forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 U Malom zabavniku peku decu i nabijaju ih na kolac
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6034 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 23/01/2015 : 09:45:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by delboj

Ma baš? A ovako profesori da idu kao u kaznionicu? To je u redu? Da učenici galame na profesore i nema nikakvih sankcija? Ne bi ti tako pričao da si radio u školi. I otkako ta djeca ne idu u strahu u školu i jeste postalo naopako.

Bio sam napisao svašta, ali sam obrisao jer bi se moglo pogrešno shvatiti. Tužno je što jedan profesor ovako razmišlja.

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

boddhisatva
Senior Member

Croatia
1315 Posts

Member since 08/01/2013

Posted - 23/01/2015 : 09:49:41  Show Profile Show Extended Profile  Send boddhisatva a Private Message  Reply with Quote
Nebih se sad uvlačio u ovu pedagošku raspravu o djeci i odgoju
Ja jedino nalazim prilično licemjernim sa roditeljske strane to što npr. furaju djecu na gledanje Hobbita gdje brat bratu ima krvavih scena a bune se protiv prikazivanja (is)toga u stripu

Pike Bishop: Let's go!
Lyle Gorch: Why not?
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 23/01/2015 : 09:54:32  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Ma bitno da su scene sexa zabranjene za djecu, zamisli da klinci vide na telki kak se odrasli drpaju
Sva sreća toga nema na telki, a nemaju to gdje drugdje vidjeti

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17031 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 23/01/2015 : 10:07:37  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Beva

quote:

Ma baš? A ovako profesori da idu kao u kaznionicu? To je u redu? Da učenici galame na profesore i nema nikakvih sankcija? Ne bi ti tako pričao da si radio u školi. I otkako ta djeca ne idu u strahu u školu i jeste postalo naopako.

Bio sam napisao svašta, ali sam obrisao jer bi se moglo pogrešno shvatiti. Tužno je što jedan profesor ovako razmišlja.

Veliki je problem što mnogo ljudi razmišlja tako kao ti, zbog toga i dolazi do mnogih neprijatnih situacija u našem školstvu.
Go to Top of Page

boddhisatva
Senior Member

Croatia
1315 Posts

Member since 08/01/2013

Posted - 23/01/2015 : 10:18:51  Show Profile Show Extended Profile  Send boddhisatva a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

Ma bitno da su scene sexa zabranjene za djecu, zamisli da klinci vide na telki kak se odrasli drpaju
Sva sreća toga nema na telki, a nemaju to gdje drugdje vidjeti

sve me to podsječa na vic kaj sam čul:

Dođe Fata Muji pa ga pita:
- Jel', Mujo možeš li mi objasniti što je to "situacija"?
Veli Mujo:
- Vidiš Fato, situacija to ti je kao kad dođeš doma i zatekneš mene i komšinicu u krevetu.
Pa veli Fata:
- Ahaaaaa, dakle situacija je kada ti dođeš doma i zatekneš mene i komšiju u krevetu.
- A ne, neeee, Fato. Nemoj brkat situaciju i batine....

Pike Bishop: Let's go!
Lyle Gorch: Why not?
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6034 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 23/01/2015 : 11:32:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:

Veliki je problem što mnogo ljudi razmišlja tako kao ti, zbog toga i dolazi do mnogih neprijatnih situacija u našem školstvu.

Ma nemoj me pogrešno shvatiti, ali djeluje mi da se tebi radi u školi koliko meni u rudniku. Još nisam vidio nijedan tvoj post na ovu temu a da nije kukanje kako su danas djeca nepismena, bezobrazna i što sve ne. Pretpostavljam da ti je onda motivacija nikakva i zbog toga sam rekao da je tužna ta situacija u globalu.

Ne mislim da djeci sve treba pustiti, ali ako tražiš poštovanje trebaš ga i pokazati.

Go to Top of Page

kriticni
New Member

Serbia
279 Posts

Member since 04/12/2009

Posted - 23/01/2015 : 11:39:48  Show Profile Show Extended Profile  Send kriticni a Private Message  Reply with Quote
Slazem se delboy, drazi mi je taj sto ispod zadnje klupe "sapunja macora" nego ovi danasnji sto valjaju speed i "ex".

Eto u tome je sustinska razlika izmedju ovog i onog vremena.

www.deviantart.com/kriticni
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6034 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 23/01/2015 : 11:45:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kriticni

Slazem se delboy, drazi mi je taj sto ispod zadnje klupe "sapunja macora" nego ovi danasnji sto valjaju speed i "ex".

Taj iz zadnje klupe je kasnije odrobijao par godina zbog dilanja. Sad živi u Njemačkoj, 'udao' se za Njemicu i bolje mu je nego nama vjerojatno.

A i vi ste svi puni iskustva s današnjim školarcima, čudo jedno. Pa uvijek su se nastavnici i profesori bunili, bar je to konstanta. Samo su te prije smjeli fizički kazniti, danas ne pa su isfrustrirani.

Pitanje za sve koji su za fizičko kažnjavanje: Bi li podržali profesora koji vam ošamari dijete?

Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17031 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 23/01/2015 : 11:48:49  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ma nemoj me pogrešno shvatiti, ali djeluje mi da se tebi radi u školi koliko meni u rudniku. Još nisam vidio nijedan tvoj post na ovu temu a da nije kukanje kako su danas djeca nepismena, bezobrazna i što sve ne. Pretpostavljam da ti je onda motivacija nikakva i zbog toga sam rekao da je tužna ta situacija u globalu.

Ne mislim da djeci sve treba pustiti, ali ako tražiš poštovanje trebaš ga i pokazati.

Nije to tako, neuporedivo je drugačije. A takva djeca ubijaju motivaciju.

Ti u školi nemaš jednostavno nikakvih mehanizama da djeci nešto zabraniš. Oni rade šta hoće jer nema sankcija. Evo i da istjeramo đaka iz škole, njemu je svejedno, ode u Široki Brijeg, kupi kakvu god hoćeš diplomu, mislim da je cijena 1090 KM, što nije preskupo. Jedan je čak u maturskom pismenom napisao da će kad sad završi srednju školu otići u Široki Brijeg da završi još neke škole!

Jedino što je pozitivno je rad u seoskim školama. Tamo još u određenoj mjeri ima poštovanja, malo je đaka, pa dok te škole rade tamo je lijepo raditi.

quote:

Pitanje za sve koji su za fizičko kažnjavanje: Bi li podržali profesora koji vam ošamari dijete?

Sve zavisi kakvo je dijete. Ima mnogo roditelja koji su nudili da potpišu odobrenje za to u slučaju potrebe

Edited by - delboj on 23/01/2015 11:50:25
Go to Top of Page

cerichus
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1621 Posts

Member since 01/02/2007

Posted - 23/01/2015 : 11:56:21  Show Profile Show Extended Profile  Send cerichus a Private Message  Reply with Quote
Ja fakat ne znam o kakvom fizickom kaznjavanju u skoli neki govore. Zavrsio sam i osnovnu i srednju skolu u bivsem sistemu i nikad nisam cuo, a masvjedocio, fizickom kaznjavanju ucenika

Elvis has just left the building!
Go to Top of Page

cerichus
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1621 Posts

Member since 01/02/2007

Posted - 23/01/2015 : 11:58:46  Show Profile Show Extended Profile  Send cerichus a Private Message  Reply with Quote
Tipfeleri.Sorry. Dakle, ni cuo ni svjedocio fizickom kaznjavanju ucenika.

Elvis has just left the building!
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6034 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 23/01/2015 : 11:59:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
Delboj, OK, mogu shvatiti da ima problematičnih učenika, ima ih sigurno, ja samo tvrdim da ih ima otprilike jednako kao i prije. A zar ne možeš djecu koja prave nered poslati ravnatelju ili pedagogu, izbaciti i dati neopravdani? Mislim, njima to možda ništa ne znači, ali to nije tvoj problem. Izbaci koliko treba i s ostalima normalno održiš sat.

Protiv fizičkog sam kažnjavanja uvijek, jer si ti kao profesor tu zreliji, odgovorniji, pa uglavnom i fizički jači i nasilje ne bi trebalo biti rješenje.

A slažem se i s tintonom da psihičko kažnjavanje zna biti još gore. Pa nama je razrednik u srednjoj rekao da jedva čeka da nas se riješi jer nismo organizirali autobus i otišli na sprovod njegovom ocu u nekih 100 kilometara udaljeno mjesto. Mislim, bili smo drugi srednje, 15-16 godina. I uvijek je kupcima Meridijana (na koje je imao proviziju) davao bolje ocjene.

Go to Top of Page

kriticni
New Member

Serbia
279 Posts

Member since 04/12/2009

Posted - 23/01/2015 : 12:00:50  Show Profile Show Extended Profile  Send kriticni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Taj iz zadnje klupe je kasnije odrobijao par godina zbog dilanja. Sad živi u Njemačkoj, 'udao' se za Njemicu i bolje mu je nego nama vjerojatno.

Jbg Beva druze-brate-prijatelju, generalizujes sad.
Ovaj iz mog razreda sto se igrao s "malim" ispod zadnje klupe zavrsio je pravo i eno ga sad u Kanadi ima svoju kancelariju.

Ne, ne bih dozvolio da mi neko samara djecu ali vaspitni cvenger ili malo povlacenje kose iznad uva od strane profesora mi je vaspitno korektno.

Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17031 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 23/01/2015 : 12:19:02  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Delboj, OK, mogu shvatiti da ima problematičnih učenika, ima ih sigurno, ja samo tvrdim da ih ima otprilike jednako kao i prije. A zar ne možeš djecu koja prave nered poslati ravnatelju ili pedagogu, izbaciti i dati neopravdani? Mislim, njima to možda ništa ne znači, ali to nije tvoj problem. Izbaci koliko treba i s ostalima normalno održiš sat.

Mogu samo da se nasmijem. Pedagozi, demagozi, psiholozi i te kategorije štite đake, na njihovoj su strani. Direktori neke štite, zavisi da li imaju kakvog interesa od njihovih roditelja, neke puste niz vodu. Ako istjeraš učenika s časa, onda je to tvoja krivica. Evo da on i dobije taj neopravdan, ne vrijedi, direktor obrazloži da je ministarstvo naredilo da se što manje učenici izbacuju iz škole, optuži razrednika da je kriv što neko ima dovoljno neopravdanih da bude istjeran i naredi da se to opravda. Ili evo i donese se rješenje da se učenik zbog 27 neopravdanih istjera iz škole. Onda se 8 dana čeka da mu se uruči rješenje, 8 dana je rok za žalbu i onda mjesec dana rok školskom odboru da razmatra tu žalbu! Sve to vrijeme učenik ide u školu, u to dođe kraj nastavne godine i donese se odluka da se učenik vrati. Mada, ima škola u kojima se radi bolje.

A ima mnogo situacija kad učenik neće da napusti čas i ti tu ne možeš skoro ništa. Pozoveš pedagoga da dođe, samo se potrudi da tog učenika ostavi na času. Ma smiješno. Mogao bih u nedogled da navodim razne primjere.

quote:

Protiv fizičkog sam kažnjavanja uvijek, jer si ti kao profesor tu zreliji, odgovorniji, pa uglavnom i fizički jači i nasilje ne bi trebalo biti rješenje.

Nisam ja za fizičko kažnjavanje, ali smatram da u situacijama kad učenik napadne profesora, npr. uhvati te za ruku da ti otme olovku kad hoćeš da ga zapišeš i istjeraš s časa, pošto je prethodno pretjerao provocirajući i praveći nered, da imaš pravo da se braniš i da za to zakonski ne odgovaraš. To je problem. Ovo je samo primjer, ima i gorih situacija.

quote:

A slažem se i s tintonom da psihičko kažnjavanje zna biti još gore. Pa nama je razrednik u srednjoj rekao da jedva čeka da nas se riješi jer nismo organizirali autobus i otišli na sprovod njegovom ocu u nekih 100 kilometara udaljeno mjesto. Mislim, bili smo drugi srednje, 15-16 godina. I uvijek je kupcima Meridijana (na koje je imao proviziju) davao bolje ocjene.

To su neke druge teme, nema veze s ovim. Ne podržavam takve stvari, naravno.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47169 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 23/01/2015 : 12:21:48  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cerichus

Ja fakat ne znam o kakvom fizickom kaznjavanju u skoli neki govore. Zavrsio sam i osnovnu i srednju skolu u bivsem sistemu i nikad nisam cuo, a masvjedocio, fizickom kaznjavanju ucenika

ja jesan.iako je naš učitelj bija mila majka kakva je bila bratova učiteljica.

ona se doslovno izdrkavala na toj dici ka da su u logoru.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10233 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 23/01/2015 : 12:56:06  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ovisi.
Da sam ja svoj roditelj, što naravno nisam, ne bi mi smetalo što je profesor zemljopisa ošamario moje dijete, dakle mene, jer je moje dijete, to jest ja, bilo dovoljno velik imbecil da zapali cigaretu u zadnjoj klupi.

Profesorov šamar sam tada kući prešutio jer bi da sam se požalio roditeljima vjerovatno umjesto šamara dobio slomivenu kičmu.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 23/01/2015 12:58:03
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6034 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 23/01/2015 : 12:57:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mogu samo da se nasmijem. Pedagozi, demagozi, psiholozi i te kategorije štite đake, na njihovoj su strani. Direktori neke štite, zavisi da li imaju kakvog interesa od njihovih roditelja, neke puste niz vodu. Ako istjeraš učenika s časa, onda je to tvoja krivica. Evo da on i dobije taj neopravdan, ne vrijedi, direktor obrazloži da je ministarstvo naredilo da se što manje učenici izbacuju iz škole, optuži razrednika da je kriv što neko ima dovoljno neopravdanih da bude istjeran i naredi da se to opravda. Ili evo i donese se rješenje da se učenik zbog 27 neopravdanih istjera iz škole. Onda se 8 dana čeka da mu se uruči rješenje, 8 dana je rok za žalbu i onda mjesec dana rok školskom odboru da razmatra tu žalbu! Sve to vrijeme učenik ide u školu, u to dođe kraj nastavne godine i donese se odluka da se učenik vrati. Mada, ima škola u kojima se radi bolje.

Pa tu su onda zakazali ministri, ravnatelji, pedagozi i ostali, a ne učenici, oni samo iskorištavaju situaciju. Dakle, ako i na koga treba biti ljut, treba biti na ljude koji ne rade svoj posao. Po zakonu postoje sankcije, sad što se zakon ne provodi krivi su oni koji ga ne provode jer se gledaju ne zamjeriti nikome.

Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17031 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 23/01/2015 : 13:00:18  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa tu su onda zakazali ministri, ravnatelji, pedagozi i ostali, a ne učenici, oni samo iskorištavaju situaciju. Dakle, ako i na koga treba biti ljut, treba biti na ljude koji ne rade svoj posao. Po zakonu postoje sankcije, sad što se zakon ne provodi krivi su oni koji ga ne provode jer se gledaju ne zamjeriti nikome.

Ode ti mnogo daleko. Nije ovo idealno društvo u kome sve drugo funkcioniše, a da je samo školstvo problem.
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6034 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 23/01/2015 : 13:03:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Ovisi.
Da sam ja svoj roditelj, što naravno nisam, ne bi mi smetalo što je profesor zemljopisa ošamario moje dijete, dakle mene, jer je moje dijete, to jest ja, bilo dovoljno velik imbecil da zapali cigaretu u zadnjoj klupi.

Profesorov šamar sam tada kući prešutio jer bi da sam se požalio roditeljima vjerovatno umjesto šamara dobio slomivenu kičmu.

Ali to je drukčije, tvoja je generacija bila bolja :)

Šalim se, protiv sam fizičkog kažnjavanja, mislim da te mogao disciplinirati i bez šamara, njegov je posao da otkrije kako. Mogao ti je reći da počinješ s cigarom, a u zatvoru pušiš nešto drugo :)

Go to Top of Page

vknez
Average Member

Croatia
605 Posts

Member since 02/09/2009

Posted - 23/01/2015 : 13:03:53  Show Profile Show Extended Profile  Send vknez a Private Message  Reply with Quote
ivica i marica. tata i pomajka su bili tako siromašni da su ih ostavili u šumi. ali oni su se vratili po tragu. onda su ih opet odveli u šumu, ovaj put uspješno...mislite da sam pričao ovu priču kćerki? ili djevojčica sa šibicama. 90 % klasičnih bajki je sranje. djeca su previše izložena nasilju

a malo o nasilju među djecom:
http://en.wikipedia.org/wiki/Murder_of_James_Bulger

nasilje proizvodi samo novo nasilje

Moje aukcije:
https://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=vknez

Edited by - vknez on 23/01/2015 13:08:01
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6034 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 23/01/2015 : 13:08:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ode ti mnogo daleko. Nije ovo idealno društvo u kome sve drugo funkcioniše, a da je samo školstvo problem.

Pa znam, ali sva se krivnja uglavnom pripisuje učenicima, a oni samo iskorištavaju situaciju.

Stari mi je pričao da su oni prije često ostajali u kazni kad završi nastava zaključani u nekakvoj prostoriji. Stric mi je tri puta ponavljao prvi osnovne dok ga nisu konačno ispisali iz škole. To je sve ta 'zlatna generacija' kad je bilo dozvoljeno kažnjavati učenike, pa je uvijek bilo problema. Nisu današnja djeca ništa bolja ni lošija, samo se manje plaše, a to nije njihova krivica.

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38094 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 23/01/2015 : 13:16:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Problem su vecinom roditelji koji nemaju nikakve ideje o odgoju, a onda prete advokatima i ovim onim, a skole imaju sve vise zavezane ruke. Sve to pocinje vec u vrticima gdje pocinje prvi odgoj i socializacija, a da samo vidite kakve budale su to među roditeljima, kuku lele! Ti ne bi smeli ni hrcka da dobiju na cuvanje.

U osnovnoj pored moje zgrade neka se djeca prepisala na drugu skolu jer skola nije bila u stanju onemoguciti zlostavljanje jednog od ucenika nad drugima. Kao nista oni tu ne mogu. A u pitanju je treceskolac (8,5 godine) koji ustrahuje druge nozem, brca ih, pljuje, samara ... a njegovi roditelji uopste ne dolaze na sastanke kod ravnateljice. Ispisati ga ne mogu (ne vjerujem da je to rjesenje za njega, za ostale sigurno jest). A roditelji se boje njegovog oca koji je vec pretio da ce sve pobiti, jednom se spustio na trudnu uciteljicu koja je malo "tvrđe" dohvatila njegovog sina - navodno je u pitanju djete s posebnim potrebama, hiperaktivan.

Sigurno su tu prije svega krivi roditelji koji ne znaju s njim, ili ih ne zanima. Zajebali buducnost svog sina.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

kriticni
New Member

Serbia
279 Posts

Member since 04/12/2009

Posted - 23/01/2015 : 13:39:15  Show Profile Show Extended Profile  Send kriticni a Private Message  Reply with Quote
Ono sto je zajednicko svim generacijama je recenica "sada su druga vremena".

U vreme skolovanja mojih roditelja klecanje na kukuruzima i packa sibom po dlanu su bile legitimne metode kaznjavanja.
U moje vreme samo povlacenje iznad u uva i poneki cvenger. Danas nista od navedenog.

Realno, ne pamtim da je neko mirno djete iz mog razreda ikad dobilo bilo kakvu opomenu a kamoli kaznenu mjeru.

Danas, kad roditelj samo podvikne klinci odmah prete sa socijalnom sluzbom. Toliko o slobodnom izrazavanju i razgovorima.

Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6034 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 23/01/2015 : 14:09:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:

Danas, kad roditelj samo podvikne klinci odmah prete sa socijalnom sluzbom. Toliko o slobodnom izrazavanju i razgovorima.

A gdje to? Ovdje gdje ja živim to nije istina.

Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17031 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 23/01/2015 : 14:16:31  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

A gdje to? Ovdje gdje ja živim to nije istina.

Ja znam za konkretne slučajeve u Trebinju, djeca prijete roditeljima da će im zvati policiju, neki i zovu. Ali pretpostavljam da toga ima u svim gradovima.

Sve ovo o čemu pričamo je jedan začarani krug, problemi u školstvu su tu na marginama.
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000