Author |
Topic |
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Posted - 12/11/2014 : 15:28:06
|
Evo, danas mi se dogodilo ono čega sam se uvijek pribojavao, ali sam mislio da se to nikome ne može dogodit. Pali su mi ključevi od auta u šaht za odvod vode. I to na sredini ceste. Htio sam uzet mobitel iz džepa i pali mi ključevi upravo dok sem nepropisno prelazio cestu. Auto također parkiran nepropisno sa uključena sva četiri žmigavca, jer sam mislio na brzinu skočit preko ceste do kioska i nazad. I tako sam se našao u situaciji, da blijed gledam u zaključan auto, koji mi treperi sve u "četiri", a ja ne mogu ništa. Sreća, da nisu pali duboko, mogao si ih vidjeti, ali šaht se nije mogao otvoriti. Sreća, da mi stari ima rezervne ključeve i da je upravo završio sa poslom i bio u blizini. Doletio je za 15ak minuta sa žicom. Žicu smo savili u udicu i počeli pecati nasred ceste. On je pecao, ja sam usmjeravao promet. Upecali ključeve i pokupili se. Evo, ko u nekom vicu. |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12503 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 12/11/2014 : 15:38:12
|
Mi nemamo tih problema. Kod nas nema šahtova, samo otvorene rupe. Problem je kad je jaka kiša pa ne vidiš rupu, misliš neka lokvica. Prije mjesec-dva vidio sam kako stariji čovjek preko bicikla radi salto. Mislim se koji mu je ... |
Have mercy |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 12/11/2014 : 19:37:22
|
quote: Originally posted by nagor
Evo, danas mi se dogodilo ono čega sam se uvijek pribojavao, ali sam mislio da se to nikome ne može dogodit. Pali su mi ključevi od auta u šaht za odvod vode. I to na sredini ceste. Htio sam uzet mobitel iz džepa i pali mi ključevi upravo dok sem nepropisno prelazio cestu. Auto također parkiran nepropisno sa uključena sva četiri žmigavca, jer sam mislio na brzinu skočit preko ceste do kioska i nazad. I tako sam se našao u situaciji, da blijed gledam u zaključan auto, koji mi treperi sve u "četiri", a ja ne mogu ništa. Sreća, da nisu pali duboko, mogao si ih vidjeti, ali šaht se nije mogao otvoriti. Sreća, da mi stari ima rezervne ključeve i da je upravo završio sa poslom i bio u blizini. Doletio je za 15ak minuta sa žicom. Žicu smo savili u udicu i počeli pecati nasred ceste. On je pecao, ja sam usmjeravao promet. Upecali ključeve i pokupili se. Evo, ko u nekom vicu.
Eto, to ti je nekakva kazna zbog ovoga označenoga... što bi stari ljudi rekli "ima boga". |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
roby05
Advanced Member
Croatia
3016 Posts
Member since 26/07/2013 |
Posted - 12/11/2014 : 21:36:42
|
Ima li to nekakve veze sa popisom iz jednog drugog topica? |
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju. |
|
|
Tintilinic
Senior Member
2955 Posts
Member since 15/07/2013 |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 12/11/2014 : 23:59:14
|
A ja danas u Zagrebu vidio dvije crnkinje (na različitim mjestima) od kojih je jedna bila vrhunski komad kakav se rijetko viđa i u filmovima. |
Edited by - DODSFERD on 13/11/2014 00:00:08 |
|
|
markotamara
Senior Member
Croatia
2783 Posts
Member since 26/05/2013 |
Posted - 13/11/2014 : 13:57:17
|
quote: Originally posted by DODSFERD
A ja danas u Zagrebu vidio dvije crnkinje (na različitim mjestima) od kojih je jedna bila vrhunski komad kakav se rijetko viđa i u filmovima.
da je te Tutta vidia sigurno bi vec bile u svastari |
GALLIENO FERRI
|
|
|
Dudley Smith
stripovi.com suradnik
Croatia
1014 Posts
Member since 05/04/2014 |
Posted - 13/11/2014 : 14:23:33
|
Danas sam vidio starca kako na klupici sjedi i čita novog Bleka. Dakle ipak postoje ljudi koji to čitaju, a ne samo spremaju na policu. |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 13/11/2014 : 16:53:14
|
Bio u kinu pogledat Interstellar. I tako, gledam film i ozednim. Srecom, dodje pauza (do koje mi je film bio odlican ) i skocim do saltera po pice. Dodjem, narucim kolu i cekam. Mala dolazi s kolom, pogleda me u oci, malo se strese, zbuni i drhtavim glasom kaze: "C-c-cetrnaest!" - prolije kolu po pultu i podu. Mackolikom reakcijom izbjegnem zalijevanje, a cura se pocne ispricavat. Lezerno kazem: "Ma nemas brige." - uzmem drugu kolu i vratim se u dvoranu. Spontano smotavanje - Still got it
|
Trljam ruke. |
|
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38041 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
Mali_Mate
stripovi.com suradnik
Croatia
2065 Posts
Member since 18/03/2006 |
Posted - 13/11/2014 : 19:33:25
|
quote: Originally posted by Zlotvor
Bio u kinu pogledat Interstellar. I tako, gledam film i ozednim. Srecom, dodje pauza (do koje mi je film bio odlican ) i skocim do saltera po pice. Dodjem, narucim kolu i cekam. Mala dolazi s kolom, pogleda me u oci, malo se strese, zbuni i drhtavim glasom kaze: "C-c-cetrnaest!" - prolije kolu po pultu i podu. Mackolikom reakcijom izbjegnem zalijevanje, a cura se pocne ispricavat. Lezerno kazem: "Ma nemas brige." - uzmem drugu kolu i vratim se u dvoranu. Spontano smotavanje - Still got it
Ma to ti je ona svoje godine istaknula...da znas u sto se upustas |
http://matanovogumno.blogspot.com |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 13/11/2014 : 19:45:39
|
Danas me smor iz firme poslao na put tako da necu moci na interliber Sto je najgore, lik misli da mi je ucinio uslugu .. Sutra cu vam opisati koji su sve mehanizmi bili potrebni da dode do jedne takve teoretski gotovo nemoguce odluke..danas ne mogu jer sam uzasno bijesan. |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 13/11/2014 : 23:59:39
|
quote: Originally posted by mr murdoc
Danas me smor iz firme poslao na put tako da necu moci na interliber Sto je najgore, lik misli da mi je ucinio uslugu .. Sutra cu vam opisati koji su sve mehanizmi bili potrebni da dode do jedne takve teoretski gotovo nemoguce odluke..danas ne mogu jer sam uzasno bijesan.
Nisam baš upućen u tematiku no negdje mi je bilo zapelo o oko na forumu da bi ti trebao platiti rundu pića u Zagrebu na okupljanju oko Interlibera...Jeftina eskivaža možda ova "teoretski gotovo nemoguća odluka" smora? |
Wtf?
|
Edited by - bagi on 14/11/2014 00:07:55 |
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 14/11/2014 : 01:05:26
|
Danas sam na faksu imao praktične vježbe, gdje sam održao jedno predavanje od 45 minuta. Superiška! |
"Nothing lasts forever." |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 14/11/2014 : 17:33:15
|
Evo upravo vidim da mi je face konto zakljucan, razlog je taj jer je neko prijavio da Zagor-Te-Nay nije moje pravo ime. Sada mi traze licnu da potvrdim da sam ja u stvari Zagor, onda ce otkljucati konto.
S obzirom da su samo ljudi sa ovog foruma znali za taj profil, jasno je da je taj smrad clan ovog foruma. Vidi nesto, fukaro, pretpostavljam da ti je ovaj trenutak uljepsao dan/mjesec/godinu, jer kako ono kazu: "Zlo se zlom hrani!" S jedne strane drago mi je da si napokon docekao nesto fino u svom jadnom zivotu, ja sam jedan od onih koji rado usrecuju druge. No ipak ostaje cinjenica da si ti i danas ista pickica kao sto si bio i juce.
"Ljudi mrze one koji u njima bude osjećaj niže vrijednosti." ~ Lord Chesterfield |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38041 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 14/11/2014 : 17:40:13
|
Ozbiljno to ili bi trebalo to u Viceve
Pa ima hrpa FB strana na ime bendova, restavracija itd., sto ne bi moglo tvoje proci???
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 14/11/2014 : 18:14:41
|
quote: Originally posted by King Warrior
Evo upravo vidim da mi je face konto zakljucan, razlog je taj jer je neko prijavio da Zagor-Te-Nay nije moje pravo ime. Sada mi traze licnu da potvrdim da sam ja u stvari Zagor, onda ce otkljucati konto.
S obzirom da su samo ljudi sa ovog foruma znali za taj profil, jasno je da je taj smrad clan ovog foruma. Vidi nesto, fukaro, pretpostavljam da ti je ovaj trenutak uljepsao dan/mjesec/godinu, jer kako ono kazu: "Zlo se zlom hrani!" S jedne strane drago mi je da si napokon docekao nesto fino u svom jadnom zivotu, ja sam jedan od onih koji rado usrecuju druge. No ipak ostaje cinjenica da si ti i danas ista pickica kao sto si bio i juce.
"Ljudi mrze one koji u njima bude osjećaj niže vrijednosti." ~ Lord Chesterfield
Pošalji im Brdarov strip... |
Wtf?
|
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 14/11/2014 : 18:48:40
|
"Ljudi mrze one koji u njima bude osjećaj niže vrijednosti." ~ Lord Chesterfield
Kolko ja znam, ima više profila pod imenom Zagora, pa onda po toj logici moraju ukinut sve te profile.
A sve bi bilo tolko jednostavnije da si bio pod King Warrior |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 14/11/2014 : 18:58:27
|
quote: Originally posted by paro
1.Kolko ja znam, ima više profila pod imenom Zagora, pa onda po toj logici moraju ukinut sve te profile.
2.A sve bi bilo tolko jednostavnije da si bio pod King Warrior
1. tacno, ima ih vise od deset, ali moj profil je prijavljen. Oni reaguju samo ukoliko se profil prijavi.
2.pokusao sam, ali nije moglo. Ali ima nacin da se otvori grupa fiktivnog karaktera. Tu sam napravio gresku sto nisam odmah to uradio. |
|
|
Kum Ruzvelt
Junior Member
357 Posts
Member since 03/09/2011 |
Posted - 14/11/2014 : 18:59:35
|
quote: Originally posted by paro
Kolko ja znam, ima više profila pod imenom Zagora, pa onda po toj logici moraju ukinut sve te profile.
A sve bi bilo tolko jednostavnije da si bio pod King Warrior
Cisto sumnjam da mu je I to pravo ime.. |
|
|
Zagor-te-nay
Senior Member
Croatia
2456 Posts
Member since 03/05/2006 |
Posted - 14/11/2014 : 19:39:26
|
ja nisam taj koji te cinka, ha ha ha.. To je neki digic, prid utakmicu skida balkance. |
Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
|
|
|
Elderane84
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3247 Posts
Member since 30/10/2008 |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 14/11/2014 : 19:47:52
|
A ja uvijek izbjegavao otvaranje profila na facebooku jer sam mislio da moraš dati pravo ime i prezime (ili barem neko koje je realno). Nema veze, to ništa ne mijenja jer ionako nemam što tamo tražiti. |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19691 Posts
Member since 23/10/2011 |
|
Topic |
|