Author |
Topic |
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6147 Posts
Member since 04/06/2007 |
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9435 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 12/03/2015 : 08:32:15
|
Pristojni odgovor na možda ne baš nevinu čestitku ne bih uzimao kao temeljni dokaz. |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 12/03/2015 : 08:36:38
|
Slijedeći offtopic/politički post rezultirati će udaljavanjem sa topica. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
Elderane84
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3247 Posts
Member since 30/10/2008 |
Posted - 12/03/2015 : 13:50:28
|
Nadam se da neces protumaciti kao politicko ako napisem da je sustina naseg balkanskog poraza, u ljudskom smislu, ta sto ces uvijek naci dvojicu koji ce da se zakrve oko Teslinog porijekla, ali ces zato lupom morati da trazis jednog koji zna u nekoliko realnih recenica da objasni Teslino postignuce (ne racunajuci komunikacije sa vanzemaljcima ili super tajno oruzje koje su ukrali Amerikanci :) ) |
|
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6147 Posts
Member since 04/06/2007 |
Posted - 12/03/2015 : 14:09:17
|
quote: Originally posted by Elderane84
Nadam se da neces protumaciti kao politicko ako napisem da je sustina naseg balkanskog poraza, u ljudskom smislu, ta sto ces uvijek naci dvojicu koji ce da se zakrve oko Teslinog porijekla, ali ces zato lupom morati da trazis jednog koji zna u nekoliko realnih recenica da objasni Teslino postignuce (ne racunajuci komunikacije sa vanzemaljcima ili super tajno oruzje koje su ukrali Amerikanci :) )
Ja sam ovo išao okrenuti na zajebanciju jer se uvijek iste prepirke vode, a Tesla i slični se ne mogu braniti jer nisu više među živima :) Uvijek se posthumno pripajaju čas jednom, čas drugom narodu a u stvari pripadaju svjetskoj baštini i njihova postignuća prevazilaze granice nacija. Neće prosječan Hrvat ili Srbin biti ništa pametniji ako prisvoji nekog 'dvojbenog', ali se to konstantno čini. Kompleks malih naroda.
Eto, ispričavam se što sam i nakon upozorenja nastavio, neka me se i izbaci ako treba, samo sam htio naglasiti da sam onaj telegram postao u ne baš ozbiljnom tonu. |
Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213 |
|
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9435 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 12/03/2015 : 14:50:14
|
Ulovio sam se ko budala...
Nego, da li je na samitu možda najavljeno tko će biti gosti u Kragujevcu? |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
Edited by - Deers on 12/03/2015 14:50:43 |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19768 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 12/03/2015 : 22:28:50
|
quote: Originally posted by Deers
Ulovio sam se ko budala...
Nego, da li je na samitu možda najavljeno tko će biti gosti u Kragujevcu?
Manfredi je već najavljen. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
Elderane84
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3247 Posts
Member since 30/10/2008 |
Posted - 12/03/2015 : 22:43:21
|
quote: Originally posted by Beva
quote: Originally posted by Elderane84
Nadam se da neces protumaciti kao politicko ako napisem da je sustina naseg balkanskog poraza, u ljudskom smislu, ta sto ces uvijek naci dvojicu koji ce da se zakrve oko Teslinog porijekla, ali ces zato lupom morati da trazis jednog koji zna u nekoliko realnih recenica da objasni Teslino postignuce (ne racunajuci komunikacije sa vanzemaljcima ili super tajno oruzje koje su ukrali Amerikanci :) )
Ja sam ovo išao okrenuti na zajebanciju jer se uvijek iste prepirke vode, a Tesla i slični se ne mogu braniti jer nisu više među živima :) Uvijek se posthumno pripajaju čas jednom, čas drugom narodu a u stvari pripadaju svjetskoj baštini i njihova postignuća prevazilaze granice nacija. Neće prosječan Hrvat ili Srbin biti ništa pametniji ako prisvoji nekog 'dvojbenog', ali se to konstantno čini. Kompleks malih naroda.
Eto, ispričavam se što sam i nakon upozorenja nastavio, neka me se i izbaci ako treba, samo sam htio naglasiti da sam onaj telegram postao u ne baš ozbiljnom tonu.
Nisam ja mislio na tebe, niposto.
|
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
|
Svet stripa
Junior Member