Zagora su u serijalu toliko puta okrznuli da bi mu dosad lubanja trebala izgledati već posve deformirano. A da ne govorim o silnim udarcima koje je primio, ili koliko je puta pao u nesvijest od istih.
A da negovorim o tome kolko je zagor vidio cudnih i neobjasnjivih stvari da je vec odavno trebao lezati na psihijatriji,za Dylana da i nepricam!!
I da glupo je kad naprimjer zagor kaze nekome "duhovi,kakvi duhovi pa nevjerujem ja u duhove" i to kaze naprimjer u 532 epizodi nakon tolko dozivljenih cudnih i neobjasnjivih situacija zagor i dalje racionalno razmislja,cudno za ljudsko bice zar ne??
I da glupo je kad naprimjer zagor kaze nekome "duhovi,kakvi duhovi pa nevjerujem ja u duhove" i to kaze naprimjer u 532 epizodi nakon tolko dozivljenih cudnih i neobjasnjivih situacija zagor i dalje racionalno razmislja,cudno za ljudsko bice zar ne??
Evo, baš sam sada u jednoj Zagorovoj epizodi naletio na situaciju kada on skače s drveta na 2 vojnika i u tom letu mu glavom prođe misao: zbog njihove odore u svakom slučaju neću zaboraviti fijuk metaka koji su mi maloprije prozujali kraj ušiju!. Čovječe, u toj sekundi on je sve to stigao pomisliti, mora da mu misli rade brzinom svjetlosti.
Još jedna Zagorova izlizana fraza na koju sam upravo naletio; imam loš predosjećaj a on me nikada ne vara, mislim da je koristi u svakoj drugoj epizodi.
Najiritantnije je kad nađu nekog na samrti, pa mu samo malo fali da izusti nešto što bi rešilo misteriju njegovog ubistva, i baš na ključnoj reči ispusti dušu.
Najiritantnije je kad nađu nekog na samrti, pa mu samo malo fali da izusti nešto što bi rešilo misteriju njegovog ubistva, i baš na ključnoj reči ispusti dušu.
Slažem se. Ili, totalno suprotno, netko obavi dug dijalog s glavnim junakom, izbrblja što se sve dogodilo, što ga moli i onda rikne. I razlozi za odgađanja ubojstava zarobljenih junaka su glupost.
A baš fraze; pa najiritantnije je Zagorovo vjerno šesto čulo. "Volio bih da se nije ništa dogodilo ali šesto čulo mi govori da ćemo naići na veliku nevolju."
Sjetih se i ja sada jedne dosadne iz Texa. Scene kada se Tex i Kit "jedva" izvuku, nakon čega počnu Kitove jadikovke, na šta Tex odgovara "Neće tebi ništa biti Sotono." Ili obrnuto kada Kit baca riječ "Sotona" na Texove vratolomije.