pa da, pa da... možda mi zapravo prenaglo i preoštro osuđujemo i napadamo evra. ipak smo mi svi prošli tu fazu, te snove, želje, težnje i nadanja... štoviše, i ja sam jednom bio kao evro... kada mi je bilo pet godina.
Jel' lijepše biti intelektualno nadmoćan ili je lijepše drugiam to nabijati na nos?
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Izvređali čovjeka bezveze... Njegova ideja uopće nije toliko glupa, i, ako ništa drugo, totalno je on-topic. Pa što onda ako je i neizvediva? Zar je ovdje zabranjeno maštati?
Ko je njega uvrijedio? uvreda je koliko znam kad ti neko kaže neku pogrdnu riječ a njemu niko ništa slično nije rekao dok je on zauzvrat ljudima govorio da crknu čisto zato što misle da je topic glup i nadasve nemoguća misija za izvesti
Izvređali čovjeka bezveze... Njegova ideja uopće nije toliko glupa, i, ako ništa drugo, totalno je on-topic. Pa što onda ako je i neizvediva? Zar je ovdje zabranjeno maštati?
Ko je njega uvrijedio? uvreda je koliko znam kad ti neko kaže neku pogrdnu riječ a njemu niko ništa slično nije rekao dok je on zauzvrat ljudima govorio da crknu čisto zato što misle da je topic glup i nadasve nemoguća misija za izvesti
Izvrijeđan je brutalno, na najbolniji način - ponižavanjem intelekta.