forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Punisher
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 334

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 29/01/2015 : 11:09:20  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message
quote:
Originally posted by tinton

Pa ovi vicevi sigurno ne ismijavaju vjerske dogme, Krista, svecenike i vjernike na temelju nekih predrasuda...

Evo ti jedan da bi manhunterov primer bio očitiji:

Stoje Chuck Norris, Isus i Buda na obali reke i rešiše da pređu preko nje. I tako, hoda prvo Isus po površini vode i pređe na drugu stranu. Isto to ponovi i Chuck Norris. Krenu Buda ali PLUP propade u vodu. I tako nekoliko puta PLUP PLUP PLUP PLUP PLUP PLUP kad Isus prozbori Chucku na uvce

"Hej, Chuck! Da mu kažemo za ono kamenje ili ne?"

Znam za crkvu daleko masnije viceve, ali ne bih sada.

ali evo jedan za ban zbog vređanja jedne komšijske države: Šta je obavezni deo opreme za trku na sto metara u Sloveniji? Pasoš.

ili:kako se na hrvatskom kaže oluk? Okolokućno vodopiškalo!

Rasistički i još vulgaran, ko stvoren za ban od mesec dana: Šta kaže crnac kada vidi govno pod cipelom? "Help! I'm melting!"

Sad,ako znamo da su naši vicevi bazirani na stereotipima koji su nastali među našim državicama ili na onim opštim rasisitičkog tipa, da li bih ja sada trebao popiti po ban za svaki vic koji sam ovde gore napisao, jer podjebavam dve religije, dve države (Sloveniju na račun njene veličine i Hrvatsku na račun njenog jezika) i jednu rasu?

Vicevi su vicevi. Mislim, cela ova priča je jedan vic. Ne znam zašto si toliko navalio na nju?

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 29/01/2015 : 11:33:39  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

Zato što me niko ne yebe dva posto. Ja prvo opomenem, onda postavim pitanje zašto se opomena ne poštuje i niko da se usudi da mi odgovori, već se tera dalje.
E sad, da ne bih izbacio jedno desetak forumaša (a trebalo je, ovako ispada da pretim bezveze), a pošto je ionako topic postao offtopic i spam, odlučio sam da ga zaključam. Pa ćete se valjda naučiti vremenom da se u topicu piše samo kada ima smisla, inače ide pod ključ.

koji smo to mi?
ili se ovo meni obračaš sa vi?

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 29/01/2015 : 11:34:42  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by PijaniPatak

quote:

Pa ovi vicevi sigurno ne ismijavaju vjerske dogme, Krista, svecenike i vjernike na temelju nekih predrasuda...

Stoje Chuck Norris, Isus i Buda na obali reke i rešiše da pređu preko nje. I tako, hoda prvo Isus po površini vode i pređe na drugu stranu. Isto to ponovi i Chuck Norris. Krenu Buda ali PLUP propade u vodu. I tako nekoliko puta PLUP PLUP PLUP PLUP PLUP PLUP kad Isus prozbori Chucku na uvce

ali evo jedan za ban zbog vređanja jedne komšijske države: Šta je obavezni deo opreme za trku na sto metara u Sloveniji? Pasoš.

Rasistički i još vulgaran, ko stvoren za ban od mesec dana: Šta kaže crnac kada vidi govno pod cipelom? "Help! I'm melting!"

Sad,ako znamo da su naši vicevi bazirani na stereotipima koji su nastali među našim državicama ili na onim opštim rasisitičkog tipa, da li bih ja sada trebao popiti po ban za svaki vic koji sam ovde gore napisao, jer podjebavam dve religije, dve države (Sloveniju na račun njene veličine i Hrvatsku na račun njenog jezika) i jednu rasu?

Vicevi su vicevi. Mislim, cela ova priča je jedan vic. Ne znam zašto si toliko navalio na nju?

točno. bar je topic vicevi dobar i bez cenzure.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 29/01/2015 : 12:58:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
quote:

quote:

Koliko ja znam, ovo je okolokućni vodosljevač.
A kako Srbi zovu remen na hlačama? Okolotrbušni pantalodržač!

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...

Edited by - Johnny Difool on 29/01/2015 12:59:29
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 29/01/2015 : 17:24:54  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:

quote:

Pa ne znam koliko si pozorno pročitao što sam napisao, ali upravo sam i ja to mislio što si ti napisao. Zašto kažnjavati/upozoravati zbog vica?

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15036 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 29/01/2015 : 19:44:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:
Originally posted by Kruger

quote:
Originally posted by VALTER

Dsormaz ima, ako ništa drugo, satisfakciju da može živjeti u uvjerenju kako ga izbacuju s foruma samo zato što je hrvatski domoljub.

Optužba za dsormazovo izbacivanje glasi: pokretač političkog rasprave. Gdje je on to pokrenuo političku raspravu prije nego ga je kiky napao? Ti bi ipak kao sudionik te rasprave trebao imati malo poštovanja prema osobi koja je nepošteno i bez ikakvog razloga izbačen.
Tvoja opaska bi trebala biti prilog tvog poštovanja?
Amos i dsormaz ( i još neki pojedinci ) su sva izbacivanja ( ili gotovo sva ) dobili zbog neslaganja s moderatorovim političkim ili svjetonazorskim stajalištima. Dosada je očiti primjer, leti kad god mladjo i on na istu stvar imaju različit pogled. I ovo zadnje izbacivanje dosade je očiti primjer netrpeljivosti moderatora prema jednom članu foruma.

Ima toga malo vise od napisanog. Postenije bi bilo od njega najprije prema samom sebi a onda i prema drugima da svoje mjesto ponudi nekome tko je spreman za to.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15036 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 29/01/2015 : 19:46:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

quote:
Originally posted by Kruger

quote:
Originally posted by VALTER

Dsormaz ima, ako ništa drugo, satisfakciju da može živjeti u uvjerenju kako ga izbacuju s foruma samo zato što je hrvatski domoljub.

Optužba za dsormazovo izbacivanje glasi: pokretač političkog rasprave. Gdje je on to pokrenuo političku raspravu prije nego ga je kiky napao? Ti bi ipak kao sudionik te rasprave trebao imati malo poštovanja prema osobi koja je nepošteno i bez ikakvog razloga izbačen.
Tvoja opaska bi trebala biti prilog tvog poštovanja?
Amos i dsormaz ( i još neki pojedinci ) su sva izbacivanja ( ili gotovo sva ) dobili zbog neslaganja s moderatorovim političkim ili svjetonazorskim stajalištima. Dosada je očiti primjer, leti kad god mladjo i on na istu stvar imaju različit pogled. I ovo zadnje izbacivanje dosade je očiti primjer netrpeljivosti moderatora prema jednom članu foruma.

To je tvoje, dakle subjektivno mišljenje koje je u potpunosti krivo
Svatko je udaljen zbog toga što nije poštivao pravila foruma (osim tamo Amosa i sad Dsormaza ali to je ispravljeno) i nikada nije političko opredjeljenje bilo razlog da se nekoga udalji sa foruma. Na kraju krajeva, i oni koji su suprotnih stajališta od tebe bili su udaljavani sa foruma.
Ali dobro, ti imaš pravo na svoje mišljenje

Nije samo njegovo subjektivno misljenje.Zasto ne pitas malo dosadu, Josipa 2000, mene... nego samo ono sto ti odgovara?
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 31/01/2015 : 02:44:59  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message
@tinton
verovatno nedovoljno pozorno, sorry. Svejedno ostajem pri napisanom stavu, ko god da je bio protiv njega na prethodnim stranicama :)

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 03/02/2015 : 19:32:38  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
Mamlazu je danas istekla kazna, još je zaključan.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 03/02/2015 : 19:40:39  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Pa dan još traje
Evo, oslobođen je a s obzirom da je zadnji post bio prije dva tjedna u 19:31, a oslobođen je u 19:37, to znači da se striktno pazilo na vremensku crtu Mamlazovog oslobađanja
Ovih 6 minuta gore-dole je ok vrijeme

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 03/02/2015 : 19:44:19  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
Hajde, 6 minuta nije strašno.
Sad kad ste ga pustili iz "krletke" nek' se čovjek nadiše svježeg forumskog zraka.
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 04/02/2015 : 18:03:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
dsormaze tnks na podsjecanju moderatora:)
ps. mladjo jel to tebe copio onaj Nijemac sto skriva stvari po stanu, onaj Alzheimer mu je ime:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

sergej773
Senior Member

Cuba
1922 Posts

Member since 03/06/2012

Posted - 12/02/2015 : 19:30:44  Show Profile Show Extended Profile  Send sergej773 a Private Message
Zašto sam odbanovan tek pre pola sata?
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29661 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 12/02/2015 : 19:37:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
Kazna ti istice 12.02. a taj dan si i otkljucan
Sve je OK
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 12/02/2015 : 20:15:29  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:
Originally posted by sergej773

Zašto sam odbanovan tek pre pola sata?

Na forum si vraćen točno na datum na koji si i trebao biti vraćen tako da ne vidim u čemu je problem.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 12/02/2015 : 20:35:11  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message
Za 3-4 dana se vracaju svi iskljuceni,pa ce opet biti zanimljivo

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26041 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 12/02/2015 : 20:36:59  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Umesto da sebe zapitaš zašto si dopustio da budeš izbačen već 6 puta, ti se buniš za neke gluposti...
Inače, ako već hoćeš tako, poslednji post pre bana ti je bio u tačno 20:39, tako da je trebalo, po tvojoj logici, da budeš oslobođen upravo sada, ni minut ranije.

Ima li još pitanja?

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Edited by - manhunter on 12/02/2015 20:39:56
Go to Top of Page

sergej773
Senior Member

Cuba
1922 Posts

Member since 03/06/2012

Posted - 12/02/2015 : 21:18:32  Show Profile Show Extended Profile  Send sergej773 a Private Message
quote:

Umesto da sebe zapitaš zašto si dopustio da budeš izbačen već 6 puta, ti se buniš za neke gluposti...
Inače, ako već hoćeš tako, poslednji post pre bana ti je bio u tačno 20:39, tako da je trebalo, po tvojoj logici, da budeš oslobođen upravo sada, ni minut ranije.

Ima li još pitanja?

Poslednji post pre bana mi je bio tačno u 14:39.

A to što sam ja banovan 6 puta nije tvoj problem.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 12/02/2015 : 21:35:41  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:

quote:

Ima li još pitanja?

Nikada se nije gledalo točno vrijeme nego je uvijek bio u pitanju dan. sad još najbolje da ćemo morati paziti i na sekunde da se ne bi netko slučajno osjetio povrijeđenim.
Vjerojatno sam po tvome trebao prekinuti sastanak koji je trajao od dva pa do deset do tri kako bi tebe vratio na forum.

Ajd ne dramatiziraj i kraj priče.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

sergej773
Senior Member

Cuba
1922 Posts

Member since 03/06/2012

Posted - 12/02/2015 : 21:43:06  Show Profile Show Extended Profile  Send sergej773 a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

quote:

quote:

Ima li još pitanja?

Nikada se nije gledalo točno vrijeme nego je uvijek bio u pitanju dan. sad još najbolje da ćemo morati paziti i na sekunde da se ne bi netko slučajno osjetio povrijeđenim.
Vjerojatno sam po tvome trebao prekinuti sastanak koji je trajao od dva pa do deset do tri kako bi tebe vratio na forum.

Ajd ne dramatiziraj i kraj priče.

Ne, ja to nikada nisam izjavio, samo sam mislio da malo veća preciznost ne bi bila na odmet, pošto si konkretno ti u periodu od 14:39 do skidanja mog bana bio na forumu u više navrata.

Ne dramatizujem, rasprava je prestala, i onda se manhunter ubacio, i direktno me prozvao.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26041 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 12/02/2015 : 21:54:39  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

U pravu si, pogrešno sam video.

A inače, nisam ni rekao da je moj problem. To je tvoj problem, kao što će biti i sedmo, osmo i dalja izbacivanja.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15036 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 13/02/2015 : 00:07:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Treba biti realan i skroman pa se zapitati koliko je od tih 6 puta nepravedno izbacen?
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 13/02/2015 : 00:55:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
Čeka se da se Johnny i ekipa iz Strasbourga izjasne..

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 13/02/2015 : 10:08:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

Najbolje da se povratnici oslobode tek sljedeceg dana poslije isteka kazne pa nece biti pitanja. :P

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 14/02/2015 : 21:40:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
quote:
Originally posted by paro

Čeka se da se Johnny i ekipa iz Strasbourga izjasne..

Hm, zar sam ti ja sad nova meta koju ćeš provocirati i možda slijediti po topicima, ili?

Samo što si ja neću poput DODSFERDA dopustiti gubljenje živaca i zbog tvojih rezignirano-ciničnih provokacija doći u situaciju da me se banira.

Drži se šetnji prirodom i mirisanja ruža, a za Strasbourg ne brini.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page
Page: of 334 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.64 seconds. Snitz Forums 2000