Poll Question:
Koja je najiritantnija Bonellijevska ponavljajuća izreka?
(sigurno sam neke propustio... navedite svoje )
Choices:
Ja... Ja ne...
Skupo cemo prodati svoju kožu!
Dobro došao, (ime)... Cekao sam te...
Prokleti ubojice!
(pricanje tijekom tucnjave)
Moram pucati, ali mogao bih pogoditi svog prijatelja!
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
Who Can Vote? Only Members can vote. You need to register or be logged in to vote.
Meni najvise smeta prica tokom tucnjave. Odkud im daha da se tuku, izbegavaju udarce a sve vreme govoreci neke glupe fraze?
Potpis. Ovoga ima mnogo i u holivudskim akcijskim filmovima.
Ja ovo nikad nisam vidio u nekom filmu.
Ne doslovno razgovora, ali pod ovime mislim i na one situacije u kojima likovi za vrijeme završnog obračuna jedan drugome objašnjavaju svoje životne filozofije. A siguran sam da i ima i za vrijeme stvarnog "fajta" da nešto govore. Ne baš doslovno dok udaraju, ali toga nema ni u stripovima (zbog medija stripa tj. prostornog ograničenja nužno je da se u istom oblačiću nalaze udarac i izjava, ne znači da je to rečeno doslovno u istom trenutku). Ali ono, tuku se i negativac objašnjava svoje zločine.
mene neopisivo živcira kad zagor hoće nekoga iznenaditi i uleti među njih: "Platit ćete za sve što se učinili!" ili "Mene ste spominjali? i onda ih sve nokautira sjekirom bez da su potegli pištolje kao da se ovi ne bi snašli dok ovaj izgovara svoje rečenice
Meni nisu toliko fraze iritantne, nego kad počnu filozofirati o uzrocima i posljedicama koječega. Ono, kad primjerice Zagor analizira kako i zašto se nešto dogodilo, kome je u interesu i te spike.
Meni nisu toliko fraze iritantne, nego kad počnu filozofirati o uzrocima i posljedicama koječega. Ono, kad primjerice Zagor analizira kako i zašto se nešto dogodilo, kome je u interesu i te spike.