Author |
Topic  |
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7533 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 19/06/2014 : 02:06:36
|
Svaka čast na rezultatu, ali ova utakmica i nije neko mjerilo. Kamerun je ko raspojasana vojska. Protiv Mehika će trebati puno bolje, pogotovo vezni red. Samo se nadam da Kovač neće valjda opet eksperimentirati sa Sammirom. |
 |
|
Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts
Member since 03/05/2006 |
Posted - 19/06/2014 : 02:06:56
|
Sammir nema smisla. Osim baluna Mandži nije ništa napravija, komplicira, drka balun, kao nešto čupa, mislim da si u getafeu čude, pazi ovi ne igra ni u nas,a igra na SP? Kovačić mu je da lekciju, al nažalost, očito igra dobro kad nema pressinga. Dudu odličan, pokaza je da je ekipa iznad njegove osobne želje za golom. Raketa i Modrić ne postoje.
Kamerun gomila klaunova, najgora ekipa prvenstva,daleeeeko. utakmica praktički nije ništa pokazala, nemamo se šta kurčit. ko trening.
|
Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
|
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 19/06/2014 : 02:08:53
|
quote: Originally posted by Zagor-te-nay
Sammir nema smisla. Osim baluna Mandži nije ništa napravija, komplicira, drka balun, kao nešto čupa, mislim da si u getafeu čude, pazi ovi ne igra ni u nas,a igra na SP? Kovačić mu je da lekciju, al nažalost, očito igra dobro kad nema pressinga. Dudu odličan, pokaza je da je ekipa iznad njegove osobne želje za golom. Raketa i Modrić ne postoje.
Kamerun gomila klaunova, najgora ekipa prvenstva,daleeeeko. utakmica praktički nije ništa pokazala, nemamo se šta kurčit. ko trening.
biče nisi gleda ruse i korejce  |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 19/06/2014 : 02:12:36
|
Vezni red nam je konstantno gadan problem, i samo se nadam da se sad neće uljuljkati na rezultatu, zaključiti da rezultat pokazuje kako je sve u najboljem redu. Protiv Meksika nema mjesta Pranjiću i Sammiru, ali ima Duduu.
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
 |
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Member since 13/07/2013 |
Posted - 19/06/2014 : 02:17:27
|
Kakve su rasprave tu o Modricu,svako ko ima i malo nogometno znaje vidi da je Modric nas najbolji igrac,kruger aj mi objasni na temelju kojeg ti tog nogometnog znanja tvrdis da je on los?????? |
 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8229 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 19/06/2014 : 02:19:19
|
a filozofa na ovom forumu bog te mazo naši konačno rasture, i umjesto da kažete bravo, vi nešto prigovarate, pa ovo pa ono, pa vezni red ... a dečki ne samo da su odigrali sjajno, nego su to napravili u teškim uvjetima, u vlazi od 90% i na oko 30° realno, jedino što se može prigovoriti je što je samir uopće igrao |
if you tolerate this, then your children will be next |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 19/06/2014 : 02:26:49
|
Rasturiti ovakav Kamerun nije neka specijalna misija. Sramota bi bila da ih nismo dobili nakon crvenog. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33534 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 19/06/2014 : 02:31:04
|
Bravo za naše, jest da su Kamerunci loši, ali 4 komada su 4 komada! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
 |
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 19/06/2014 : 02:48:46
|
Zbog posla sam gledao samo 2. poluvrijeme i na osnovi toga rekao bih da je ovo prilično dobro odrađena utakmica, jest da je Kamerun najslabiji u ovoj skupini ali od ostalih momčadi su Nigerija i Iran možda i manje pokazali. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
 |
|
emirem
Advanced Member

10866 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 19/06/2014 : 08:47:32
|
Cestitke zemljacima! Gledao od 22-ge minute do kraja prvog poluvremena... Danas cu pogledati golove... |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
 |
|
Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 19/06/2014 : 09:15:50
|
Hm,Rakitić ne može igrati ovo što igra....Kovač to mora promijeniti. Ivan se ne snalazi sa toliko defenzivnih odgovornosti a zbog toga ni Luka nije komforan....nisu njih dva navikla igrati tako povučene pozicije. Protiv Meksika Vuk ili Badelj na mjesto Rakete a on nek pređe naprijed,na poziciju što je igrao Sammir.Bar jedan od dvojca Madrid/Barca mora biti oslobođen prevelikih defenzivnih odgovornosti.
Odlična utakmica. Perišić prenio formu iz kluba,silan je. |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 19/06/2014 : 09:45:30
|
jednima se ne sviđa ovaj igrač, drugome je pak taj igrač dobar. koliko različitih mišljenja o istom igraču
složio bih se s leonidom, rakitić mora ići na poziciju “ desetke “, trenutno je on jedini igrač koji može odraditi tu poziciju. eventualno eduardo ( ali on to ne bi odradio baš dobro, već solidno ). ako badelj nije spreman ostaju još dvije opcije za poziciju zadnjeg veznog. ogi, ali pitanje je u kakvoj je formi i hoće li odigrati dobro?, lahm ( to jest pranjić ) on je to igrao u bayernu, odličan je tehničar, brz, agresivan, ne boji se duela. dva naša najstarija igrača ( olić i pranjić ) su napravili najviše šprinteva, bili su najodlučniji i najagresivniji ( jedan će za nešto manje od tri mjeseca napuniti 35, a drugi za nešto manje od šest mjeseci 33 ). stari su a užasno se fizički troše i cijelo vrijeme trče. |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 19/06/2014 : 09:48:29
|
quote: Originally posted by Rahazlam
Kakve su rasprave tu o Modricu,svako ko ima i malo nogometno znaje vidi da je Modric nas najbolji igrac,kruger aj mi objasni na temelju kojeg ti tog nogometnog znanja tvrdis da je on los??????
ne tvrdim samo ja. modrić je kalkulant, koliko perja toliko glazbe. neće se on trošiti za malu lovu. a nikad nije dobro igrao za repku jer je tu mala lova. što će nam takav igrač? |
 |
|
MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts
Member since 18/02/2013 |
Posted - 19/06/2014 : 10:26:49
|
Neš ti, ovi domoroci su nikakva momčad (gori od Zaira u moje vrime), a i to se nebi ovako desilo bez igrača više. Protiv Mexica neće biti ovako (nisu domoroci i paziće da ne dobiju igrača manje). Da su igrali protiv Chilea bili bi poniženi, nebi možda uputili udarac na gol (sretan ždrijeb). Ove jadnike bi Španija napucala i to bez igrača više. |
 |
|
roby05
Advanced Member

Croatia
3033 Posts
Member since 26/07/2013 |
Posted - 19/06/2014 : 10:55:13
|
Svaka pobjeda na SP je velika,tu nema dileme i ne treba joj gledati u zube,ma kako ona postignuta.E sad,ima tu i nedostataka,iako je malo cudno,posto je pobjeda visoka.Vise bi volio da je bila pobjeda od 1:0,ali sa puno boljim Kamerunom,logicki i sa puno boljom Hrvatskom.Ovakav Kamerun svakako nije mjerilo prakticki nicega i sa onakvih 11,a ne sa 10 igraca.Nismo jaki tamo di smo najjaci ,a to je vezni red.Mozemo rotirati ono sto imamo,ali dojma sam da to nije to ni protiv Kameruna,a kamoli protiv Mexica,naravno,ako oni budu na razini.Obrana takodjer ne uliva povjerenje,ali to je stara boljka.Idemo dalje,ovu utakmicu,bez obzira treba zaboraviti,iako je najveca ikad postignuta na SP.Bit ce vremena za nju,samo treba pobijediti Mexico,onda ona ima smisla. |
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju. |
 |
|
Tutta
Advanced Member

Germany
33112 Posts
Member since 19/02/2010 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27661 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
Tonto
Advanced Member

8955 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 19/06/2014 : 11:15:05
|
Lijevi bok (Pranjica) su nam probušili u 9. sekundi utakmice i nastavili su raditi isto svaki njihov suvisli napad. Pomagali su Pranjicu i Olić i Manđukić i Sammir, ali rupa je bila vidljiva iz aviona. Živo me zanima kako bi to izgledalo protiv Robbena... možda saznamo. |
The less I have the more I am a happy man |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 19/06/2014 : 11:19:12
|
quote: Originally posted by Tutta
Meksiko ih je isto tukao 3:0,dva cista gola su ponistena.
 |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 19/06/2014 : 11:20:06
|
quote: Originally posted by Tutta
Meksiko ih je isto tukao 3:0,dva cista gola su ponistena.
Nije bitan toliko rezultat nego nadmoć. Nisu dobili 3 0, jer bi da je priznst gol krenula igra od centra. |
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 19/06/2014 : 11:21:42
|
quote: Originally posted by jaki
Idemo dalje!optimizam mi buja nakon popivene pive od 7.5%alkohola:)
 |
|
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 19/06/2014 : 11:30:08
|
quote: Originally posted by Tonto
Lijevi bok (Pranjica) su nam probušili u 9. sekundi utakmice i nastavili su raditi isto svaki njihov suvisli napad. Pomagali su Pranjicu i Olić i Manđukić i Sammir, ali rupa je bila vidljiva iz aviona. Živo me zanima kako bi to izgledalo protiv Robbena... možda saznamo.
Vrsaljko je protiv Brazila imao puno bolju partiju iako mu nije prirodno mjesto. I bitno je da imamo alternativu. Mene brine Lovren, protiv Kameruna nije bio koban jer nisu imali naleta, ali sljedeće (nadajmo se dvije+) utakmice ga se najvišw bojim. |
|
 |
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 19/06/2014 : 11:37:16
|
quote: Originally posted by Tonto
Lijevi bok (Pranjica) su nam probušili u 9. sekundi utakmice i nastavili su raditi isto svaki njihov suvisli napad. Pomagali su Pranjicu i Olić i Manđukić i Sammir, ali rupa je bila vidljiva iz aviona. Živo me zanima kako bi to izgledalo protiv Robbena... možda saznamo.
Iz Pipera? 
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
 |
|
Topic  |
|