Author |
Topic |
Tonka24
Advanced Member
14717 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 07/04/2015 : 23:01:41
|
Rekao sam ti odavno o moja velika velicino, da prestanes selektirati ljude ne bi te prozivalo 7-8 ljudi koliko kazes...a vjeruj mi ima ih puno vise samo nemaju hrabrosti javno napisati. Prestani glumatati velicinu i selektirati ljude i bit ces izvstan moderator, ovako sve je to slabo i nista. Zasto se ne ugledas na manhuntera? Uzmi si lijepo pauzicu tjedan-dva-tri. |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 07/04/2015 : 23:02:35
|
quote: Originally posted by Tonka24
quote: Originally posted by Zoroasterixx
quote: Originally posted by Josip2000
quote: Originally posted by mladjo
Ali odsad - nema više hejtanja/trolanja Ponavljam - najteža mi je slijedeća situacija - forumaš x prati forumaša y po forumu i totalno ga hejta/trola, a onda kad ga ovaj pošalje u PM, ja moram udaljiti forumaša y. Znači, sada osim spama i offtopica, suzdržite se i od trolanja. nevjerojatno veliki broj ljudi se žali na dosadu i mnogi ni ne žele biti na forumu kad je on tu ali ponavljam - nikoga se neće udaljiti samo zato što je nekome nesimpatičan.
Ako nekoga ne volite - ignorirajte ga.
Nevjerojatan se broj ljudi žali i na tebe pa nikom ništa......kad ćeš napokon otići?
Želiš li ti biti moderator?
Zasto ne? Odavno je vrijeme za promjene i to da forumasi odaberu...jedino treba ostati manhunter. Kakav je to moderator koji krsi pravila, ne obazire se sto mu drugi forumasi pisu,ignorira druge itd. Realno da li takvo sto zasluzuje biti moderator?
KOja gomila ordinarnih gluposti. Istina je da je potpuno drukčija situacija. Svoju (ne)prikrivenu agresivnost i činjenicu da si konfliktna osoba ovdje ne možeš ispucati jer nije dozvoljeno pa sam ti onda ja kriv. A kad se setim da sam ti još i pravne savjete daval, naravno džabe. Osim toga ti si jedan od tih par:Hšk, dosada, Josip i Tonka - kakav par "kvalitetnih" forumaša. da citiram jednog kolegu - na piku si. Ne izazivaj. A ako na možeš biti normalan odi i ispucaj se u teretani. Ovdje više nećeš.
dosta je forum trpio zbog 5 provokatora. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Posted - 07/04/2015 : 23:04:28
|
quote: Originally posted by Tonka24
Rekao sam ti odavno o moja velika velicino, da prestanes selektirati ljude ne bi te prozivalo 7-8 ljudi koliko kazes...a vjeruj mi ima ih puno vise samo nemaju hrabrosti javno napisati. Prestani glumatati velicinu i selektirati ljude i bit ces izvstan moderator, ovako sve je to slabo i nista. Zasto se ne ugledas na manhuntera? Uzmi si lijepo pauzicu tjedan-dva-tri.
sad sam tek vidio što si nadrobio. Dosta tih pizdarija. Liječi si višak agresivnosti u teretani.
Ovdje više ne buš zajebaval nikog. |
|
|
|
Tonto
Advanced Member
8300 Posts
Member since 11/02/2012 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47165 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
Zoroasterixx
Advanced Member
Croatia
3463 Posts
Member since 17/02/2014 |
|
trolodtroje
Advanced Member
3271 Posts
Member since 14/09/2010 |
|
Giuda Ballerino
Senior Member
Japan
2629 Posts
Member since 02/03/2014 |
Posted - 08/04/2015 : 00:33:29
|
Citam i uzivam. I jesu li na kraju odstranjeni dvije hiljadarke, tonka i proljev?
Edit: sve u redu sad sam vidio lokote |
Kaizoku ou ni ore wa naru! |
Edited by - Giuda Ballerino on 08/04/2015 00:37:05 |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 08/04/2015 : 00:52:01
|
ja stvarno ne stignem kao prije...a i bolje,jer bi ovdje bilo krvi do koljena...ja bi to po kratkom postupku...neću niti sam ikad solio pamet onom pizdunu iz švicarske i ovom pizdeku iz zg...svi rade kako znaju i po vlastitom nahođenju...ali činjenica je-dok su bile kazne od godine,ovdje je bio woodstock...sad je bliski istok...nigdje nisam vidio da se moderatori opravdavaju ili upozoravaju kao što mi to radimo...ili da se raspravlja...ma odi u tri lepe,imaš po netu miljardu foruma pa tamo drkaj...48 sati?48 dana...a ne sati...šta,propast će forum jer se njih par uvriidilo kao kad kurvi ne platiš umjesto sata,pola sata...nemojte me nasmijavat...ovdje nema demokracije,nije vam ovo država ni pravna institucija,ovo je jebeni forum,koji ima moderatore...ne sviđaju vam se?pa izaberi nove...odi plakat markosu kojeg boli kita jer nema vremena trkeljat s vama o ovome,jer izdaje samo dobe stripove i čovik ne može prnit od posla...okanite se foruma,šta visite ko visibabe na njemu 24 sata...poejbite nešto,odvedite ženu vani,igrajte se sa djecom...čitajte stripove... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10232 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 08/04/2015 : 09:00:36
|
quote: Originally posted by mamlaz
opet Hajduk izgubio pa si dobre volje:)
S obziron kako igramo cilu sezonu, srića da nema vrimena moderirat. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
Zoroasterixx
Advanced Member
Croatia
3463 Posts
Member since 17/02/2014 |
|
vronski 3
Senior Member
2374 Posts
Member since 10/01/2014 |
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Posted - 08/04/2015 : 09:09:12
|
Budem videl. Ali kako god bilo stvari su se promijenile. Nema više šanse da se nastavi sa onakvim trolanjima/spamom/hejtanjem, a da ja milion puta lijepo i uljudno opominjem i objašnjavam. Tko bude pokušavao biti pametan - leti odmah van.
Ima milion foruma na netu, pa nek se negdje drugdje prave pametni. |
|
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
Posted - 08/04/2015 : 10:10:34
|
quote: Originally posted by vronski 3
A kad se setim da su mene proglašavali za najgoreg forumaša...
Toliko o dosljednosti držanja vlastite riječi o odlasku s foruma...
A titulu još uvijek držiš, makar se tu i tamo pojave pretendenti na prijestolje. |
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
Posted - 08/04/2015 : 10:30:24
|
quote: Originally posted by globinjo
ja stvarno ne stignem kao prije...a i bolje,jer bi ovdje bilo krvi do koljena...ja bi to po kratkom postupku...neću niti sam ikad solio pamet onom pizdunu iz švicarske i ovom pizdeku iz zg...svi rade kako znaju i po vlastitom nahođenju...ali činjenica je-dok su bile kazne od godine,ovdje je bio woodstock...sad je bliski istok...nigdje nisam vidio da se moderatori opravdavaju ili upozoravaju kao što mi to radimo...ili da se raspravlja...ma odi u tri lepe,imaš po netu miljardu foruma pa tamo drkaj...48 sati?48 dana...a ne sati...šta,propast će forum jer se njih par uvriidilo kao kad kurvi ne platiš umjesto sata,pola sata...nemojte me nasmijavat...ovdje nema demokracije,nije vam ovo država ni pravna institucija,ovo je jebeni forum,koji ima moderatore...ne sviđaju vam se?pa izaberi nove...odi plakat markosu kojeg boli kita jer nema vremena trkeljat s vama o ovome,jer izdaje samo dobe stripove i čovik ne može prnit od posla...okanite se foruma,šta visite ko visibabe na njemu 24 sata...poejbite nešto,odvedite ženu vani,igrajte se sa djecom...čitajte stripove...
Dosta njih je ovdje sve manje zbog stripova, a sve više zbog politike. U biti, nekima stripovi nisu ni bitni niti se gdje afirmativno izražavaju o istima. No zato su eksperti za vanjsku politiku i uvjeravanja drugih kako su samo oni u pravu. I tu dolazi do sr..a jer se obavezno dotiče lokalne politike.. |
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17111 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 08/04/2015 : 12:22:08
|
Faza 1 – pozitivna
Nakon što smo mi pojedini forumaši napali mladju zašto je izbacio dosadu ( kasnije se ispostavilo opravdano ) mladjo je vratio dosadu i objasnio zašto ga je izbacio, od tog trenutka sve je nekako išlo u miroljubivom i pozitivnom smjeru raspravljanja. Rasprava se počela vrtjeti oko Krasa i Valtera, svatko ima svoje viđenje, a ja se slažem s wolfom po tom pitanju iako je Valter stari iskusan forumaš ne bi mu se trebalo dozvoliti takvo provociranje. I sam bi se pridružio zahtijevanju JC i ostalih forumaša za Krasovo prijevremeno vraćanje iako je manhunter svoj posao profesionalno odradio, no, u tom pozitivnom tonu tko zna i što bi se dogodilo. No na žalost negativnost koja je iznenada odnekud došla uništila je tu priču.
Faza 2 – negativna
Nemam pravih riječi kako bi to opisao. Odjednom dolazi do žešće prepirke između moderatora i nekih forumaša, sve odlazi u negativan smjer. Jedini koji je tu prekršio pravila je dosada ( to je i sam priznao ). Nije lijepo pojedine ljude etiketirati, nismo svi isti, neki su iskreni i ne primjećuju da izazivaju emocije kod drugih ljudi, neki su podli i hrane se tuđim greškama, no rade to vrlo vješto i gotovo nikad ih se ne izbaci.
Bez obzira na sve, mi smo malo zajednica, uglavnom znamo tko kako diše, ne vidim razlog za prizivanje nasilja i rigoroznog kažnjavanja. Jedna manja svađa nije razlog za takvo nešto. |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Posted - 08/04/2015 : 12:24:30
|
quote: Originally posted by PijaniPatak
http://forum.stripovi.com/topic.asp?whichpage=-2&TOPIC_ID=41820&REPLY_ID=1851180
Čisto da se zna da sam uvredio čoveka ( tako se kaže ) i da je bolje da me odmah banirate jer ću na onakvo obraćanje od sada da odgovaram bez pardona i obzira prema ikome, ako vidim da me je gospodin opet vređao bez da je iko od glavešina reagovao. Hvala na pažnji.
i to je ta situacija - sad bih ja trebao udaljiti sa froruma obadvojicu, i izazivača polemike i onoga koji se nije mogao suzdržati da mu vrati? E pa ne može. Profesor Timber - udaljen si sa foruma.
I to je ta situacija - sad bih ja trebao udaljiti sa foruma obadvojicu, i izazivača polemike i onoga koji se nije mogao suzdržati da mu vrati? E pa ne može. Profesor Timber - udaljen si sa foruma. Pijani Patak - prvo i posljednje upozorenje. Kada te netko uvrijedi, pregrizi jezik i javi moderatorima, a mi ćemo onda dalje.
|
|
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17111 Posts
Member since 25/10/2001 |
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25299 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 08/04/2015 : 12:29:10
|
Mladjo, što se mene tiče, razmisli da li ćeš i kada i njega vraćati. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
Edited by - manhunter on 08/04/2015 12:29:47 |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Posted - 08/04/2015 : 12:29:47
|
Da, budem razmislil. |
|
Edited by - mladjo on 08/04/2015 12:30:03 |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25299 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 08/04/2015 : 12:35:24
|
I upravo zbog ovako nečeg sam i predložio one nove kazne. Koliko god bilo situacija da se mi moderatori ne slažemo 100% sa odlukama drugih modova, manje-više imamo istu i jasnu liniju. Mladjo je definitivno u pravu kada kaže da se radi o par članova koji se uvek nekako nađu u nekim provokacijama, grubim diskusijama i vređanju. Da bismo to nekako sprečili, jedina metoda je ili ovo što je mladjo uradio, ili strožije kazne. Posle pete gluposti smo mirni godinu dana, pa neka se ti članovi misle šta im je činiti. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Posted - 08/04/2015 : 12:46:21
|
quote: Originally posted by mladjo
quote: Originally posted by PijaniPatak
http://forum.stripovi.com/topic.asp?whichpage=-2&TOPIC_ID=41820&REPLY_ID=1851180
Čisto da se zna da sam uvredio čoveka ( tako se kaže ) i da je bolje da me odmah banirate jer ću na onakvo obraćanje od sada da odgovaram bez pardona i obzira prema ikome, ako vidim da me je gospodin opet vređao bez da je iko od glavešina reagovao. Hvala na pažnji.
I to je ta situacija - sad bih ja trebao udaljiti sa foruma obadvojicu, i izazivača polemike i onoga koji se nije mogao suzdržati da mu vrati? E pa ne može. Profesor Timber - udaljen si sa foruma. Pijani Patak - prvo i posljednje upozorenje. Kada te netko uvrijedi, pregrizi jezik i javi moderatorima, a mi ćemo onda dalje.
Kod Timbera mi je kratak fitilj. Dosadilo mi je da primam uvrede i da trčim vama "pod suknju" ko poslednja pi... Uzvratio sam mu i prijavio to vama na uviđaj najpoštenije moguće. Hvala na reakciji. Upozorenje primljeno k znanju |
DNEVNIK CITANJA: Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
|
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
|
Topic |
|