forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 740

jaki
Advanced Member

Croatia
27662 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 16/11/2014 : 23:05:53  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Tako je.Navijači su huligani,stoka,nepismena guba,neradnici i paraziti i brdo ostalih ružnih pridjeva.
Zato hvala Bogu imamo nogometne uglednike i pravo oličenje gospodštine i bečke škole među nogometnom vrhuškom.
Pod hitno pozivam gospodina Alojza,Glavu sa cjelokupnom Agencijom,agencijom 2 i 3 i pridruženim satelitima,brata mu,kuma,i brata mu,stožer,crni lobi poštenja,poštene novinare i komentatore,inteligenciju i narodne mase da osudi ovaj neprijateljski čin protiv nam naše lijepe domovine i saveza.Da zatraže od MUPa,SUPA;HISA,Misa i kako se već zovu,hitnu intervenciju i hapšenje/uhićenje nadrogirane bande i reotvaranje Golog Otoka ghdje bi banda naučila kako treba podržavati Savez i Vrhovništvo.
Ako ima što jadnije od ljudi u hrvatskom nogometu to su ovakvi poput vas,kmetovi koji ih podržavaju.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

raic1922
Senior Member

Croatia
1388 Posts

Member since 05/07/2014

Posted - 16/11/2014 : 23:09:01  Show Profile Show Extended Profile  Send raic1922 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Tako je.Navijači su huligani,stoka,nepismena guba,neradnici i paraziti i brdo ostalih ružnih pridjeva.
Zato hvala Bogu imamo nogometne uglednike i pravo oličenje gospodštine i bečke škole među nogometnom vrhuškom.
Pod hitno pozivam gospodina Alojza,Glavu sa cjelokupnom Agencijom,agencijom 2 i 3 i pridruženim satelitima,brata mu,kuma,i brata mu,stožer,crni lobi poštenja,poštene novinare i komentatore,inteligenciju i narodne mase da osudi ovaj neprijateljski čin protiv nam naše lijepe domovine i saveza.Da zatraže od MUPa,SUPA;HISA,Misa i kako se već zovu,hitnu intervenciju i hapšenje/uhićenje nadrogirane bande i reotvaranje Golog Otoka ghdje bi banda naučila kako treba podržavati Savez i Vrhovništvo.
Ako ima što jadnije od ljudi u hrvatskom nogometu to su ovakvi poput vas,kmetovi koji ih podržavaju.

A na koga misliš?
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17121 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 16/11/2014 : 23:14:26  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Osim kod Tonke, ja nisam pročitao da netko podržava HNS-ovu vrhušku.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 16/11/2014 : 23:15:42  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by raic1922

Ups

Tebe je pravo potresao onaj lik što je sav sretan otišao sa knjižurinom.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 16/11/2014 : 23:16:52  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Oštro kazniti sve koji su sudjelovali u ovom incidentu. Ako se ne varam, sve su ulaznice kupljene tako da su se morala dati imena, postoje kamere...sve kaznmiti oštro. Makar da vas pitam - mogli bi i talijani popušiti neku kaznu jer su dozvolili da pirotehnika uđe u teren, kaj ne?:))

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

raic1922
Senior Member

Croatia
1388 Posts

Member since 05/07/2014

Posted - 16/11/2014 : 23:19:21  Show Profile Show Extended Profile  Send raic1922 a Private Message  Reply with Quote
Imaš pravo, kasnije sam sam sebe pokušo utješit da mi se taj strip ionako nebi svidio, a i kasnije sam se utješio s još par zagora

Niko kao zagor
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

7149 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 16/11/2014 : 23:19:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

Oštro kazniti sve koji su sudjelovali u ovom incidentu. Ako se ne varam, sve su ulaznice kupljene tako da su se morala dati imena, postoje kamere...sve kaznmiti oštro. Makar da vas pitam - mogli bi i talijani popušiti neku kaznu jer su dozvolili da pirotehnika uđe u teren, kaj ne?:))

Naravno da bi. Zna se da dolaze potencijalno opasni navijaci i onda ovo- ispada da su im na ulazu davali gratis pirotehniku

loading...
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 16/11/2014 : 23:20:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
Odlična igra, šteta za Perišićev promašaj. Mora se baš desiti neka glupost da Hrvatska ne bude među prva dva.

Bogdanov i co. su prekinuli utakmicu u Đenovi iz potpuno istih razloga zbog kojih su to hteli bacači pirotehnike večeras na utakmici.
Go to Top of Page

raic1922
Senior Member

Croatia
1388 Posts

Member since 05/07/2014

Posted - 16/11/2014 : 23:20:52  Show Profile Show Extended Profile  Send raic1922 a Private Message  Reply with Quote
quote:

A i čuo sam na radiu da su i Talijani bacili/zapalili 2 baklje, dali je to istina?

Edited by - raic1922 on 16/11/2014 23:21:36
Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 16/11/2014 : 23:23:20  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
Pas mater, razocaran sam u specijalce, trebalo je lomiti kosti da sve frca. Nisam neki fan 3D-a, ali kupio bih 3D TV samo zbog toga...
Stoka balkanska, nikad ne propustamo priliku pokazati svoju "kulturu", jad i bijeda...
Savez ce popiti ogromnu kaznu, a ovi s tribina se proci neokrznuti. Bio bih jako iznenadjen da ijedna od tih incestuoznih spodoba vidi ikakvu kaznu.

These pretzels are making me thirsty...
Go to Top of Page

Dudley Smith
stripovi.com suradnik

Croatia
1014 Posts

Member since 05/04/2014

Posted - 16/11/2014 : 23:25:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Dudley Smith a Private Message  Reply with Quote
Užasno loša stvar, ovo je ne jedan ili dva, već barem 5 koraka natrag što se tiče borbe za bolji domaći nogomet. Ovime će samo široke narodne mase stati na stranu HNS-a, jer ova stvar neće silaziti s naslovnica danima. A novčanu kaznu ovi mafijaši neće ni osjetiti.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 16/11/2014 : 23:31:50  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Ma bitno je da ne bude igranja pred praznim tribinama jer slijedeća tekma je protiv Norveške i jako je bitna. Ali mislim da će kazna ipak biti samo novčana.
Kada se to određuje?

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7534 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 16/11/2014 : 23:44:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Neće biti samo na novčanoj, očekujem bar 2 utakmice pred praznom publikom što i nije loše ako je HNS mislio sljedeće dvije organizirati na Maksimiru. U ovom trenutku jedino Osijek može napuniti stadion u kvalifikacijama.

Tužno i jadno, rođak mi je bio u Milanu. Još mi nije vratio sms.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17121 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 16/11/2014 : 23:45:55  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

Neće biti samo na novčanoj, očekujem bar 2 utakmice pred praznom publikom što i nije loše ako je HNS mislio sljedeće dvije organizirati na Maksimiru. U ovom trenutku jedino Osijek može napuniti stadion u kvalifikacijama.

Tužno i jadno, rođak mi je bio u Milanu. Još mi nije vratio sms.

Italija u Osijeku... To bi bila FEŠTA!
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 16/11/2014 : 23:48:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
Veliki napredak na čemu je Kovač očito radio je fizička sprema, trka, zalaganje i odgovorno ponašanje u obrani. Pogodak je i uvođenje Vide umjesto Lovrena. Nažalost koliko god dobro stojimo u obrani s druge strane u ovom sistemu loše stojimo u napadu. Mandžukić i Olić praktički nisu ni bili u šansi tijekom cijele utakmice (slično kao i protiv Brazila, Meksika i Bugarske) i u utakmici protiv Azerbejdžana se jasno vidilo koliko za ovaj profil igrača bolje leži igra s 2 klasična napadača pogotovo što Mandžukić igra i sredinu i obranu.

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13074 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 16/11/2014 : 23:59:26  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Blago nama kad imamo ovakvih hajvana. Sigurno ti je žao što nisi bio na stadionu?

Have mercy
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 17/11/2014 : 00:00:47  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Sve u svemu, za sada je odlično - imamo 10 bodova nakon tri tekme, neporaženi smo i prvi u skupini. sad samo treba dobro odigrati sa Norveškom, a ove necivilizirane divljake oštro kazniti.

Ali meni je stvarno fascinantno da nas žabari ne mreju dobiti već 20 godina

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13074 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 17/11/2014 : 00:05:49  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sve u svemu, za sada je odlično - imamo 10 bodova nakon tri tekme, neporaženi smo i prvi u skupini. sad samo treba dobro odigrati sa Norveškom, a ove necivilizirane divljake oštro kazniti.

Ali meni je stvarno fascinantno da nas žabari ne mreju dobiti već 20 godina

Šta 20? Italijani su zadnji put dobili '42.

Have mercy
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17121 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 17/11/2014 : 00:24:47  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

quote:
Originally posted by velka031

Osim kod Tonke, ja nisam pročitao da netko podržava HNS-ovu vrhušku.

Ne govori nesto sto ne znas... nisam ja bas za sve sto se radi po hns-u ali sam svakako protiv ovih polu-ljudi koji se nazivaju ljudima.
Lijepo su se pokazali Dugopolje-Zadar-Šibenik-Milano... i onda on meni dolazi pricati o kmetstvu

Nemojmo sad raščlanjivati za što jesi, a što nisi što HNS radi. Imaju tvoju generalnu podršku.
Iskreno, umoriše me već ove priče, mi - vi - oni... Laku noć
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 17/11/2014 : 00:31:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Nemoj mi stavljati rijeci u usta, moju generalnu podrsku nemaju... iskreno gledam reprezentaciju zbog reprezentacije i ligu zbog lige... zivo mi se fucka za tu gospodu u odjelima i njihove odluke... ok neke stvari mi smetaju ali ne mogu promjeniti nista i ne zanimaju me.
I da mene isto umara... odoh odavde, ovo je kao da si se spojio na stroj za isisavanje pozitivne energije i u isto vrijem spojio na ubrizgavanje negativn energije... muka mi je kad vidim odredene postove, odmah mi slabo dode.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 17/11/2014 : 00:55:11  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Ajmo dosta s uvredama.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27662 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 17/11/2014 : 01:44:56  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Oni koji zazivaju pendrečenje trebali bi ponekad iskušati taj nektar na sebi.
Ako ništa drugo sada bi konačno i Split moga dobit čast da ugosti "repku".

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 17/11/2014 : 10:45:48  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Oni koji zazivaju pendrečenje trebali bi ponekad iskušati taj nektar na sebi.
Ako ništa drugo sada bi konačno i Split moga dobit čast da ugosti "repku".

Nema mi ništa draže nego kad se iz fotelje zaziva pendrečenje.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 17/11/2014 : 10:49:52  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
http://www.slobodnadalmacija.hr/Nogomet/tabid/84/articleType/ArticleView/articleId/264561/Default.aspx

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 17/11/2014 : 11:02:51  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
Budući su Splićani krivi za incident red je da se kazni Hajduk.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page
Page: of 740 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.03 seconds. Snitz Forums 2000