Pročitao kolorac Spazio profondo pre neki dan. Interesantna epizoda, ommage Alienu, Svemirskoj odiseji i drugim filmovima slične tematike. Interesantna, ali bez velike težine. Očekivao sam malo bolje zbog fantastične naslovnice
Giuda, kakav je specijalac Scritti nella sabbia? Ne znam zašto, ali sam ga instinktivno zaobišao
Pročitao kolorac Spazio profondo pre neki dan. Interesantna epizoda, ommage Alienu, Svemirskoj odiseji i drugim filmovima slične tematike. Interesantna, ali bez velike težine. Očekivao sam malo bolje zbog fantastične naslovnice
Giuda, kakav je specijalac Scritti nella sabbia? Ne znam zašto, ali sam ga instinktivno zaobišao
Znam, pročitao sam sve to i pre nego što ću otvoriti strip i shvatam tu težinu. Komentarišem priču kao priču. Dobra ideja, solidna realizacija, ali sam svejedno ostao hladan nakon što sam zatvorio svesku.
(kao i Zagor Kolor 2 pre mesec-dva)
Ma neznam, doci ce na red za koji dan, sad citam la bomba specijal od lani. Ako ne kupujes puno dylana onda ti ovaj specijalac ni ne treba jer prolazi u debeloj sjeni ovog novog ciklusa. Cak i kao posljednja stara epizoda sumnjam da ima neku vecu simbolicku vrijednost, tu je samo da odrzi tradiciju izlazenja jer dogodine izgleda da specijal ce biti nesto sasvim drugo.
Sto se tice color zagora ne znam bil se smijao ili plakao na guthruma, kupio, ali ne mogu citati pa da se na glavu nasadim...
edit: pročitam Spazio profondo još jednom. Mislim da sam ga otaljao nabrzaka i gore napravio jaču grešku. Javim utiske
GB: ne skupljam DD. Cilj mi je pohvatati prvih 100 epizoda te samo dobre koje su usledile. Ali su me ove promene sada zainteresovale, pa ću pratiti te priče neko vreme
ne skupljam DD. Cilj mi je pohvatati prvih 100 epizoda te samo dobre koje su usledile. Ali su me ove promene sada zainteresovale, pa ću pratiti te priče neko vreme
Slično je i kod mene. Do ovih promjena čitam samo provjerene priče (klasike), a preko broja dvjesto samo od boljih scenarista. Promjene ću sigurno pratiti neko vrijeme, možda i na duži period ako priče budu na razini.
Jel Piccatto bese u grupi autora koji ostaju na reguarnoj seriji? Nadam se da jeste, a sve mi se cini da ga nisam video na listi. A ionako ga ima premalo u zadnje vreme
Jel Piccatto bese u grupi autora koji ostaju na reguarnoj seriji? Nadam se da jeste, a sve mi se cini da ga nisam video na listi. A ionako ga ima premalo u zadnje vreme
Bojim se da će biti jedan od onih koji će biti dodijeljen Old Boyu. Možda se varam, i striktne podjele ne bude.
ne razumijem kraj? zbog cega je bilo namjesteno da zavrsi tamo?
Trebao im je normalan, dobar čovjek.Trebala im je osoba neiskvarena karaktera kako bi testirali svoj sustav. Dylan je opće poznat i oni su znali tko je i kakav je. Zato su odabrali njega da testiraju svoj sustav. Ako ima još pitanja ili nejasnoća postavi ih u topic DD extra 92, da ovdje ne spamujemo
Neznam o cemu pises pp, vjerojatno o spazio profondo, nisam gledao spojler, ali danas sam tek procitao Una nuova vita i mogu reci da konacno ima na kraju otvoreno pitanje i prica je solidna pa i vise od toga. S druge strane crtez je jako podbacio.
Ove tri priče (izvorne epizode 49-51) u Italiji su objavljene u razdoblju između listopada i prosinca 1990. godine, a naslovnicu nacrtanu specijalno za naše izdanje potpisuje ponovno Bruno Brindisi (a za kolor je zasluzan Ive Svorcina).
Da ne biste lutali što se kontinuiteta tiče, ovog puta moja se preporuka odnosi na dvije priče koje ne bi bilo loše pročitati prije konzumiranja Dylana 17: “Ubojice” (2. knjiga) i “Paklovi” (16. knjiga).
Na kraju još samo informacija da će redovna cijena Dylanove 17. knjige biti 175 kuna, a posebna cijena tijekom prva dva mjeseca iznosit će 140 kn.
Kao i sve ostale knjige iz ove ture, i DD 17 u prodaji možete očekivati početkom sljedećeg mjeseca.
S ovim epizodama već polako zalazimo u 1991. godinu (siječanj - ožujak), a vrijedi spomenuti da naslovnicu i za ovu knjigu potpisuje naš Bruno Brindisi (uz koloriranje Ive Svorcine).
Što se kontinuiteta tiče, evo koje dvije priče ne bi bilo loše prolistati prije čitanja Dylana 18: “Jack Trbosjek” (1. knjiga) i “Uspomene nevidljivog” (7. knjiga).
Kao i Dylan 17, i DD 18 koštat će 175 kuna, no posebna cijena tijekom prva dva mjeseca iznosit će 140 kn.
I DD 18 u prodaji očekujte početkom studenoga, a dotad - bacite pogled tu: