Author |
Topic  |
manhunter
Moderator

Switzerland
26041 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 28/01/2015 : 18:21:37
|
Ne. Mogu ja tebe da izvređam (ili neka tvoja ubeđenja) najfinije u topicu ZAGOR, da li bi i tu trebalo drugačije primenjivati pravila? Vicevi su ok, i tu se dosta toga toleriše, ali, kao što rekoh, neka granica mora da postoji. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 28/01/2015 : 18:24:32
|
Ok, a vicevi o Romima (najčešće) su ok? I to o njima direktno? Zašto se tu ne reagira? Mislim, topic VICEVI ih je pun. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26041 Posts
Posted - 28/01/2015 : 18:29:35
|
Ufff, evo još samo ovo, više mi se ne da... ;) Ima viceva o Romima, Bosancima, Perici, plavušama...Samo što tu postoji jedna velika razlika: u tim vicevima se ismevaju neki stereotipi, ne činjenično stanje. Ili drugačije: ako neko stvarno misli da su svi ti vicevi istiniti, sam je glup... |
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 28/01/2015 : 18:33:10
|
Sorry, ali ovo je čista kontradikcija. No ionako se to davno dgodilo, nema veze. |
|
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17308 Posts
Member since 25/10/2001 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17308 Posts
Posted - 28/01/2015 : 18:37:56
|
quote: Originally posted by ken2
quote: Originally posted by mladjo
Evo provjerio sam sad još jednom situaciju Da, ispada da bi, ako se udaljio Dsormaz, još trbalo udaljiti i Kena2, Valtera i Kikyja jer su i oni sudjelovali u raspravi. To mi se čini preradikalnim pa ću rađe osloboditi Dsormaza Tko radi taj i griješi 
ako je kriterij sudjelovanje u raspravi, onda treba sve izbaciti, ako je kriterij tko je započeo, onda je to kiky, a ako je kriterij što je tko i na koji način pisao, onda je dsormaz zaslužio ban
Slažem se s tvojim razmišljanjem. dsormaz je najviše odskočio u svom pisanju, ali to još uvijek nije razlog za izbacivanje s obzirom da prvi nije započeo i da se morao obraćati više osoba. |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17308 Posts
Posted - 28/01/2015 : 18:39:28
|
quote: Originally posted by VALTER
Predlažem da se za sudjelovanje u političkim raspravama uvede praksa da se ne izbacuje prije upozorenja, ako nije bilo uvreda na osobnom nivou.
Nakon upozorenja, 48 sati, recidivisti u istom topicu neposredno nakon isteka ove kazne, 30 dana.
Dobra ideja! |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26041 Posts
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 28/01/2015 : 19:06:04
|
Kako smo samo ace i ja jahali tih vremena , a sto smo se tek banova napusili  Postojao je period kada nisam znao jesam li pod banom, ili sam zaboravio lozinku  |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
Edited by - mr murdoc on 28/01/2015 19:08:35 |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17308 Posts
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 28/01/2015 : 21:01:07
|
quote: Originally posted by mladjo
Evo provjerio sam sad još jednom situaciju Da, ispada da bi, ako se udaljio Dsormaz, još trbalo udaljiti i Kena2, Valtera i Kikyja jer su i oni sudjelovali u raspravi. To mi se čini preradikalnim pa ću rađe osloboditi Dsormaza Tko radi taj i griješi 
Svaka čast! Čovjeku nije lako ni samom sebi priznati kad nešto pogriješi, a kamoli javno pred drugima (znam najbolje po sebi). Znam da sam zaslužio to izbacivanje, ali kao što si i sam naknadno uvidio nisam prvi započeo s time i nisam bio jedini koji je u tome sudjelovao. |
 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 28/01/2015 : 21:07:08
|
quote: Originally posted by manhunter Ili da okrenemo situaciju: zašto bi neko bio izbačen sa foruma zato što je uvredio pedere, a to isto ne važi ako neko vređa vernike? Smemo da vređamo Crnce, ali ne i Jevreje? Levičari su dobri, ali desničari nisu? Ako već širimo neku toleranciju i političku korektnost, onda ćemo to primenjivati na sve, ili?
 Eh, kad bi se tako moderiralo sve bi bilo na mjestu. Prema svima jednako, bez obzira na svjetonazore ili politička opredjeljenja. A ne da se jedna skupina protežira a druga kažnjava za svaku sitnicu. Dok je dobri stari Dado bio moderator, u tandemu s Globom, forum je upravo tako funkcionirao. Strogo su se primjenjivala pravila, prema svima jednako. Bio je red i mir Božji. Bio sam tada par puta izbacivan od strane njih dvojice, ali nikad mi nije padalo na pamet da se kasnije bunim, jer sve je bilo zasluženo, na pravdi Boga! Dobra stara forumska vremena... |
 |
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 28/01/2015 : 21:33:25
|
quote: Originally posted by mr murdoc
Kako smo samo ace i ja jahali tih vremena , a sto smo se tek banova napusili  Postojao je period kada nisam znao jesam li pod banom, ili sam zaboravio lozinku 

Ace se sad nekako smirio. Ali to su govorili i za lik Clinta Eastwooda u Unforgiven-u. 
 |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 28/01/2015 : 21:58:00
|
quote: Originally posted by nagor
quote: Originally posted by mr murdoc
Kako smo samo ace i ja jahali tih vremena , a sto smo se tek banova napusili  Postojao je period kada nisam znao jesam li pod banom, ili sam zaboravio lozinku 

Ace se sad nekako smirio. Ali to su govorili i za lik Clinta Eastwooda u Unforgiven-u. 

|
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
Posted - 28/01/2015 : 21:59:41
|
quote: Originally posted by dsormaz1
quote: Originally posted by manhunter Ili da okrenemo situaciju: zašto bi neko bio izbačen sa foruma zato što je uvredio pedere, a to isto ne važi ako neko vređa vernike? Smemo da vređamo Crnce, ali ne i Jevreje? Levičari su dobri, ali desničari nisu? Ako već širimo neku toleranciju i političku korektnost, onda ćemo to primenjivati na sve, ili?
 Eh, kad bi se tako moderiralo sve bi bilo na mjestu. Prema svima jednako, bez obzira na svjetonazore ili politička opredjeljenja. A ne da se jedna skupina protežira a druga kažnjava za svaku sitnicu. Dok je dobri stari Dado bio moderator, u tandemu s Globom, forum je upravo tako funkcionirao. Strogo su se primjenjivala pravila, prema svima jednako. Bio je red i mir Božji. Bio sam tada par puta izbacivan od strane njih dvojice, ali nikad mi nije padalo na pamet da se kasnije bunim, jer sve je bilo zasluženo, na pravdi Boga! Dobra stara forumska vremena...
To mi zvuči kao san snova. Apsolutno ZA ovakav režim. Bez milosti za ikoga! |
DNEVNIK CITANJA: Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
|
Edited by - PijaniPatak on 28/01/2015 22:00:05 |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 28/01/2015 : 22:00:26
|
quote: Originally posted by manhunter
quote: Originally posted by tinton
Sorry, ali ovo je čista kontradikcija. No ionako se to davno dgodilo, nema veze.
Nije kontradikcija. Evo ti primer:
OVO su vicevi:

a OVO ovde su uvrede,
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=42835&whichpage=29
ne samo za vernike, već za svakog ko ima zdrav mozak. Tako da, pričaj mi o neopravdanim opomenama...
Vicevi koje si stavio nemaju nikakve veze s crkvom, Isusom ili nečim takvim, tako da usporedba ne valja.
Ovo što je acestroke stavio se ne nalazi u topicu VICEVI. Ali jest uvreda. Jel li uvreda kad se kaže homoseksualcima da su bolesni? |
|
Edited by - tinton on 28/01/2015 22:03:05 |
 |
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26041 Posts
Posted - 28/01/2015 : 23:11:10
|
Sorry, ali ovo je čista kontradikcija. No ionako se to davno dgodilo, nema veze.
Nije kontradikcija. Evo ti primer:
OVO su vicevi:

a OVO ovde su uvrede,
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=42835&whichpage=29
ne samo za vernike, već za svakog ko ima zdrav mozak. Tako da, pričaj mi o neopravdanim opomenama...
Vicevi koje si stavio nemaju nikakve veze s crkvom, Isusom ili nečim takvim, tako da usporedba ne valja.
Ovo što je acestroke stavio se ne nalazi u topicu VICEVI. Ali jest uvreda. Jel li uvreda kad se kaže homoseksualcima da su bolesni?
A sa čime imaju veze? Pitanje je retoričko. |
|
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26041 Posts
Posted - 28/01/2015 : 23:44:05
|
Zato što me niko ne yebe dva posto. Ja prvo opomenem, onda postavim pitanje zašto se opomena ne poštuje i niko da se usudi da mi odgovori, već se tera dalje. E sad, da ne bih izbacio jedno desetak forumaša (a trebalo je, ovako ispada da pretim bezveze), a pošto je ionako topic postao offtopic i spam, odlučio sam da ga zaključam. Pa ćete se valjda naučiti vremenom da se u topicu piše samo kada ima smisla, inače ide pod ključ. |
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 29/01/2015 : 08:07:50
|
Pa ovi vicevi sigurno ne ismijavaju vjerske dogme, Krista, svecenike i vjernike na temelju nekih predrasuda... |
|
 |
|
igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts
Member since 24/01/2013 |
Posted - 29/01/2015 : 08:36:25
|
Pa ovi vicevi sigurno ne ismijavaju vjerske dogme, Krista, svecenike i vjernike na temelju nekih predrasuda...
uvredljivost je u srcu promatrača,relativna je. mnogi ljudi nalaze vjersku satiru uvredljivom,ali sa druge strane nisu im uvredljiva zlodjela počinjena u ime boga,kriminalne radnje počinjene od svećenika i religijskih institucija. to su ta višestruka mjerila. |
Vamos a la playa tralalalala |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26041 Posts
Posted - 29/01/2015 : 08:54:24
|
Pa ovi vicevi sigurno ne ismijavaju vjerske dogme, Krista, svecenike i vjernike na temelju nekih predrasuda...

Ne kapiram te, ali stvarno.
Napišeš mi ovo:
Ok, a vicevi o Romima (najčešće) su ok? I to o njima direktno?
Ja ti na to odgovorim:
Ima viceva o Romima, Bosancima, Perici, plavušama...Samo što tu postoji jedna velika razlika: u tim vicevima se ismevaju neki stereotipi, ne činjenično stanje.
Da bi ti na to odgovorio:
Sorry, ali ovo je čista kontradikcija.
Sad stvarno ne znam ko je ovde kontradiktoran. |
|
 |
|
Topic  |
|