Author |
Topic  |
jaki
Advanced Member

Croatia
27662 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 16/11/2014 : 23:05:53
|
Tako je.Navijači su huligani,stoka,nepismena guba,neradnici i paraziti i brdo ostalih ružnih pridjeva. Zato hvala Bogu imamo nogometne uglednike i pravo oličenje gospodštine i bečke škole među nogometnom vrhuškom. Pod hitno pozivam gospodina Alojza,Glavu sa cjelokupnom Agencijom,agencijom 2 i 3 i pridruženim satelitima,brata mu,kuma,i brata mu,stožer,crni lobi poštenja,poštene novinare i komentatore,inteligenciju i narodne mase da osudi ovaj neprijateljski čin protiv nam naše lijepe domovine i saveza.Da zatraže od MUPa,SUPA;HISA,Misa i kako se već zovu,hitnu intervenciju i hapšenje/uhićenje nadrogirane bande i reotvaranje Golog Otoka ghdje bi banda naučila kako treba podržavati Savez i Vrhovništvo. Ako ima što jadnije od ljudi u hrvatskom nogometu to su ovakvi poput vas,kmetovi koji ih podržavaju.
|
Ja sam fetišist papira! |
 |
|
raic1922
Senior Member

Croatia
1388 Posts
Member since 05/07/2014 |
Posted - 16/11/2014 : 23:09:01
|
quote: Originally posted by jaki
Tako je.Navijači su huligani,stoka,nepismena guba,neradnici i paraziti i brdo ostalih ružnih pridjeva. Zato hvala Bogu imamo nogometne uglednike i pravo oličenje gospodštine i bečke škole među nogometnom vrhuškom. Pod hitno pozivam gospodina Alojza,Glavu sa cjelokupnom Agencijom,agencijom 2 i 3 i pridruženim satelitima,brata mu,kuma,i brata mu,stožer,crni lobi poštenja,poštene novinare i komentatore,inteligenciju i narodne mase da osudi ovaj neprijateljski čin protiv nam naše lijepe domovine i saveza.Da zatraže od MUPa,SUPA;HISA,Misa i kako se već zovu,hitnu intervenciju i hapšenje/uhićenje nadrogirane bande i reotvaranje Golog Otoka ghdje bi banda naučila kako treba podržavati Savez i Vrhovništvo. Ako ima što jadnije od ljudi u hrvatskom nogometu to su ovakvi poput vas,kmetovi koji ih podržavaju.
A na koga misliš? |
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17121 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 16/11/2014 : 23:15:42
|
quote: Originally posted by raic1922
Ups 
Tebe je pravo potresao onaj lik što je sav sretan otišao sa knjižurinom.  |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 16/11/2014 : 23:16:52
|
Oštro kazniti sve koji su sudjelovali u ovom incidentu. Ako se ne varam, sve su ulaznice kupljene tako da su se morala dati imena, postoje kamere...sve kaznmiti oštro. Makar da vas pitam - mogli bi i talijani popušiti neku kaznu jer su dozvolili da pirotehnika uđe u teren, kaj ne?:)) |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
raic1922
Senior Member

Croatia
1388 Posts
Posted - 16/11/2014 : 23:19:21
|
Imaš pravo, kasnije sam sam sebe pokušo utješit da mi se taj strip ionako nebi svidio, a i kasnije sam se utješio s još par zagora
Niko kao zagor |
 |
|
Dwayne_Looney
Advanced Member

7149 Posts
Member since 15/10/2014 |
Posted - 16/11/2014 : 23:19:35
|
quote: Originally posted by mladjo
Oštro kazniti sve koji su sudjelovali u ovom incidentu. Ako se ne varam, sve su ulaznice kupljene tako da su se morala dati imena, postoje kamere...sve kaznmiti oštro. Makar da vas pitam - mogli bi i talijani popušiti neku kaznu jer su dozvolili da pirotehnika uđe u teren, kaj ne?:))
Naravno da bi. Zna se da dolaze potencijalno opasni navijaci i onda ovo- ispada da su im na ulazu davali gratis pirotehniku  |
loading...
|
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 16/11/2014 : 23:20:14
|
Odlična igra, šteta za Perišićev promašaj. Mora se baš desiti neka glupost da Hrvatska ne bude među prva dva.
Bogdanov i co. su prekinuli utakmicu u Đenovi iz potpuno istih razloga zbog kojih su to hteli bacači pirotehnike večeras na utakmici. |
 |
|
raic1922
Senior Member

Croatia
1388 Posts
Posted - 16/11/2014 : 23:20:52
|
Oštro kazniti sve koji su sudjelovali u ovom incidentu. Ako se ne varam, sve su ulaznice kupljene tako da su se morala dati imena, postoje kamere...sve kaznmiti oštro. Makar da vas pitam - mogli bi i talijani popušiti neku kaznu jer su dozvolili da pirotehnika uđe u teren, kaj ne?:))
A i čuo sam na radiu da su i Talijani bacili/zapalili 2 baklje, dali je to istina? |
Edited by - raic1922 on 16/11/2014 23:21:36 |
 |
|
dante
Senior Member

.jpg)
Croatia
2478 Posts
Member since 16/01/2008 |
Posted - 16/11/2014 : 23:23:20
|
Pas mater, razocaran sam u specijalce, trebalo je lomiti kosti da sve frca. Nisam neki fan 3D-a, ali kupio bih 3D TV samo zbog toga... Stoka balkanska, nikad ne propustamo priliku pokazati svoju "kulturu", jad i bijeda... Savez ce popiti ogromnu kaznu, a ovi s tribina se proci neokrznuti. Bio bih jako iznenadjen da ijedna od tih incestuoznih spodoba vidi ikakvu kaznu. |
These pretzels are making me thirsty... |
 |
|
Dudley Smith
stripovi.com suradnik

Croatia
1014 Posts
Member since 05/04/2014 |
Posted - 16/11/2014 : 23:25:54
|
Užasno loša stvar, ovo je ne jedan ili dva, već barem 5 koraka natrag što se tiče borbe za bolji domaći nogomet. Ovime će samo široke narodne mase stati na stranu HNS-a, jer ova stvar neće silaziti s naslovnica danima. A novčanu kaznu ovi mafijaši neće ni osjetiti. |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Posted - 16/11/2014 : 23:31:50
|
Ma bitno je da ne bude igranja pred praznim tribinama jer slijedeća tekma je protiv Norveške i jako je bitna. Ali mislim da će kazna ipak biti samo novčana. Kada se to određuje? |
|
 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7534 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 16/11/2014 : 23:44:10
|
Neće biti samo na novčanoj, očekujem bar 2 utakmice pred praznom publikom što i nije loše ako je HNS mislio sljedeće dvije organizirati na Maksimiru. U ovom trenutku jedino Osijek može napuniti stadion u kvalifikacijama.
Tužno i jadno, rođak mi je bio u Milanu. Još mi nije vratio sms. |
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17121 Posts
Posted - 16/11/2014 : 23:45:55
|
quote: Originally posted by Jerry Krause
Neće biti samo na novčanoj, očekujem bar 2 utakmice pred praznom publikom što i nije loše ako je HNS mislio sljedeće dvije organizirati na Maksimiru. U ovom trenutku jedino Osijek može napuniti stadion u kvalifikacijama.
Tužno i jadno, rođak mi je bio u Milanu. Još mi nije vratio sms.
Italija u Osijeku... To bi bila FEŠTA!   |
 |
|
hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts
Member since 14/07/2006 |
Posted - 16/11/2014 : 23:48:39
|
Veliki napredak na čemu je Kovač očito radio je fizička sprema, trka, zalaganje i odgovorno ponašanje u obrani. Pogodak je i uvođenje Vide umjesto Lovrena. Nažalost koliko god dobro stojimo u obrani s druge strane u ovom sistemu loše stojimo u napadu. Mandžukić i Olić praktički nisu ni bili u šansi tijekom cijele utakmice (slično kao i protiv Brazila, Meksika i Bugarske) i u utakmici protiv Azerbejdžana se jasno vidilo koliko za ovaj profil igrača bolje leži igra s 2 klasična napadača pogotovo što Mandžukić igra i sredinu i obranu. |
www.izdavanje-knjiga-dani.hr www.vangogh.hr |
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13074 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 16/11/2014 : 23:59:26
|
Blago nama kad imamo ovakvih hajvana. Sigurno ti je žao što nisi bio na stadionu? |
Have mercy |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Posted - 17/11/2014 : 00:00:47
|
Sve u svemu, za sada je odlično - imamo 10 bodova nakon tri tekme, neporaženi smo i prvi u skupini. sad samo treba dobro odigrati sa Norveškom, a ove necivilizirane divljake oštro kazniti.
Ali meni je stvarno fascinantno da nas žabari ne mreju dobiti već 20 godina  |
|
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13074 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 17/11/2014 : 00:05:49
|
Sve u svemu, za sada je odlično - imamo 10 bodova nakon tri tekme, neporaženi smo i prvi u skupini. sad samo treba dobro odigrati sa Norveškom, a ove necivilizirane divljake oštro kazniti.
Ali meni je stvarno fascinantno da nas žabari ne mreju dobiti već 20 godina 
Šta 20? Italijani su zadnji put dobili '42.  |
Have mercy |
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17121 Posts
Posted - 17/11/2014 : 00:24:47
|
quote: Originally posted by Tonka24
quote: Originally posted by velka031
Osim kod Tonke, ja nisam pročitao da netko podržava HNS-ovu vrhušku.
Ne govori nesto sto ne znas... nisam ja bas za sve sto se radi po hns-u ali sam svakako protiv ovih polu-ljudi koji se nazivaju ljudima. Lijepo su se pokazali Dugopolje-Zadar-Šibenik-Milano... i onda on meni dolazi pricati o kmetstvu 
Nemojmo sad raščlanjivati za što jesi, a što nisi što HNS radi. Imaju tvoju generalnu podršku. Iskreno, umoriše me već ove priče, mi - vi - oni... Laku noć |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 17/11/2014 : 00:31:50
|
Nemoj mi stavljati rijeci u usta, moju generalnu podrsku nemaju... iskreno gledam reprezentaciju zbog reprezentacije i ligu zbog lige... zivo mi se fucka za tu gospodu u odjelima i njihove odluke... ok neke stvari mi smetaju ali ne mogu promjeniti nista i ne zanimaju me. I da mene isto umara... odoh odavde, ovo je kao da si se spojio na stroj za isisavanje pozitivne energije i u isto vrijem spojio na ubrizgavanje negativn energije... muka mi je kad vidim odredene postove, odmah mi slabo dode. |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27662 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 17/11/2014 : 01:44:56
|
Oni koji zazivaju pendrečenje trebali bi ponekad iskušati taj nektar na sebi. Ako ništa drugo sada bi konačno i Split moga dobit čast da ugosti "repku". |
Ja sam fetišist papira! |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 17/11/2014 : 10:45:48
|
Oni koji zazivaju pendrečenje trebali bi ponekad iskušati taj nektar na sebi. Ako ništa drugo sada bi konačno i Split moga dobit čast da ugosti "repku".
Nema mi ništa draže nego kad se iz fotelje zaziva pendrečenje. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member