Author |
Topic  |
Dudley Smith
stripovi.com suradnik

Croatia
1014 Posts
Member since 05/04/2014 |
Posted - 10/09/2014 : 00:58:29
|
quote: Originally posted by Rahazlam
quote: Originally posted by Dudley Smith
Kovač je jednako Mamić, odnosno Mamićevi interesi. Pomiješani s vlastitom arogancijom i trenerskim neznanjem. Što ti misliš da je on došao na poziciju bez blagoslova Mamića? Hahahah.
Rakitić je u reprezentaciji na krivoj poziciji, to je rekao svaki jebeni stručnjak nakon Svjetskog prvenstva.
Ma daj molim te necu takve gluposti opce slusat kakva veza s Mamicem kakvi interesi,pricas gluposti i neistine!!
Aha, shvaćam. Ti si jedan od onih koji drže glavu u pijesku.
Niko Kovač je vrhunski stručnjak  Došao je do pozicije samo na osnovi svojih kvaliteta, koje je pokazao vodeći juniore Red Bulla i čak 4 utakmice mlade reprezentacije.  Brozović je među najboljih 11 igrača koje Hrvatska ima  Marko Pjaca zavrjeđuje mjesto u 23 igrača, iako nema mjesta u 11 igrača u Dinamu  HNS je posve samostalan i neovisan od privatnih interesa 
|
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 10/09/2014 : 01:00:02
|
quote: Originally posted by Rahazlam
Mislis protiv cipra,dobro nije danas bio na nivou kao prije neki dan al ja sam siguran da ce on biti jedan od najboljih igraca svijeta za nekih 5 godina i uopce nepretjerujem!
naravno da mislim protiv cipra ( ne znam od kud mi island ). mislim da neće pokazati mnogo toga, pa možemo se razilaziti u mišljenju. |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 10/09/2014 : 09:43:25
|
Rakitić je loš. Ali to je više zato što je izbornik budaletina i stavlja ga na krivu poziciju.
točno  |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 10/09/2014 : 15:38:46
|
Traljava tekma sinoć, nema se što reć. Čovjek bi očekivao da će Kovač steć neko iskustvo i pouku nakon SP-a u vezi postavljanja igrača. Očito ne. |
"Nothing lasts forever." |
 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Posted - 10/09/2014 : 15:43:48
|
Kovač je jednako Mamić, odnosno Mamićevi interesi. Pomiješani s vlastitom arogancijom i trenerskim neznanjem.
Kovač je daleko od vrhunskog trenera, ali i trenerskog neznalice kakav je bio Štimac. Ne bi rekao da je čovjek arogantan, već jednostavno tvrdoglav, odnosno nije voljan učiti iz vlastitih grešaka. |
 |
|
Zagor12
Advanced Member

- kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
Posted - 10/09/2014 : 15:44:47
|
quote: Originally posted by Darth Ivan
Kovač je jednako Mamić, odnosno Mamićevi interesi. Pomiješani s vlastitom arogancijom i trenerskim neznanjem.
Kovač je daleko od vrhunskog trenera, ali i trenerskog neznalice kakav je bio Štimac. Ne bi rekao da je čovjek arogantan, već jednostavno tvrdoglav, odnosno nije voljan učiti iz vlastitih grešaka.
Razlika je u nijansama. Kovač maltene da stavlja igrače u ekipu po pravilu tko je veći Hrvat i domoljub. |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Posted - 10/09/2014 : 16:11:48
|
A gledaj, ne znam ja koji su Kovačevi kriteriji. Ono što je (meni barem) temeljna razlika između Kovača i Štimca jest ovo: imam dojam da je kod Kovača jednostavno u pitanju krivi pristup. Vjerujem da čovjek želi izvuć najbolje iz igrača, al kao da ne zna na koji način. Štimac nije znao ni to, u njegovo vrijeme repka je pretvorena u negledljivu vrstu. |
 |
|
Dudley Smith
stripovi.com suradnik

Croatia
1014 Posts
Member since 05/04/2014 |
Posted - 10/09/2014 : 16:13:25
|
Kovač stavlja igrače u ekipu po pravilu tko im je menadžer, tj. kako bi im se digla cijena kao reprezentativcima. Boli njega kurac za Hrvatsku i domoljublje. Ne bi živio u Austriji da mu je važno biti "Hrvat i domoljub". |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 10/09/2014 : 16:20:03
|
Kovač stavlja igrače u ekipu po pravilu tko im je menadžer, tj. kako bi im se digla cijena kao reprezentativcima. Boli njega kurac za Hrvatsku i domoljublje. Ne bi živio u Austriji da mu je važno biti "Hrvat i domoljub".
Naravno, sve si reka..i nakon jucerasnje utakmice i onih izjava otic cu toliko daleko da smatram kako zna jos manje od Stimca..a mislia sam da je to nemoguce.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
Edited by - brni on 10/09/2014 16:20:23 |
 |
|
Zagor12
Advanced Member

- kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
Posted - 10/09/2014 : 16:26:23
|
Kovač stavlja igrače u ekipu po pravilu tko im je menadžer, tj. kako bi im se digla cijena kao reprezentativcima. Boli njega kurac za Hrvatsku i domoljublje. Ne bi živio u Austriji da mu je važno biti "Hrvat i domoljub".
Istina... A što se tiče trenerskog znanja, kako smo počeli, idući izbornik će nam biti brat velikog šerifa Zoki ili Štimčev brat po zanatu Vlaović. A mislim da je evidentno (*clears throat*) da će se to sigurno dogoditi u skoroj budućnosti, jer će Kovač prije ili kasnije nisko pasti kao i Štimac. |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 10/09/2014 : 16:39:40
|
quote: Originally posted by Zagor12
Istina... A što se tiče trenerskog znanja, kako smo počeli, idući izbornik će nam biti brat velikog šerifa Zoki ili Štimčev brat po zanatu Vlaović. A mislim da je evidentno (*clears throat*) da će se to sigurno dogoditi u skoroj budućnosti, jer će Kovač prije ili kasnije nisko pasti kao i Štimac.
mislim da se prosinečki gura za mjesto izbornika repke. |
 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Posted - 10/09/2014 : 17:18:21
|
Može pitanje?
Mi tokom zadnjih par godina svi govorimo, kao, svi smo za smjenu raznih Mamića, Šukera, Štimaca...A kaj se događa? Neko demokratsko glasovanje, i onda vođenje saveza u kojem stalno vlada mafija. Zašto? |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 10/09/2014 : 17:35:16
|
quote: Originally posted by Darth Ivan
Može pitanje?
Mi tokom zadnjih par godina svi govorimo, kao, svi smo za smjenu raznih Mamića, Šukera, Štimaca...A kaj se događa? Neko demokratsko glasovanje, i onda vođenje saveza u kojem stalno vlada mafija. Zašto?
Kakvih raznih Mamića..postoji samo jedan Mamić i njega treba srusit, kad on padne svi padaju..a ovi ostali spomenuti su samo njegovi pijuni koje povlači kako mu pase sve u cilju punjenja proracuna svoje obitelji..
I sam si da odgovore na vlastita pitanja..sve je to jedan igrokaz ponovno kako bi jedan covik moga gurati svoj biznis..naravno svoje ljude on namiri bez brige.. |
Edited by - brni on 10/09/2014 17:38:15 |
 |
|
Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 10/09/2014 : 19:48:27
|
Mamića je nemoguće skinuti,praktički.Puno njih živi od njegove vreće para.Ne vidim zbilja nijednu struju koja bi njemu nešto mogla.
@Zagor12,mislim da Vlaović nema licence a i ne želi biti trener.Njemu odgovara ovo laprdanje po televiziji. Ne vidim način na koji Kovač može dobiti otkaz ili ga sam ponuditi.Iz grupe dalje idu dvije reprezentacije,dakle gotovo pa da je siguran u plasman na EP. Kad dođe na EP,savez će pospremit novce od plasmana....to se jedino traži.Kovač će praktički biti na kormilu dok želi.Možda ako se ne uspije kvalificirati na SP,tada bi mogao dobiti nogu. |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
 |
|
adriano
Advanced Member

Croatia
4672 Posts
Member since 12/11/2009 |
|
Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 10/09/2014 : 20:24:55
|
quote: Originally posted by adriano
nisam bas cijenio Biliceve mogucnosti, ali sad bi volio da se vrati.
Problem kod Bilića je što smo svi(ja prvi) precjenivali same igrače...pa kroz tu prizmu sudili Slavena. Zapravo ga jako cijenim i jedini je uz Žutog koji išta zna o trenerskom poslu a da dolazi iz Hrvatske.
No on je sada u daleko boljem biznisu i na putu je da kroz par godina preuzme neki bolji klub u Premiershipu ili Bundesligi.
|
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
 |
|
adriano
Advanced Member

Croatia
4672 Posts
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 10/09/2014 : 21:21:28
|
quote: Originally posted by adriano
MOzda je i on u meduvremenu naucio neke stvari. Prije je bio pocetnik isto ko Stimac i KOvac.
Bia je pocetnik ali je ujedno bia i talentiran i vodia je Hajduka godinu dana i dvi godine mladu repku..na temelju toga je dosa na kormilo, s druge strane Kovac je tu jer je podoban i kum je sa glavom, a Stimca se kupilo izbornickim mjestom u onoj borbi oko HNS-a..tj. post razdoblju..i glavna razlika Bilic ima nesto u glavi dok su ova dvojica totalni kreteni.. |
 |
|
adriano
Advanced Member

Croatia
4672 Posts
|
adriano
Advanced Member

Croatia
4672 Posts
|
Zagor12
Advanced Member

- kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
Posted - 10/09/2014 : 22:34:31
|
quote: Originally posted by Leonid
@Zagor12,mislim da Vlaović nema licence a i ne želi biti trener.Njemu odgovara ovo laprdanje po televiziji.
Ma dobro, to sam rekao iz sprdnje.
Što se Bilića tiče, da nije izgubio još onu utakmicu protiv Turske na EP-u 2008. usudio bih se reći da bi još uvijek bio izbornik. Bilić je onda odlično vodio reprezentaciju i nakon toga je psihološki jako pao i više nikad nije bio isti. Da smo te noći prošli u polufinale, tko zna kako bi naša repka danas izgledala. Možda će neki reći da pretjerujem, no to je tako. |
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 10/09/2014 : 22:48:19
|
Vidim, igrači ne žele više na Maksimir.
Nadam se da će doć u Split pa da ih (nadam se) ili dočekaju prazne tribine ili da ih se izviždi. Ne vjerujem da bi se u Splitu našlo dovoljno beskičmenjaka koji još podržavaju HNS. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 10/09/2014 : 23:25:59
|
quote: Originally posted by tinton
Vidim, igrači ne žele više na Maksimir.
Nadam se da će doć u Split pa da ih (nadam se) ili dočekaju prazne tribine ili da ih se izviždi. Ne vjerujem da bi se u Splitu našlo dovoljno beskičmenjaka koji još podržavaju HNS.
krivo...ako netko i dođe,dolazi gledati reprezentaciju...a drugo,tko ti kaže da pola njih neće doći zbog italije...inače,ovo je postalo gadljivo...i repka,i hns,i ovaj imbecil kovač...protiv malte mi moramo čekati crveni da bi nešto napravili...e da su sad pametni u hajduku pa ih odjebat...ali,meni se gleda italija,to je ekipa,a ne ovi naši mlitavci...u biti,ovo i nije repka,već dinamo 7... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
Topic  |
|