forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Punisher
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 334

manhunter
Moderator

Switzerland
26043 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 28/01/2015 : 18:21:37  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Ne. Mogu ja tebe da izvređam (ili neka tvoja ubeđenja) najfinije u topicu ZAGOR, da li bi i tu trebalo drugačije primenjivati pravila?
Vicevi su ok, i tu se dosta toga toleriše, ali, kao što rekoh, neka granica mora da postoji.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 28/01/2015 : 18:24:32  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Ok, a vicevi o Romima (najčešće) su ok? I to o njima direktno? Zašto se tu ne reagira?
Mislim, topic VICEVI ih je pun.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26043 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 28/01/2015 : 18:29:35  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Ufff, evo još samo ovo, više mi se ne da... ;)
Ima viceva o Romima, Bosancima, Perici, plavušama...Samo što tu postoji jedna velika razlika: u tim vicevima se ismevaju neki stereotipi, ne činjenično stanje. Ili drugačije: ako neko stvarno misli da su svi ti vicevi istiniti, sam je glup...

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 28/01/2015 : 18:33:10  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Sorry, ali ovo je čista kontradikcija. No ionako se to davno dgodilo, nema veze.

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17308 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 28/01/2015 : 18:36:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
tinton, tko bi rekao? znaš biti naporan oko nečeg nebitnog.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17308 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 28/01/2015 : 18:37:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by ken2

quote:
Originally posted by mladjo

Evo provjerio sam sad još jednom situaciju
Da, ispada da bi, ako se udaljio Dsormaz, još trbalo udaljiti i Kena2, Valtera i Kikyja jer su i oni sudjelovali u raspravi.
To mi se čini preradikalnim pa ću rađe osloboditi Dsormaza
Tko radi taj i griješi

ako je kriterij sudjelovanje u raspravi, onda treba sve izbaciti, ako je kriterij tko je započeo, onda je to kiky, a ako je kriterij što je tko i na koji način pisao, onda je dsormaz zaslužio ban

Slažem se s tvojim razmišljanjem. dsormaz je najviše odskočio u svom pisanju, ali to još uvijek nije razlog za izbacivanje s obzirom da prvi nije započeo i da se morao obraćati više osoba.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17308 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 28/01/2015 : 18:39:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by VALTER

Predlažem da se za sudjelovanje u političkim raspravama uvede praksa da se ne izbacuje prije upozorenja, ako nije bilo uvreda na osobnom nivou.

Nakon upozorenja, 48 sati, recidivisti u istom topicu neposredno nakon isteka ove kazne, 30 dana.

Dobra ideja!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26043 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 28/01/2015 : 18:58:30  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by tinton

Sorry, ali ovo je čista kontradikcija. No ionako se to davno dgodilo, nema veze.

Nije kontradikcija. Evo ti primer:

OVO su vicevi:

a OVO ovde su uvrede,

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=42835&whichpage=29

ne samo za vernike, već za svakog ko ima zdrav mozak.
Tako da, pričaj mi o neopravdanim opomenama...

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 28/01/2015 : 19:06:04  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
Kako smo samo ace i ja jahali tih vremena , a sto smo se tek banova napusili
Postojao je period kada nisam znao jesam li pod banom, ili sam zaboravio lozinku

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde

Edited by - mr murdoc on 28/01/2015 19:08:35
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17308 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 28/01/2015 : 19:14:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

Evo, pogledaj ovde, pa mi reci šta bih ja trebao da uradim u ovoj situaciji, po tvom mišljenju: http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=46294&whichpage=29

Ako ćeš uzeti moje mišljene u obzir tu stvarno nema pomoći, priča je već davno iscrpljena i sad se vrti u krug. na neki način mrcvari.
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 28/01/2015 : 21:01:07  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

Evo provjerio sam sad još jednom situaciju
Da, ispada da bi, ako se udaljio Dsormaz, još trbalo udaljiti i Kena2, Valtera i Kikyja jer su i oni sudjelovali u raspravi.
To mi se čini preradikalnim pa ću rađe osloboditi Dsormaza
Tko radi taj i griješi

Svaka čast!
Čovjeku nije lako ni samom sebi priznati kad nešto pogriješi, a kamoli javno pred drugima (znam najbolje po sebi).
Znam da sam zaslužio to izbacivanje, ali kao što si i sam naknadno uvidio nisam prvi započeo s time i nisam bio jedini koji je u tome sudjelovao.
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 28/01/2015 : 21:07:08  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
Ili da okrenemo situaciju: zašto bi neko bio izbačen sa foruma zato što je uvredio pedere, a to isto ne važi ako neko vređa vernike? Smemo da vređamo Crnce, ali ne i Jevreje? Levičari su dobri, ali desničari nisu?
Ako već širimo neku toleranciju i političku korektnost, onda ćemo to primenjivati na sve, ili?

Eh, kad bi se tako moderiralo sve bi bilo na mjestu. Prema svima jednako, bez obzira na svjetonazore ili politička opredjeljenja. A ne da se jedna skupina protežira a druga kažnjava za svaku sitnicu.
Dok je dobri stari Dado bio moderator, u tandemu s Globom, forum je upravo tako funkcionirao. Strogo su se primjenjivala pravila, prema svima jednako. Bio je red i mir Božji. Bio sam tada par puta izbacivan od strane njih dvojice, ali nikad mi nije padalo na pamet da se kasnije bunim, jer sve je bilo zasluženo, na pravdi Boga!
Dobra stara forumska vremena...
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 28/01/2015 : 21:33:25  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message
quote:
Originally posted by mr murdoc

Postojao je period kada nisam znao jesam li pod banom, ili sam zaboravio lozinku

Ace se sad nekako smirio. Ali to su govorili i za lik Clinta Eastwooda u Unforgiven-u.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 28/01/2015 : 21:52:01  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:
Originally posted by Kruger

tinton, tko bi rekao? znaš biti naporan oko nečeg nebitnog.

Eto si mi ti rekao...
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 28/01/2015 : 21:58:00  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:
Originally posted by nagor

quote:
Originally posted by mr murdoc

Ace se sad nekako smirio. Ali to su govorili i za lik Clinta Eastwooda u Unforgiven-u.

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 28/01/2015 : 21:59:41  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message
quote:
Originally posted by dsormaz1

quote:
Ili da okrenemo situaciju: zašto bi neko bio izbačen sa foruma zato što je uvredio pedere, a to isto ne važi ako neko vređa vernike? Smemo da vređamo Crnce, ali ne i Jevreje? Levičari su dobri, ali desničari nisu?
Ako već širimo neku toleranciju i političku korektnost, onda ćemo to primenjivati na sve, ili?

Eh, kad bi se tako moderiralo sve bi bilo na mjestu. Prema svima jednako, bez obzira na svjetonazore ili politička opredjeljenja. A ne da se jedna skupina protežira a druga kažnjava za svaku sitnicu.
Dok je dobri stari Dado bio moderator, u tandemu s Globom, forum je upravo tako funkcionirao. Strogo su se primjenjivala pravila, prema svima jednako. Bio je red i mir Božji. Bio sam tada par puta izbacivan od strane njih dvojice, ali nikad mi nije padalo na pamet da se kasnije bunim, jer sve je bilo zasluženo, na pravdi Boga!
Dobra stara forumska vremena...

To mi zvuči kao san snova. Apsolutno ZA ovakav režim. Bez milosti za ikoga!

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”

Edited by - PijaniPatak on 28/01/2015 22:00:05
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 28/01/2015 : 22:00:26  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:

quote:

OVO su vicevi:

a OVO ovde su uvrede,

Vicevi koje si stavio nemaju nikakve veze s crkvom, Isusom ili nečim takvim, tako da usporedba ne valja.

Ovo što je acestroke stavio se ne nalazi u topicu VICEVI. Ali jest uvreda. Jel li uvreda kad se kaže homoseksualcima da su bolesni?

Edited by - tinton on 28/01/2015 22:03:05
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 28/01/2015 : 22:39:25  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=46294&whichpage=30

Vrijeđanje?
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 28/01/2015 : 22:40:02  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:
Originally posted by nagor

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=46294&whichpage=30

Vrijeđanje?

Na što misliš?

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26043 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 28/01/2015 : 23:11:10  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

quote:

quote:

OVO su vicevi:

a OVO ovde su uvrede,

Vicevi koje si stavio nemaju nikakve veze s crkvom, Isusom ili nečim takvim, tako da usporedba ne valja.

Ovo što je acestroke stavio se ne nalazi u topicu VICEVI. Ali jest uvreda. Jel li uvreda kad se kaže homoseksualcima da su bolesni?

A sa čime imaju veze? Pitanje je retoričko.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 28/01/2015 : 23:29:40  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
šta si zaključa čarlija?

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26043 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 28/01/2015 : 23:44:05  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Zato što me niko ne yebe dva posto. Ja prvo opomenem, onda postavim pitanje zašto se opomena ne poštuje i niko da se usudi da mi odgovori, već se tera dalje.
E sad, da ne bih izbacio jedno desetak forumaša (a trebalo je, ovako ispada da pretim bezveze), a pošto je ionako topic postao offtopic i spam, odlučio sam da ga zaključam. Pa ćete se valjda naučiti vremenom da se u topicu piše samo kada ima smisla, inače ide pod ključ.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 29/01/2015 : 08:07:50  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Pa ovi vicevi sigurno ne ismijavaju vjerske dogme, Krista, svecenike i vjernike na temelju nekih predrasuda...

Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 29/01/2015 : 08:36:25  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
quote:

Pa ovi vicevi sigurno ne ismijavaju vjerske dogme, Krista, svecenike i vjernike na temelju nekih predrasuda...

uvredljivost je u srcu promatrača,relativna je.
mnogi ljudi nalaze vjersku satiru uvredljivom,ali sa druge strane nisu im uvredljiva zlodjela počinjena u ime boga,kriminalne radnje počinjene od svećenika i religijskih institucija.
to su ta višestruka mjerila.

Vamos a la playa tralalalala
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26043 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 29/01/2015 : 08:54:24  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

Ne kapiram te, ali stvarno.

Napišeš mi ovo:
quote:

Ok, a vicevi o Romima (najčešće) su ok? I to o njima direktno?

Ja ti na to odgovorim:
quote:

Ima viceva o Romima, Bosancima, Perici, plavušama...Samo što tu postoji jedna velika razlika: u tim vicevima se ismevaju neki stereotipi, ne činjenično stanje.

Da bi ti na to odgovorio:

quote:

Sorry, ali ovo je čista kontradikcija.

Sad stvarno ne znam ko je ovde kontradiktoran.

Go to Top of Page
Page: of 334 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.62 seconds. Snitz Forums 2000