forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ---HAJDUK ŽIVI VJEČNO---
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 616

jaki
Advanced Member

Croatia
27663 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 25/11/2014 : 13:51:43  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Ja bih samo iskoristio ovu priliku da čestitam našem bivšem forumašu a današnjem vijećniku u splitskom gradskom vijeću.
Čestitam bivši kolega na kvalitetnom uhljebljenju, debljini obraza i pametnom odabiru koalicijskih partnera(Doduše ovo nije bilo teško jer je Baldasar teški idiot).

E, i ako ikad ovo pročitaš, pozdravi mi Luku Podruga.

A zaćudo ta stranka koja uhljebljuje je dala danas podršku projektu Našeg Hajduka a i ti pridruženi uz neke ograde.
Dok npr.stranka koja bi trebala biti svjetonazoeski uz tu incijativu je konstanto sabotira niti se obratila priopćenjem u vezi subotnjih događaja??
Ko je ovdje lud?
U Hrvatskoj je sve obrnuto od pravde.
Klub koji ima jednog "Gazdu" je nominalno udruženje građana a "Narodni" klub je klub koji je sportsko dionočko društvo??

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 25/11/2014 : 13:57:11  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

quote:

Ja bih samo iskoristio ovu priliku da čestitam našem bivšem forumašu a današnjem vijećniku u splitskom gradskom vijeću.
Čestitam bivši kolega na kvalitetnom uhljebljenju, debljini obraza i pametnom odabiru koalicijskih partnera(Doduše ovo nije bilo teško jer je Baldasar teški idiot).

E, i ako ikad ovo pročitaš, pozdravi mi Luku Podruga.

A zaćudo ta stranka koja uhljebljuje je dala danas podršku projektu Našeg Hajduka a i ti pridruženi uz neke ograde.
Dok npr.stranka koja bi trebala biti svjetonazoeski uz tu incijativu je konstanto sabotira niti se obratila priopćenjem u vezi subotnjih događaja??
Ko je ovdje lud?
U Hrvatskoj je sve obrnuto od pravde.
Klub koji ima jednog "Gazdu" je nominalno udruženje građana a "Narodni" klub je klub koji je sportsko dionočko društvo??

Slažen se s upison u potpunosti.
Samo, nisi dovoljno jasan kad napišeš "stranka koja uhljebljuje", jer ja još do sada u ove 23 godine neovisnosti nisan naiša na stranku koja NE uhljebljuje.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 25/11/2014 : 14:04:23  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

@ mladjo, nije u tvojoj stranci a ni u glavnoj konkurenciji

A onda dobro

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27663 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 25/11/2014 : 14:08:25  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Pa mislija sam na stranku koja je uhljebila našeg prijatelja,kolegu forumaša i koja se začudo(splitski ogranak)svrstala na stranu Hajduka priopćenjem u vezi subotnjeg događaja a i danas je dala načelnu podršku projektu.
Dok npr.u Gradskom vijeću imamo jednog ne dinamovca već Mamićevca koji radi na unišavanju projekta i jednu listu koja muti vodu i gradonačelnika koji je malo za a malo protiv a rođo i njegovi uopće nisu došli na sjednicu.
I onda neka nekome nije jasno poslije ove sjednice zašto je najbolje za Hajduka da se politika makne ća i da se da upravljačka tj. izborna prava udruzi NAŠ HAjduk.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 25/11/2014 : 14:10:41  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa mislija sam na stranku koja je uhljebila našeg prijatelja,kolegu forumaša i koja se začudo(splitski ogranak)svrstala na stranu Hajduka priopćenjem u vezi subotnjeg događaja a i danas je dala načelnu podršku projektu.
Dok npr.u Gradskom vijeću imamo jednog ne dinamovca već Mamićevca koji radi na unišavanju projekta i jednu listu koja muti vodu i gradonačelnika koji je malo za a malo protiv a rođo i njegovi uopće nisu došli na sjednicu.
I onda neka nekome nije jasno poslije ove sjednice zašto je najbolje za Hajduka da se politika makne ća i da se da upravljačka tj. izborna prava udruzi NAŠ HAjduk.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts

Member since 18/02/2013

Posted - 25/11/2014 : 14:23:57  Show Profile Show Extended Profile  Send MSBlueberry a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by mladjo

Nije valjda Gojko Čepo? :D

Neću ga imenovat.
Nema ga već dugo.

E sad nisi objasnija, jeli on ruši nama (forum) ugled ili gradskom vijeću?
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 25/11/2014 : 14:26:38  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
ma čovika nema več 3 godine na forumu

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 25/11/2014 : 15:15:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tutta

Majstore ne trebas se ispricavat, uopce razloga nema. Mada se i ne sjecam nekih nasih rasprava, al koliko znam, sve je sportski bilo, t.j. sasvim ok. Isto vrijedi i za Nesvrstanog, kao i sve ostale. Normalno da i dalje stojim, iza nasih zakljucaka, sto se tice BL i HNS. Ja nikakvog utjecaja nemam, sto se tice bilo kakvih Hrvatski prilika. Nikad nisam bio, na bilo kakvim izborima, niti cu biti. Neka narodi doticne zemlje, sami odluce sto je za njih najbolje. Sad, ja jedino mogu navijati ili prema necemu simpatije imati. Nista vise, ni manje, bez ikakvog utjecaja. Navijam za Dinamo, ne za Mamica i one sramote kao sa Lyonom,Lokomotivom i jos milion primjera. Nije vrag da ce dovijeka. Sto se tice Hajdukove "akcije", misljenja sam, da to nije pravi put. Kako,kad i gdje, ne znam. Mozda da su se udruzili sa vise klubova i proglasili bojkot do smjene HNS vodstva i polaganja ostalih racuna. Da, tu bi onda i 50 Hajdukovih Mamica, trebalo poloziti sve racune. Vako ispade smijesno, da ne reknem tragicno.

Evo, a da se probam samo na boldano osvrnit.
To je super, ok. Simpatizirat možeš koga god hoćeš, to je svačije pravo, neka bira ko mu se sviđa. Nisam ni tvrdio da je simpatizirati Dinamo neki grijeh, nedajbože

Mislim da bi se kao pravi navijač trebao distancirati od poteza trenutnog izvršnog predsjednika (majko mila, ne mogu vjerojvat da postoji ova titula ) i osuditi autokratske, tiransko-diktatorske poteze koje vuče.
Ali to sam samo ja. Ti odlučuješ za sebe, ja ti pak ništa ne želim nametati. Odluči po savjesti.

P.S. Glede uvodnog dijela tvog posta, drago mi je da smo "kvit"

Trljam ruke.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27663 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 25/11/2014 : 18:47:14  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Na kraju je doneseno pet zaključaka oko kojih su se, začudo, svi složili i jednoglasno ih prihvatili:

1. Podržavamo Udrugu Naš Hajduk te dajemo mandat Udruzi za sprovođenje izbora za novi Nadzorni odbor u 2015. godini, a na rok od 4 godine.

2. Formirati će se zajedničko Povjerenstvo koje će dalje razraditi prijedlog Udruge Naš Hajduk uvažavajući stavove i prijedloge iznesene na Sjednici GV-a te predložiti Gradskom vijeću novi model i to u prvoj polovici 2015. godine.

3. Sprovest će se Anketa među svim građanima Splita kao većinskim vlasnikom sa pitanjima o obliku upravljanja Hajdukom, ali i o obliku vlasništva . Pitanja za Anketu će se usuglasiti i formulirati na Povjerenstvu.

4. Dug Hajduka za komunalnu naknadu, umjesto plaćanja, će se izvršiti dokapitalizacija od strane Grada u 2015. godini.

5. U suradnji sa stručnim službama Grada izvršiti će se reprogramiranje obveza Hajduka vezanih za kredit.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27663 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 25/11/2014 : 18:52:40  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Nakon svih protivljenja i napada na projekt Naš Hajduk oni na kraju jednoglasno odluče ovo?
Ja ne bi glasovao za nešto što mi se čini lošim ili mislim da je loše ali naši političari bi i jesu.Ili uopće ne misle da je projekt loš samo su pokušali izvući koji politički bod na Hajduku?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 25/11/2014 : 19:03:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by mladjo

Nije valjda Gojko Čepo? :D

Neću ga imenovat.
Nema ga već dugo.

Nick mu je Toninho, a iz ono nešto razgovora i druženja prije nekih 5-6 godina na mene je ostavio jako pozitivan dojam i nadam se da ga politika neće iskvariti.

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27663 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 25/11/2014 : 19:04:00  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
http://www.index.hr/sport/clanak/hns-okrecemo-novu-stranicu-mozda-smo-pogrijesili-krajnje-je-vrijeme-za-razgovor-s-hajdukom/786221.aspx
Nisu ni ovi iz HNSa glupi.
Sad smo tek najebali kad prihvatimo ovu pomirljivu poruku.
Ovo je bila prilika da daljnim radikaliziranjem doslovno natjeramo državne institucije da srede stanje u HNSu.
Ovako utopit ćemo se i mi u močvaru jer ti ljudi neće odjednom postati pošteni i fer pa će Hajduk imati istu poziciju kao i drugi klubovi.
HDZ je odigrao lukavo i primirio svoje ljude jer su shvatili da gube medijsku bitku za podršku javnosti a to im prije izbora nikako ne odgovara.Isto tako pametan je potez neistupa "Branda" jer taj samo svojom glupom pojavom,nemogućnošću izričaja smišljenje rečenice i vidljivom zaljubljenošću u svoj lik bi još dodatno okrenuo simpatije javnosti na Hajdukovu stranu.A "Velika Glava"?Taj bi nam donio totalnu pobjedu da se pojavi na tv ekranima i da ga malo novinar priupita stvar,dvije.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

HŠK ZRINJSKI 1905
New Member

200 Posts

Member since 25/04/2014

Posted - 25/11/2014 : 20:26:33  Show Profile Show Extended Profile  Send HŠK ZRINJSKI 1905 a Private Message  Reply with Quote

[/quote]Ali eto to je prošlo, otpisani su svi dugovi, Grad Zagreb im dava svake godine milijune kuna gradskog novca.
[/quote]
Samo jedno pitanjce...eklatantan primjer kako grad Split Hajduku "ne daje" novac se upravo danas ponovno dogodio po tko zna koji put, naime grad Split je ukupan dug dioničkog drustva Hajduk za komunalnu naknadu cirka 6 milijuna kuna odlučio pretvorit u udjel u vlasništvu tj. dokapitalzirati tvrtku koja ne izvrsava svoje obveze...e sad jeli to ta demokracija, neovisnost i svenarodna ekstaza koju propagirate ??
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27663 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 25/11/2014 : 20:42:50  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Grad Split je dug pretvorio u dionice tj.dokapitalizaciju.tj.Zašto bilo koji grad ne bi ulagao u svoje vlasništvo?
A i ovdje nije rijeć da je Grad dao novac već o pretvorbi dugova za komunalnu naknadu.Grad Split je opraštao dugove za komunalnu naknadu mnogim privatnim tvrtkama i građanima pa tako može i Hajduku tj.samom sebi.
Agencija dobiva živu lovu od grada Zagreba a formalno je udruga građana i ne polaže nikakve račune nikome.
Ako ti to nije jasno onda si zlonamjeran ili nemaš kapaciteta za shvatiti stvari.
Ja sam mišljenja da gradovi i županije i država ne trebaju financirati nikakve profesionalne sportove.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 25/11/2014 : 20:48:07  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nakon svih protivljenja i napada na projekt Naš Hajduk oni na kraju jednoglasno odluče ovo?
Ja ne bi glasovao za nešto što mi se čini lošim ili mislim da je loše ali naši političari bi i jesu.Ili uopće ne misle da je projekt loš samo su pokušali izvući koji politički bod na Hajduku?

Dno dna.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

HŠK ZRINJSKI 1905
New Member

200 Posts

Member since 25/04/2014

Posted - 25/11/2014 : 21:14:12  Show Profile Show Extended Profile  Send HŠK ZRINJSKI 1905 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Grad Split je dug pretvorio u dionice tj.dokapitalizaciju.tj.Zašto bilo koji grad ne bi ulagao u svoje vlasništvo?
A i ovdje nije rijeć da je Grad dao novac već o pretvorbi dugova za komunalnu naknadu.Grad Split je opraštao dugove za komunalnu naknadu mnogim privatnim tvrtkama i građanima pa tako može i Hajduku tj.samom sebi.
Agencija dobiva živu lovu od grada Zagreba a formalno je udruga građana i ne polaže nikakve račune nikome.
Ako ti to nije jasno onda si zlonamjeran ili nemaš kapaciteta za shvatiti stvari.
Ja sam mišljenja da gradovi i županije i država ne trebaju financirati nikakve profesionalne sportove.

Slažem se, država ne treba financirati nikakve profi sportove...ali nije to tema, nego samo konstatacija da opraštanje dugova je ipak način davanja novca..na drugačiji način ali ipak ista stvar...i btw grad Split ipak nije jedini vlasnik zar ne, i potraživanja koja otpisuje ili pretvara u udjel je ipak javni novac...sve isto kao i Grad Zagreb prema Dinamu...sorry ali tako je !!
Go to Top of Page

MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts

Member since 18/02/2013

Posted - 25/11/2014 : 21:23:35  Show Profile Show Extended Profile  Send MSBlueberry a Private Message  Reply with Quote
Pa ispalo je kao i obično, zar ne, puno priče a sve po starome (čak su se pomirili sa šefovim poduzećem ˝HNS˝?!).
Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 25/11/2014 : 21:23:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message  Reply with Quote
http://sportske.jutarnji.hr/vrbanovic-i-hns---suker-je-u-bangkoku-na-sastanku--fifa---kakav-sastanak--/1240439/

Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
Go to Top of Page

MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts

Member since 18/02/2013

Posted - 25/11/2014 : 21:29:23  Show Profile Show Extended Profile  Send MSBlueberry a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor-te-nay

http://sportske.jutarnji.hr/vrbanovic-i-hns---suker-je-u-bangkoku-na-sastanku--fifa---kakav-sastanak--/1240439/

Čekaju samo njegovu pametnu glavicu da donesu zaključak (o čemu već da raspravljaju).
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 25/11/2014 : 22:06:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by HŠK ZRINJSKI 1905

Ali eto to je prošlo, otpisani su svi dugovi, Grad Zagreb im dava svake godine milijune kuna gradskog novca.
[/quote]
Samo jedno pitanjce...eklatantan primjer kako grad Split Hajduku "ne daje" novac se upravo danas ponovno dogodio po tko zna koji put, naime grad Split je ukupan dug dioničkog drustva Hajduk za komunalnu naknadu cirka 6 milijuna kuna odlučio pretvorit u udjel u vlasništvu tj. dokapitalzirati tvrtku koja ne izvrsava svoje obveze...e sad jeli to ta demokracija, neovisnost i svenarodna ekstaza koju propagirate ??
[/quote]Jaki ti je objasnio, ali mogao si citirati i onu rečenicu da je u proteklih 8 godina grad Zagreb potpomogao Dinamo s gotovo 250 miliona kuna !!!
Ja sam ti jučer objašnjavao neke stvari jer vjerujem u tebe, vjerujem da nisi zlonamjeran kakvim se prikazuješ i zato ću te samo podsjetiti na jednu stvar da pokušaš prepoznati nepravdu kad je vidiš. Kako si se ti osjećao kad ti je Komšić izabran za predsjednika? Jel tako sve po zakonu, sve regularno. E pa tako ti je i s Dinamom, HNS-om i Mamićem.

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27663 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 25/11/2014 : 23:42:00  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
da opraštanje dugova je ipak način davanja novca..na drugačiji način ali ipak ista stvar...i btw grad Split ipak nije jedini vlasnik zar ne, i potraživanja koja otpisuje ili pretvara u udjel je ipak javni novac...sve isto kao i Grad Zagreb prema Dinamu...sorry ali tako je !!

Tako je,ista stvar.
Kad Agencija dobije živi novac(250 milijuna kuna u 4-5 godina)od grada zagreba kao obićna udruga građana i koja ne želi nikome pokazati kako su raspolagali s tim novcem i kad Hajduk dobije od grada Splita(koji je njegov većinski vlasnik) pretvorbu duga(4 milijuna kuna) za komunalno u dokapitalizaciju i svaka lipa se vidi di je utrošena jer je Hajduk sportsko dioniočarsko društvo i javni su svi izvještaji.
A ne zaboravimo da i ta lova od grada zagreba velikim djelom je lova svih građana RH jer je zagreb privilegiran kao glavni grad i sva ministarstva,agencije i državne tvrtke imaju sjedište u zagrebu pa onda i plaćaju porez tamo a ostvaruju prihode na cijelom području RH.Pa tako i dio te love je kojom se grad zagreb razbacuje je naša splitska lova.i tako mi svi financiramo obitelj Velikog Gazde.
Bravo,imaš smisla za spinove.Ne znam šta trošiš vrijeme ovdi?za tebe je politika!

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

sinister
Average Member

Bosnia and Herzegovina
699 Posts

Member since 10/04/2004

Posted - 26/11/2014 : 09:08:12  Show Profile Show Extended Profile  Send sinister a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hello
Jaki ti je objasnio, ali mogao si citirati i onu rečenicu da je u proteklih 8 godina grad Zagreb potpomogao Dinamo s gotovo 250 miliona kuna !!!
Ja sam ti jučer objašnjavao neke stvari jer vjerujem u tebe, vjerujem da nisi zlonamjeran kakvim se prikazuješ i zato ću te samo podsjetiti na jednu stvar da pokušaš prepoznati nepravdu kad je vidiš. Kako si se ti osjećao kad ti je Komšić izabran za predsjednika? Jel tako sve po zakonu, sve regularno. E pa tako ti je i s Dinamom, HNS-om i Mamićem.

Ne znam zašto ovo spominješ, samo još više ložiš. A za tvoju informaciju, sve je bilo po zakonu, jer zakon je takav.

Don't regret the rules I broke, when I die bury me in smoke.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 26/11/2014 : 09:15:38  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
da opraštanje dugova je ipak način davanja novca..na drugačiji način ali ipak ista stvar...i btw grad Split ipak nije jedini vlasnik zar ne, i potraživanja koja otpisuje ili pretvara u udjel je ipak javni novac...sve isto kao i Grad Zagreb prema Dinamu...sorry ali tako je !!

Tako je,ista stvar.
Kad Agencija dobije živi novac(250 milijuna kuna u 4-5 godina)od grada zagreba kao obićna udruga građana i koja ne želi nikome pokazati kako su raspolagali s tim novcem i kad Hajduk dobije od grada Splita(koji je njegov većinski vlasnik) pretvorbu duga(4 milijuna kuna) za komunalno u dokapitalizaciju i svaka lipa se vidi di je utrošena jer je Hajduk sportsko dioniočarsko društvo i javni su svi izvještaji.
A ne zaboravimo da i ta lova od grada zagreba velikim djelom je lova svih građana RH jer je zagreb privilegiran kao glavni grad i sva ministarstva,agencije i državne tvrtke imaju sjedište u zagrebu pa onda i plaćaju porez tamo a ostvaruju prihode na cijelom području RH.Pa tako i dio te love je kojom se grad zagreb razbacuje je naša splitska lova.i tako mi svi financiramo obitelj Velikog Gazde.
Bravo,imaš smisla za spinove.Ne znam šta trošiš vrijeme ovdi?za tebe je politika!

nekima izgleda još ne ide u glavu da ova država živi od turizma.
glavni izvor deviza je turizam.
ka šta je bija i u ex yu u 80-tima.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 26/11/2014 : 09:59:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
http://www.vecernji.hr/nogomet/fifa-potvrdila-da-suker-nije-u-bangkoku-hns-predsjednik-je-u-londonu-975617

Šuker je dno dna.

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 26/11/2014 : 10:01:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Tko o čemu, kur... Mamić o obrazu.

http://www.jutarnji.hr/mamic-opleo-po-bijelima--hajduk-je-napravio-nesto-najbezobraznije-u-povijesti-hrvatskog-sporta-/1240605/

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page
Page: of 616 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 3.34 seconds. Snitz Forums 2000