povratak Caina i to Boseli i Rubini crtaju i piše kroz skoro 5 epizoda,mislim da cu skupiti sve pa procitati da ne cekam 5 miseci strip po strip dok izadju
ja sam uvjeren da zagor sam dere nove traperice nakon što ih kupi da bude IN to bi objasnilo zasto su poderane na svakoj naslovnici
Ferri je ocigledno veliki ljubitelj osamdesetih godina proslog vijeka. U to vrijeme je poderani jeans bio totalno u modi. Sjecam se tih vremena, kupim pantole i onda makaze u ruke.
Jučer uzeo oba nastavka priče i ono što sam vidio kod prelistavanja ne ulijeva mi nikakvo povjerenje, previše je tu scena koje mi se ne sviđaju ali više ću znati početkom idućeg mjeseca kada to dođe na red za čitanje.
Pročitao maloprije i ne znam što reći. Ova priča je šačica događaja niđeveze. Može li mi netko objasniti kakvu svrhu ima ona plavuša iz baze? Da nije oku ugodna zahvaljujući odličnom Pesceu bio bi u sukobu sa sobom da li da se smijem ili plačem čitajuči. Točno se osjeća da nešto fali u tom dijelu, na primjer neka scena kad ona otiđe sjesti u magareću klupu zajedno sa Burattinijem u cammeo ulozi Pucka uz 3.b razreda.
Prvi dio još nekako ali ovaj je prava katastrofa i kako je priča išla svome kraju bila je sve lošija. Zadnji maxi Gospodari oluja je dobar primjer kako treba izgledati priča koja se oslanja na elemente nadnaravnog i fantazije a ne ovakva petljancija sa potpuno promašenim scenarijem.
Stavljam naziv epizode u ime topica, u prvi post stavljam imena autora kao i broj originala i usput sve to linkam na topic južnoameričke odiseje tako da je priče lakše naći.
Stavljam naziv epizode u ime topica, u prvi post stavljam imena autora kao i broj originala i usput sve to linkam na topic južnoameričke odiseje tako da je priče lakše naći.
Ma bez brige, šalim se ja, ponadao se da je aktivnost od zadnje moje vizite porasla kad tamo...