Odlično, šteta što sad treba čekati mjesec dana na još. Nadam se da će se obim i povećavati, tj. da će se još autora priključiti. Sva četiri stripa su mi se svidjela, a fora s mlijekom je predobra :)
Pozdrav. Ne znam da li je ciljano osmišljeno ili slučajno, ali nekako mislim da bi bilo više klikova na "share" gumb kada to ne bi bio sajt za glupe odrasle.
Prvo zahvala svima koji su bacili pogled, još više onima koji su ocjenjivali i komentirali, a najviše onima koji su šerali, lajkali, zvali prijatelje i sl. Ja sam skroz šokiran pozitivom oko časopisa. Kako sam stripove vidio dosta unaprijed, znao sam da imamo super materijal, ali nisam se usudio ni nadati tolikom broju losjetitelja stranice...
Drugo isprika za ovaj Facebookov Open graph koji je ostao keširan od mojeg bloga koji je bio prije na toj adresi. Još sam jednom submitao promjene i sa i bez www, pa će se odsad valjda normalno ponašati...
heh, izgleda da se Mileni Zajović iz Večernjeg upravo taj nesretni naslov svidio :-)
nema u tekstu nekih posebnih novosti za nas ovdje koji smo sve vidjeli i sve znamo, ali lijepo je vidjeti i sigurno je dovelo ponešto neiniciranih čitatelja. juhu!
heh, izgleda da se Mileni Zajović iz Večernjeg upravo taj nesretni naslov svidio :-)
nema u tekstu nekih posebnih novosti za nas ovdje koji smo sve vidjeli i sve znamo, ali lijepo je vidjeti i sigurno je dovelo ponešto neiniciranih čitatelja. juhu!
Čestitam na odličnom časopisu i želim vam još puno brojeva. Stripovi su jako dobri, a posebno su mi se svidjeli Zlato od Duplog (jedva čekam nastavak) i Macanov Pisac.