forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Što vam se danas dogodilo?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 128

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 21/12/2014 : 03:19:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Prejeben je osjecaj upast u zatvoren klub, pit badelov (jedino pijem ga u zg) pelin i ne uspjet potrosit ni lipe, jer te caste jer su Rijecanke najljepse zene. Onda te frend doveze doma i usput obavis i poslovne informacije, onda pripita zvonim na vrata dok me drugi sretan bez rijeci prijekora doceka i sad po kuhinji trazim kamo je onaj kruh jer sam gladna i jedva sam nasla da doruckujem i tako mi je bilo super da bi skoro mogla pozelit ovakav zivot da me maze i paze i bez pogovorno sluze.
Osjecam se ko Bandela, a nis ne delam jer drugi delaju dok ja uzivam. Heh..

~ Prvo suputnik onda put ~

Edited by - Just_Charlie on 21/12/2014 03:23:44
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 21/12/2014 : 10:58:14  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Samo nije dobro previše se naviknuti na takav život pa onda teško padne kasnije otrežnjenje.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 21/12/2014 : 13:02:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Dobro jutro.
Ja jako volim kad se nadje neko brizan da brine o tome kako se zabavljam i
zna sve bolje od svih za svih na sto da paze.
Bozic je jednom u godini Dodo.
Pojebi nesto. :)

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 21/12/2014 : 13:17:32  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Ma ne brinem se ja što netko radi, ono je bilo više slikoviti rečeno.
Ja se ipak ne mogu toliko opustiti jer radim i za Božić i za Novu a često i za Uskrs (eventualno ako sam na godišnjem), u pitanju je firma sa drugačijim radnim vremenom nego u velikoj većini ostalih slučajeva.

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 30/12/2014 : 16:22:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote

Imam jedno pitanje. kako je ovo nastalo i šta je ovo? Prvi put to vidim. Možda je bila mala rupica, pa sad ta prljava voda izlazi iz radiatora ali ovo(boja od radiatora), kako je to nastalo, možda od pare, kad pipneš kao da je plastika, a znam da je ova prljava-mrtva voda toliko prljava, da šteti i koži. i sve mi se prolilo polako po kapima, po podu i uništilo mi malo pod, stavio sam posudu ispod i ugasio radiator smešno izgleda
Da li je ko to več doživio i šta da se uradi? Ako ko zna? hvala

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!

Edited by - Risar_69 on 30/12/2014 16:38:34
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 30/12/2014 : 16:44:53  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Sada kada si ovo publicirao budi spreman na poziv iz medugorja glede gospe sa zlatnim slinama

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 30/12/2014 : 16:57:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mr murdoc

Sada kada si ovo publicirao budi spreman na poziv iz medugorja glede gospe sa zlatnim slinama

ništa ugasio oba ventila, pa sačekam-ako pre ne smrznem-kraj grijačke sezone i onda piči po nov radiator, a pre toga ču prelistati par starijih Alan fordova, da nadjem neku Grunfovu ideju kako zapaliti stan

Edited by - Risar_69 on 30/12/2014 16:57:45
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 30/12/2014 : 17:35:55  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Risar_69

quote:
Originally posted by mr murdoc

ništa ugasio oba ventila, pa sačekam-ako pre ne smrznem-kraj grijačke sezone i onda piči po nov radiator, a pre toga ču prelistati par starijih Alan fordova, da nadjem neku Grunfovu ideju kako zapaliti stan

bravo majstore,to je pozitiva

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4402 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 30/12/2014 : 19:02:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
Jebote pa to je tumor radijatora!
Truju nas chemtrailsima, truju nas haarpovi a sad su na i vodu u radijatorima počeli trovat!
Pošalji sliku na novi-svjetski-poredak.com !

No offense Risare šalamala

Bok, kako si.
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 30/12/2014 : 19:26:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote

Trljam ruke.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29621 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 30/12/2014 : 19:47:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
mislim da je očito
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 31/12/2014 : 09:26:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote

ova voda je itak prljava i otrovana. Neki poznanik dobio mehuriče po rukama zbog te prljavštine

Edited by - Risar_69 on 31/12/2014 09:27:14
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 31/12/2014 : 09:37:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
alien koji je izpustio "zlatnu suzu"

kaže serviser, a ovaj radiator najnoviji od svih što ih imam, da su to kineska jaja-radiator ne čvoruga. A stariji radu tipitopi

Edited by - Risar_69 on 31/12/2014 09:40:44
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 31/12/2014 : 12:48:03  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Uzmi ti sebi Lipovicu, tvornička garancija im je 20 godina a ljudi koji ih imaju kažu da duraju i 40.
Ja sam ih ove godine ugradio, znači tamo 2054. ću ti moći potvrditi da li je stvarno istinit njihov životni vijek.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 31/12/2014 : 13:16:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Gotovo u istom stilu

Jučer sam bila u šopingu u gradu i na ulasku u jednu trgovinu oglasio se onaj senzor protiv krađe na jednog starijeg čovjeka. Htio je ući, pa je izašao i opet ušao i stalno je reagirao alarm a da ništa nije imao u rukama. Djevojka iz trgovine mu lijepo priđe i objasni da se to događa, da znaju stare etikete biti uzrok tome i da će mu ju rado izrezati iz jakne ako želi ali tek slijedi moment u kom sam se osjećala jako čudno jer sam ga dobro čula kako joj govori da nema pomoći, da je on odabran, poseban, nešto u stilu da on "to" što aktivira alarm nosi u sebi - još se nekako čudnije izrazio ali se dobro shvatilo da misli da je čipiran i kaže da ga posvuda prate .. -tad se sjetih onog filma s Mel Gibsonom..
Na izlasku iz trgovine opet se oglasio alarm na što jedna djevojka upita onu što je htjela skinuti etiketu: "Je to onaj..", a ova ladno odgovori: "Aha.."i nisu više trepnule na njegovu "zvonjavu..". Bio je to jako čudan moment..sve oko tebe djeluje normalno..pa čak i taj stari gospodin naizgled..

Edited by - Just_Charlie on 31/12/2014 13:18:04
Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3275 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 31/12/2014 : 17:51:05  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cromwell

Jebote pa to je tumor radijatora!
Truju nas chemtrailsima, truju nas haarpovi a sad su na i vodu u radijatorima počeli trovat!
Pošalji sliku na novi-svjetski-poredak.com !

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 03/01/2015 : 18:08:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Slušam HKR - (ne - ne znam što mi je )

Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 03/01/2015 : 18:19:57  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message  Reply with Quote
Ustao jutros u 6.
Otišo u WC, ispeglo majcu, fruštukovao. Otišo natočiti gorivo u kola i krenuo na poso. Zatim stao i sjetio se da je subota...
Go to Top of Page

xilrion
Advanced Member

Croatia
3025 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 03/01/2015 : 18:49:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message  Reply with Quote
izgubio karticu od banke.

https://xilrion.deviantart.com/
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 03/01/2015 : 19:58:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Moja malena jelkica se osušila pa sam od njezine grane napravila novo drvce. Heh..koje osvježenje i nema iglica.
A ima i slikica

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 03/01/2015 : 23:05:49  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by WOLF-HUNTER

Ustao jutros u 6.
Otišo u WC, ispeglo majcu, fruštukovao. Otišo natočiti gorivo u kola i krenuo na poso. Zatim stao i sjetio se da je subota...

Subotom je najbolje rediti jer posla ima manje a nitko te ne ometa kada malo zadrijemaš... evo ja upravo u noćnoj smjeni.

Go to Top of Page

Tintilinic
Senior Member

2955 Posts

Member since 15/07/2013

Posted - 03/01/2015 : 23:16:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Tintilinic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

quote:

Ustao jutros u 6.

Subotom je najbolje rediti jer posla ima manje a nitko te ne ometa kada malo zadrijemaš... evo ja upravo u noćnoj smjeni.

Gotovo ti je onih par slobodnih dana?
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 03/01/2015 : 23:24:03  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tintilinic

quote:

quote:

Ustao jutros u 6.

Gotovo ti je onih par slobodnih dana?

Bio sam na godišnjem od 24.12. pa sve do jučer kada sam odradio prvu turu, ne veseli me baš sada ići na posao usred zime ali barem sam bio slobodan onih nekoliko najgorih dana.
Ali kako je ovo već nova godina tako je sada na raspolaganju i novi godišnji, ne bih ga htio odmah trošiti ali, zlu ne trebalo, dobro ga je imati pri ruci.

Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 03/01/2015 : 23:25:35  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ustao jutros u 6.

Najbolje se marnut na stolicu, odrijemat nekoliko sati, pročita Zagor KLasik i ponovo leč spavat, ili popiti koju rakiju govnaru...
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 03/01/2015 : 23:32:22  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Baš si razmišljam da poslije ponoći malo prilegnem jer posla nema ali na ovakvom mjestu mogu popiti samo čaj.

Go to Top of Page
Page: of 128 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.81 seconds. Snitz Forums 2000