forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 740

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 06/04/2015 : 20:56:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
Pisao sam jer je ključ svega upravo Hajduk.Odnosno borba Torcide sa sustavom.Pa onda u to žele uvući igrače. Srni je jasno s kime dijeli svlačionicu i kome je kapetan. Taman će Ćorluka,Vrsaljko,Modrić,Kovačić,Olić,Schifo,Brozović itd. ići protiv Glavonje. Oni poznaju neko drugo lice Glavonje,ostalo ih malo zanima. Rakitić i neki drugi se ne bi miješali jer ne poznaju prilike. Srna neće narušavati mir koji bar oni tamo imaju.

Dobar dio navijača Hajduka baš i ne drma prevelika ljubav prema reprezentaciji. Možda zasluženo,Marković je zbilja učinio sve da se ljudi zainate.Diplomacija mu je nula bila.
Stvarno ne znam koji je razlog što Split nije godinama dobio više utakmica. Split je uvjeren da je Mamić razlog. Meni nije jasno što on ima od toga osim da prca ljude,tj. sam sebi kaže "a jesam moćan".
Možda je to razlog,možda su bili uvjeti tehnički koji su ja mislim ljetos ispravljeni.U HNS-u ni sami ne znaju što hoće,malo bi Split malo ne bi.
Znam da je Šuker egomanijak htio Italiju u Splitu,no nakon nekih osobnih prozivanja....valjda se ohladio. Sada bi valjda ponovo u Split. Mislim da je dobio mig politike da se prestane glupirati.

Znam samo da su se igrači jedno vrijeme bili ohladili za Split nakon raznih uzvika. Ako je nekima važniji klub od reprezentacije,nema problema....to je legitimno,u mnogima državama je tako. No ne treba čuditi da igračima bude draže biti u nekim drugim gradovima želeći tako izbjeći da se preko njihovih leđa lome interesi klubova.
Nisam ja jedini,svi su pročitali Stanićev članak.

@Nesvrstani
Sve ok.Legitiman stav. Samo Hajduk kakav je sada neće godinama ništa ostvariti. Da se danas krene raditi kako treba trebalo bi im 5 godina da dostignu Dinama.
A pošto od takvih planova nema ništa,depresija će potrajati puno duže.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 06/04/2015 : 21:17:57  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Leonid

@Nesvrstani
Sve ok.Legitiman stav. Samo Hajduk kakav je sada neće godinama ništa ostvariti. Da se danas krene raditi kako treba trebalo bi im 5 godina da dostignu Dinama.
A pošto od takvih planova nema ništa,depresija će potrajati puno duže.

Oćeš se kladit?
Sićaš se kako je naša zadnja "vizionarska" oklada završila?
Osin toga, 5 godina nije puno ako se gleda dugoročno.
Ono šta se najviše Hajduku prigovara, a to su financije je praktički dovedeno u red(A sve bez i jedne kune javnog novca). Još uvik je previše ljudi na platnome spisku, al u odnosu na stanje prije ove "glas naroda" uprave, ovo je Švedska.
Ono di smo na dnu je nešto drugo, a to je sportska politika koju i ne možeš provodit dok ti visi financijska omča nad glavon. Vidit će mo. Triba prvo vratit dugove, pa korak po korak naprid.
5 godina nije uopće puno.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
33116 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 06/04/2015 : 22:11:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message  Reply with Quote
Bogte, sto vas Leonid pegla. Bar da laze, rekao bi nu ga, al istina, od rijeci do rijeci.

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 06/04/2015 : 22:12:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tutta

Bogte, sto vas Leonid pegla. Bar da laze, rekao bi nu ga, al istina, od rijeci do rijeci.

Aj u falus, nestaješ ko Batman s topika.

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
33116 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 06/04/2015 : 22:17:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message  Reply with Quote
Nisam vise znao, ni na kojem sam topicu. Ovdje je prikladnije.

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27663 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 07/04/2015 : 00:16:11  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Hdz je sad naredija Numizmatičaru da dovede "repku" u Split da ne talasaju prije izbora.I sve da se to ostvari ne treba biti zadovoljan timejer je to dokaz da je nogometni savez leglo korupcije i plesanja po diktatu pulitike.Trebaju svi kompletno dati ostavke,izmjeniti način biranja vodstva i izabrati novu ekipu u savez.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 07/04/2015 : 01:06:48  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nisam vise znao, ni na kojem sam topicu. Ovdje je prikladnije.

da,najprikladnije je mišljenje nekoga šta živi u švabiji.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27663 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 07/04/2015 : 11:20:10  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Evo ovako i ja mislim:

Udruga Naš Hajduk u načelu je zadovoljna obratom.

- Iako ne držimo da je u našoj domeni komentirati ovu novonastalu situaciju, bilo bi nam drago da se reprezentacija vrati u Split, ali da se pritom ne krše nikakva pravila i da nitko nema povlašteni status. Reprezentacija mora biti ravnopravno domaćin u svim dijelovima Hrvatske. Ne znamo je li to neki njihov nogometno-politički potez ili program – kazao nam je tajnik udruge Ivan Rilov.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 07/04/2015 : 12:16:33  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 07/04/2015 : 15:48:32  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
http://www.hrsport.net/vijesti/484223/nogomet-reprezentacija/prvi-korak-hns-i-hajduk-u-splitu-pronasli-zajednicki-stav-i-prijedlog/

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 07/04/2015 : 23:53:52  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
http://www.hrsport.net/vijesti/484242/nogomet-reprezentacija/srna-prebacivanje-utakmice-protiv-italije-u-split-je-veliki-iskorak-za-buducnost-hrvatskog-nogometa/

Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
33116 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 08/04/2015 : 00:38:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message  Reply with Quote
Bravo.

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 08/04/2015 : 00:55:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
U teškim vremenima između dva svjetska rata, Hajduk je bio u financijskoj gabuli.

Prije nego što će užgati Stari plac (tribine), ne bi li se naplatio od osiguravajućih društava, novac su nudili - bogataši. Jakov Buač (imena su fiktivna, glumio ga je Zlatko Madunić) susreo je Duju (Mustafa Nadarević je utjelovio braću Kaliterna). Hajduk je baš smišljao kako nema izlaza nego mora odgoditi gostovanje HAŠK-u i Građanskome.

- Čujen da naš Ajduk nima pinez, a ja bi van moga pomoć, volin balun, skoknen i na utakmicu kad uvatin vrimena. Za sve ča van triba tot san! - kokolava se Jakov oko Duje.

- A, fala van lipa, šjor Jakove, ja ću to prinit mojima iz uprave...

I kad je Duje u baraku Ajduka pridložija toga trgovca bar za potpridsidnika podržali su ga Tonći (Milan Štrljić) i Pegula (Mladen Barbarić), pa i Meštar (Boris Dvornik), ali stari igrač Ferata (Aljoša Vučković) skočija je i udrija šakon o stol.

- Dobro, Ferata - mirno mu je reka inženjer Duje.

- Ti budi prešidente i odriši kesu kad triba.

- Ja kesu niman - odgovorija je Ferata.

- Ja sam zaposleni radnik, ali dušu neću prodat. A ti bi sad Ajduka proda!

Planula je svađa:
- Ja san ga stvorija, ja ga ne prodajen, ali ti bi ga sad raspa - žestija se Duje.

- I raspast, i raspast ako triba, ali ne sramotit!

Pale su teške riči, deboto su se i pobili. Profešur Bepo (Uglješa Kojadinović) ih je mirija. I sta je na Feratinu stranu. Povukli su se Meštar i Pegula, a Ajduk je odgodija gostovanje u Zagreb, odbili su pineze gazda Jakova Buača...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 08/04/2015 : 01:02:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
oću reć...mene je sram ovakvog hajduka,tj.predsjednika što vodi hajduk...kad njega vidim onako mlitavog i jadnog,skupa s onom amebom vučevićem,zapitam se koji kurac ja idem na utakmice...kupio ih je s dvi utakmice+još dvi...je li im je ponudio i ovogodšnji kup...taj isti vrbanović je prije par godina s autobusa u maksimiru pjevao "jebi se jebi splite"

drago mi je zbog dice splitske da reprezentacija dolazi u split...da dica vide da smo u istoj državi,da je i dalmacija u hrvatskoj,ista ona dalmacija iz koje je i nastala hrvatska,ista ona dalmacija koja je dala 4. brigadu...ista ona dalmacija koj je zbrinula na stotine tisuća izbjeglih i prognanih...ista ona dalmacija koja je bila u mraku,dok su purgeri pivali "sveti duje nema struje"
ista ona dalmacija koja je dala velikane u svakoj sferi i pori hrvatske...ista ona dalmacija koja je,skupa s hajdukom bacala režime pod noge i to ne bilo koje režime...i onda dođe numizmatičar,obrne ih,kao da ništa nije bilo...sramota...

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27663 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 08/04/2015 : 01:18:23  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
a šta ih je Hajduk triba odbit pa navuć protiv sebe večinu hr javnosti?
ovaj potez ne minja ništa.hns se pokunjija,proguta svoje rići a zakon u saboru ostaje.samo pametno naprid.ne zaletavat se i tirat svoje.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 08/04/2015 : 01:51:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

a šta ih je Hajduk triba odbit pa navuć protiv sebe večinu hr javnosti?
ovaj potez ne minja ništa.hns se pokunjija,proguta svoje rići a zakon u saboru ostaje.samo pametno naprid.ne zaletavat se i tirat svoje.

tribalo je to drugačije odigrat...ovako ispada da oni mahnu repicom,mi stojimo kuco...jadni smo i amen...

Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 08/04/2015 : 11:12:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
Problem je što kada imaš zahtjev i javno se žališ,digneš buku....ponekad se zahtjev ispuni iako iz ne baš čistih motiva.
Možda su očekivali da će ovi ignorirati i dalje se praviti blesavi,međutim nadam se da je nečija racionalnija glava majmunima naredila da se ne može ignorirati Split i cijelo područje koje mu gravitira kada je u pitanju reprezentacija jel.Mislim Šuker je majmun kojem diplomacija nije jača strana.Budala sam sebi stvara probleme koji su mu sasvim nepotrebni.

Nadam se samo da će konačno priča oko dodjeljivanja kvalifikacijskih utakmica Splitu jednom biti završena. Da će trajno "ljetne" utakmice biti u Splitu,a ne da je ovo malo milostinje da se utiša nezadovoljstvo. Kvalifikacijski ciklus za SP će pokazati istinu.

Situacija je poprilično komična,pogotovo stisak ruke....ali valjda je tako u upravljačkim sferama. Nekad moraš progutat...

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/04/2015 : 11:34:48  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
ma dajte ne budite naivni, ovo je čist politički potez adezeja prid nadolazeče izbore.
sad če opet tupljenje q o brači,zajebništvu,ko nas bre zavadi,zajedno smo jači i sličnim sranjima.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 08/04/2015 : 12:22:03  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

ma dajte ne budite naivni, ovo je čist politički potez adezeja prid nadolazeče izbore.
sad če opet tupljenje q o brači,zajebništvu,ko nas bre zavadi,zajedno smo jači i sličnim sranjima.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 08/04/2015 : 12:22:59  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
Al moraju se i Talijani složit s promjenom domaćinstva. Tako da se hadezeovčad malo preračunala.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 08/04/2015 : 14:28:43  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Ovome je dosadno pa uvijek lupeta nebuloze.

http://www.jutarnji.hr/za-ciru-nema-sumnje---niko-kovac-mora-biti-prvak---ima-bolje-igrace-od-mene-/1327017/

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 08/04/2015 : 14:59:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:
Originally posted by lwood

Potpis

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 08/04/2015 : 15:39:15  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Ja se slažem s globinjom.
S ovim nakazama nema pregovora.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 08/04/2015 : 21:58:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
Bila bi fora da se sada igra u Splitu
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27663 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 08/04/2015 : 22:16:15  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Uvalija ga nam je suki:)
Ne znam kako rasisticki?O nacionalistickom bi se moglo pricati ali ovo je ludo.
Bit ce bolja atmosfera na praznom poljudu nego li na punom mm.:)

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page
Page: of 740 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.33 seconds. Snitz Forums 2000