Žao mi je jedino Van Goghovog Texa. Fino je mogao dosad dogurati.
Ne kužim kako se to nije prodavalo, sasvim ok kvalitet, ni bolji ni lošiji od Ludensa... Čak su i izabrali odlično razdoblje za početak... Negativno iznenađenje... Gdje su bili Texovci?
Ma kakvi slaba prodaja.U pitanju je bilo planski uništavanje cijele SD da bi je neko moga preuzet.Evo u novom Q stripu piše da se Superhrvoje proda u 18 000 primjeraka. Po tome to je najprodavaniji strip u Hrvatskoj od samostalnosti.?
Ehh, da... Priča našeg vremena... No, nećemo o politici... Žao mi je što je SD tako završila, oni su vratili strip u Hrvatsku, hvala im
Ma kakvi slaba prodaja.U pitanju je bilo planski uništavanje cijele SD da bi je neko moga preuzet.Evo u novom Q stripu piše da se Superhrvoje proda u 18 000 primjeraka. Po tome to je najprodavaniji strip u Hrvatskoj od samostalnosti.?
Ehh, da... Priča našeg vremena... No, nećemo o politici... Žao mi je što je SD tako završila, oni su vratili strip u Hrvatsku, hvala im
to nije politika. to je gospodarstvo i kriminal. :)
Here at last, dear friends, on the shores of the Sea, comes the end of our fellowship in Middle-earth. Go in peace! I will not say: do not weep;for not all tears are an evil."
Comicon je u svoje vrijeme kvalitetom izdanja bio svjetlosnim godinama od ostalih strip magazina. Uvjerljivo najbolji ali ujedno i najveće razočarenje.
zato me ne čudi da se ni sd nisu isplatili albumi po 25kn ili onakva revija po još manjoj cijeni. ogromne remitende, kiosci, skupa distribucija, remitenda pokradena itd...
"How long, not long, 'cause what you reap is what you sow!"
Ne znači da ne bi Egmont bio u plusu ali taj plus ne bi bio onoliki da bi se njima dalo raditi.Bookglobu će i manji plus biti dovoljan a nadam se da će imati plusćinu na Asterixu. SD je druga prića.Moga si ušetat u skladište usrid dana i kupit od radnika za par kuna sve šta si tija i još kad dodamo namjerno uništavanje cijele tvrtke...
...a koja je definicija propalog, svi jednom dođu do kraja? Comic strip je dogurao do 35. broja, to je mnogo više nego neke opjevane revije u jugi. Pa to je polovica brojeva čuvenog Giganta. Osim toga jedina su revija (koliko znam) koja je u svom posljednjem broju napisala kako se radi o posljednjem broju. Samo zbog toga im ne bi dao titulu propalih. :)
top 1 je meni "StripTeen" taj me baš bio razveselio u ona bijedna vremena i brzo spustio na zemlju.
ugasio se nedavno i darkov q strip... "sjebo nas linić" službeno je objašnjenje firme bilo. :) Nije to propalo, to je uništeno od strane vanjskih faktora.:P
Hmm, meni je u sječanju strip,koji nije više izlazio, samo jedan broj je izašao, ali nije iz Hrvatske nego od Dečjih novina iz marta.1986, vanredno izdanje, cena je tada bila 300din :) ljubič od Julije Džons-Vreme nežnosti. Ako to važi
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!