanja )??
a tko mi se može suprotstaviti klasnić vs modrić,? kad većina nije gledala nogomet dvijetisuće i neke, a zna prosipat svoje neznanje iz medija, eto ja sam gledao mada moram priznati kako što se tiče europe i nije toliki problem ( glede naše repke/klubova ), ali glede svijeta ne mogu se baš pohvaliti i nisam toliko financijski moćan, pa moram priznati kak nisam gledao naše klubove/repku van europe u živo
Vidin da ste usli u raspravu ko je bolji Modric ili Rakitic,ja priznajem Rakitic ima bolji udarac pa i bolji centarsut od Modrica ali Modric je neusporedivo bolji u onoj stvari koja je najbitnija u modernom nogometu,u motorici.Modric je jednostavno brzi i motoricniji igrac od Rakitica.