forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Crno - bijeli svijet
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 20

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 11/03/2015 : 22:46:08  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Iskreno, uopće se ne sjećam da smo ikada komunicirali.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 11/03/2015 : 22:53:55  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Evo sad sam našao.
Stvarno da se čovjek zapita kako su neki cijepljeni od humora...

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 12/03/2015 : 00:45:56  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
Ovo je vjerojatno bila najkvalitetnija epizoda do sad. Zanimljivo da danasnji Putin izgleda mladje od ovog iz 80-te Ne znam, meni je Bogovic pogodjen bolje od vecine drugih "poznatih", bolje i od Rundeka i od Gopca. A i Kulenovic se pocastio s cameom u ovoj epizodi...

These pretzels are making me thirsty...
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 12/03/2015 : 02:45:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
Inače, bila je i referenca na pjesmu od Haustora "Moja prva ljubav".

Znači, Rundek je napisao tu pjesmu nakon što je čuo taj stih od Riđičkog

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

cerichus
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1681 Posts

Member since 01/02/2007

Posted - 12/03/2015 : 09:06:26  Show Profile Show Extended Profile  Send cerichus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dante

Ovo je vjerojatno bila najkvalitetnija epizoda do sad. Zanimljivo da danasnji Putin izgleda mladje od ovog iz 80-te Ne znam, meni je Bogovic pogodjen bolje od vecine drugih "poznatih", bolje i od Rundeka i od Gopca. A i Kulenovic se pocastio s cameom u ovoj epizodi...

Nisam upratio Kulenovićevo pojavljivanje. U kojoj sceni?

Elvis has just left the building!
Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 12/03/2015 : 11:27:27  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cerichus
Nisam upratio Kulenovićevo pojavljivanje. U kojoj sceni?

Jedan od dvojice dostavljaca, onaj koji nije nista rekao

Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 12/03/2015 : 11:28:47  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Darth Ivan

Ako je mogao Chuck Berry od Martyja McFlyja, moze i Rundek od Ridjickog

Go to Top of Page

cerichus
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1681 Posts

Member since 01/02/2007

Posted - 12/03/2015 : 12:07:58  Show Profile Show Extended Profile  Send cerichus a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ako je mogao Chuck Berry od Martyja McFlyja, moze i Rundek od Ridjickog

A Elvis od Forest Gumpa?

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 12/03/2015 : 16:26:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oki

quote:
Originally posted by dosada

pa dečki poznate mladju, a njemu se sviđa ;)

Bit će da Paro već 10-tak dana nije pio pivu

S pivom ili bez nje, serija mi i dalje sranje, jbga.

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

renda
Junior Member

Croatia
325 Posts

Member since 20/09/2002

Posted - 12/03/2015 : 16:35:47  Show Profile Show Extended Profile  Send renda a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ne znam da li netko ovdje na forumu prati iznimno simpaticni retro sitcom The Goldbergs, gdje se kreator serije kroz svojeg mladjeg sebe u seriji prisjeca svog odrastanja u 80-ima (igrice, filmovi, glazba). Tamo je normalna situacija da u jednoj epizodi 11-godisnji klinac ide u kino gledati Poltergeista (1982) a u drugoj taj isti 11-godisnji klinac komentira nesto iz When Harry met Sally (1989). Na IMDb forumu je valjda bila jedna aneurizma dnevno dok nisu shvatili da je cilj serije bilo uhvatiti generalni "feel" osamdesetih i odrastanja u njima, a ne faktografsko nizanje po datumima i godinama.

Znaš li što je najzanimljivije u ovoj cijeloj priči?

To što vi, koji nama nekolicini zamjerate da smo cjepidlake jer prigovaramo seriji zbog zanemarivanja povijesnih istina, kao jedini protuargument uglavnom imate tvrdnju da to nije poanta, već ugođaj i glazba u seriji, te ubačene reference na dotično razdoblje. A aspekte kao što su radnja, scenarij i gluma (tri po meni najvažnija aspekta bilo čega, od serije do filmova), uglavnom ignorirate, kao da ne postoje. Zašto se i vi ne pokušate kritički osvrnuti na seriju? Pa možda uvidite da serija ipak nije ono što je mogla biti.

ok evo. Radnja i nije tak loša, scenarij površan sa dosta propusta što se kronologije tiče, gluma osrednja. Međutim u načelu je to to. Bilo,je divno, zabavno divlje i to 100 na sat.
Za 12 milja od kojih je puno trebalo za scenografiju ( npr. neki nisu željeli maknuti auto taj dan, sallon je meka za cajke, itd ) nije neki novac i nije tvoj ni moj, naprotiv čim gledaš nešto si i dužan. To je danas tako.
Tzv JNA baš je bila takva. Pranje mozga do ludila. Ali stara kost, snalažljiva i pametna, odgojena na zagrebačkim ulicama mogla je imati i zulufe i natjerati seljake da te sami mole da pustiš Buldozer.
Serija me na to podsjeća i mislim kako bi bilo lijepo imati vremeplov.
E sad netko bi ga koristio da ode na tulum i koncert, a netko da prikupi dokaze o greškama u seriji.

Edited by - renda on 12/03/2015 16:41:37
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 12/03/2015 : 17:02:49  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by renda

quote:

quote:

Ne znam da li netko ovdje na forumu prati iznimno simpaticni retro sitcom The Goldbergs, gdje se kreator serije kroz svojeg mladjeg sebe u seriji prisjeca svog odrastanja u 80-ima (igrice, filmovi, glazba). Tamo je normalna situacija da u jednoj epizodi 11-godisnji klinac ide u kino gledati Poltergeista (1982) a u drugoj taj isti 11-godisnji klinac komentira nesto iz When Harry met Sally (1989). Na IMDb forumu je valjda bila jedna aneurizma dnevno dok nisu shvatili da je cilj serije bilo uhvatiti generalni "feel" osamdesetih i odrastanja u njima, a ne faktografsko nizanje po datumima i godinama.

To što vi, koji nama nekolicini zamjerate da smo cjepidlake jer prigovaramo seriji zbog zanemarivanja povijesnih istina, kao jedini protuargument uglavnom imate tvrdnju da to nije poanta, već ugođaj i glazba u seriji, te ubačene reference na dotično razdoblje. A aspekte kao što su radnja, scenarij i gluma (tri po meni najvažnija aspekta bilo čega, od serije do filmova), uglavnom ignorirate, kao da ne postoje. Zašto se i vi ne pokušate kritički osvrnuti na seriju? Pa možda uvidite da serija ipak nije ono što je mogla biti.

ok evo. Radnja i nije tak loša, scenarij površan sa dosta propusta što se kronologije tiče, gluma osrednja. Međutim u načelu je to to. Bilo,je divno, zabavno divlje i to 100 na sat.
Za 12 milja od kojih je puno trebalo za scenografiju ( npr. neki nisu željeli maknuti auto taj dan, sallon je meka za cajke, itd ) nije neki novac i nije tvoj ni moj, naprotiv čim gledaš nešto si i dužan. To je danas tako.
Tzv JNA baš je bila takva. Pranje mozga do ludila. Ali stara kost, snalažljiva i pametna, odgojena na zagrebačkim ulicama mogla je imati i zulufe i natjerati seljake da te sami mole da pustiš Buldozer.
E sad netko bi ga koristio da ode na tulum i koncert, a netko da prikupi dokaze o greškama u seriji.

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

cerichus
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1681 Posts

Member since 01/02/2007

Posted - 12/03/2015 : 17:10:13  Show Profile Show Extended Profile  Send cerichus a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ovo kao da govoriš iz vlastitog iskustva? Još kad bi priložio neku fotku sebe ili drugog vojnika za zulufima pa da ovu tvrdnju empirijski potvrdiš. To je nousens. Zulufe od pedlja nije mogao nositi nijedan vojnik ili oficir JNA. Pa makar bio stara zagrebačka kost.

Edited by - cerichus on 12/03/2015 17:11:23
Go to Top of Page

dupli
Senior Member

Croatia
1152 Posts

Member since 26/11/2009

Posted - 12/03/2015 : 18:59:19  Show Profile Show Extended Profile  Send dupli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ovo kao da govoriš iz vlastitog iskustva? Još kad bi priložio neku fotku sebe ili drugog vojnika za zulufima pa da ovu tvrdnju empirijski potvrdiš. To je nousens. Zulufe od pedlja nije mogao nositi nijedan vojnik ili oficir JNA. Pa makar bio stara zagrebačka kost.

Iz jednostavnog razloga što gas-maska ne bi dihtala pa bi u slučaju
biok(h)emijskog napada svi zulufaši i bradonje pocrkavali. Brkove si
mogao imati.
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 12/03/2015 : 23:32:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
http://www.tportal.hr/magazin/intervjui/372837/Kakvog-je-sve-smeca-snimljeno-Crno-bijeli-svijet-je-super.html

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 13/03/2015 : 00:05:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

A možda je jednostavno stvar u tome što autori nisu znali da li bi piškili ili kakili, pa je na kraju ispalo ovo. Što hoću reći, tijekom godina sam se na HRT - u nagledao serija koje su koštale puno manje i bile puno manje hajpane, a ispale daleko bolje.

quote:
nije neki novac i nije tvoj ni moj

Nego čiji? Pao s Marsa?

quote:
naprotiv čim gledaš nešto si i dužan.

Naravno, kao što je HRT dužan, s obzirom da nije privatna televizija već ga financiraju porezni obveznici, da napravi barem zanimljiv program koji će opravdati utrošenu svotu novaca. Ali jebeš ga.

"Nothing lasts forever."

Edited by - Darth Ivan on 13/03/2015 00:10:30
Go to Top of Page

renda
Junior Member

Croatia
325 Posts

Member since 20/09/2002

Posted - 13/03/2015 : 00:20:51  Show Profile Show Extended Profile  Send renda a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Da govorim iz vlastitog iskustva. Generacija 80/81. Košarkaško prvenstvo armijske oblasti u Osijeku. I nemam fotku. Izgubio sam iphone model 80. Jedino si u pravu kad tvrdiš da nitko nije imao zulufe od pedlja. Nisam još vidio dovoljno veliku glavu na koju stanu zulufi od pedlja.

Edited by - renda on 13/03/2015 00:23:00
Go to Top of Page

Ignus
Senior Member

1357 Posts

Member since 22/06/2009

Posted - 13/03/2015 : 09:17:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Ignus a Private Message  Reply with Quote
moj stari je bio u vojsci 73. i imao je ogromne zulufe, duže od Kipovih

Zar nitko nece pomoci udovicinu sinu?
Go to Top of Page

edvin
Senior Member

Croatia
1315 Posts

Member since 06/10/2002

Posted - 13/03/2015 : 09:36:22  Show Profile Show Extended Profile  Send edvin a Private Message  Reply with Quote
....
evo, ja sam npr. puštao vojsci joy division preko razglasa, 1988.
ako lažem ne volim tita.

"How long, not long, 'cause what you reap is what you sow!"
Go to Top of Page

edvin
Senior Member

Croatia
1315 Posts

Member since 06/10/2002

Posted - 13/03/2015 : 09:41:00  Show Profile Show Extended Profile  Send edvin a Private Message  Reply with Quote
al šta bi radili muški nego pričali o vojsci...

"How long, not long, 'cause what you reap is what you sow!"
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 13/03/2015 : 12:13:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Jedan od vrhova kultnog trokuta Blato - Zvečka - Kavkaz, u kojem se Kipo sinoć upucavao onoj manekenki, je upravo zatvoren zbog velikog novčanog duga.

http://www.jutarnji.hr/porezna-zatvorila-kavkaz-vlasnik-kultne-zagrebacke-kavane-duguje-za-doprinose/1312943/

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 13/03/2015 : 20:46:44  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
možda je greška i to šta se serija uglavnom svela na zg

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 13/03/2015 : 21:01:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
Ej ljudi, evo prve epizode serije.

https://www.youtube.com/watch?v=l-UeopIU2KQ

Htio bi da pogledate jedan dio jer izgleda da je u pitanju neki gaf (sad sam uočio).

Tamo negdje oko 20 minuta i 5 sekundi, kad Riđički kaže: "Vi ste degenerici!" čuje se neki zvuk u pozadini, ko da je nekom zazvonio mob, odnosno SMS.

Ko da je redatelj mislio: "Ma publika će bit totalno uživljena, nitko neće skužit."

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 13/03/2015 : 22:17:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Možda ni oni nisu skužili. Dajte ljudi, čemu ovakvo prenemaganje zbog obične serije, da nije naša nitko ne bi ništa rekao. Ako vam se sviđa gledajte, ako ne nemojte i dobro.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 13/03/2015 : 22:30:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
Da je nisu toliko najavljivali, i da nisu inzistirali na nečemu na čemu su na kraju zasrali (povijesnim točnostima), možda ne bi nitko ništa rekao. Ovako, ništa od toga.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 13/03/2015 : 22:59:04  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ej ljudi, evo prve epizode serije.

https://www.youtube.com/watch?v=l-UeopIU2KQ

Htio bi da pogledate jedan dio jer izgleda da je u pitanju neki gaf (sad sam uočio).

Tamo negdje oko 20 minuta i 5 sekundi, kad Riđički kaže: "Vi ste degenerici!" čuje se neki zvuk u pozadini, ko da je nekom zazvonio mob, odnosno SMS.

Ko da je redatelj mislio: "Ma publika će bit totalno uživljena, nitko neće skužit."

Nema šanse da je to mobitel, pa to je "pozadinski" zvuk, dio serije.
Ne vidim razlog za konstantnim potenciranjem svega lošeg u seriji, i potpunim ignoriranjem svega dobrog, ali dobro serija ti se ne sviđa i ja poštujem tvoj stav.
Meni je serija odlična i predstavlja mi pravo osvježenje. Ovo mi je prva naša serija od Smogovaca da je pratim

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page
Page: of 20 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000