forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 740

jaki
Advanced Member

Croatia
27662 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 25/06/2014 : 01:13:59  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dermentor

Eh opet je kriv Mamic :( debili ne odustaju

A ko blagoslivlja izbornike?Čija je najvažnija i zadnja?Ko je čiji kum?Ko gura svoje ograče u "repku"?
Riba smrdi od glave pa tako i hrvatski nogomet.
Treba odsjeći glavu i sastrugati krljušt pa ćemo tek onda imati osnovicu za pripremiti dobru i ukusnu ribu.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 25/06/2014 : 01:19:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

quote:

A ko blagoslivlja izbornike?Čija je najvažnija i zadnja?Ko je čiji kum?Ko gura svoje ograče u "repku"?
Treba odsjeći glavu i sastrugati krljušt pa ćemo tek onda imati osnovicu za pripremiti dobru i ukusnu ribu.

i kao sve te akcije i “ dejstva “ koja predlažeš promijenit će toliko puno toga i mnogo?, doći će netko drugi i ponoviti će se isto ili slično ono što je mamić činio.

ne može se ništa puno toga promijeniti jer mi imamo to što imamo
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 25/06/2014 : 02:08:54  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kruger

quote:

quote:

i kao sve te akcije i “ dejstva “ koja predlažeš promijenit će toliko puno toga i mnogo?, doći će netko drugi i ponoviti će se isto ili slično ono što je mamić činio.

Šta ćemo išta minjat kad je uvik sve isto.
Znači rješenje je komunizam?

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 25/06/2014 : 02:15:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

quote:

quote:

hm, pališ li ti to mene?

nije sve isto, lova kapa u slučaju promjene u drugi džep, ali se neće mnogo toga promijenit glede naše repke. jer imamo to što imamo.
Go to Top of Page

renda
Junior Member

Croatia
325 Posts

Member since 20/09/2002

Posted - 25/06/2014 : 10:44:13  Show Profile Show Extended Profile  Send renda a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dudley Smith

quote:
Originally posted by renda

Mislim da bismo trebali prihvatiti da za nas jednostavno nema mjesta na ozbiljnijoj smotri nogometa. To je jednostavno politički tako. Evo gledam isključenje Talijana. Nevjerojatno. Možda bi to trebalo nazvati panameričkim prvenstvom. Pa Francuzi. Što god da se desi oni moraju biti tamo.
Stalno spominjete kako naš nogomet vodi mafija i sl. Pitam se ima li razlike na nivou svjetskog nogometa.
U svakom slučaju mene to više ne zanima.

Politički nema mjesta za nas? Stvarno možeš ovo reći nakon što nam je sudac oprostio čisti PENAL I CRVENI KARTON za našega igrača, ti tvrdiš da smo MI pokradeni zbog "panameričkog prvenstva"
Čekaj, mi smo pokradeni, a Meksiku su poništena dva regularna gola kod 0-0 protiv Kameruna (na kraju su zabili treći), i kod 0-0 u našoj utakmici već spomenuti penal i crveni karton. Kako se te stvari uklapaju u tvoju teoriju?

Ispali smo zato što nas vodi diletant na klupi kojega je postavio kriminalac koji kontrolira naš nogomet. I točka.

Daj si ti opet pročitaj moj komentar. I zamoli nekog da ti prevede što tamo piše. Možda ćeš shvatiti ako ti kažem da je politika i ekonomija najčešće ista stvar

Edited by - renda on 25/06/2014 10:47:05
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3033 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 25/06/2014 : 11:07:40  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
Sve se vrti uokolo,niti imamo igrace,niti onoga tko ce ih voditi.Svaka daljnja rasprava o trenutacnom stanju reprezentacije je i vise nego suvisna.U neku ruku je i zasluzeno to sto smo ispali,jer ono sto je bilo protiv Brazila je samo bumerang koji nam se vraca,s obzirom sta se sve dogadja u HNS-u i HNL-u.Iste ljude je sjebalo ono sto oni i sami rade,vec godinama i ko ih j..e za to.Jos,ne mozes na osnovu onakvih igara ni traziti alibi,za bilo sta.Prevelika su bila ocekivanja za vecinu nerealnih,a mala za realne.Vise odusevljenja za naciju bi izazvao Bernard kad bi izdao 2 Mikija odjednom,nego ovakva igra nase reprezentacije.

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 25/06/2014 : 11:44:59  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by roby05

Sve se vrti uokolo,niti imamo igrace,niti onoga tko ce ih voditi.Svaka daljnja rasprava o trenutacnom stanju reprezentacije je i vise nego suvisna.U neku ruku je i zasluzeno to sto smo ispali,jer ono sto je bilo protiv Brazila je samo bumerang koji nam se vraca,s obzirom sta se sve dogadja u HNS-u i HNL-u.Iste ljude je sjebalo ono sto oni i sami rade,vec godinama i ko ih j..e za to.Jos,ne mozes na osnovu onakvih igara ni traziti alibi,za bilo sta.Prevelika su bila ocekivanja za vecinu nerealnih,a mala za realne.Vise odusevljenja za naciju bi izazvao Bernard kad bi izdao 2 Mikija odjednom,nego ovakva igra nase reprezentacije.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 25/06/2014 : 13:11:05  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ajde jaki ostavi se ćorava posla.
Ovi redikul ostavi na nogometu 2 upisa godišnje i to samo da bi napisa najkretenskiji upis polugodišta a ti njemu ideš nešto objasnit?
Kad si puno s ovcama i ti počneš blejat.
Pusti ga da bleji, njemu nema nikih problema.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 25/06/2014 : 13:12:42  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hm, pališ li ti to mene?

nije sve isto, lova kapa u slučaju promjene u drugi džep, ali se neće mnogo toga promijenit glede naše repke. jer imamo to što imamo.

Ne palin te krugeru.
Pa nisan ped..., ovaj pripadnik LGBT populacije.
Malo te zajebavan

Prominit se mora, jer gore od ovog ne može.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 25/06/2014 : 13:16:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kanader, benzin i ševerin.
Vozi, škropi, pali.

Finiks rajzez from d ašes.

Trljam ruke.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27662 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 25/06/2014 : 13:16:28  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Na žalost gore uvijek može biti kako u nogometu tako i u drugim područjima.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 25/06/2014 : 13:18:32  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
ne dajte se smest,uvik može bit gore

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 25/06/2014 : 13:20:43  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zlotvor

quote:

Kanader, benzin i ševerin.
Vozi, škropi, pali.

Finiks rajzez from d ašes.

HNS-u ka i državi triba katarza.
Jednostavno triba sve otić u PM, i provat iznova.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 26/06/2014 : 00:26:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

Malo te zajebavan

znam da se za.ebavaš

Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 26/06/2014 : 16:58:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
Pa mi smo oduvijek bili autodestruktivan narod.Vrlo rijetko odaberemo poštena vodstva....evo,nogomet,košarka i rukomet-3 šerifa + uvlakači.
Nije sramota pogriješiti(mislim na Kovača) ali nemoj zabijat glavu u zemlju i tvrdit da je sve bilo odlično.
4 kardinalne greške su počinjene....Pranjić u sredini bez prave uloge,Modrić najbliži golu iako se davno toga odrekao,Raketa kao zadnji vezni i na kraju Pranjić na beku.

Ne mislim da je Kovač trener iz krivih,pohlepnih razloga ali smatram da se zaletio odnosno da ga su Maminjo and Co. namagarčili i odabrali jer su znali da će nakon Štimca,upravo Niko Kovač kako tako dovest svlačionicu u red i da ga novinari neće cipelarit kao Šticu.
Zaletio se a reprezentacija je skupo platila njegove pogreške.Eto,sad ima do 2016. da nešto nauči o trenerskom poslu.
Nek se ugleda na Roberta Martineza,kažu lik ima doma ogroman TV i po 10 sati dnevno analizira svakojake utakmice i situacije.
Hrvatska bi trebala dobrim dijelom kopirati stil igre Cholovog Atletica....te neke njegove jednostavne šablone u igri.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 26/06/2014 : 17:32:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
Robert Pauletic mi cesto ide na zivce sa svojin bahacenjem i prodavanjen pameti ali ovaj tekst mu nije los http://www.slobodnadalmacija.hr/Brazil-2014/tabid/399/articleType/ArticleView/articleId/249145/Default.aspx .S tim da se ne slazem sa njim da triba vratit Bilica.Da nas savez vode sposobni i pametni ljudi doveli bi oni iz Alzira Vahida Halilhodžića.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 26/06/2014 : 17:42:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Torghal

Robert Pauletic mi cesto ide na zivce sa svojin bahacenjem i prodavanjen pameti ali ovaj tekst mu nije los http://www.slobodnadalmacija.hr/Brazil-2014/tabid/399/articleType/ArticleView/articleId/249145/Default.aspx .S tim da se ne slazem sa njim da triba vratit Bilica.Da nas savez vode sposobni i pametni ljudi doveli bi oni iz Alzira Vahida Halilhodžića.

taman sam htio stavit tekst
da,preseravanje mu je jača strana,ali tekst je jako dobar...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17121 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 26/06/2014 : 20:16:47  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nije kriv Mamic, vec oni koji vjeruju da nije
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 26/06/2014 : 21:18:34  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Odnos voljenog vođe i Vahe je općepoznata stvar.
Uostalon nama ne triba trener.
Nama triba pijun.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 26/06/2014 : 21:20:28  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Odnos voljenog vođe i Vahe je općepoznata stvar.
Uostalon nama ne triba trener.
Nama triba pijun.

u 3 riči sažea si čitavu filozofiju.

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 26/06/2014 : 21:27:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahazlam

quote:

quote:

Pa neznam odlican u defanzivi,oduzima puno lopti,rijetko promasuje dodavanja kojeg ti to nebitnog igraca vidis kod nas inace, Modric se osiso mozda te to buni!!

kod prvog gola je upravo modrić kriv, nije do kraja ispratio i zaustavio neimara

2006 je brazil dobio 1 : 0. kaka je zabio a do kraja ga nije ispratio niko kranjčar, kranjčar je razigravač kao i kaka. to je vjerojatno bila taktička zamisao ako u nekoj situaciji naši vezni ispadnu razigravač mora zatvoriti rupu. onda smo barem izgubili sa 1 : 0. protiv nas je igrao moćni brazil, a ne prosječan kao ovaj danas.

Kod prvog gola bas nema pravog krivca,Modric i Perisic cini mi se su maalo spetljali na centru a Rakitic je zakasnio uzet loptu,gluposti pricas nije ti drag Modric zato seres po njemu

kod prvog gola je upravo modrić kriv, nije do kraja ispratio i zaustavio neimara

nisam odmah reagirao jer je trebalo reagirati na toliko puno polu informacija.
baš je modrić kriv kod tog gola protiv brazila, ali nebitno kako god bilo mi smo protiv brazila morali izgubiti.

no, bez obzira na to što smo morali izgubiti protiv brazila.
pobijedili smo camerun i odigrali jednu dobru tekmu protiv mehika, ali izgubili
modrić se nešto nije iskazao
na primjer: sam komentator utakmice hr – mehiko je u drugom poluvremenu spomenuo kako se modrić napokon probudio, iako je samo jednom pokušao uposliti napad, a drugi put se pokušao probiti s lijevog kirila u napad. i to je to. dvije prilike u jednoj bitnoj utakmici od modrića , stvarno jako mnogo od modrića. ( i u mediju su to spomenuli ). znači na neki način neke moćne opcije priznaju lošu igru modrića ali ne smiju to iskreno iskazati. jer je modrić u fazi potpisivanja novog ugovora sa realom, što u stvari znači mnogo perja za neke moćnike, pa nije baš u tim trenucima pametno isticati bezidejnu igru modrića
Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 26/06/2014 : 21:33:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Pa neznam odlican u defanzivi,oduzima puno lopti,rijetko promasuje dodavanja kojeg ti to nebitnog igraca vidis kod nas inace, Modric se osiso mozda te to buni!!

2006 je brazil dobio 1 : 0. kaka je zabio a do kraja ga nije ispratio niko kranjčar, kranjčar je razigravač kao i kaka. to je vjerojatno bila taktička zamisao ako u nekoj situaciji naši vezni ispadnu razigravač mora zatvoriti rupu. onda smo barem izgubili sa 1 : 0. protiv nas je igrao moćni brazil, a ne prosječan kao ovaj danas.

Kod prvog gola bas nema pravog krivca,Modric i Perisic cini mi se su maalo spetljali na centru a Rakitic je zakasnio uzet loptu,gluposti pricas nije ti drag Modric zato seres po njemu

baš je modrić kriv kod tog gola protiv brazila, ali nebitno kako god bilo mi smo protiv brazila morali izgubiti.

na primjer: sam komentator utakmice hr – mehiko je u drugom poluvremenu spomenuo kako se modrić napokon probudio, iako je samo jednom pokušao uposliti napad, a drugi put se pokušao probiti s lijevog kirila u napad. i to je to. dvije prilike u jednoj bitnoj utakmici od modrića , stvarno jako mnogo od modrića. ( i u mediju su to spomenuli ). znači na neki način neke moćne opcije priznaju lošu igru modrića ali ne smiju to iskreno iskazati. jer je modrić u fazi potpisivanja novog ugovora sa realom, što u stvari znači mnogo perja za neke moćnike, pa nije baš u tim trenucima pametno isticati bezidejnu igru modrića

Jesi li ti uopce gleda utakmicu protiv Meksika?Ocito nisi ako mislis da smo odigrali dobru utakmicu.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 26/06/2014 : 21:47:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Jesi li ti uopce gleda utakmicu protiv Meksika?Ocito nisi ako mislis da smo odigrali dobru utakmicu.

ovi si o tome kako se gleda u kojem smo pogledu odigrali dobru utakmicu
činjenica je da smo do izlaska pranjića iz vezne linije igrali dobro ( mnogi su to konstatirali, mada većina govori kako smo igrali dobro šezdesetak minuta ). nakon toga smo primili tri gola, te nakon što je mehiko “ smanjio gas “ mi smo zabili gol
pa i nije tako loše s obzirom na neke činjenice.
moglo je i bolje

gledao sam utakmici. vrlo često iskoristim mogućnost kad repka igra utakmicu u HR gledati je uživo ( a stvarno se mnogo toga više može vidjeti kad je gledaš u živo ), ponekad iskoristim ( vrlo rijetko ) mogućnost gledati repku uživo kad igra van RH.
Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 26/06/2014 : 21:54:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ovi si o tome kako se gleda u kojem smo pogledu odigrali dobru utakmicu
činjenica je da smo do izlaska pranjića iz vezne linije igrali dobro ( mnogi su to konstatirali, mada većina govori kako smo igrali dobro šezdesetak minuta ). nakon toga smo primili tri gola, te nakon što je mehiko “ smanjio gas “ mi smo zabili gol
pa i nije tako loše s obzirom na neke činjenice.
moglo je i bolje

gledao sam utakmici. vrlo često iskoristim mogućnost kad repka igra utakmicu u HR gledati je uživo ( a stvarno se mnogo toga više može vidjeti kad je gledaš u živo ), ponekad iskoristim ( vrlo rijetko ) mogućnost gledati repku uživo kad igra van RH.

Do prelaska Pranjica na misto livog beka igrali smo jako lose a nakon toga smo igrali katastofalno.Pa mi smo tu utakmicu tribali pobjedit da bi prosli dalje a nismo do rezultata 0:3 opucali na protivnicki gol.Nismo stvorili nijednu sansu.Da je Meksiko ima malo vise srice gubili bi vec u prvom poluvremenu.Daleko je ono sta smo pokazali od dobrog.Jako daleko.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 26/06/2014 : 22:12:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

Do prelaska Pranjica na misto livog beka igrali smo jako lose a nakon toga smo igrali katastofalno.Pa mi smo tu utakmicu tribali pobjedit da bi prosli dalje a nismo do rezultata 0:3 opucali na protivnicki gol.Nismo stvorili nijednu sansu.Da je Meksiko ima malo vise srice gubili bi vec u prvom poluvremenu.Daleko je ono sta smo pokazali od dobrog.Jako daleko.

pa nismo igrali tako loše s obzirom kako smo parirali agresivnoj igri meksika. meksiko je srljao i upravo pokazao brzopletost, a mi smo čekali ( koliko puta barcelona čeka, ne pokaže ništa, ali dočeka, pa zašto to nama osporavati ).
ta naša hladnokrvnost/kontrola brzopletoj igri meksika je trajala šezdesetak minuta ili do trenutka izlaska pranjića iz vezne linije. nakon toga možemo kritizirati našu igru protiv meksika
Go to Top of Page
Page: of 740 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.05 seconds. Snitz Forums 2000