forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 740

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 24/06/2014 : 13:22:24  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PAJDO

Nije nas ni sudački previd uspio spasiti;)
Nadam se da će sljedeći izbornik biti još veći rookie nego šta su bili Bilić, Štimac ili sad Kovač. Evo ja sam da Srna odma kapara izborničku klupu, Plete trener golmana i neko mjestašce za Šimunića. Kvalifikacije prolazimo teškom mukom, u euforiji čekamo natjecanje i onda se razočarani vraćamo kući.

ma kakav previd. sudac je bija pro hr.
moga je opalit srni crveni i svirat penal.
i beusan je to reka.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 24/06/2014 : 13:23:13  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dante

quote:
Originally posted by tinton

Pita HRT javnost, mislite li da je Srna Darijo skrvio penal?

58% kaže ne

Ajmeeeeeee majkoooo

Pa nas oduvijek krasi sljepilo po tom pitanju.
Kad se nas osteti, onda je urota i kradja, kad ide u prilog nama onda je slobodna sudacka procjena ili jednostavno prekrsaja nije ni bilo. Da je to bio nedosudjen penal nama, sucu bi se od jebavanja majke stucalo do sljedeceg prvenstva.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 24/06/2014 : 13:23:45  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:

quote:
Originally posted by dante

quote:

Pita HRT javnost, mislite li da je Srna Darijo skrvio penal?

58% kaže ne

Ajmeeeeeee majkoooo

Pa nas oduvijek krasi sljepilo po tom pitanju.
Kad se nas osteti, onda je urota i kradja, kad ide u prilog nama onda je slobodna sudacka procjena ili jednostavno prekrsaja nije ni bilo. Da je to bio nedosudjen penal nama, sucu bi se od jebavanja majke stucalo do sljedeceg prvenstva.

A znam, ali ako već nećeš priznati, onda nemoj ništa ni govoriti, a ne se sramotiti ovako.

ajde ne budi naivan. misliš da bi u drugim državama bilo drukčije?

eventualno koja skandinavska.

Ma znam, ali mene je sramota.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8956 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 24/06/2014 : 13:24:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:
Originally posted by mpavin

Štimac ili Kovač, nema nikakve razlike.

Ima.. Štimca je bar sra rezultat neko vrime...

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 24/06/2014 : 13:26:49  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Nadam se da će sljedeći izbornik biti još veći rookie nego šta su bili Bilić, Štimac ili sad Kovač. Evo ja sam da Srna odma kapara izborničku klupu, Plete trener golmana i neko mjestašce za Šimunića. Kvalifikacije prolazimo teškom mukom, u euforiji čekamo natjecanje i onda se razočarani vraćamo kući.

i beusan je to reka.

Ako još dodamo i Pranjićevu ruku, evidentno je da je sudac malo naginjao na našu stranu.

Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 24/06/2014 : 13:27:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
Uzalud nam se nadati....kaže Brand da će Kovač ostati.Vjerojatno je dobio poziv Glavonje i detaljne upute.Ili je Glavonja preko Sive Eminencije Vrbanovića razgovarao s vazalima,tko će znati.

Kovač je tvrdoglav kao magare,kaže "Raketa će i dalje biti zadnji vezni".To je izjava za zatvora i dugogodišnje robije.
Nadam se da više nikad neću vidjeti onog Pranjića,koji je to jado....ne sjećam se da sam ikad u nogometu vidio da neka ekipa toliko iskorisiti neznanje jednog igrača.Viđao sam situacije gdje bekove igraju ljudi koji su stoperi,veznjaci ali nikad nitko nije bio tako jadan kao Pranjić.

Mislim,čovjek s onakvom frizurom ne može biti normalan.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 24/06/2014 : 13:32:18  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Leonid

Uzalud nam se nadati....kaže Brand da će Kovač ostati.Vjerojatno je dobio poziv Glavonje i detaljne upute.Ili je Glavonja preko Sive Eminencije Vrbanovića razgovarao s vazalima,tko će znati.

Kovač je tvrdoglav kao magare,kaže "Raketa će i dalje biti zadnji vezni".To je izjava za zatvora i dugogodišnje robije.
Nadam se da više nikad neću vidjeti onog Pranjića,koji je to jado....ne sjećam se da sam ikad u nogometu vidio da neka ekipa toliko iskorisiti neznanje jednog igrača.Viđao sam situacije gdje bekove igraju ljudi koji su stoperi,veznjaci ali nikad nitko nije bio tako jadan kao Pranjić.

kad san ga prvi put ubra s onim frizon mislia san da ima govno na glavi

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 24/06/2014 : 13:34:00  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Ja stvarno mislim da nije stvar u poziciji nego okruženju. Rakitić ovu sezonu u Sevilli je igrao stražnjeg veznog u paru s Mbiom. Razlika je samo ako igraš s Pranjićem () ili Mbiom, a da ne govorimo da je ovaj imao u Sevilli puno veću slobodu nego noćas. Kovač ga je zacementirao. Doslovno.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 24/06/2014 : 13:34:29  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
al normalan ili ne nije ni bitno.
pokaza se nije

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 24/06/2014 : 13:39:23  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nisi moga bolje sazet svu bijedu hrv. nogometa..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 24/06/2014 : 13:39:24  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Kovač: "Čestitam Meksiku jer pokazao je da je bolja momčad, zabili dva gola iz prekida. Tako je to u nogometu, odlučujuće sitnice, a to su ta dva prekida."

Sitnice? Njemu je kontinuirano loša igra sitnica. A dobro.

Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 24/06/2014 : 13:39:56  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
Rakitic je bio previse naprijed na ovom prvenstvu. Jebo ofenzivu. Nadam se da ce do Eura Kovac ispraviti gresku i postaviti ga za stopera.

These pretzels are making me thirsty...
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 24/06/2014 : 13:40:53  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:
Originally posted by mpavin

Štimac ili Kovač, nema nikakve razlike.

Ima.. Štimca je bar sra rezultat neko vrime...

Pa slušaj...
Iz današnje perspektive je Štimac bog nogometa za ovo šta smo gledali.
Istina je da u nas ima 4M izbornika, al je interesantno šta svako ko je pogleda 10 utakmica u životu mora čupat kosu na:
Pranjić na beku(Ima li još neko ko misli da je Strinić truba???)
Raketa sam na zadnjen veznon. Ajde ka takozvana dupla šestica s nekin u paru, ali sam na onoliko prostora???? Imamo sriće šta mu sudac nije svira faul u negdi 20-oj minuti, jer da je svira on o šta je svirat triba, Raketa drugi žuti i 14:0. A kriv nije Raketa, ka šta nebi Vrsaljko bija kriv da ga se stavi igrat centarfora.
Bilo mi ga je grozno vidit kako se vraća između dva stopera uzet balun. On je naš daleko najopasniji igraš a igra je 80 metara od gola.
Igra raspadnuta, a on ne minja ništa u sredini. A i kako će minjat kad je sve zavrtija na način da ako će i ić minjat u sredini mora vadit Rakitića ili Modrića a to ne smi ni u ludilu.

Sve skupa:
Nije me puno briga šta ne idemo dalje.
Rebić bi moga bit dobar, mada je ima dva bisera(odmicanje od Markeza kod gola i crveni)
Ćorluka je legenda.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 24/06/2014 : 13:41:56  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Joe će bit naš ambasador u UEFA-i.
On je tamo cijenjen.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 24/06/2014 : 13:43:35  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Malo je životinja koje bi mogle posrat govno one dužine.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 24/06/2014 : 13:45:31  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Viđao sam situacije gdje bekove igraju ljudi koji su stoperi,veznjaci ali nikad nitko nije bio tako jadan kao Pranjić.

Sam Kovač je reka da je on zamislija neki 4-1-4-1 koji je idiotarija.
Da smo igrali "svojih" 4-2-3-1, sa Modrićen i Pranjićen iza i Rakitićen isprid možda bi gledali drugačiju utakmicu.
Pranjić je to misto jako dobro igra u Bayernu.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 24/06/2014 : 13:46:39  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

quote:

quote:

Malo je životinja koje bi mogle posrat govno one dužine.

Ajte u q..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8956 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 24/06/2014 : 13:51:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
>Pranjić na beku(Ima li još neko ko misli da je Strinić truba???)

Strinić je bio toliko dobar da je čak i Kranjčar moga igrati ispred njega... Samo debili su mogli kriviti Stinića ikada za išta.

Nije Pranjić kriv ništa, kriv je onaj koji ga je tamo stavio... a najbolje mi je bilo kako su meksikanci nanjušili krv kad je ovaj poša na livog beka, ko da su samo to čekali cilu utakimicu.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 24/06/2014 : 13:54:38  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 24/06/2014 : 13:57:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Još malo pa će biti vrijeme za smjenu generacija, još će biti kostur momčadi na idućem EURU (ako budemo tamo), dok će na idućem svjetskom igrati jedna sasvim nova repka.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

Dudley Smith
stripovi.com suradnik

Croatia
1014 Posts

Member since 05/04/2014

Posted - 24/06/2014 : 14:09:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Dudley Smith a Private Message  Reply with Quote
Već sada treba napraviti smjenu generacija. Pletikosa, Olić, Srna, Pranjić - nemaju što raditi u glavnim ulogama. Eventualno kao zamjene, Pletikosa ni to.

Što se tiče utakmice - bilo je jasno da smo Kamerun uvjerljivo dobili prvenstveno zahvaljujući njihovoj gluposti i crvenom kartonu. Smiješno je bilo čitati naslove tipa "Sada smo opet velesila" nakon te pobjede. Meksiko je bio favorit u jučerašnjoj utakmici, i to je i pokazao.
Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 24/06/2014 : 14:15:31  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor12

Još malo pa će biti vrijeme za smjenu generacija, još će biti kostur momčadi na idućem EURU (ako budemo tamo), dok će na idućem svjetskom igrati jedna sasvim nova repka.

S obzirom da od sljedeceg Eura sudjeluju 24 zemlje, a ne 16 kao do sada, ako se ne uspijemo kvalificirati u takvim uvijetima bolje nam je da odustanemo od nogometa.

These pretzels are making me thirsty...
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27662 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 24/06/2014 : 14:16:40  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
i beusan je to reka.

to šta je beusan reka zaboli me neka stvarčica:)
ali u ovom slučaju je u pravu.
kakvi komentatori u studiju takav i i zbornik i vodstvo saveza.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 24/06/2014 : 14:34:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Ja se iskreno nadan da će do EP-a sve u vezi rvackog nogometa (osim Hajduka, naravno) završit u pičci materinoj.
Jerbo samo od nule bi mogli nešto ponovo pokrenit. Na gnjilim temeljima nemoš gradit ništa ma kakve talente stvara.

90% Meksikanaca (možda pumpan postotak, nebitno) sinoć igra u domaćoj ligi. Vako iz glave, Chicarito, Guardado, Dos Santos Ochoa su u Europi (Salcido? Biće je na klupi bia, ne znan), a ostatak nogometni kruh zarađuje po domaćim ledinama. Nama su u 23 jedino Bronzović i Zelembać iz HNL-a (opet, ako san koga propušta sori), a svi ostali igraju vanka po vrhunskim klubovima. I ta grupa Azteka nas strpa u džep ka da igraju protiv Velebita iz Benkovca.

Postavlja se pitanje: zašto Meksikanci mogu, a mi ne možemo?
Ne tribate odgovarat, retoričko je.

Trljam ruke.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 24/06/2014 : 15:30:14  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

quote:
i beusan je to reka.

to šta je beusan reka zaboli me neka stvarčica:)
ali u ovom slučaju je u pravu.
kakvi komentatori u studiju takav i i zbornik i vodstvo saveza.

pa nije beusan kriv šta srna brani balun rukama.

i koga bi ti dovea za komentatora? Tonija Cascarina?

Go to Top of Page
Page: of 740 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.42 seconds. Snitz Forums 2000