forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Zene na Stripovi.com
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 52

lwood
Advanced Member

Colombia
47303 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 22/07/2014 : 11:08:30  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Just_Charlie

quote:
Originally posted by lwood

u ovako toplu litnju noč najbolja ti je klasika

To je to!

nastavimo onda u tom stilu

http://youtu.be/PW-6FKFnHx8

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 24/07/2014 : 01:14:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

nastavimo onda u tom stilu

nastavimo.

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 24/07/2014 : 01:16:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 25/07/2014 : 01:08:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote

Nista nije stvarno. Osim snova i ljubavi.

Mogla bih kratku napisati pricu i reci "volim te" ali to je vec tako banalno i istroseno, nesto kao u prolazu receno dok zurimo ususret novoj ljubavi.. Ljubav je bezvremena, njoj je znano bezbroj dimenzija, tko ju upozna, postaje njezin suputnik, te se zajedno otisnu putem mnogih, neistrazenih svjetova.. Ljubav nema oblik niti ime, ni adrese nema, ne postoje ni karte puta kako do nje doci. S njom treba putovati beskonacno, bezvremeno .. Onaj tko kaze da je volio, taj nikada nije ljubav upoznao.. ljubav nema proslo vrijeme, nema tocke na kraju recenice .. ona traje duze od svih izjava, i potrebno je strpljenje mudraca da bi ju slijedio, ucio..ali nikada do kraja naucio.. jer ljubav je beskonacna, u nasem ogranicenom vremenu..
Meni je pisanje putovanje..nesto kao..beskonacna potraga za savrsenim jelovnikom kojeg slazem ne bi li se na njemu nasla najbolja jela za dragoga gosta, koja spravljam uz pomoc malo carolije, malo fantazije, prstohvat soli, mnostvo mediteranskih zacina, sve kuhano na plamenu vjecne ljubavi..
Da. To sam ja..

Najljepsa su moja svitanja na osami pored mora, u trenucima kada se rađa svjetlost i nestaje tama..
Valovi cjelivaju i miluju cijelo moje bice dok im se predajem..
Otisnem se daleko od svih obala, na pucini me vode sjecanja, do mjesta na kom sam zaranjala..

-Gola si..?
-Jesam. Bez harpuna kojeg cu negdje sakriti, bez stita iza kojeg cu se kriti...
-Gola si dosla..?
-Jesam.Odjeca mi je prljava, predugo sam gore bila, i samo takva sam dostojna pred tebe stati..Moja odjeca nije neokaljana i cista, ali ja sam jos uvijek ona ista..
-Znas da si mogla biti u opasnosti dok dolazis..
-Nisam gola. Odavno si me ogrnuo plastem ljubavi.. Mocnija sam od svake vojske na koju bih mogla naici..Zar ne vjerujes vise da ga nosim? Moras vjerovati da bi ga mogao vidjeti..Sjecas se, ja sam dobila plast, ti krunu..Ocean je nepresusan izvor kristala soli..
Spavaj sad.. Ja cu te cuvati dok jutro ne svane.
Tada se vracam u svoje zemaljske dane..

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 26/07/2014 : 01:15:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote

Bernoullijeva jednadžba

Nikome nista nisam lagala.. Ljubav ima bezbroj dimenzija i mnogo, mnogo vrata. Na neka sam pokucala, na neka jednostavno upala, dok sam kroz neka pozvana bila.. Ponekad se duze zadrzala a kroz neka brze bolje istrcala..
Ulazila sam u muzeje, zabavista i tamnice, vidjela gole, prazne zidove (ponekad im malo boje dodala..), upoznala sam unutrasnjost zapustenih zamaka u kojima rijetko tko boravi i u njih zalazi..
Vodila sam ljubav na hladnim podovima, u toplim posteljama, bivala vlak sto protutnji kroz stanicu, vlak bez stanice, avion bez koridora, pilot bez letjelice, padobranac bez sletne piste.. Listala sam romane, stripove i bajke, citala knjige praznih stranica...
Svaki ratnik se umoran vraca s puta i mir svoj pronalazi ulaskom kroz vrata iza kojih mu se dom nalazi..
Moj dom je iza vrata koja samo jedan kljuc otvara. Taj kljuc nema kopije niti se kopija moze izraditi. Moze li genetski kod, osim originala, ista drugo biti..
Ljubav, rekoh vec, ne pozna sebicnost, nista ne trazi niti zahtjeva..
Ona se - kao u zakonu spojenih posuda - prelijeva.
Ljubav je uciteljica, ona tjera na ucenje da bi se umjelo prepoznati
sve njezine oblike, da bi se mogla izreci - tako neizreciva.. Tada shvatis da ni to nije to jer ona je znanje koje jos nisi naucio pa te tjera da spoznas tajne Svemira, morske dubine i tajne alkemije...da postanes fizicar, kvantni mehanicar koji popravlja procjepe i krpa crvotocine za nove dimenzije..
Ljubav je beskonacna kao i znanje koje u sebi krije, dok ima onih koji misle da svemir tvore same cestice materije..
Ona je konekcija bez ispaljenog fotona, energija koja moze obasjati i ugrijati svijet i uci u svako srce koje se u tami ne krije..
Kad malo bolje razmislim, bih li toliko sve voljela da mi ljubavi ove nije - tog ognjista koje me toplinom vjecnom grije..
Nisam mnogo od svega znala dok njega nisam upoznala.. Opremio me najsofisticiranijom opremom i stitovima ne bih li snazna i pametna, sigurno se na svako putovanje otisnula i neozlijeđena vratila..
Ponavljam se; ljubav nije sebicna, nema imena ni adrese i zato, kada pisem o njemu, pisem bez imena.. I ja sam također bezimena..
To je jedini nacin na koji se ljubav moze zivjeti. Nacin na koji moze postojati i pobijediti tamu svijeta. Razbacana, sakrivena posvuda u ljudima - u svakome od Vas sakrivena, da bi Vas ucinila sudionicima, urotnicima koji ljubav pomazu zastititi. Jer...ako je u Vama, kako cete protiv sebe.
Ljubavnici su najveci umjetnici, majstori svih vjestina kojima ju izucavaju da bi poducavali, ovladali mnogim drevnim znanjima, magijom, carolijom, da bi ljubav mogli sacuvati od mraka - vjecito proganjani, vjecito, za ljubav optuzeni..

A ako nekome bas treba ta adresa, gdje ljubav stanuje, evo putokaza samo, gdje ju potraziti: Ljubav je mjesto gdje i najveca pustinja vrvi zivotom.
Uzmite maleno zrnce pijeska u dlan, za pocetak.
Ili budite jedno od zrnaca.
I ja sam jednom bila.

Umjetnici su kurvini sinovi koji vam sve poznate zakone i jednadzbe pojednostave i tako ih prikazu da vas zacuđene privuku, pa Vas iz poznavanja istih, do koljena potuku.

http://forum.stripovi.com/topic.asp?whichpage=6&TOPIC_ID=43929#top

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 27/07/2014 : 01:09:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Raz*j..me alien laptop veceras i totalno sam se naljutila na njega.
Sada moram u kuhinju jer sam bas gladna. I onda si naspem malo vina i onda cu..odmoriti prije spavanja. Kazu ljudi da ne valja umoran poci leci. Nesto sam izokrenula naopacke, jelda? Omaklo mi se. Hoce to meni..
Mala glazbena pauza.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 27/07/2014 : 12:03:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
I Bog stvori zenu na sliku svoju i nije razmisljao da ce se naci u situaciji da i on mora hodati na prstima i biti tiho dok zena nedjeljom uz jutarnju kavu razmislja: "Nema tog boga koji se smije usuditi da me ometa ili mi pokvari ovaj gust dok listam novine.."
U pocetku mozda i bijase na sliku tvoju...poslije se sve otelo kontroli..zar ne?
Onda se Bog sakrio i povukao u osamu da zenama ne smeta i otada muku muci da dokaze da je tu iako ga ljudi ne vide, samo se sakrio da ne ometa zene.
Eto..rijesili smo i to pitanje, zasto Boga nema.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 27/07/2014 : 13:53:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Usisavac

Moram pisat.
Moram ovo napisat prije nego odem u kuhinju kuhati nesto.
Jos od prosle godine, kada se pojavila hit trilogija 50 nijansi sive i pomela sve na ljestvicama citanosti uzduz i popreko kugle zemaljske, na kioscima su u prodaji ko iz pastete pocele iskakati sve moguce nijanse; od 3 nijanse dublje, 5 nijansi sire, 7 stupnjeva udesno, pod kutem od 45 stupnjeva, 9 nijansi uzdaha, 6/5 sivije..sto se to dogodilo sa zenama?
I onima koje citaju i onima koje pisu..? Zasto je cijeli svijet
odjednom zavijen u sivo, da sivije i dublje od toga ne moze..
Odakle samo inspiracija tolika za pisanje i volja za citanje jer da nije citano ne bi se pisalo..
I zasto sivo? Zasto ne plavo, rozo, ljubicasto ili zeleno..?
Zasto u nijansama..? I gdje su boje..? Zasto zene ne fantaziraju u bojama? Pa ima bezbroj fantazija i boja kojima bi se one mogle odfantazirati..Tko je zenama ukrao boje da su im seksualne fantazije sive?
I tu se sjetim kako nakon rucka moram usisavati.. to je skoro pa nasa svakodnevica..
Kuhaj, peri, pospremaj, usisavaj..
Jeste li ikada praznili vrecicu od usisavaca?
Ma sto god usisavali, u njoj se sve svodi na 50 nijansi sive..
Kolektivna svijest je proradila u zena koje usisavaju i pri tom razmisljaju o nekom drugom muskarcu, drugom mjestu i vremenu u kom ne caruju samo nad ovim sto se na koncu u usisavacu iz dana u dan pretvara u 50 nijansi sive.. negdje mora postojati mjesto na kom se događa nesto uzbudljivije od ove vrecice iz usisavaca na kraju dana...
I tako su mic po mic..jedna po jedna..usisavajuci prasinu ponirale u svijet u kom siva predstavlja uzitak, na mjestu gdje ih nitko ne moze pronaci, a da se niti ne izgube iz vida.. Tu je drska koju u ruci drze, s kojom se svasta zamisliti moze..pa oni pokreti naprijed-nazad i gibanje tijela koje je svakim danom postajalo senzualnije..gibljivije..podatnije..usisavanje, uvlacenje u dubine u kojima se sakupljaju nijanse sive.. (evo, sto da vam kazem, i moj puls je postao ubrzan dok ovo pisem...)
Za 50 nijansi sive usisavac je kriv. I za sve ostalo sto su zene usisavajuci otkrile, prazneci vrecicu nakon usisavanja.
Zene su genije! I cudni su putevi gospodnji kojima nastaje inspiracija.. dok zene pronalaze bijeg od svakodnevnog sivila..pretvore ga u uzitak.
Cista sado mazo trilogija.

Boze, mozes izac ispod stola sad...gotova sam s pisanjem.

Odoh..khm..usisavat.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 27/07/2014 : 15:46:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Boze..zavrsi jelo u kuhinji, rekao si da si gladan, a meni se opet pise..
Call 911, mozda posalju nekog da umjesto nas prasinu obrise..

Ljubav ..

Ljubav je osjecaj slobode koji te nosi, koji te cini mladim,
to su noge bose kada kisa pada, bosonogo trcanje livadom rosnom..
to je sjaj u oku zene. Voljene, prihvacene, shvacene, u svijetu koji s visoka gleda na zene..
Ljubav nije visoka, ona je zrnce pijeska na dlanu koje se bez zadrske predaje znajuci da ju dlan pritisnuti nece, vec ostaje otvoren poput piste za slijetanje jer se samo ptica slobodna vraca, kao proljece, kao zora..
Sloboda...ljubav je sloboda..ljubav je dom u koji se vracas, ali ne kao nesto materijalno, to je stanje duha, gdje te voljeno bice poput svjetionika ocekuje i navodi da se sebi vratis..to je taj dom koji pronalazis..Ljubav je kreativnost, energija koja te nosi da stvaras i pises, jednostavno tako, kao sto dises..
Ljubav je kada svako bice ostaje svoje, kada nema "to moje"..
Ljubav je zajednicko odrastanje, ljubav je...
heh..ljubav je beskonacno, predivno, zajednicko putovanje...

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 28/07/2014 : 02:27:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Psi laju karavane prolaze....ne, ne, ne...nisam to mislila reci..
Samo psi laju i tako se glasno cuju jer je tiha noc i onda
sam ustala i sve prozore pozatvarala i sad mislim da moram zamisliti da sam u podmornici gdje je sve tiho i hermeticki zatvoreno i idem sad zaroniti i u tisini zaspati. Uvlacim periskop jer bas me briga koga ima..
noc svima....buc...buc...buc..
buc...buc...
buc.
Nema me. i stvarno se na ovoj dubini nista ne cuje..
Uuuu...jebote! Nisam se sjetila da ovdje ima morskih pas!

Buc...

Edited by - Just_Charlie on 28/07/2014 02:29:19
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 29/07/2014 : 01:19:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote

Ode Charlie u China

Classical Chinese Novels

The Peony Pavilion
(The Return of the Soul)

By Tang Hsien-tsu (1550-1616)

http://www.chinapage.com/peony-pavilion.html

glazbom:

Sve ima svoje vrijeme i mjesto i nikakve razloge koji te navode da ucinis nesto i otkrijes pricu koju mozes napisati potpuno istinito, ionako ti nitko ne bi vjerovao, znajuci da imas bujnu mastu..
Tako sam ja otvorila "fortune cookie" koji nikada prije nije bio zapisan, odjednom se nasao na vec pojedenom meniju, koji se iznova pojavio s tim dodatkom u međuprostoru, a koji se sada, u realnom vremenu, na istom meniju ne nalazi. I nikada nije, ako promatras uvijek iz sadasnjeg vremena. Samo u privremenoj memoriji se moze naci..
Kako se nasao tamo ako nikada nije postojao?

Pa nek` petlja po Kini tko voli drevno i misticno ..

Srdacno vasa...Kineskim stilom..

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 29/07/2014 : 10:06:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Kisa
bez okusa, boje i mirisa svira simfoniju koja se ne da uglazbiti niti opisati...Izlozena stojim pod njezinim dodirima i misli me vode gdje one zele..Kisa zaglusuje sve druge zvukove, mirise i osjecaje osim onog iskonskog...slobode.
Istina je u meni i ja se smijem zbog kisom pomladjenih osjecaja,,smijem se kao prvi puta kada bijah zaljubljena..

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 30/07/2014 : 01:56:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Kado

Veceras sam bila u Japanu. Ne bas kao znatizeljnik sta ima tamo, vec da se posvetim sebi. U stvari, pa i nije bas tesko biti ja. Sve sto radim proizlazi iz tog posvecivanja samoj sebi. Ja nemam cilja, put je cilj ciji smisao pronalazim u osjecaju harmonije u svemu zivome.
Kako to mogu postici u ovom svijetu kaosa i hektike ovih nasih zemaljskih dana. Tesko. Ali se moze ako se umije. Ne das si poteci rijekom koja bezglavo tece..tecem i ja, ali svojim tokom, u kom vrijeme moje također u skladu samnom tece..
Nisam bas bila u nekoj potrazi za skladom, on je pronasao mene i nastanio se kao neki suputnik kojeg jednostavno moras prigrliti ako se zelis necim baviti. Prvo sto pamtim u zivotu, sto me pocelo oblikovati
u bice koje bih voljela jednom konacno zakljuciti da to jesam je Ikebana. Japanski stil slaganja cvijeca sa duhovnom komponentom, po cemu se razlikuje od ostalog aranziranja. Duhovni aspekt od velikog je znacenja za slagaca Ikebane.
Osnova ikebane je princip aranziranja tri glavne linije: nebo, zemlja i covjek. Nju krasi jednostavnost i sklad.
Umjestnost slaganja Ikebane, price o skladu, kojima slagac izrazava misli i osjecaje, kroz tri glavne linije, jednostavnost je koju je danas najteze postici, ali je najljepsi dozivljaj na svijetu.

Sa svojih putovanja vremenom i prostorom, srdacno Vasa,
Ikebana stilom.

Edited by - Just_Charlie on 30/07/2014 01:57:59
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 03/08/2014 : 03:22:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Tri sam stvari odabrala na svojim lutanjima veceras.

Treba slusati starije, mislim da je ocean dovoljno star i mudar. Ta u njemu je zivot zapoceo.. dakle, ima pravo savjetovati i pozeljno ga je poslusati. Njegove price i skoljke pricaju..jeste li ikada stavili jednu na uho? Tko zna koliko tisucljeca staru pricu pricaju..

Razglednicom iz svemira i zemljovidom srca ..

Sanjajte nesto lijepo.
Srdacno vasa, slobodnim stilom ..

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 03/08/2014 : 11:22:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Jutros sam pozeljela pogledati neki dobri stari film.. Lezecim stilom, palo mi je na pamet koji bi to mogao biti.
Glazbu nasla, kava mi je krevetu, jos samo da pronađem Dorucak kod Tiffanya.

edit: nasla

http://putlocker.is/watch-breakfast-at-tiffanys-online-free-putlocker.html

Edited by - Just_Charlie on 03/08/2014 11:30:19
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 03/08/2014 : 16:40:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Oh..otkrila sam eldorado..Znate ono,,kad vam se cini da iducih dana gledate samo filmove i ubrzano se prisjecate dugo slagane liste zelja..

Ovo je fantastican privremen zivot.
na redu je..

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 03/08/2014 : 20:35:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
nisam jos gotova za danas.
Na redu je:

Malena.

Zvjezdani dnevnik gledanja:
manta mi se od tolikih filmova. Ne odustajem.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 04/08/2014 : 00:10:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
dnevnik gledanja: ne dam se.
oci nekak...@.@

Na redu je:

http://putlocker.is/watch-47-ronin-online-free-putlocker.html

Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 04/08/2014 : 00:16:13  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Film je jako podcijenjen. Frend i ja ga gledali u kinu i zbilja trebao je pobrati Oscara za kostimografiju jer se danas malo tko trudi oko povijesnih sitnica

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 04/08/2014 : 02:34:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Osim kostimografije, priče o časti, požrtvovnosti i lojalnosti u Japanskoj kulturi, dočarane kroz zivot Samuraja
su nešto što bih mogla gledati svakodnevno. I nešto je što mi nedostaje svakodnevno. A tako je jednostavno..
Povijest Japana počiva na tim temeljima i prenosi se naraštajima..dok naša pozna ratove, harač, pljačke, spletke i sitniš od duša.. svatko raste iz korijena iz kojeg je nikao. I u tome ostajemo dva svijeta.

Moj filmski maraton je za nocas gotov.

Oyasumi nasai.

Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 04/08/2014 : 03:45:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Japan je zakon. Želio bih otići tamo jednoga dana. Ono, posjetiti ga.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 04/08/2014 : 11:50:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Dobro jutro, dobar dan.
Vrijema je za:

http://putlocker.is/watch-x-men-online-free-putlocker.html

zurim..

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 04/08/2014 : 14:57:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
I Bog je sjeo pored mene i gleda samnom filmove. Jede kokice i kaze da se vec odavno nije osjecao ovako bozanski,,
Sta da vam kazem..

na redu je:

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 04/08/2014 : 17:02:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
oh..pa još jedan nakon male pauze.
Gust je pogledati cijelu seriju odjednom, dobar je Hugh

na redu je:

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 04/08/2014 : 18:54:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Dnevnik gledanja. Nakon pauze, pocela sam X-Man ali sam pustila za poslije i odabrala drugi zeljeni film da bas ne prolupam od toliko X-M u jednom danu.
Znatizeljna, ocekujem da me ni ovaj ne razocara.

Go to Top of Page
Page: of 52 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000