Author |
Topic  |
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 11/03/2015 : 22:46:08
|
Iskreno, uopće se ne sjećam da smo ikada komunicirali. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 11/03/2015 : 22:53:55
|
Evo sad sam našao. Stvarno da se čovjek zapita kako su neki cijepljeni od humora... |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
dante
Senior Member

.jpg)
Croatia
2478 Posts
Member since 16/01/2008 |
Posted - 12/03/2015 : 00:45:56
|
Ovo je vjerojatno bila najkvalitetnija epizoda do sad. Zanimljivo da danasnji Putin izgleda mladje od ovog iz 80-te Ne znam, meni je Bogovic pogodjen bolje od vecine drugih "poznatih", bolje i od Rundeka i od Gopca. A i Kulenovic se pocastio s cameom u ovoj epizodi... |
These pretzels are making me thirsty... |
 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 12/03/2015 : 02:45:56
|
Inače, bila je i referenca na pjesmu od Haustora "Moja prva ljubav".
Znači, Rundek je napisao tu pjesmu nakon što je čuo taj stih od Riđičkog   |
"Nothing lasts forever." |
 |
|
cerichus
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1681 Posts
Member since 01/02/2007 |
Posted - 12/03/2015 : 09:06:26
|
quote: Originally posted by dante
Ovo je vjerojatno bila najkvalitetnija epizoda do sad. Zanimljivo da danasnji Putin izgleda mladje od ovog iz 80-te Ne znam, meni je Bogovic pogodjen bolje od vecine drugih "poznatih", bolje i od Rundeka i od Gopca. A i Kulenovic se pocastio s cameom u ovoj epizodi...
Nisam upratio Kulenovićevo pojavljivanje. U kojoj sceni? |
Elvis has just left the building! |
 |
|
dante
Senior Member

.jpg)
Croatia
2478 Posts
Posted - 12/03/2015 : 11:27:27
|
quote: Originally posted by cerichus Nisam upratio Kulenovićevo pojavljivanje. U kojoj sceni?
Jedan od dvojice dostavljaca, onaj koji nije nista rekao  |
 |
|
dante
Senior Member

.jpg)
Croatia
2478 Posts
Posted - 12/03/2015 : 11:28:47
|
quote: Originally posted by Darth Ivan
Znači, Rundek je napisao tu pjesmu nakon što je čuo taj stih od Riđičkog  
Ako je mogao Chuck Berry od Martyja McFlyja, moze i Rundek od Ridjickog  |
 |
|
cerichus
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1681 Posts
Posted - 12/03/2015 : 12:07:58
|
Znači, Rundek je napisao tu pjesmu nakon što je čuo taj stih od Riđičkog  
Ako je mogao Chuck Berry od Martyja McFlyja, moze i Rundek od Ridjickog 
A Elvis od Forest Gumpa?  |
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 12/03/2015 : 16:26:08
|
quote: Originally posted by Oki
quote: Originally posted by dosada
pa dečki poznate mladju, a njemu se sviđa ;)
Bit će da Paro već 10-tak dana nije pio pivu
S pivom ili bez nje, serija mi i dalje sranje, jbga.  |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
 |
|
renda
Junior Member

Croatia
325 Posts
Member since 20/09/2002 |
Posted - 12/03/2015 : 16:35:47
|
Ne znam da li netko ovdje na forumu prati iznimno simpaticni retro sitcom The Goldbergs, gdje se kreator serije kroz svojeg mladjeg sebe u seriji prisjeca svog odrastanja u 80-ima (igrice, filmovi, glazba). Tamo je normalna situacija da u jednoj epizodi 11-godisnji klinac ide u kino gledati Poltergeista (1982) a u drugoj taj isti 11-godisnji klinac komentira nesto iz When Harry met Sally (1989). Na IMDb forumu je valjda bila jedna aneurizma dnevno dok nisu shvatili da je cilj serije bilo uhvatiti generalni "feel" osamdesetih i odrastanja u njima, a ne faktografsko nizanje po datumima i godinama.
Znaš li što je najzanimljivije u ovoj cijeloj priči?
To što vi, koji nama nekolicini zamjerate da smo cjepidlake jer prigovaramo seriji zbog zanemarivanja povijesnih istina, kao jedini protuargument uglavnom imate tvrdnju da to nije poanta, već ugođaj i glazba u seriji, te ubačene reference na dotično razdoblje. A aspekte kao što su radnja, scenarij i gluma (tri po meni najvažnija aspekta bilo čega, od serije do filmova), uglavnom ignorirate, kao da ne postoje. Zašto se i vi ne pokušate kritički osvrnuti na seriju? Pa možda uvidite da serija ipak nije ono što je mogla biti.
ok evo. Radnja i nije tak loša, scenarij površan sa dosta propusta što se kronologije tiče, gluma osrednja. Međutim u načelu je to to. Bilo,je divno, zabavno divlje i to 100 na sat. Za 12 milja od kojih je puno trebalo za scenografiju ( npr. neki nisu željeli maknuti auto taj dan, sallon je meka za cajke, itd ) nije neki novac i nije tvoj ni moj, naprotiv čim gledaš nešto si i dužan. To je danas tako. Tzv JNA baš je bila takva. Pranje mozga do ludila. Ali stara kost, snalažljiva i pametna, odgojena na zagrebačkim ulicama mogla je imati i zulufe i natjerati seljake da te sami mole da pustiš Buldozer. Serija me na to podsjeća i mislim kako bi bilo lijepo imati vremeplov. E sad netko bi ga koristio da ode na tulum i koncert, a netko da prikupi dokaze o greškama u seriji.
|
Edited by - renda on 12/03/2015 16:41:37 |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 12/03/2015 : 17:02:49
|
quote: Originally posted by renda
Ne znam da li netko ovdje na forumu prati iznimno simpaticni retro sitcom The Goldbergs, gdje se kreator serije kroz svojeg mladjeg sebe u seriji prisjeca svog odrastanja u 80-ima (igrice, filmovi, glazba). Tamo je normalna situacija da u jednoj epizodi 11-godisnji klinac ide u kino gledati Poltergeista (1982) a u drugoj taj isti 11-godisnji klinac komentira nesto iz When Harry met Sally (1989). Na IMDb forumu je valjda bila jedna aneurizma dnevno dok nisu shvatili da je cilj serije bilo uhvatiti generalni "feel" osamdesetih i odrastanja u njima, a ne faktografsko nizanje po datumima i godinama.
To što vi, koji nama nekolicini zamjerate da smo cjepidlake jer prigovaramo seriji zbog zanemarivanja povijesnih istina, kao jedini protuargument uglavnom imate tvrdnju da to nije poanta, već ugođaj i glazba u seriji, te ubačene reference na dotično razdoblje. A aspekte kao što su radnja, scenarij i gluma (tri po meni najvažnija aspekta bilo čega, od serije do filmova), uglavnom ignorirate, kao da ne postoje. Zašto se i vi ne pokušate kritički osvrnuti na seriju? Pa možda uvidite da serija ipak nije ono što je mogla biti.
ok evo. Radnja i nije tak loša, scenarij površan sa dosta propusta što se kronologije tiče, gluma osrednja. Međutim u načelu je to to. Bilo,je divno, zabavno divlje i to 100 na sat. Za 12 milja od kojih je puno trebalo za scenografiju ( npr. neki nisu željeli maknuti auto taj dan, sallon je meka za cajke, itd ) nije neki novac i nije tvoj ni moj, naprotiv čim gledaš nešto si i dužan. To je danas tako. Tzv JNA baš je bila takva. Pranje mozga do ludila. Ali stara kost, snalažljiva i pametna, odgojena na zagrebačkim ulicama mogla je imati i zulufe i natjerati seljake da te sami mole da pustiš Buldozer. Serija me na to podsjeća i mislim kako bi bilo lijepo imati vremeplov. E sad netko bi ga koristio da ode na tulum i koncert, a netko da prikupi dokaze o greškama u seriji.
   |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
cerichus
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1681 Posts
Posted - 12/03/2015 : 17:10:13
|
Ovo kao da govoriš iz vlastitog iskustva? Još kad bi priložio neku fotku sebe ili drugog vojnika za zulufima pa da ovu tvrdnju empirijski potvrdiš. To je nousens. Zulufe od pedlja nije mogao nositi nijedan vojnik ili oficir JNA. Pa makar bio stara zagrebačka kost.
|
Edited by - cerichus on 12/03/2015 17:11:23 |
 |
|
dupli
Senior Member

Croatia
1152 Posts
Member since 26/11/2009 |
Posted - 12/03/2015 : 18:59:19
|
quote: Originally posted by cerichus Ovo kao da govoriš iz vlastitog iskustva? Još kad bi priložio neku fotku sebe ili drugog vojnika za zulufima pa da ovu tvrdnju empirijski potvrdiš. To je nousens. Zulufe od pedlja nije mogao nositi nijedan vojnik ili oficir JNA. Pa makar bio stara zagrebačka kost.
Iz jednostavnog razloga što gas-maska ne bi dihtala pa bi u slučaju biok(h)emijskog napada svi zulufaši i bradonje pocrkavali. Brkove si mogao imati. |
 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Posted - 13/03/2015 : 00:05:32
|
A možda je jednostavno stvar u tome što autori nisu znali da li bi piškili ili kakili, pa je na kraju ispalo ovo. Što hoću reći, tijekom godina sam se na HRT - u nagledao serija koje su koštale puno manje i bile puno manje hajpane, a ispale daleko bolje.
quote: nije neki novac i nije tvoj ni moj
Nego čiji? Pao s Marsa?
quote: naprotiv čim gledaš nešto si i dužan.
Naravno, kao što je HRT dužan, s obzirom da nije privatna televizija već ga financiraju porezni obveznici, da napravi barem zanimljiv program koji će opravdati utrošenu svotu novaca. Ali jebeš ga. |
Edited by - Darth Ivan on 13/03/2015 00:10:30 |
 |
|
renda
Junior Member

Croatia
325 Posts
Member since 20/09/2002 |
Posted - 13/03/2015 : 00:20:51
|
quote: Originally posted by cerichus
Ovo kao da govoriš iz vlastitog iskustva? Još kad bi priložio neku fotku sebe ili drugog vojnika za zulufima pa da ovu tvrdnju empirijski potvrdiš. To je nousens. Zulufe od pedlja nije mogao nositi nijedan vojnik ili oficir JNA. Pa makar bio stara zagrebačka kost.
Da govorim iz vlastitog iskustva. Generacija 80/81. Košarkaško prvenstvo armijske oblasti u Osijeku. I nemam fotku. Izgubio sam iphone model 80. Jedino si u pravu kad tvrdiš da nitko nije imao zulufe od pedlja. Nisam još vidio dovoljno veliku glavu na koju stanu zulufi od pedlja.
|
Edited by - renda on 13/03/2015 00:23:00 |
 |
|
Ignus
Senior Member

1357 Posts
Member since 22/06/2009 |
|
edvin
Senior Member

Croatia
1315 Posts
Member since 06/10/2002 |
Posted - 13/03/2015 : 09:36:22
|
.... evo, ja sam npr. puštao vojsci joy division preko razglasa, 1988. ako lažem ne volim tita. |
"How long, not long, 'cause what you reap is what you sow!" |
 |
|
edvin
Senior Member

Croatia
1315 Posts
Member since 06/10/2002 |
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Posted - 13/03/2015 : 21:01:31
|
Ej ljudi, evo prve epizode serije.
https://www.youtube.com/watch?v=l-UeopIU2KQ
Htio bi da pogledate jedan dio jer izgleda da je u pitanju neki gaf (sad sam uočio).
Tamo negdje oko 20 minuta i 5 sekundi, kad Riđički kaže: "Vi ste degenerici!" čuje se neki zvuk u pozadini, ko da je nekom zazvonio mob, odnosno SMS.
Ko da je redatelj mislio: "Ma publika će bit totalno uživljena, nitko neće skužit." |
 |
|
Zagor12
Advanced Member

- kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
Posted - 13/03/2015 : 22:17:22
|
Možda ni oni nisu skužili. Dajte ljudi, čemu ovakvo prenemaganje zbog obične serije, da nije naša nitko ne bi ništa rekao. Ako vam se sviđa gledajte, ako ne nemojte i dobro. |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Posted - 13/03/2015 : 22:30:25
|
Da je nisu toliko najavljivali, i da nisu inzistirali na nečemu na čemu su na kraju zasrali (povijesnim točnostima), možda ne bi nitko ništa rekao. Ovako, ništa od toga. |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 13/03/2015 : 22:59:04
|
Ej ljudi, evo prve epizode serije.
https://www.youtube.com/watch?v=l-UeopIU2KQ
Htio bi da pogledate jedan dio jer izgleda da je u pitanju neki gaf (sad sam uočio).
Tamo negdje oko 20 minuta i 5 sekundi, kad Riđički kaže: "Vi ste degenerici!" čuje se neki zvuk u pozadini, ko da je nekom zazvonio mob, odnosno SMS.
Ko da je redatelj mislio: "Ma publika će bit totalno uživljena, nitko neće skužit."
Nema šanse da je to mobitel, pa to je "pozadinski" zvuk, dio serije. Ne vidim razlog za konstantnim potenciranjem svega lošeg u seriji, i potpunim ignoriranjem svega dobrog, ali dobro serija ti se ne sviđa i ja poštujem tvoj stav. Meni je serija odlična i predstavlja mi pravo osvježenje. Ovo mi je prva naša serija od Smogovaca da je pratim |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
Topic  |
|